ΔΕΙΞΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Gran Coupé.

ΔΕΙΞΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Gran Coupé.

Διαμορφώστε την προσωπική σας BMW Σειρά 4 Gran Coupé – με τις εκδόσεις BMW Line και τον εξοπλισμό. Oι εκδόσεις Sport Line, και Luxury Line σας αποτελούν τις επιλογές μεταξύ των τριών ελκυστικών πακέτων εξοπλισμού. Η εκφραστική έκδοση M Sport αποτελεί πρόσθετη επιλογή. Τέλος, χάρη στο πρόγραμμα BMW Individual και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, έχετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης της δικής σας BMW Σειράς 4 Gran Coupé.

ΔΕΙΞΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 4 Gran Coupé.

Διαμορφώστε την προσωπική σας BMW Σειρά 4 Gran Coupé – με τις εκδόσεις BMW Line και τον εξοπλισμό. Oι εκδόσεις Sport Line, και Luxury Line σας αποτελούν τις επιλογές μεταξύ των τριών ελκυστικών πακέτων εξοπλισμού. Η εκφραστική έκδοση M Sport αποτελεί πρόσθετη επιλογή. Τέλος, χάρη στο πρόγραμμα BMW Individual και τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, έχετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης της δικής σας BMW Σειράς 4 Gran Coupé.

ΕΚΔΟΣΗ SPORT LINE.

Με την έκδοση Sport Line μπορείτε να προσθέσετε μία πινελιά δυναμισμού στην κομψότητα της BMW Σειράς 4 Gran Coupé. Τα εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα υπογραμμίζουν την αθλητική φύση του αυτοκινήτου και μαγνητίζουν το βλέμμα του παρατηρητή. Στο εσωτερικό είναι διάχυτη η ραφιναρισμένη ατμόσφαιρα με τις αποκλειστικά διαθέσιμες επενδύσεις όπως είναι π.χ. το δέρμα σε κόκκινο Coral χρώμα.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση Sport Line αναδεικνύει τον σπορ δυναμισμό χάρη στις στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 397 σε διχρωμία γκρι Ferric. Η αίσθηση αυτή ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τα διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα που υπάρχουν στις μπροστινές κεντρικές εισαγωγές αέρα. Άλλα στοιχεία σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα είναι οι μετωπικές επιφάνειες στις εννέα γρίλιες της μάσκας "νεφρών" BMW, το Air Breather και τα ένθετα στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα. Οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων και οι υδρορροές είναι βαμμένες σε ματ μαύρο χρώμα. Η μαύρη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και το λογότυπο "Sport" στο πλάι του αυτοκινήτου, επάνω από το Air Breather, υπογραμμίζουν αυτήν τη σπορ εμφάνιση.
  Η Έκδοση Sport Line διατίθεται και με ζάντες ελαφρού κράματος 19" με αστεροειδείς ακτίνες 407 σε διχρωμία και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω. Επίσης, οι εξωτερικοί καθρέπτες διατίθενται και σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

