ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η πρώτη BMW Σειρά 4 Gran Coupé.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Η πρώτη BMW Σειρά 4 Gran Coupé.

Τελική ταχύτητα σε km/h (440i)

250

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) στις σ.α.λ. (440i)

240 (326)/5.500

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (440i)

5,1

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

480–1.300

Φυσική κομψότητα: η BMW Σειρά 4 Gran Coupé συνδυάζει τη συναρπαστική αισθητική και τις χαρακτηριστικές επιδόσεις BMW με την έξυπνη πρακτικότητα. Σημαντικά χαρακτηριστικά είναι ο άφθονος χώρος για τα πόδια και το κεφάλι, τη μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών και τα ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης του αυτοκινήτου τονίζονται από την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ και τους αποδοτικούς κινητήρες TwinPower Turbo υψηλών επιδόσεων. Όλα αυτά καθιστούν την BMW Σειρά 4 Gran Coupé ένα τέλειο μίγμα δυναμικής, κομψότητας και άνεσης.

ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ.

Το επίκεντρο της προσοχής.

Τελειοποιημένη σιλουέτα: οι κομψές coupé γραμμές και οι τέσσερις πόρτες χωρίς πλαίσια παραθύρων συνδυάζουν την αισθητική και τη δυναμική με την εξαιρετική πρακτικότητα.

Εξωτερικό.

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας ματιά. Ενσαρκώνει τη φυσική κομψότητα που χαρακτηρίζεται από τη δυναμική και την αισθητική. Η εντύπωση αυτή αντανακλάται σε κάθε γραμμή και τονίζεται ιδιαίτερα από την πλαϊνή όψη. Χάρη στις τεταμένες γραμμές της οροφής, η άψογα σχεδιασμένη coupé σιλουέτα παρουσιάζεται τώρα ακόμα πιο αεροδυναμική, πιο κομψή και συγχρόνως πιο αθλητική. Μαζί με τις τέσσερις πόρτες χωρίς πλαίσιο και τη μεγάλη μονοκόμματη πόρτα του χώρου αποσκευών, υπογραμμίζει τον άψογο συνδυασμό καθημερινής λειτουργικότητας και σπορ εκφραστικότητας.

Εσωτερικό.

Όπως και εξωτερικά, έτσι και το εσωτερικό της πρώτης BMW Σειράς 4 Gran Coupé προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας. Αυτό αποδεικνύεται και από τα αποκλειστικά υλικά και τα χρώματα, αλλά και από τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό: κάθε χειριστήριο είναι τοποθετημένο σε εργονομική θέση δίπλα από τον οδηγό, ενώ όλες οι επιφάνειες και οι λεπτομέρειες αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας και ζωντάνιας. Οι πόρτες χωρίς πλαίσια ενισχύουν την εντύπωση της ευρυχωρίας στο εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Gran Coupé, όπου για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν 2+1 θέσεις και άφθονος χώρος για τα κεφάλια και τα πόδια. Συγχρόνως, η "περιμετρική" σχεδίαση των πίσω καθισμάτων δημιουργεί μία ευχάριστη και αρμονική αίσθηση ευρυχωρίας.

Δυναμική οδήγησης.

Τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 4 Gran Coupé συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις και μοναδική άνεση. Τα τυπικά χαρακτηριστικά BMW, όπως η τέλεια κατανομή του βάρους μεταξύ των αξόνων, η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς και ο Διακόπτης Driving Experience εξασφαλίζουν την ασύγκριτη οδηγική απόλαυση. Η δυναμική οδήγησης βελτιώνεται ακόμα περισσότερο από την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ. Με το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης θα μπορείτε να διατηρείτε τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και στις πιο δύσκολες στροφές.

190 kW.

Ο κινητήρας της BMW 430d εντυπωσιάζει με τις κορυφαίες επιδόσεις, την άμεση απόδοση της ισχύος και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η ροπή των 560 Nm είναι διαθέσιμη από τις χαμηλές στροφές. Αυτός ο κινητήρας, με την εξαιρετικά "πολιτισμένη" λειτουργία και την αυθόρμητη απόκριση, αποδίδει 190 kW (258 PS), εξασφαλίζοντας εντυπωσιακές επιδόσεις. Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 km/h σε μόλις 5,6 δευτερόλεπτα (xDrive με κιβώτιο Steptronic: 5,3 δευτερόλεπτα) και φτάνει στην τελική ταχύτητα των 250 km/h. Η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται από 5,3 έως 5,1 λίτρα ανά 100 km (xDrive με κιβώτιο Steptronic: 5,5 έως 5,3 l) και οι εκπομπές CO2 από 139 έως 134 g/km (xDrive με κιβώτιο Steptronic:145 έως 140 g/km).
H BMW 435d xDrive αποδίδει 230 kW (313 hp) και 630 Nm ροπής, με την κατανάλωση καυσίμου να κυμαίνεται μεταξύ 5,7 και 5,6 l/100 km και τις εκπομπές CO2 από 150 έως 146 g/km. Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα και φτάνει στην τελική των 250 km/h (περιορίζεται).