ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Cabrio.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Cabrio.

Προσαρμόστε την BMW Σειρά 4 Cabrio στις προσωπικές σας προτιμήσεις: με τις Eκδόσεις BMW και τον εξοπλισμό. Η BMW Σειρά 4 Cabrio διατίθεται στις Εκδόσεις Luxury Line και Sport Line. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την Έκδοση M Sport, πρόσθετα πακέτα εξοπλισμού και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Cabrio.

Προσαρμόστε την BMW Σειρά 4 Cabrio στις προσωπικές σας προτιμήσεις: με τις Eκδόσεις BMW και τον εξοπλισμό. Η BMW Σειρά 4 Cabrio διατίθεται στις Εκδόσεις Luxury Line και Sport Line. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την Έκδοση M Sport, πρόσθετα πακέτα εξοπλισμού και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ LUXURY LINE.

Η BMW Σειρά 4 Cabrio στην έκδοση Luxury Line απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν την κλασική κομψή σχεδίαση. Τα εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό χρώμιο αποτελούν το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης.

 • Εξωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Luxury Line αποτελεί την πεμπτουσία της κομψότητας: η μάσκα ψυγείου BMW με έντεκα γρίλιες και τα Air Breather σε γυαλιστερό χρώμιο κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά. Η επιλογή των υψηλής ποιότητας σχεδιαστικών στοιχείων συνδυάζει την αίσθηση πολυτέλειας με τον αθλητικό χαρακτήρα. Χάρη στους τόνους γυαλιστερού χρωμίου, ο μπροστινός και ο πίσω προφυλακτήρας, τα πλαίσια των παραθύρων, οι υδρορροές τους και τα διακοσμητικά στις απολήξεις της εξάτμισης γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά. Η λεπτεπίλεπτη σχεδίαση των ζαντών ελαφρού κράματος 18" με πολλαπλές ακτίνες είναι ένα ακόμα βασικό χαρακτηριστικό της εμφάνισης της έκδοσης Luxury Line. Το λογότυπο "Luxury" δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην κομψή παρουσία του αυτοκινήτου.
  Η έκδοση Luxury Line διατίθεται και με ζάντες ελαφρού κράματος 19" με πολλαπλές ακτίνες.

 • Εσωτερικό

  Ο εξοπλισμός της Έκδοσης Luxury Line υπόσχεται απόλυτη κομψότητα και πολυτέλεια: Με το που ανοίγουν οι πόρτες, τους επιβάτες υποδέχονται τα αλουμινένια διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ, που φέρουν την επιγραφή "BMW Luxury". Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε ανθρακί ξύλο "Fineline" με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl αποτελούν ένα κομψό σχεδιαστικό στοιχείο στο εσωτερικό. Τα αντίστοιχα διακοσμητικά των μαρσπιέ σε χρώμιο Pearl τονίζουν την πολυτελή σχεδίαση. Όλα αυτά ολοκληρώνονται με τον μεταβλητό ατμοσφαιρικό φωτισμό και τον φωτισμό υποδοχής μπροστά και πίσω. Ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Έκδοσης Luxury Line είναι τα χρωμιωμένα πλαίσια στην κεντρική κονσόλα και γύρω από τα χειριστήρια του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου με τις λεπτομέρειες σε χρώμιο Pearl αντικατοπτρίζει τη μοναδική γοητεία αυτής της πολυτελούς έκδοσης εξοπλισμού.
  Στην Έκδοση Luxury Line διατίθενται προαιρετικά και άλλες επιλογές για τις επενδύσεις καθισμάτων, όπως για παράδειγμα, δέρμα "Dakota" σε μαύρο χρώμα, με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές, δέρμα "Dakota" σε μπεζ Veneto, με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές, δέρμα "Dakota" σε χρώμα Oyster με λεπτομέρειες σε Oyster και δέρμα "Dakota" σε καφέ Saddle χρώμα με αποκλειστικές ραφές και με το κάτω μέρος του πίνακα οργάνων επενδεδυμένο με δέρμα. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού είναι διαθέσιμες σε ξύλο καρυδιάς (με ή χωρίς ξύλινα ενθέματα) με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl, ξύλο φλαμουριάς με μεταλλικό ένθετο ή λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, στιλβωμένο κατά μήκος, με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl ή γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 CABRIO ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ SPORT LINE.

