ΣΠΟΡ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Coupé.

ΣΠΟΡ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Coupé.

Προσαρμόστε την BMW Σειρά 4 Coupé στις προσωπικές σας προτιμήσεις: με τις Eκδόσεις BMW και τα πακέτα εξοπλισμού από την BMW. Η BMW Σειρά 4 Coupé διατίθεται στις Eκδόσεις BMW Sport Line και Luxury Line. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την Έκδοση M Sport, πρόσθετα πακέτα εξοπλισμού και Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

ΣΠΟΡ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ.Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Coupé.

Προσαρμόστε την BMW Σειρά 4 Coupé στις προσωπικές σας προτιμήσεις: με τις Eκδόσεις BMW και τα πακέτα εξοπλισμού από την BMW. Η BMW Σειρά 4 Coupé διατίθεται στις Eκδόσεις BMW Sport Line και Luxury Line. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την Έκδοση M Sport, πρόσθετα πακέτα εξοπλισμού και Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ SPORT LINE.

Η BMW Σειρά 4 Coupé με έκδοση Sport Line είναι το αποκορύφωμα του δυναμισμού. Τα σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σπορ έκδοσης της BMW Σειράς 4 Coupé.

 • Εξωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Sport Line περιλαμβάνει ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες, στιλβωμένες σε διχρωμία γκρι Ferric και μεταδίδει την αίσθηση δυναμικών σπορ επιδόσεων. Εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως είναι το Air Breather και τα πρόσθετα στοιχεία στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς το διακοσμητικό ένθετο στην κεντρική εισαγωγή αέρα, προσθέτουν κομψές στιλιστικές "πινελιές" σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Οι εννέα γρίλιες της μάσκας ψυγείου BMW με γυαλιστερές μετωπικές επιφάνειες αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τη σπορ εμφάνιση. Οι εξωτερικοί καθρέπτες διατίθενται προαιρετικά σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων διαθέτουν φινίρισμα σε σπορ μαύρο ματ χρώμα. Η μαύρη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και το λογότυπο "Sport" τονίζουν την υψηλής ποιότητας εμφάνιση.
  Εναλλακτικά, με την έκδοση Sport Line μπορείτε να επιλέξετε ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες σε διχρωμία και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω και Air Breather στο χρώμα του αμαξώματος.

 • Εσωτερικό

  Η Έκδοση Sport Line περιλαμβάνει ακόμα στοιχεία εσωτερικού σε μαύρο και κόκκινο χρώμα αντίθεσης, εμπνευσμένα από την κλασική δυναμική οδήγησης BMW, ενώ υποδέχεται τους επιβάτες με την επιγραφή "BMW Sport" στα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ. Ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν την άνεση των σπορ καθισμάτων σε ανθρακί ύφασμα "Track" με κόκκινες ή γκρι λεπτομέρειες, μαύρο δέρμα "Dakota" με κόκκινες λεπτομέρειες ή δέρμα "Dakota" σε κόκκινο Coral με μαύρες λεπτομέρειες. Στην τελευταία παραλλαγή, το κάτω μέρος του πίνακα οργάνων διατίθεται και αυτό σε κόκκινο Coral. Οι αποκλειστικά διαθέσιμες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό μαύρο με λεπτομέρειες σε ματ κόκκινο Coral ή το λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με λεπτομέρειες σε ματ κόκκινο Coral τονίζουν μοναδικά την αθλητική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
  Το σπορ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης διατίθεται εναλλακτικά και με μαύρες ραφές. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και οι αποκλειστικές διακοσμητικές επιφάνειες στις πόρτες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες μεταδίδουν μια σπορ αίσθηση, όπως και το διακοσμητικό της κεντρικής κονσόλας σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Άλλα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, είναι ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και ο φωτισμός υποδοχής, το ταχύμετρο και το στροφόμετρο με κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου και κόκκινο δακτύλιο, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια των χειριστηρίων του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Η λειτουργία SPORT+, που ενεργοποιείται από τον διακόπτη Driving Experience, βελτιώνει την ευελιξία για ακόμα πιο δυναμικές επιδόσεις. Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου, με τις κόκκινες λεπτομέρειές του, αντικατοπτρίζει τον εξαιρετικό χαρακτήρα της Έκδοσης Sport Line.
  Ακόμα, διατίθενται εναλλακτικές επενδύσεις στην Έκδοση Sport Line, όπως συνδυασμός υφάσματος/δέρματος "Breeze" σε χρώμα Oyster, μαύρο Sensatec, μπεζ Veneto ή μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες, δέρμα "Dakota" σε χρώμα Oyster ή δέρμα "Dakota" σε χρώμα μαύρο ή μπεζ Veneto (και τα δύο προσφέρονται με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές). Προσθέστε την προσωπική σας πινελιά στο εσωτερικό με τις ελκυστικές διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl ή μαύρο χρώμα ή με τις διακοσμητικές επενδύσεις από ξύλο φλαμουριάς "Fineline" (με μεταλλικό ένθετο) σε ανθρακί χρώμα ή ξύλο καρυδιάς, η κάθε μία με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 4 COUPÉ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ LUXURY LINE.

