ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η BMW Σειρά 4 Coupé.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Η BMW Σειρά 4 Coupé.

Ισχύς σε kW (PS) στις σ.α.λ. (435i)

225 (306)/5800-6400

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (435i)

5,4 [5,1]

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο l/100 km 435i)

8.1-7.9 (7.4-7.2)

Μεταξόνιο (σε cm)

281

Η επιβλητική αισθητική και η σπορ δυναμική χαρακτηρίζουν την BMW Σειρά 4 Coupé. Ο συνδυασμός τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση οδήγησης – χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους, την ιδανική κατανομή του φορτίου στους άξονες, την υψηλή ακαμψία του αμαξώματος και τους κινητήρες με τεχνολογία TwinPower Turbo. Οι εκδόσεις BMW Sport Line, Luxury Line και Modern Line, καθώς και η έκδοση M Sport, παρέχουν διάφορες επιλογές για την εξατομίκευση της BMW Σειράς 4 Coupé. Ένα από τα πολλά "φωτεινά σημεία" της είναι οι νέοι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς Full-LED και BMW Selective Beam. Τα πρωτοποριακά Air Breather προσθέτουν στη σχεδίαση του αυτοκινήτου μια συναρπαστική «πινελιά» και μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2. Ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση εξασφαλίζουν το σπορ κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως το BMW Head-Up Display.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Η BMW Σειρά 4 Coupé.

Οι σπορ αναλογίες και η εκφραστική αισθητική της BMW Σειράς 4 Coupé προσελκύουν βλέμματα θαυμασμού και ξυπνούν μια αίσθηση έντονου ενθουσιασμού. Πρόκειται για έναν "αθλητή" με δυναμική σχεδίαση που πείθει τους πάντες με την επιβλητική του παρουσία σε κάθε διαδρομή.

Εσωτερικό.

Στην BMW Σειρά 4 Coupé, δεν είστε απλώς ο οδηγός. Είστε το επίκεντρο της προσοχής: η σχεδίαση του εσωτερικού είναι εστιασμένη εξ ολοκλήρου στον οδηγό, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη δυνατή εργονομία και ένα σπορ περιβάλλον με απόλυτα οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Για να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιήθηκαν στο εσωτερικό μόνον τα πιο εκλεκτά υλικά όπως το δέρμα Dakota ή οι κομψές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο. Με λίγα λόγια: στην BMW Σειρά 4 Coupé, απολαμβάνετε έναν τέλειο συνδυασμό εκλεπτυσμένης ποιότητας και ανυπέρβλητης οδηγικής απόλαυσης.

Εξωτερικό.

Δυναμισμός που συγκινεί – ακόμα και σε στάση. Η σχεδίαση της BMW Σειράς 4 Coupé δημιουργεί μια συναρπαστική αθλητική παρουσία. Η επίπεδη γραμμή οροφής και το κυρτό προς τα εμπρός μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου εκπέμπουν έναν "αέρα" επιβλητικής κομψότητας. Το αθλητικό πίσω μέρος της BMW Σειράς 4 Coupé μαγνητίζει τα βλέμματα και αφυπνίζει τα συναισθήματα. Και το φαρδύ, γεμάτο αυτοπεποίθηση παρουσιαστικό γίνεται συνώνυμο της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Μια υπόσχεση που όχι μόνο την εκπληρώνει κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά την ξεπερνά κατά πολύ.

Δυναμική οδήγησης.

Σε κάθε διαδρομή, σε κάθε επιφάνεια οδοστρώματος και σε κάθε περίσταση: η BMW Σειρά 4 Coupé προσφέρει εξαιρετική δυναμική οδήγησης. Και αυτό το κάνει εξατομικεύοντας με απόλυτα μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Στην ταινία που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση της ασυναγώνιστης δυναμικής οδήγησης της BMW Σειράς 4 Coupé.

225 KW.

Ο τρίλιτρος, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo που χρησιμοποιείται στην BMW 440i έχει να επιδείξει εντυπωσιακές τιμές επιδόσεων: ισχύς 240 kW (306 PS), μέγιστη ροπή 450 Nm και επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 5,2 δευτερόλεπτα (κιβώτιο Steptronic: 5,0 δευτερόλεπτα, xDrive: 5,0 δευτερόλεπτα, xDrive με κιβώτιο Steptronic: 4,9 δευτερόλεπτα). Η τελική ταχύτητα είναι 250 km/h (περιοριζόμενη). Η μέση κατανάλωση καυσίμου διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, από 7,7 έως 7,4 l/100 km (κιβώτιο Steptronic: 6,8 έως 6,6 l/100 km, xDrive: 7,9 έως 7,7 l/100 km, xDrive με κιβώτιο Steptronic: 7,3 έως 7,0 l/100 km), με αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα εκπομπών CO2, από 179 έως 172 g/km (κιβώτιο Steptronic: 159 έως 154 g/km, xDrive: 185 έως 179 g/km, xDrive με κιβώτιο Steptronic: 169 έως 162 g/km).
Όλοι οι κινητήρες βενζίνης της BMW Σειράς 4 Coupé πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6.