ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.

Η δυναμική οδήγησης της BMW Σειράς 4 Coupé.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.

Η δυναμική οδήγησης της BMW Σειράς 4 Coupé.

Η νέα BMW Σειρά 4 Coupé προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και κορυφαία επίπεδα άνεσης ανεξάρτητα από την ποιότητα του οδοστρώματος.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.Η δυναμική οδήγησης της BMW Σειράς 4 Coupé.

Η νέα BMW Σειρά 4 Coupé προσφέρει μέγιστες επιδόσεις και κορυφαία επίπεδα άνεσης ανεξάρτητα από την ποιότητα του οδοστρώματος.

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.

Σε κάθε διαδρομή, σε κάθε επιφάνεια οδοστρώματος και σε κάθε περίσταση: η BMW Σειρά 4 Coupé προσφέρει εξαιρετική δυναμική οδήγησης. Και αυτό το κάνει εξατομικεύοντας με απόλυτα μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Στην ταινία που ακολουθεί, μπορείτε να πάρετε μια γεύση της ασυναγώνιστης δυναμικής οδήγησης της BMW Σειράς 4 Coupé.

ΦΤΑΣΤΕ ΣΕ ΝΕΑ ΥΨΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

Εξαιρετικό κράτημα στο δρόμο χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό στην άνεση. Και χωρίς τον παραμικρό περιορισμό στην οδηγική απόλαυση. Η προσαρμοζόμενη ανάρτηση M της BMW Σειράς 4 Coupé προσφέρει άριστη οδική συμπεριφορά με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ προσαρμόζονται στο προσωπικό σας στιλ οδήγησης και στις εκάστοτε συνθήκες δρόμου. Τα χαρακτηριστικά λειτουργίας τους μπορούν να μεταβληθούν χρησιμοποιώντας το διακόπτη Driving Experience. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας SPORT ή SPORT+ μέσω του διακόπτη Driving Experience, εφαρμόζεται μια αισθητά πιο "σκληρή" ρύθμιση της ανάρτησης.

ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΥ.

Δυναμική οδήγηση κατά μήκος μιας ορεινής διαδρομής με πολλές στροφές ή προσπεράσεις άλλων οχημάτων σε επαρχιακό δρόμο: υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που θέλετε τις μέγιστες επιδόσεις από το αυτοκίνητό σας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η BMW Σειρά 4 Coupé διαθέτει λειτουργία SPORT. Με το απλό πάτημα ενός διακόπτη, το αυτοκίνητο αντιδρά πιο άμεσα και ο κινητήρας αποκρίνεται πιο αυθόρμητα. Και τι αίσθηση σας δίνει αυτό; Ότι η αδρεναλίνη σας "εκτοξεύεται" στα ύψη.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.

Το αυτοκίνητο θα πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του οδηγού και όχι αντίστροφα. Για αυτό, ο διακόπτης Driving Experience αφήνει εσάς να επιλέξετε: πιέζοντας τον διακόπτη που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, ενεργοποιείτε τη λειτουργία οδήγησης που θέλετε εσείς. Από τη λειτουργία COMFORT, η οποία περιλαμβάνει τις κανονικές ρυθμίσεις κινητήρα και συστήματος μετάδοσης, περάστε στη λειτουργία ECO PRO για αυξημένη οικονομία και αποδοτικότητα ή στη λειτουργία SPORT, που κάνει την οδήγηση ακόμα πιο δυναμική. Μάλιστα, στη λειτουργία SPORT, τα σημεία αλλαγής ταχύτητας όταν χρησιμοποιείται το σπορ κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic, έχουν έναν αισθητά πιο σπορ χαρακτήρα και η προσαρμοζόμενη ανάρτηση προσδίδει στο αυτοκίνητο την αίσθηση μιας ξεκάθαρα πιο αθλητικής οδικής συμπεριφοράς συνολικά.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ 306 ΙΠΠΩΝ.

Μεταμορφωθείτε σε... μαέστρο – χρησιμοποιώντας ως μπαγκέτα το πεντάλ του γκαζιού! Ο ήχος του κινητήρα της BMW Σειράς 4 Coupé έχει αναπτυχθεί ειδικά από σχεδιαστές ήχου, αναδίδοντας έτσι δυναμισμό που πρέπει οπωσδήποτε να ακούγεται.

ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC 8 ΣΧΕΣΕΩΝ.

ΚΙΒΩΤΙΟ STEPTRONIC 8 ΣΧΕΣΕΩΝ.

Οκτώ σχέσεις, μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Αλλάζει ταχύτητες χωρίς καν να το καταλαβαίνετε: το κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic όχι μόνο δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς όσον αφορά τη δυναμική οδήγησης και την αποδοτικότητα, αλλά είναι και ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του πακέτου μέτρων BMW EfficientDynamics. Η πυκνή κλιμάκωση των σχέσεων έχει ως αποτέλεσμα τη βέλτιστη κατανομή της ισχύος − από τις χαμηλές μέχρι τις υψηλές ταχύτητες. Αυτό μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου ενώ σας δίνει συγχρόνως τη δυνατότητα να απολαμβάνετε στο έπακρο τον σπορ χαρακτήρα και τον μεγαλύτερο δυναμισμό. Στις υψηλές ταχύτητες, οι πρόσθετες σχέσεις μειώνουν τις στροφές, περιορίζοντας έτσι τόσο την κατανάλωση όσο και το θόρυβο του κινητήρα. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει ο συμπλέκτης μετατροπής − ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία χειροκίνητων αλλαγών σχέσεων. Σε συνδυασμό με τις μικρές πτώσεις των στροφών και την ακρίβεια ρύθμισης του συστήματος μετάδοσης, ο συμπλέκτης μετατροπής παρέχει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο άνεσης κατά τις αλλαγές και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τον θόρυβο. Σε κάθε περίπτωση, ένα πράγμα παραμένει μονίμως στα ύψη: η ισχύς και η ευελιξία που σας προσφέρει η BMW Σειρά 4 Coupé.

Αυξάνει ενεργά την απόδοση.

Χάρη στο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic από το BMW EfficientDynamics, είναι πλέον δυνατή η ενεργή ενίσχυση των επιδόσεων στα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με το νέο Προνοητικό Συγκρότημα Κίνησης-Μετάδοσης μέσω του διακόπτη Driving Experience. Στη λειτουργία "Sport", ο έλεγχος του συστήματος μετάδοσης χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης προκειμένου να παρέχει ακόμα πιο δυναμική απόκριση με βάση τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε διαδρομής. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η λειτουργία "Comfort" προσφέρει ένα πρόγραμμα αλλαγής ταχυτήτων που εστιάζει στην άνεση, με λιγότερες αλλαγές.