Η BMW Σειρά 4 Coupé με έκδοση Luxury Line εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερα κλασική και κομψή της σχεδίαση. Τα εκλεκτά υλικά και τα σχεδιαστικά στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης Line.

 • Εξωτερικό

  Το πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Luxury Line υπόσχεται απόλυτη κομψότητα: η μάσκα ψυγείου με τα χαρακτηριστικά "νεφρά" BMW διαθέτει έντεκα κάθετες γρίλιες και Air Breather σε γυαλιστερό χρώμιο. Μια σειρά κορυφαίων σχεδιαστικών στοιχείων συνδυάζουν επίσης πολυτέλεια και σπορ χαρακτήρα. Το γυαλιστερό χρώμιο τονίζει με ελκυστικό τρόπο τον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, π.χ. παράλληλη χρωμιωμένη μπάρα στις πλευρικές εισαγωγές αέρα μπροστά, στα πλαίσια των παραθύρων και την απόληξη της εξάτμισης. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" με πολλαπλές ακτίνες αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της πολυτελούς εμφάνισης αυτής της έκδοσης Line. Το λογότυπο "Luxury" δίνει έμφαση στην κομψή παρουσία αυτού του αυτοκινήτου.
  Με την έκδοση Luxury Line μπορείτε να επιλέξετε εναλλακτικά και τις ζάντες ελαφρού κράματος 19" με πολλαπλές ακτίνες καθώς και το Air Breather στο χρώμα του αμαξώματος.

 • Εσωτερικό

  Ο εξοπλισμός της Έκδοσης Luxury Line υπόσχεται απόλυτη κομψότητα και πολυτέλεια: Οι επενδύσεις από δέρμα "Dakota" σε καφέ Saddle χρώμα με ιδιαίτερες ραφές περιλαμβάνουν και το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων σε καφέ Saddle χρώμα. Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ από αλουμίνιο με την επιγραφή "BMW Luxury" υποδέχονται τους επιβάτες μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Το φιλόξενο εσωτερικό εξοπλίζεται με διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο "Fineline" σε ανθρακί χρώμα ή ξύλο καρυδιάς με ένθετο, κάθε μία από τις οποίες διαθέτει διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl. Οι ανάλογες διακοσμητικές επιφάνειες στις πόρτες σε χρώμιο Pearl αποκαλύπτουν την πολυτέλεια σε κάθε της λεπτομέρεια. Όλα αυτά ολοκληρώνονται με τον μεταβλητό ατμοσφαιρικό φωτισμό και τον φωτισμό υποδοχής μπροστά και πίσω. Ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της Έκδοσης Luxury Line είναι τα χρωμιωμένα πλαίσια στην κεντρική κονσόλα και γύρω από τα χειριστήρια του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου με τις λεπτομέρειες σε χρώμιο Pearl αντικατοπτρίζει τη μοναδική γοητεία αυτής της πολυτελούς έκδοσης εξοπλισμού.
  Στον εναλλακτικό εξοπλισμό της Έκδοσης Luxury Line περιλαμβάνονται καθίσματα με επενδύσεις από ύφασμα σε χρώμα μπεζ Veneto ή μαύρο Sensatec ή από δέρμα "Dakota" σε χρώμα μπεζ Veneto ή μαύρο, κάθε μία με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές, καθώς από και δέρμα "Dakota" σε χρώμα Oyster με λεπτομέρειες σε σκουρόχρωμο Oyster. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού διατίθενται σε ξύλο καρυδιάς (χωρίς ένθετα) με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl, ξύλο φλαμουριάς (με μεταλλικά ένθετα) με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl, ξύλο "Fineline" σε ανθρακί χρώμα με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl και λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl ή γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Ο αθλητικός χαρακτήρας είναι κυρίαρχο γνώρισμα της BMW Σειράς 4 Coupé. Με την έκδοση M Sport, το αυτοκίνητο αποκτά ακόμα πιο ισχυρή προσωπικότητα, με περισσότερη ορμή και ενέργεια, από πλευράς εμφάνισης και δυναμικής οδήγησης.