Η έκδοση Sport Line ενισχύει το δυναμικό χαρακτήρα της BMW Σειράς 4 Cabrio. Μια σειρά από εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα προσθέτουν σπορ «πινελιές» που κλέβουν την προσοχή. Στο εσωτερικό, οι αποκλειστικές δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων σε κόκκινο Coral δημιουργούν ένα απολαυστικό, καλόγουστο περιβάλλον.

 • Εξωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Sport Line αποπνέει σπορ δυναμισμό χάρη στις στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες σε διχρωμία γκρι Ferric. Μια σειρά από ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα προσθέτουν μια σπορ και κομψή "πινελιά". Σε αυτά περιλαμβάνονται οι κάθετες γρίλιες της μάσκας ψυγείου BMW και τα ένθετα στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες διατίθενται επίσης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ενώ τα Air Breather και τα διακοσμητικά στοιχεία των πλαισίων των παραθύρων έχουν φινίρισμα σατινέ αλουμινίου. Οι μαύρες χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και το λογότυπο «Sport» επάνω από τα Air Breathers τονίζουν ακόμα περισσότερο αυτήν τη σπορ εμφάνιση.
  Η έκδοση Sport Line σας δίνει, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξετε τις ζάντες ελαφρού κράματος 19" με αστεροειδείς ακτίνες σε δίχρωμο σχέδιο και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

 • Εσωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού της Έκδοσης Sport Line περιλαμβάνει στοιχεία εσωτερικού σε κόκκινο και μαύρο χρώμα αντίθεσης, που είναι εμπνευσμένα από την κλασική δυναμική οδήγησης BMW. Ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν την άνεση των σπορ καθισμάτων από δέρμα "Dakota" σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες ή δέρμα "Dakota" σε κόκκινο Coral με μαύρες λεπτομέρειες. Στην τελευταία παραλλαγή, το κάτω μέρος του πίνακα οργάνων διατίθεται και αυτό σε κόκκινο Coral. Το σπορ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης διατίθεται εναλλακτικά και με μαύρες ραφές. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με διακοσμητικές επιφάνειες σε ματ κόκκινο Coral χρώμα ή σε λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε ματ κόκκινο χρώμα και αποκλειστικές διακοσμητικές επιφάνειες στις πόρτες έχουν εξαιρετικά αθλητική εμφάνιση, όπως και η διακοσμητική επένδυση της κεντρικής κονσόλας σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Με το που ανοίγουν οι πόρτες, τους επιβάτες υποδέχονται τα αλουμινένια διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ, που φέρουν την επιγραφή "BMW Sport". Άλλα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης, μεταξύ άλλων, είναι ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και τα φώτα υποδοχής, οι κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου και οι δακτύλιοι σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια των χειριστηρίων του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Το κλειδί του αυτοκινήτου με τις κόκκινες λεπτομέρειες αντικατοπτρίζει τη δυναμική εμφάνιση της Έκδοσης Sport Line. Η λειτουργία SPORT+, που ενεργοποιείται από τον Διακόπτη Driving Experience, βελτιώνει την ευελιξία για ακόμα πιο δυναμικές επιδόσεις.
  Εναλλακτικά, με την Έκδοση Sport Line, διατίθενται τα εξής: δέρμα "Dakota" σε χρώμα Oyster με σκουρόχρωμες λεπτομέρειες και σκούρο χρώμα εσωτερικού, δέρμα "Dakota" σε μπεζ Veneto (με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές) και "Dakota" σε μαύρο χρώμα (με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές). Προσθέστε την προσωπική σας "πινελιά" στο εσωτερικό με τις ελκυστικές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl ή μαύρο χρώμα ή με τις διακοσμητικές επενδύσεις από ξύλο φλαμουριάς "Fineline" (με μεταλλικό ένθετο) σε ανθρακί χρώμα ή ξύλο καρυδιάς, η κάθε μία με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Ο σπορ χαρακτήρας είναι ο «πυρήνας» του DNA της BMW Σειράς 4 Cabrio. Με την έκδοση M Sport, μπορείτε να αναδείξετε ακόμα καλύτερα το αθλητικό στιλ του δικού σας cabrio. Ο ξέφρενος ενθουσιασμός της σπορ οδήγησης αντανακλάται σε κάθε στοιχείο εξοπλισμού και σε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια.