 • Εσωτερικό

  Η Έκδοση Sport Line περιλαμβάνει στοιχεία εσωτερικού σε κόκκινο και μαύρο χρώμα αντίθεσης, που είναι εμπνευσμένα από την κλασική δυναμική οδήγησης BMW. Τα σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είναι επενδεδυμένα με ανθρακί ύφασμα "Track" με κόκκινες ή γκρι λεπτομέρειες. Το σπορ δερμάτινο τιμόνι με ραφές σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης διατίθεται εναλλακτικά και με μαύρες ραφές. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και οι αποκλειστικές διακοσμητικές επιφάνειες, οι οποίες εκτείνονται μέχρι το πίσω μέρος, αποπνέουν σπορ δυναμισμό, όπως και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με κόκκινη διακοσμητική επιφάνεια και διακοσμητική επένδυση σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα στην κεντρική κονσόλα. Με το που ανοίγουν οι πόρτες, τους επιβάτες υποδέχονται τα αλουμινένια διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ, που φέρουν την επιγραφή "BMW Sport". Άλλα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, είναι ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και ο φωτισμός υποδοχής, το ταχύμετρο και το στροφόμετρο με κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου και κόκκινο δακτύλιο, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια των χειριστηρίων του αυτόματου κλιματιστικού και του ραδιοφώνου. Το κλειδί του αυτοκινήτου με τις κόκκινες λεπτομέρειες αντικατοπτρίζει τη δυναμική εμφάνιση της Έκδοσης Sport Line. Η λειτουργία SPORT+, που ενεργοποιείται από τον διακόπτη Driving Experience, βελτιώνει την ευελιξία για ακόμα πιο δυναμικές επιδόσεις. Για την Έκδοση Sport Line προσφέρονται διάφορες επιλογές για τις επενδύσεις των καθισμάτων, όπως ύφασμα σε χρώμα μαύρο Sensatec, μπεζ Veneto, ή μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες, δέρμα "Dakota" σε χρώμα μαύρο ή μπεζ Veneto (με ή χωρίς ιδιαίτερες ραφές), δέρμα "Dakota" σε λευκό Ivory με μαύρο χρώμα εσωτερικού, δέρμα "Dakota" σε χρώμα Oyster με λεπτομέρειες σε σκουρόχρωμο Oyster και μαύρο χρώμα εσωτερικού, δέρμα "Dakota" σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και δέρμα "Dakota" σε κόκκινο Coral με μαύρες λεπτομέρειες και με το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων σε κόκκινο Coral. Το εσωτερικό μπορεί να εξατομικευτεί ακόμα περισσότερο με διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμα κόκκινο Coral, γυαλιστερό μαύρο ή χρώμιο Pearl ή με διακοσμητικές επενδύσεις από ξύλο "Fineline" σε ανθρακί χρώμα, ξύλο καρυδιάς (με ή χωρίς μεταλλικά ένθετα) ή ξύλο φλαμουριάς με μεταλλικά ένθετα, η κάθε μία με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl. Οι διακοσμητικές επιφάνειες συνεχίζονται και κατά μήκος του πίνακα οργάνων και εκτείνονται μέχρι τα πίσω καθίσματα.

ΕΚΔΟΣΗ LUXURY LINE.

Χαρίστε στην BMW Σειρά 4 Gran Coupé μία ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Το πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Luxury Line περιλαμβάνει μια σειρά διαχρονικά κομψών λεπτομερειών. Χαρακτηριστικές πτυχές αυτής της έκδοσης Line είναι τα σχεδιαστικά στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο και οι επενδύσεις από δέρμα Dakota σε καφέ Saddle χρώμα με ιδιαίτερες ραφές.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση Luxury Line προσδίδει γνήσια κομψότητα στην εξωτερική σχεδίαση. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" με πολλαπλές ακτίνες 416 αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της πολυτελούς εμφάνισης αυτής της Έκδοσης BMW. Το λογότυπο "Luxury" στα πλαϊνά του αυτοκινήτου υπογραμμίζουν την κομψή εμφάνιση, όπως και τα στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο στις πλευρικές εισαγωγές αέρα μπροστά. Τα Air Breather σε γυαλιστερό χρώμιο και η μάσκα "νεφρών" BMW με έντεκα γρίλιες με μετωπικές επιφάνειες επίσης σε γυαλιστερό χρώμιο κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Όλα αυτά ολοκληρώνονται με τα διακοσμητικά ένθετα από γυαλιστερό χρώμιο στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, τα πλαίσια των παραθύρων, τις υδρορροές, τις απολήξεις της εξάτμισης και άλλα σχεδιαστικά στοιχεία.
  Προαιρετικά, διατίθενται επίσης οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" με πολλαπλές ακτίνες 399 και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