 • Εξωτερικό

  Ο εξοπλισμός της Έκδοσης M Sport με το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μπλε Estoril μεταλλικό είναι εξαιρετικά δυναμικός, πράγμα που είναι ολοφάνερο με την πρώτη κιόλας ματιά. Η αίσθηση αυτή τονίζεται από τις ζάντες ελαφρού κράματος Μ 18" με διπλές ακτίνες 400 M και το Αεροδυναμικό πακέτο M, με τις αυξημένες σε μέγεθος εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, τα πλαϊνά μαρσπιέ με πρόσθετη ακμή και τον πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη σε μεταλλικό χρώμα Dark Shadow ή σε σατινέ αλουμίνιο. Η μάσκα "νεφρών" BMW με εννέα γρίλιες και το Air Breather διαθέτουν φινίρισμα σε γυαλιστερό Shadow Line από το BMW Individual σε σπορ μαύρο χρώμα που ταιριάζει άψογα με τα πλαίσια των παραθύρων. Επιπλέον, το Air Breather διατίθεται προαιρετικά και σε σατινέ αλουμίνιο ή στο χρώμα του αμαξώματος. Η Σπορ ανάρτηση M σας προσφέρει αυξημένη οδηγική απόλαυση κατά τη δυναμική οδήγηση σε κάθε χιλιόμετρο που διανύετε. Το διακριτικό σήμα "M" στο πλάι του αυτοκινήτου και η απόληξη της εξάτμισης σε γυαλιστερό χρώμιο ολοκληρώνουν την εμφάνιση.
  Εναλλακτικά, με την Έκδοση M Sport, διατίθενται τα εξής: ζάντες ελαφρού κράματος M 18" με διπλές ακτίνες 441 M σε γκρι Ferric, στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος M 19" με διπλές ακτίνες 403 M σε διχρωμία γκρι Ferric, στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με διπλές ακτίνες 442 M σε διχρωμία γκρι Ferric ή στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με διπλές ακτίνες 442 M σε διχρωμία γκρι Orbit.

 • Εσωτερικό

  H Έκδοση M Sport κερδίζει τις εντυπώσεις στο εσωτερικό με τον μοναδικό αθλητικό χαρακτήρα που αποπνέει. Τα σπορ καθίσματα με επενδύσεις από συνδυασμό υφάσματος/Alcantara "Hexagon" σε ανθρακί χρώμα με ραφές Μ και μπλε λεπτομέρειες προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη στον οδηγό και το συνοδηγό. Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και διαμορφωμένα στηρίγματα για τους αντίχειρες παρέχει στον οδηγό απόλυτη ακρίβεια ελέγχου. Η Έκδοση M Sport περιλαμβάνει επίσης διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ, ανθρακί ουρανό BMW Individual και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο κυψελοειδούς σχεδίασης με διακοσμητικές επιφάνειες σε ματ μπλε Estoril και ιδιαίτερα διακοσμητικά στις πόρτες σε ματ μπλε Estoril. Το ποδωστήριο M, ο κοντός επιλογέας (μόνο σε συνδυασμό με κιβώτιο 6 σχέσεων) με το λογότυπο "Μ" και τα καλύμματα επιλογέα ταχυτήτων και λαβής χειρόφρενου από δέρμα "Walknappa" μεταδίδουν μια αίσθηση ενισχυμένων δυναμικών επιδόσεων. Ένα ακόμα σχεδιαστικό "κλου" αυτού του πακέτου είναι ο έγχρωμος ατμοσφαιρικός φωτισμός, που μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά από κάθε επιβάτη σε πορτοκαλί ή λευκό χρώμα. Άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό είναι, μεταξύ άλλων, η διακοσμητική επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, οι κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου και ο δακτύλιος σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια των χειριστηρίων του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Ο διακόπτης Driving Experience με λειτουργία SPORT+ βελτιώνει την ευελιξία για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Το κλειδί του αυτοκινήτου με τις μπλε λεπτομέρειες αντικατοπτρίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Έκδοσης M Sport.
  Η Έκδοση M Sport Σπορ διατίθεται επίσης με επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα σε χρώμα μαύρο Sensatec ή μπεζ Veneto, καθώς και από δέρμα "Dakota" σε χρώμα μπεζ Veneto, μαύρο, Oyster ή εκτεταμένο δέρμα "Dakota" σε χρώμα κόκκινο Coral χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες και με το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων σε κόκκινο χρώμα.
  Άλλες διαθέσιμες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού περιλαμβάνουν ξύλο καρυδιάς με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό χρώμιο, ανθρακί ξύλο "Fineline" με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl, ξύλο φλαμουριάς με μεταλλικό ένθετο και διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl, ανθρακί ξύλο "Fineline" με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl και λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl. Οι διακοσμητικές επενδύσεις για το εσωτερικό και τις πόρτες μπορούν επίσης να συνδυαστούν με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Στις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού περιλαμβάνεται το λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