 • Εξωτερικό

  Ο εξοπλισμός της Έκδοσης M Sport με το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μπλε Estoril μεταλλικό είναι εξαιρετικά δυναμικός, πράγμα που είναι ολοφάνερο με την πρώτη κιόλας ματιά. Η αίσθηση αυτή τονίζεται από τις ζάντες ελαφρού κράματος Μ 18" με διπλές ακτίνες 400 M και το Αεροδυναμικό πακέτο M, με τις αυξημένες σε μέγεθος εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ με πρόσθετη ακμή και τον πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη σε μεταλλικό χρώμα Dark Shadow και την εντυπωσιακή επιγραφή "Μ". Η μάσκα "νεφρών" BMW με εννέα γρίλιες και το Air Breather διαθέτουν φινίρισμα σε γυαλιστερό Shadow Line από το BMW Individual σε δυναμικό γυαλιστερό μαύρο χρώμα που ταιριάζει άψογα με τα πλαίσια των παραθύρων. Επιπλέον, τα πλαίσια των παραθύρων και το Air Breather διατίθενται και σε σατινέ αλουμίνιο. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με την απόληξη της εξάτμισης σε γυαλιστερό χρώμιο που δημιουργεί αντίθεση. Η Σπορ ανάρτηση M σας προσφέρει αυξημένη οδηγική απόλαυση κατά τη δυναμική οδήγηση σε κάθε χιλιόμετρο που διανύετε.
  Εναλλακτικά, με την Έκδοση M Sport, διατίθενται τα εξής: ζάντες ελαφρού κράματος M 18" με διπλές ακτίνες 441 M σε γκρι Ferric, στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος M 19" με διπλές ακτίνες 403 M σε διχρωμία γκρι Ferric, στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με διπλές ακτίνες 442 M σε διχρωμία γκρι Ferric ή στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με διπλές ακτίνες 442 M σε διχρωμία γκρι Orbit. Εκτός από το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μπλε Estoril μεταλλικό, διατίθενται επίσης και τα χρώματα αμαξώματος μαύρο Sapphire μεταλλικό, κόκκινο Melbourne μεταλλικό, ασημί Glacier μεταλλικό, γκρι Mineral μεταλλικό ή λευκό Alpine μη μεταλλικό.

 • Εσωτερικό

  Η έκδοση M Sport κερδίζει τις εντυπώσεις στο εσωτερικό με τον μοναδικό αθλητικό χαρακτήρα που αποπνέει. Τα δερμάτινα σπορ καθίσματα με μπλε λεπτομέρειες και χαρακτηριστικές ραφές M εξασφαλίζουν άριστη πλευρική στήριξη. Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει διαμορφωμένα στηρίγματα για τους αντίχειρες και παρέχει στον οδηγό απόλυτη ακρίβεια ελέγχου. Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ M, οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από κυψελοειδές αλουμίνιο με διακοσμητική επιφάνεια σε ματ μπλε Estoril και διακοσμητικές επενδύσεις θυρών σε ματ μπλε Estoril ολοκληρώνουν το Σπορ πακέτο M. Το υποπόδιο M, ο κοντός επιλογέας ταχυτήτων (μόνο σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων) με το λογότυπο "Μ" και τα καλύμματα επιλογέα ταχυτήτων και λαβής χειρόφρενου από δέρμα Walknappa, μεταδίδουν την αίσθηση ενισχυμένων δυναμικών επιδόσεων. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ο μεταβλητός ατμοσφαιρικός φωτισμός. Στα ιδιαίτερα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται επίσης η διακοσμητική επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, οι κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου και ο δακτύλιος σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια των χειριστηρίων του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Το κλειδί του αυτοκινήτου με τις μπλε λεπτομέρειες ολοκληρώνει με μοναδικό τρόπο την ιδιαίτερη εσωτερική σχεδίαση του Σπορ πακέτου Μ.
  Στον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό του Σπορ πακέτου Μ περιλαμβάνονται επενδύσεις καθισμάτων από δέρμα Dakota σε μπεζ Veneto, δέρμα Dakota σε μαύρο χρώμα, δέρμα Dakota σε Oyster, καθώς και επενδύσεις από δέρμα Dakota σε κόκκινο Coral χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες και κάτω τμήμα πίνακα οργάνων σε κόκκινο χρώμα. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού διατίθενται και σε κυψελοειδές αλουμίνιο με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ανθρακί ξύλο Fineline με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl και ξύλο καρυδιάς με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα».

