Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές στην BMW Σειρά 4 Coupé.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε: οι Υπηρεσίες & Εφαρμογές από το BMW ConnectedDrive σας ανοίγουν έναν καινούριο, υπέροχο κόσμο άνετων ταξιδιών. Με τις λειτουργίες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας μας, κάθε διαδρομή σας γίνεται σκέτη απόλαυση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE.*

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE.*

Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive σας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών ενώ είστε στο δρόμο.
Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το BMW Online, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια ή ξενοδοχεία.
Η επιλογή αυτή περιλαμβάνει επίσης ασφαλή και απεριόριστη πρόσβαση σε εφαρμογές για smartphone, όπως είναι το BMW Connected. Θα βρείτε πλήθος άλλων χρήσιμων εφαρμογών στο BMW ConnectedDrive Store, ενώ καθημερινά προστίθενται όλο και περισσότερες εφαρμογές.


*Μερικές από τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια – χωρίς καν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή, όπως π.χ. το smartphone σας. Θα βρείτε εκεί αμέτρητα μουσικά κομμάτια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Η Online ψυχαγωγία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό με σταθερό πάγιο τέλος χρέωσης σε έναν από τους συνεργαζόμενους παρόχους περιεχομένου μουσικής της BMW.
Επιπλέον, η μουσική δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην BMW σας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο smartphone σας και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζεται από τον αντίστοιχο συνεργαζόμενο πάροχο περιεχομένου μουσικής της BMW. Και χωρίς πρόσθετη χρέωση – σε έξι συνολικά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΓΡΑΦΕΙΟ BLUETOOTH.

ΓΡΑΦΕΙΟ BLUETOOTH.

Εκμεταλλευτείτε πιο αποδοτικά τον χρόνο σας μέσα στο αυτοκίνητο.

Το Γραφείο Bluetooth σας επιτρέπει να αξιοποιείτε πιο εποικοδομητικά το χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο. Χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης συσκευών Bluetooth και USB, μπορείτε να οργανώσετε, εύκολα και βολικά, τις καθημερινές σας δραστηριότητες ενώ είστε στο δρόμο. Τα email, τα επαγγελματικά ραντεβού, οι καταχωρήσεις υποχρεώσεων και τα μηνύματα SMS εμφανίζονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή μπορούν ακόμα και να εκφωνηθούν και να ακουστούν από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας. Θα βρείτε μια λίστα με όλα τα συμβατά κινητά τηλέφωνα και smartphone στην ιστοσελίδα www.bmw.com/bluetooth.

INTERNET.

INTERNET.

Ελεύθερη πρόσβαση στον Παγκόσμιο Ιστό.

Απολαύστε την πρόσβαση στο Internet από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου της BMW σας. Η URL εισάγεται απλά και βολικά χρησιμοποιώντας το πολυχειριστήριο iDrive ή τη λίστα σελιδοδεικτών για γρήγορη πρόσβαση. Εάν διαθέτετε πρόγραμμα με πάγιο τέλος χρέωσης δεδομένων για χρήση Internet, μπορείτε να σερφάρετε στο Internet απευθείας από την BMW σας σε όλη την επικράτεια της χώρας σας (χωρίς περιαγωγή). Η χρήση της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου για σερφάρισμα στον Internet είναι δυνατή μόνο όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως 7 km/h.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) σας παρέχουν κάθε στιγμή την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη χρονική στιγμή και τη διάρκεια των συμφορήσεων αναμεταδίδονται στο αυτοκίνητό σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα προφίλ των μετακινήσεων από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, τα δεδομένα GPS από τους διάφορους στόλους οχημάτων, οι εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της τροχαίας. Τα δεδομένα αναλύονται με ακρίβεια τέτοια, που καθιστά δυνατό τον εντοπισμό μιας κυκλοφοριακής συμφόρησης στα επόμενα 500 m. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα RTTI να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση σε αυτοκινητόδρομους, κεντρικούς δρόμους, επαρχιακούς δρόμους και πλήθος αστικών διαδρομών, καθώς και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές χωρίς κίνηση.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Αναρωτιόσασταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό "μπάτλερ"; Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το ζήσετε: απολαύστε ένα πολύ ιδιαίτερο είδος υπηρεσιών – με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive.
Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως "προσωπικός βοηθός" σας ενώ οδηγείτε. Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και μπορεί ακόμα και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Επίσης, ο εκπρόσωπος μπορεί να σας κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να σας κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης προσφέρει γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί σοβαρό ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες, μεταδίδονται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο, στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και τη δωρεάν εφαρμογή My BMW Remote (διαθέσιμη στο Apple App Store και το Google Play Store), μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Επίσης είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των διευθύνσεων προορισμών που έχουν βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης GoogleTM προς το σύστημα πλοήγησης, εάν υπάρχει. Επιπλέον, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών «My BMW ConnectedDrive» στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.