BMW INDIVIDUAL.

Συναρπαστική, ακόμα και σε στάση: το BMW Individual προσφέρει μια πλούσια γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων αμαξώματος για την BMW Σειρά 4 Coupé.

 • Χρώμα αμαξώματος BMW Individual

  Συναρπαστική, ακόμα και σε στάση: το BMW Individual προσφέρει μια πλούσια γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων αμαξώματος για την BMW Σειρά 4 Coupé. Ένα από τα τέσσερα δυναμικά και εκφραστικά χρώματα είναι το μεταλλικό μαύρο Citrine. Προσδίδει στην Coupé μία κλασική κομψή νότα χωρίς να επισκιάζει τις σπορ καταβολές της. Εμπνευσμένο από τον λίθο κιτρίνη, αυτό το χρώμα αμαξώματος με τα χρωστικά στοιχεία Xiralic® λάμπει με διάφορες αποχρώσεις, από το χρώμα της χρυσόσκονης μέχρι το βαθύ μαύρο της ελιάς.

 • Δέρμα Merino BMW Individual

  Πλαισιωμένη από την κομψότητα: με την ασύγκριτα απαλή υφή του δέρματος BMW Individual Merino με τους ανοικτούς πόρους και την απόχρωση σε καφέ Gold, το εσωτερικό του coupé αποκτά έναν ιδιαίτερο αέρα. Τα ρέλια και οι ραφές σε χρώμα αντίθεσης πλαισιώνουν το δέρμα με έναν μοναδικό τρόπο. Δημιουργούν έτσι μία νέα τάση και δεν ακολουθούν κάποια υπάρχουσα. Εκτός από το καφέ Gold χρώμα, διατίθεται μία εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων που ξεκινά από το λευκό Opal και καταλήγει στο Cashmere και το μαύρο χρώμα. Έτσι και εσείς μπορείτε να βρείτε την ιδανική απόχρωση.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual από σκουρόχρωμο ξύλο πλάτανου Auburn είναι διακριτικές και ταιριάζουν άψογα με το δέρμα Merino σε καφέ Gold απόχρωση. Αυτό το υλικό κερδίζει τις εντυπώσεις με την ανομοιόμορφη υφή και τον ομοιόμορφο χρωματισμό κάτω από τη γυαλιστερή επιφάνεια. Το ξύλο επιλέγεται με το χέρι και δέχεται μία επεξεργασία κορυφαίας ακρίβειας. Οι διακοσμητικές επενδύσεις σε μαύρη λάκα Piano με γυαλιστερή επιφάνεια, όπως τη συναντά κανείς μόνον στους κορυφαίους κατασκευαστές πιάνων, αποτελεί εναλλακτική επιλογή.

 • Ζάντες ελαφρού κράματος BMW Individual

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" BMW Individual σε σχέδιο ακτινών V 626 I προσδίδουν στο αυτοκίνητο ένα ασύγκριτα δυναμικό στιλ. Και μια καλαίσθητη λεπτομέρεια: η διακριτική, χαραγμένη με λέιζερ επιγραφή "BMW Individual".

