ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive στην BMW Σειρά 4 Cabrio.

Οι Υπηρεσίες & Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive σας προσφέρουν την ελευθερία να κάνετε ό,τι πραγματικά επιθυμείτε, κρατώντας σας δικτυωμένους και ενημερωμένους. Επικοινωνήστε, πλοηγηθείτε και επισκεφθείτε τα δίκτυά σας καθ' οδόν -- αυτή είναι η κινητικότητα της σύγχρονης εποχής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE*.

Οι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive αποτελούν τη βάση των έξυπνων υπηρεσιών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο. Σε αυτές περιλαμβάνεται το BMW Online, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια ή ξενοδοχεία. Επιπλέον, αυτός ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τη δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και απεριόριστης χρήσης εφαρμογών για smartphone, όπως είναι το BMW Connected. Και αυτά είναι μόνο η αρχή: οι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive προσφέρουν και πολλές άλλες δυνατότητες που κάνουν την οδήγηση και τις διαδρομές με μια BMW ακόμα πιο απολαυστικές.

 

*Μερικές από τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online Ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 18 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια – χωρίς να απαιτείται η χρήση smartphone ή άλλης συσκευής. Τώρα, έχετε στη διάθεσή σας μια αστείρευτη πηγή επιλογών μουσικής για κάθε γούστο. Η Online Ψυχαγωγία σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε λογαριασμό με πάγια χρέωση και χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση σε οποιονδήποτε συνεργαζόμενο πάροχο περιεχομένου μουσικής της BMW, όπως είναι το Napster. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε έξι συνολικά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία.
Διατίθεται μόνον σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive και το σύστημα πλοήγησης Professional.

ΓΡΑΦΕΙΟ BLUETOOTH ΜΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Το Bluetooth Office σάς επιτρέπει να αξιοποιείτε πιο εποικοδομητικά τον χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο. Χάρη στη θύρα διασύνδεσης για συσκευές Bluetooth και USB, μπορείτε να οργανώνετε τις δουλειές σας, εύκολα και βολικά, ενώ είστε στο δρόμο. Τα e-mail, τα επαγγελματικά ραντεβού, οι καταχωρήσεις υποχρεώσεων και τα μηνύματα SMS εμφανίζονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή μπορούν ακόμα και να εκφωνηθούν και να ακουστούν από τα ηχεία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σας. Μια λίστα με όλες τις συμβατές συσκευές κινητής τηλεφωνίας είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.bmw.com/bluetooth.

  • Υπαγόρευση μηνυμάτων

    Με το σύστημα πλοήγησης Professional, τη σύνδεση Bluetooth και τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive, δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε στο χέρι σας το τηλέφωνό σας. Τώρα, η εισαγωγή κάθε είδους κειμένου μπορεί να γίνεται φωνητικά. Η λειτουργία υπαγόρευσης επιτρέπει τη μετατροπή εκφωνούμενων μηνυμάτων σε κείμενο, το οποίο, στη συνέχεια, μπορεί να σταλεί σε μορφή e-mail ή SMS. Επιπλέον, η λειτουργία υπαγόρευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη σύνταξη κειμένων δημοσιεύσεων για το Twitter μέσω των «Εφαρμογών BMW». Η λειτουργία υπαγόρευσης διατίθεται δωρεάν για τις πρώτες 60 ημέρες. Κατόπιν, για να συνεχιστεί η χρήση της στο αυτοκίνητο, απαιτείται συμβόλαιο με την Nuance® και η καταβολή του ανάλογου τέλους χρήσης.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα της λειτουργίας Bluetooth με διάφορα smartphone και άλλες συσκευές κινητών τηλεφώνων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.bmw.com/bluetooth.

INTERNET.

INTERNET.

Ελεύθερη πρόσβαση στον Παγκόσμιο Ιστό.

Στις BMW που διαθέτουν τον προαιρετικό εξοπλισμό Internet, οι επιβάτες μπορούν να αποκτούν πρόσβαση σε ιστοσελίδες μέσω της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου. Οι διευθύνσεις URL εισάγονται απλά και βολικά χρησιμοποιώντας το πολυχειριστήριο iDrive ή τη λίστα σελιδοδεικτών για γρήγορη πρόσβαση. Εφόσον διαθέτουν το πρόγραμμα με πάγιο τέλος χρέωσης δεδομένων για χρήση Internet, οι κάτοχοι BMW μπορούν να σερφάρουν στο Internet απευθείας από το αυτοκίνητό τους σε όλη την επικράτεια της χώρας διαμονής τους (χωρίς περιαγωγή). Η Κεντρική Οθόνη Ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σερφάρισμα στο internet, μόνο όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως 4 km/h. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) φέρνουν την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σας – όποτε τη χρειάζεστε. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη χρονική στιγμή και τη διάρκεια των καθυστερήσεων λόγω μποτιλιαρίσματος αναμεταδίδονται στο αυτοκίνητό σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα προφίλ των μετακινήσεων από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, τα δεδομένα GPS από τους διάφορους στόλους οχημάτων, οι εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της αστυνομίας. Τα δεδομένα αναλύονται με ακρίβεια τέτοια, που επιτρέπει τον εντοπισμό μιας κυκλοφοριακής συμφόρησης στα επόμενα λίγα μέτρα. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα RTTI να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση σε αυτοκινητόδρομους, κεντρικούς δρόμους, επαρχιακούς δρόμους και πλήθος αστικών διαδρομών, καθώς και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές χωρίς κίνηση. Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive και το σύστημα πλοήγησης BMW Professional.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Εάν αναρωτιόσασταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό «μπάτλερ», τώρα μπορείτε να απολαύσετε και εσείς αυτήν την πολυτέλεια: με την Υπηρεσία Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive. Αυτή η χρήσιμη υπηρεσία σας συνδέει με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, ο οποίος γίνεται προσωπικός σας βοηθός καθ' οδόν. Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα ανοιχτό φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW θα το βρει και θα στείλει τα στοιχεία της διεύθυνσής του απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας μόλις του το ζητήσετε. Ο εκπρόσωπος μπορεί ακόμα να πραγματοποιήσει μία κράτηση στο εστιατόριο ή να σας κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Η Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα διαμονής σας όσο και στο εξωτερικό – όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρέωση. Η Υπηρεσία Υποστήριξης διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης προσφέρει γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί σοβαρό ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες, μεταδίδονται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο, στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και τη δωρεάν εφαρμογή My BMW Remote (διαθέσιμη στο Apple App Store και το Google Play Store), μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Επίσης είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των διευθύνσεων προορισμών που έχουν βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης GoogleTM προς το σύστημα πλοήγησης, εάν υπάρχει. Επιπλέον, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών «My BMW ConnectedDrive» στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.