ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η πρώτη BMW Σειρά 4 Cabrio.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Η πρώτη BMW Σειρά 4 Cabrio.

Επιτάχυνση 0-100 km/h (σε δευτ.) (440i)

5,4

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο l/100 km (440i)

7,2–6,8

Άνοιγμα οροφής μέσα σε δευτερόλεπτα

20 δευτερόλεπτα

Ευέλικτο μεγάλο άνοιγμα φόρτωσης

ναι

Με ανοικτή ή κλειστή οροφή, η BMW Σειρά 4 Cabrio είναι έτοιμη να σαρώσει τους δρόμους. Διαθέτει ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα πρωτοποριακά Air Breather. Το χαμηλό κέντρο βάρους, η ιδανική κατανομή του βάρους στους άξονες και οι κινητήρες με τεχνολογία TwinPower Turbo ενισχύουν τον ενθουσιασμό για σπορ οδήγηση. Στο μπροστινό τμήμα, το βλέμμα σας θα σταθεί στους προαιρετικά διαθέσιμους Προσαρμοζόμενους Προβολείς LED με υποβοήθηση φώτων πορείας – η ιδανική λύση για να βλέπετε και να φαίνεστε σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι προηγμένες τεχνολογίες του BMW ConnectedDrive και το εσωτερικό που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του οδηγού, προσφέρουν μοναδικό επίπεδο άνεσης και μία μοναδική οδηγική εμπειρία με την BMW Σειρά 4 Cabrio.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Κομψή παρουσία, αεροδυναμικές λεπτομέρειες, σπορ αναλογίες – η BMW Σειρά 4 Cabrio διεγείρει και οπτικά τις αισθήσεις σας. Στο εσωτερικό, τα εκλεκτά υλικά, οι κομψές δερμάτινες επενδύσεις και ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός με την κλειστή μεταλλική οροφή, είνα πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Εξωτερικό.

Χάρη στην πολύπλευρη σχεδίασή της, η BMW Σειρά 4 Cabrio έχει επιβλητική παρουσία, ακόμα και όταν είναι σταματημένη. Η εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου με διπλά «νεφρά» και οι προαιρετικοί Προσαρμοζόμενοι Προβολείς LED συνθέτουν έναν μοναδικό συνδυασμό. Οι φαρδιοί πρόβολοι δημιουργούν μια συναρπαστική δυναμική εικόνα, η οποία συνεχίζεται κατά μήκος των πλευρών του αυτοκινήτου, παράλληλα προς τις γραμμές των ώμων, μέχρι και το πίσω μέρος. Μια γοητευτική εναλλαγή μεταξύ φωτός και σκιάς τονίζει ακόμα περισσότερο τους «μυώδεις» ώμους του Cabrio. Το μεγάλο μεταξόνιο και το μακρύ καπό αποπνέουν σπορ «αέρα» – όπως και η σφηνοειδής σιλουέτα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Σε συνδυασμό με το Air Breather πίσω από τους θόλους των μπροστινών τροχών, η μορφή αυτή αποτελεί το «σήμα κατατεθέν» της αεροδυναμικής κομψότητας με την οποία κινείται αυτό το αυτοκίνητο. Επιπλέον, ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία του BMW EfficientDynamics. Με δύο λόγια: εμπειρία Cabrio στο μέγιστο βαθμό, σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων.

Εσωτερικό.

Άνεμος, ορμητικά κύματα, απέραντοι ορίζοντες – αυτή η αίσθηση του απεριόριστου αντηχείται σε κάθε λεπτομέρεια της BMW Σειράς 4 Cabrio. Με την οροφή ανοιχτή, τα συνεχόμενα δίχρωμα πλαίσια των θυρών και των πλαϊνών τμημάτων, σε συνδυασμό με το κάλυμμα που «κρύβει» την αναδιπλωμένη μεταλλική οροφή, προσδίδουν στο αυτοκίνητο κάτι από το χαρακτήρα καταστρώματος σκάφους. Το κάθε επιμέρους σχεδιαστικό στοιχείο φαίνεται σα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. «Ντυμένη» με αυτήν την εικόνα ομοιόμορφης καλαισθησίας από άκρη σε άκρη, η BMW Σειρά 4 Cabrio ξυπνά ένα αίσθημα δίψας για ελευθερία και απόλαυση της ζωής σε κάθε οδηγό. Και όταν η οροφή είναι κλειστή, τα διάφορα στιλ φωτισμού διεγείρουν όλες τις αισθήσεις, ό,τι καιρό και αν κάνει έξω. Επιπλέον, μια πλούσια γκάμα υλικών και φινιρισμάτων υψηλής ποιότητας, όπως είναι το πολυτελές δέρμα Dakota, οι ελκυστικές ραφές τονισμού στις επενδύσεις των καθισμάτων και οι εκλεκτές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού, σας παρέχει μια πληθώρα επιλογών για περαιτέρω εξατομίκευσης, έτσι ώστε να δώσετε στη δική σας BMW Σειρά 4 Cabrio το μοναδικό χαρακτήρα που εσείς θέλετε.

Δυναμική οδήγησης.

Ζήστε την δυναμική οδήγησης στην πιο αυθεντική της μορφή. Με την BMW Σειρά 4 Cabrio μπορείτε να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ελευθερία σε κάθε διαδρομή. Χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες BMW, οι οποίες σας επιτρέπουν να μένετε εντός πορείας και σας προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, ακόμα και όταν υιοθετείτε έναν σπορ και δραστήριο τρόπο οδήγησης.

240 kW.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo χωρητικότητας 3,0 λίτρων που χρησιμοποιείται στην BMW 440i έχει εξασφαλίζει εντυπωσιακές τιμές επιδόσεων: ισχύς 240 kW (306 PS), μέγιστη ροπή 450 Nm και επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα xDrive: 5,4 δευτερόλεπταΗ τελική ταχύτητα είναι 250 km/h (περιοριζόμενη). Η μέση κατανάλωση διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα από 7,2 έως 6,8 λίτρα ανά 100 km xDrive: 7,6 έως 7,3 l/km, ενώ σε εξίσου περιορισμένες είναι και οι εκπομπές CO₂ από 167 έως 159 g/km, xDrive: 177 έως 169 g/km.