ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Άνεση & ασφάλεια στην BMW Σειρά 4 Coupé.

Χρήσιμα συστήματα υποστήριξης, εκτεταμένες λειτουργίες ασφάλειας: η BMW Σειρά 4 Coupé σας προστατεύει και σας υποστηρίζει σε κάθε δυνατή περίπτωση.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Τα προσκέφαλα που είναι ενσωματωμένα στις πλάτες των πίσω καθισμάτων τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του coupé και αυξάνουν την άνεση και την ασφάλεια των πίσω επιβατών.
Οι επιβάτες που κάθονται μπροστά επωφελούνται από το μηχανισμό αυτόματης επέκτασης των ζωνών ασφαλείας. Ο μηχανισμός αυτός περνάει αυτόματα τη ζώνη ασφαλείας από τις μεσαίες κολώνες στον οδηγό και το συνοδηγό μόλις το κλειδί του αυτοκινήτου τοποθετηθεί στο διακόπτη ανάφλεξης και κλείσουν οι πόρτες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ.

Εκτεταμένη ευελιξία στη μεταφορά.

Το Σύστημα Φόρτωσης αυξάνει την ευελιξία της BMW σας. Χάρη στη διαιρούμενη πλάτη των πίσω καθισμάτων σε αναλογία 60:40 (προαιρετικά 40:20:40), είναι δυνατές διάφορες εξατομικευμένες διαμορφώσεις για τα καθίσματα και το χώρο αποσκευών, οι οποίες ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων.
Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταφέρετε έως και τέσσερα ζευγάρια πέδιλων του σκι έχοντας ακόμα στη διάθεσή σας ελεύθερο χώρο για τέσσερις επιβάτες. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Συστήματος Φόρτωσης είναι ότι τα μεταφερόμενα αντικείμενα διατηρούνται καθαρά και ασφαλή από πιθανή κλοπή στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ θα ήταν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση εάν μεταφέρονταν σε σχάρα οροφής. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά την αεροδυναμική και τη δυναμική οδήγησης.
Αυτή η επιλογή προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει ακόμα ένα κεντρικό υποβραχιόνιο και δύο θήκες αναψυκτικών. Διατίθεται επίσης ένας ανάλογος σάκος για εξοπλισμό σκι και snowboard από το πρόγραμμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ COMFORT ACCESS.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ COMFORT ACCESS.

Άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση χεριών.

Το άνοιγμα πόρτας χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση χεριών αποτελεί μέρος του συστήματος Comfort Access. Όταν δεν έχετε ελεύθερα τα χέρια σας, το μόνο που απαιτείται είναι μια στοχευμένη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα ώστε το άνοιγμα να γίνει αυτόματα και με ευκολία. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μεταφέρετε επάνω σας το κλειδί του αυτοκινήτου. Όταν θέλετε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών ενώ κρατάτε ψώνια στα χέρια σας, συνήθως, ταλαιπωρείστε ψάχνοντας να βρείτε το κλειδί στις τσέπες ή στην τσάντα σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί πλέον να το ξανακάνετε, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Comfort Access το οποίο προσφέρει λειτουργία ανοίγματος της πόρτας του χώρου αποσκευών χωρίς τη χρήση χεριών. Αρκεί μια μικρή, στοχευμένη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για να ανοίξει ο αισθητήρας την πόρτα του χώρου αποσκευών. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μεταφέρετε επάνω σας το κλειδί του αυτοκινήτου. Η πόρτα του χώρου αποσκευών ξεκλειδώνει και ανοίγει αυτόματα. Οι αισθητήρες του συστήματος, που είναι εγκατεστημένοι σε διάφορα ύψη στον πίσω προφυλακτήρα, ανιχνεύουν την κίνηση του ποδιού και ανοίγουν την πόρτα του χώρου αποσκευών. Αυτό το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό από το BMW ConnectedDrive διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα και τη φόρτωση του χώρου αποσκευών.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Χάρη σε μια πληθώρα αποθηκευτικών λύσεων, δεν πρόκειται να σας λείψει τίποτα στο αυτοκίνητό σας: οι θήκες στις πόρτες με χώρο για μπουκάλια του 1 λίτρου, ένας αποθηκευτικός χώρος με καπάκι στην μπροστινή κεντρική κονσόλα, ένας ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος κάτω από το μπροστινό κεντρικό υποβραχιόνιο και στην πίσω κεντρική κονσόλα, δύο θήκες αναψυκτικών μπροστά και πίσω, η επίπεδη θήκη αποθήκευσης και το ντουλαπάκι του συνοδηγού σας προσφέρουν ένα πλήθος επιλογών για εύκολη και πρακτική αποθήκευση αντικειμένων.

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Ένα πακέτο έξυπνων μέτρων ασφαλείας στην BMW Σειρά 4 Coupé αποσκοπεί ειδικά στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου ατυχημάτων – και σας προσφέρει αυτή την ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση του να γνωρίζετε ότι προστατεύεστε συνεχώς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι εξαιρετικά ανθεκτικές εγκάρσιες δοκοί και η έξυπνη χρήση χάλυβα υψηλής και εξαιρετικά υψηλής αντοχής παρέχουν κορυφαία ευστάθεια και διατηρούν το βάρος του αμαξώματος σε χαμηλά επίπεδα. Η ενέργεια πρόσκρουσης μεταφέρεται σε άλλα τμήματα του αμαξώματος γύρω από την καμπίνα των επιβατών, όπως το δάπεδο, τα πλαϊνά πλαίσια, το μπροστινό τμήμα και την οροφή, και απορροφάται στις ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης μπροστά και πίσω. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, προστασία παρέχουν οι ενισχυμένες μεσαίες κολόνες και τα μαρσπιέ, οι πλευρικές μπάρες υψηλής αντοχής στις πόρτες και οι στιβαρές δοκοί στα καθίσματα.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Το BMW Service Inclusive είναι το πρώτο βήμα προς την απεριόριστη οδηγική απόλαυση: Πρόκειται για ένα πακέτο συντήρησης που καλύπτει όλες τις αναγκαίες εργασίες. Για μια καθορισμένη χρονική περίοδο ή έναν καθορισμένο αριθμό διανυθέντων χιλιομέτρων, το BMW Service Inclusive περιλαμβάνει όλες τις εργασίες service που απαιτεί η BMW σας – όσο συχνά χρειάζονται. Και αυτό ισχύει παγκοσμίως.
Στις σχετικές εργασίες περιλαμβάνονται: αλλαγή λαδιών κινητήρα συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων ποσοτήτων συμπλήρωσης (απαραίτητη προϋπόθεση: οι τακτικές αλλαγές λαδιών να γίνονται στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW) και της αλλαγής μικροφίλτρου και φίλτρου καυσίμου, service φίλτρου αέρα και μπουζί, αλλαγή υγρών φρένων, έλεγχο του αυτοκινήτου και άλλες εργασίες που απαιτούνται σύμφωνα με το βιβλίο service.