 • Εσωτερικό

  Η Έκδοση Luxury Line είναι συνώνυμη της εξαιρετικά κομψής εσωτερικής σχεδίασης. Αυτή η εντυπωσιακή αίσθηση τονίζεται με τα αλουμινένια διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με το λογότυπο "BMW Luxury", τα καθίσματα με επενδύσεις από ύφασμα σε χρώμα μπεζ Veneto ή μαύρο Sensatec, καθώς και με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε ξύλο "Fineline" με διακοσμητική επιφάνεια σε χρώμιο Pearl, η οποία περιβάλλει το εσωτερικό μέχρι και τα πίσω καθίσματα. Προσθέστε εδώ τον ατμοσφαιρικό φωτισμό μπροστά και πίσω σε πορτοκαλί/κόκκινο ή λευκό χρώμα, στο χώρο των ποδιών μπροστά, στις μεσαίες κολόνες και τα ένθετα των θυρών, καθώς και τον φωτισμό υποδοχής μπροστά και πίσω σε λευκό Cold χρώμα. Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Έκδοσης Luxury Line είναι οι διακοσμητικές επενδύσεις της κεντρικής κονσόλας σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με χρωμιωμένες λεπτομέρειες, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια στα χειριστήρια του αυτόματου συστήματος κλιματισμού και του ραδιοφώνου. Ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου με τις λεπτομέρειες σε χρώμιο Pearl αντικατοπτρίζει τη μοναδική γοητεία αυτής της πολυτελούς έκδοσης εξοπλισμού.
  Στις εναλλακτικές επιλογές για τις επενδύσεις των καθισμάτων περιλαμβάνεται το δέρμα "Dakota" σε μαύρο χρώμα με ή χωρίς αποκλειστικές ραφές, το δέρμα "Dakota" σε μπεζ Veneto με ή χωρίς ιδιαίτερες ραφές, το δέρμα "Dakota" σε χρώμα Oyster με διακοσμητική επιφάνεια σε σκουρόχρωμο Oyster, το δέρμα "Dakota" σε καφέ Saddle με ιδιαίτερες ραφές (περιλαμβάνει και το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων σε καφέ Saddle), καθώς και το δέρμα "Dakota" σε λευκό Ivory με μαύρο χρώμα εσωτερικού. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού είναι διαθέσιμες σε σκουρόχρωμο ξύλο καρυδιάς με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl με ή χωρίς ξύλινα ένθετα, ξύλο φλαμουριάς με μεταλλικά ένθετα και διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl, διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε χρώμιο Pearl, καθώς και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Αισθητική και άκρατος δυναμισμός: Με την έκδοση M Sport μπορείτε να ενισχύσετε την αθλητική φύση της BMW Σειράς 4 Gran Coupé. Κάθε λεπτομέρεια του εξοπλισμού και της σχεδίασης, είτε πρόκειται για τη διακοσμητική επιφάνεια σε μπλε Estoril είτε για τις επενδύσεις των καθισμάτων με συνδυασμό υφάσματος/Alcantara, αντικατοπτρίζει την απεριόριστη απόλαυση που προσφέρει η σπορ οδήγηση.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση M Sport δημιουργεί στη στιγμή μια ιδιαίτερα δυναμική εντύπωση με τα αποκλειστικά χρώματα αμαξώματος μπλε Estoril μεταλλικό και μαύρο Carbon μεταλλικό, καθώς και με τις ζάντες ελαφρού κράματος M 18" με διπλές ακτίνες 400 Μ. Επιπλέον, η Σπορ ανάρτηση M βελτιώνει την οδική συμπεριφορά και την ευελιξία για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Αυτή η σπορ εμφάνιση ενισχύεται ακόμα περισσότερο με το Αεροδυναμικό πακέτο Μ, το οποίο περιλαμβάνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα, διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με πρόσθετη ακμή και πίσω προφυλακτήρα με ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό χρώμα Dark Shadow. Τα Air Breather και οι μετωπικές επιφάνειες στις εννέα γρίλιες της μάσκας "νεφρών" BMW διαθέτουν διακοσμητικά σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Αυτά συνδυάζονται άψογα με την αθλητική κομψότητα του γυαλιστερού Shadow Line από το BMW Individual, το οποίο περιλαμβάνει και τα πλαίσια των παραθύρων σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος. Η κομψή εικόνα συμπληρώνεται με την επιγραφή "M" στο πλάι του αυτοκινήτου.
  Εναλλακτικά, διατίθενται οι παρακάτω επιλογές εξοπλισμού: ανάρτηση βασικού εξοπλισμού, ζάντες ελαφρού κράματος M 18" με διπλές ακτίνες 441 M σε γκρι Ferric, στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος M 19" με διπλές ακτίνες 403 M σε διχρωμία γκρι Ferric, στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με διπλές ακτίνες 442 M σε διχρωμία γκρι Ferric ή στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος Μ 19" με διπλές ακτίνες 442 M σε διχρωμία γκρι Orbit.
  Επιπλέον, το Air Breather και τα πλαίσια των παραθύρων διατίθενται και με φινίρισμα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ή σατινέ αλουμίνιο.