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Στιλ εμπνευσμένο από τη γη και τον ουρανό: το BMW Individual προσφέρει μια πλούσια γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων αμαξώματος για την BMW Σειρά 4 Cabrio. Ένα από τα τέσσερα άκρως εκφραστικά χρώματα είναι το μεταλλικό καφέ Pyrite, το οποίο, με το λαμπύρισμά του σε σκουρόχρωμους τόνους, κάνει το μυώδες περίγραμμα του cabrio να ξεχωρίζει. Εμπνευσμένη από τη μεταλλική λάμψη του ορυκτού πυρίτη, η ασημί-χρυσαφί του απόχρωση δημιουργεί μια μυστηριώδη αίσθηση βάθους.

 • Δέρμα Merino BMW Individual

  Πιο κοντά στο δρόμο – σαν μία βόλτα στον ουρανό: Όταν η οροφή είναι ανοιχτή, το εξαιρετικά φωτεινό λεπτόκοκκο δέρμα Merino από το BMW Individual σε λευκό Opal αποκαλύπτει τη μοναδική του γοητεία. Με τη βελούδινη επιφάνειά του, τις καλοδουλεμένες διακοσμητικές λωρίδες του και τις ραφές του σε χρώμα αντίθεσης, δημιουργεί μια πρωτόγνωρη αίσθηση ανοιχτότητας και ευρυχωρίας. Το λευκό Opal είναι ένα μόνο δείγμα της συναρπαστικής γκάμας χρωμάτων, που περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις, όπως το Cashmere και το μαύρο, για να μπορέσετε να βρείτε το χρωματικό τόνο που σας αρέσει καλύτερα.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual από ξύλο φλαμουριάς σε λευκό χρώμα, που συνδυάζονται τέλεια με το δέρμα Merino σε λευκό Opal, συμπληρώνουν με ιδανικό τρόπο το πλημμυρισμένο από φως περιβάλλον στο εσωτερικό. Αυτό το πολυτελές ξύλο έχει επιλεγεί πολύ προσεκτικά με το χέρι και έχει τοποθετηθεί με μεγάλη επιδεξιότητα, ενώ η χαρακτηριστική του φυσική ξύλινη υφή ξεπροβάλλει διακριτικά μέσα από το γυαλιστερό φινίρισμα. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από μαύρη λάκα Piano, με μια γυαλιστερή επιφάνεια που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτήν που προσφέρουν οι κορυφαίοι στον κόσμο κατασκευαστές πιάνων, αποτελεί τη δεύτερη εναλλακτική επιλογή από τα δύο μοναδικά φινιρίσματα πολυτελούς ξύλου.

 • Περισσότερα για τον εξοπλισμό BMW Individual

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" BMW Individual σε σχέδιο ακτινών V 661 I προσδίδουν στο αυτοκίνητο ένα ασύγκριτα δυναμικό στιλ. Και μια καλαίσθητη λεπτομέρεια: η διακριτική, χαραγμένη με λέιζερ επιγραφή "BMW Individual".
  Νιώστε την οδηγική απόλαυση: το δερμάτινο τιμόνι BMW Individual, με το εξαιρετικά γερό κράτημα, είναι φτιαγμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας που σαγηνεύει τις αισθήσεις. Και ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο: η επιγραφή «BMW Individual» επάνω σε μια διακριτική μικρή πλάκα.
  Χάρμα οφθαλμών: ο πίνακας οργάνων με δερμάτινη επένδυση από το BMW Individual δίνει μια νέα διάσταση στο εσωτερικό όσον αφορά την ποιότητα.

ΠΑΚΕΤΑ.

Τα πακέτα εξοπλισμού BMW είναι η πρώτη σας επιλογή σε ό,τι αφορά τον προαιρετικό εξοπλισμό για την BMW Σειρά 4 Cabrio. Απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο BMW για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα πακέτα στη χώρα σας ή για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Configurator στον ιστότοπο της BMW της χώρας σας.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW σας βοηθούν να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τη σπορ κομψότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio και βελτιώνουν την πολυμορφικότητα και την ευελιξία της. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή πρακτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 • Μεταφορά