 • Δερμάτινο τιμόνι BMW Individual Merino

  Νιώστε την οδηγική απόλαυση: το δερμάτινο τιμόνι BMW Individual, με το εξαιρετικά γερό κράτημα, είναι φτιαγμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας που σαγηνεύει τις αισθήσεις. Και ένα επιπλέον εντυπωσιακό στοιχείο: η επιγραφή «BMW Individual» επάνω σε μια διακριτική μικρή πλάκα.

 • Πίνακας οργάνων με δερμάτινη επένδυση BMW Individual

  Χάρμα οφθαλμών: ο πίνακας οργάνων BMW Individual με δερμάτινη επένδυση δίνει μία νέα διάσταση στην ποιότητα του εσωτερικού.

ΠΑΚΕΤΑ.

Τα πακέτα εξοπλισμού BMW είναι η πρώτη σας επιλογή σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ για την BMW Σειρά 4 Coupé. Απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο BMW για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα πακέτα στη χώρα σας ή για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Configurator στον ιστότοπο της BMW της χώρας σας.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας BMW Σειρά 4 Coupé σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Εδώ θα βρείτε μια σειρά εξατομικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 • Σπορ πατάκια παντός καιρού

  Απωθούν τη βρωμιά και είναι αδιάβροχα. Τα πατάκια παντός καιρού από την BMW μπορούν να ανακυκλωθούν πλήρως μετά τη χρήση τους. Με δυναμική σχεδίαση στο γνώριμο "ύφος" της έκδοσης Sport Line. Διατίθεται και σε χρώματα άλλων εκδόσεων Line.

 • Βοηθητικό σύστημα θέρμανσης

  Δημιουργεί ένα ευχάριστο ζεστό περιβάλλον στο εσωτερικό του αυτοκινήτου προτού ξεκινήσετε τη διαδρομή σας. Στη διάρκεια της φάσης εκκίνησης, ο κινητήρας προστατεύεται από το προθερμασμένο κύκλωμα ψύξης και η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται. Το σύστημα μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου ή με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Αυτά τα χειριστήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την ενεργοποίηση της ανεξάρτητης λειτουργίας εξαερισμού.

 • Πακέτο φωτισμού εσωτερικού

  Μια "αχτίδα φωτός" από άποψη ενεργειακής απόδοσης. Τα LED που χρησιμοποιούνται στο σύστημα φωτισμού εσωτερικού BMW εντυπωσιάζουν χάρη στην εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής. Το χρώμα του λευκού φωτός ημέρας δημιουργεί μια μοντέρνα ατμόσφαιρα και είναι ευχάριστα φωτεινό. Ένας ειδικά μελετημένος φακός παράγει φωτεινή δέσμη με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της φωτεινής δέσμης ενός ηλεκτρικού λαμπτήρα φωτισμού. Η μονάδα LED μπορεί να συνδεθεί απευθείας στην υπάρχουσα πρίζα.

 • Προσαρμογέας snap-in

  Ο προσαρμογέας snap-in είναι ένα σταθερό και ασφαλές σύστημα σύνδεσης/στήριξης με ενσωματωμένη λειτουργία ταχείας φόρτισης για κινητά τηλέφωνα Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson και RIM/BlackBerry. Η σύνδεση άνευ αφής με την κεραία του αυτοκινήτου εξασφαλίζει βελτιωμένη λήψη ενώ, συγχρόνως, μειώνει την ακτινοβολία μέσα στην καμπίνα των επιβατών.
  Ανάλογα με τον εγκατεστημένο εξοπλισμό που υπάρχει στο αυτοκίνητο, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείται και τον εκάστοτε τύπο προσαρμογέα snap-in, είναι δυνατή η ενσωμάτωση εφαρμογών για smartphone μέσω των BMW App.

 • Λαβή χειρόφρενου, Sport

  Η λαβή χειρόφρενου Sport είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από δέρμα υψηλής ποιότητας. Το κόκκινο κεντρικό τμήμα προσδίδει στη λαβή χειρόφρενου μια δυναμική και σπορ εμφάνιση. Διατίθεται και σε χρώματα άλλων εκδόσεων BMW.

 • Σκληρή/μαλακή θήκη κλειδιών, Sport

  Μια ελκυστική θήκη από λεπτό δέρμα για τον πομπό αναγνώρισης της BMW σας. Διατίθεται και σε χρώματα άλλων εκδόσεων BMW.