 • Εσωτερικό

  Η έκδοση M Sport δημιουργεί μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό και υπογραμμίζει τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό διατίθενται με τις αποκλειστικές ανθρακί επενδύσεις Hexagon σε συνδυασμό υφάσματος/Alcantara με ραφές M και μπλε λεπτομέρειες. Το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και διαμορφωμένα στηρίγματα για τους αντίχειρες παρέχει στον οδηγό απόλυτη ακρίβεια ελέγχου. H έκδοση M Sport διαθέτει επιπλέον διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ M, ανθρακί ουρανό BMW Individual και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από αλουμίνιο κυψελοειδούς σχεδίασης με διακοσμητική επιφάνεια σε ματ μπλε Estoril ή γυαλιστερό μαύρο χρώμα και ιδιαίτερα ένθετα στις πόρτες, στο ίδιο χρώμα με τη διακοσμητική επιφάνεια. Το υποπόδιο M, ο κοντός επιλογέας ταχυτήτων (μόνο σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων) με το λογότυπο "Μ" και τα καλύμματα επιλογέα ταχυτήτων και λαβής χειρόφρενου από δέρμα Walknappa, μεταδίδουν την αίσθηση ενισχυμένων δυναμικών επιδόσεων. Άλλα χαρακτηριστικά του πακέτου είναι ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και ο φωτισμός υποδοχής. Άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό είναι, μεταξύ άλλων, η διακοσμητική επιφάνεια της κεντρικής κονσόλας σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, οι κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου και ο δακτύλιος σε κόκκινο χρώμα αντίθεσης στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο, καθώς και τα χρωμιωμένα πλαίσια των χειριστηρίων του συστήματος κλιματισμού και του ραδιοφώνου. Η λειτουργία Sport+ ενεργοποιείται από τον Διακόπτη Driving Experience και βελτιώνει την ευελιξία της BMW για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Το κλειδί του αυτοκινήτου με τις μπλε λεπτομέρειες αντικατοπτρίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της έκδοσης Sport Line.
  Διατίθενται διάφορες επενδύσεις όπως δέρμα Dakota σε μπεζ Veneto, δέρμα Dakota σε λευκό Ivory με μαύρο εσωτερικό χρωματισμό, δέρμα Dakota σε μαύρο χρώμα, καθώς και οι εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα Dakota σε κόκκινο Coral χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες και κάτω τμήμα πίνακα οργάνων σε κόκκινο χρώμα. Στις επιλογές για τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού και τα καλύμματα των θυρών περιλαμβάνεται το ξύλο καρυδιάς με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl και το λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, καθώς και το ανθρακί ξύλο Fineline Anthracite, το ξύλο φλαμουριάς με μεταλλικά ένθετα και το λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο, όλα με διακοσμητική επιφάνεια σε γυαλιστερό χρώμιο Pearl.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα».