  Η πίσω σχάρα μεταφοράς σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα μέχρι και τρία ποδήλατα, χάρη σε ένα εύκολο στο χειρισμό σύστημα συγκράτησης στον κοτσαδόρο. Στη βασική της έκδοση, η σχάρα είναι κατάλληλη για τη μεταφορά δύο ποδηλάτων. Διατίθεται, επίσης, ένα σετ επέκτασης για τρίτο ποδήλατο. Η πίσω σχάρα μεταφοράς και τα ποδήλατα προστατεύονται από αντικλεπτικό μηχανισμό. Η πίσω σχάρα αναδιπλώνεται στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας του χώρου αποσκευών. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τον προαιρετικά διαθέσιμο κοτσαδόρο (ο οποίος παρέχεται ως ξεχωριστό στοιχείο εξοπλισμού).

 • Ψυχαγωγία

  Ο προσαρμογέας snap-in είναι ένα ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα σύνδεσης/στήριξης με ενσωματωμένη λειτουργία ταχείας φόρτισης για κινητά τηλέφωνα Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson και RIM / BlackBerry. Η σύνδεση άνευ αφής με την κεραία του αυτοκινήτου εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα σήματος εκπομπής και λήψης ενώ, συγχρόνως, μειώνει την ακτινοβολία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ανάλογα με τον εξοπλισμό που είναι εγκατεστημένος στο αυτοκίνητο, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείται και τον εκάστοτε τύπο προσαρμογέα snap-in, ενδέχεται να είναι δυνατή η ενσωμάτωση εφαρμογών για smartphone μέσω της BMW σας.

 • Εξωτερικό

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος BMW M Performance 20" με διπλές ακτίνες 405 M έχουν χαμηλότερο βάρος, είναι δίχρωμες και σφυρήλατες. Είναι βαμμένες σε γκρι Orbit και στιλβωμένες στην εξωτερική τους επιφάνεια, ενώ φέρουν επίσης το λογότυπο M και έχουν εμφανή μπουλόνια τροχών.

 • Εσωτερικό

  Τα υφασμάτινα πατάκια Luxury για τις μπροστινές θέσεις έχουν άψογη εφαρμογή, απωθούν τη βρωμιά και είναι αδιάβροχα. Έχουν μαύρο χρώμα με ανοιχτόχρωμες ραφές και περιλαμβάνουν μεταλλικό ένθετο με την επιγραφή "BMW". Διατίθεται και σε χρώματα άλλων εκδόσεων BMW.
  Η λαβή χειρόφρενου Luxury είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από δέρμα υψηλής ποιότητας. Το κεντρικό τμήμα της λαβής χειρόφρενου σε χρώμα καφέ Saddle της προσδίδει μια δυναμική, ιδιαίτερη εμφάνιση. Διατίθεται και σε χρώματα άλλων εκδόσεων BMW.
  Η θήκη κλειδιού για την έκδοση Luxury Line είναι μια ελκυστική θήκη από πολυτελές δέρμα για το κλειδί της BMW σας.
  Το κάλυμμα δαπέδου του χώρου αποσκευών είναι ένα ακόμα καλαίσθητο στοιχείο εξοπλισμού. Το αντιολισθητικό κάλυμμα είναι κατασκευασμένό από πλαστικό ανθεκτικό στις φθορές. Διαθέτει διαμορφωμένες υποδοχές αριστερά και δεξιά για τη φύλαξη μικροαντικειμένων, π.χ. γαντιών, και είναι ανθεκτικό στα λάδια και τους διαλύτες. Διατίθεται και σε χρώματα άλλων εκδόσεων BMW.
  Ο ασφαλής τρόπος για να απολαμβάνουν κάθε διαδρομή τα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών: το παιδικό κάθισμα BMW Junior Seat 2/3 έχει μεταβλητή γωνία κλίσης ανάλογα με το αυτοκίνητο, γι’ αυτό είναι ιδανικό για παιδιά με ύψος έως και 1,50. Το κάθισμα μπορεί, επίσης, να στερεωθεί στα προσαρτήματα σύνδεσης ISOFIX στο αμάξωμα του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες υποδοχές σύνδεσης. Διαθέτει ασφαλή και άνετα ενσωματωμένα μαξιλαράκια αέρα, που προστατεύουν το κεφάλι σε περίπτωση πλαγιομετωπικής σύγκρουσης και είναι απίστευτα μαλακά για καθημερινή χρήση. Διατίθεται σε μαύρο/μπλε ή μαύρο/ανθρακί χρώμα.