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Ικανοποιήστε τις προσωπικές σας επιθυμίες: το BMW Individual προσφέρει μια πλούσια γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων αμαξώματος για την πρώτη BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Ένα από τα τέσσερα άκρως εκφραστικά χρώματα είναι το μεταλλικό Moonstone. Εμπνευσμένο από το φως της Σελήνης, το χρώμα αμαξώματος BMW Individual βυθίζει το εξωτερικό σε ασημί τόνους. Οι αποχρώσεις εναλλάσσονται από το χρυσαφί-κίτρινο μέχρι το μπλε-γκρι, ανάλογα με το πώς πέφτει το φως επάνω στην επιφάνεια, ενισχύοντας έτσι το οπτικό βάθος της επιφάνειας.

 • Δέρμα Merino BMW Individual

  Μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης: το εκλεκτό δέρμα Merino BMW Individual σε απόχρωση Nutmeg προσδίδει πολυτέλεια στο ευρύχωρο εσωτερικό. Οι απαλές επιφάνειες προσφέρουν απτή αίσθηση της ποιότητας, ενώ οι προσεκτικά επεξεργασμένες ραφές αποκαλύπτουν το πάθος μας για τη λεπτομέρεια. Εκτός από αυτό το χρώμα, διατίθεται μία εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων που ξεκινά από το λευκό Opal και καταλήγει στο μπεζ Cashmere και το μαύρο – έτσι μπορείτε να βρείτε την ιδανική απόχρωση.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Εσωτερικό που κεντρίζει την προσοχή: Το λευκό ξύλο φλαμουριάς BMW Individual ενσωματώνεται αρμονικά στην γενικότερη εμφάνιση και αίσθηση του εσωτερικού ενώ συγχρόνως προσδίδει μία πρόσθετη πινελιά μοναδικότητας. Η φυσική υφή του ξύλου υπογραμμίζει το γυαλιστερό φινίρισμα και τονίζει τη μοναδική εμφάνιση της πρώτης BMW Individual Σειράς 4 Gran Coupé. Εκτός από τις δύο διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο, διατίθενται και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρη λάκα Piano με γυαλιστερή επιφάνεια, όπως τη συναντά κανείς μόνον στους κορυφαίους κατασκευαστές πιάνων.

 • Πρόσθετος εξοπλισμός BMW Individual

  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" BMW Individual με ακτίνες V 626 I προσδίδουν στο αυτοκίνητο ένα ασυναγώνιστα δυναμικό στιλ. Και μια καλαίσθητη λεπτομέρεια: η διακριτική, χαραγμένη με λέιζερ επιγραφή "BMW Individual".
  Οδηγική απόλαυση στην παλάμη του χεριού σας: το δερμάτινο τιμόνι BMW Individual με την εξαιρετική αίσθηση αφής γοητεύει με την εκλεκτή ποιότητα του δέρματος. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: η επιγραφή "BMW Individual" επάνω σε διακριτική πλάκα.
  Γοητεύει το βλέμμα: ο πίνακας οργάνων BMW Individual με δερμάτινη επένδυση δίνει μία νέα διάσταση στην ποιότητα του εσωτερικού.

ΠΑΚΕΤΑ.

Τα πακέτα εξοπλισμού BMW είναι η πρώτη σας επιλογή σε ό,τι αφορά τον προαιρετικό εξοπλισμό για την BMW Σειρά 4 Gran Coupé. Απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο BMW για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα πακέτα στη χώρα σας ή για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Configurator στον ιστότοπο της BMW της χώρας σας.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW σας βοηθούν να αναδείξετε ακόμα περισσότερο τη σπορ κομψότητα της BMW Σειράς 4 Gran Coupé και βελτιώνουν την πολυμορφικότητα και την ευελιξία της. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή πρακτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 • Εξωτερικό

  Εξατομικεύστε την δική σας BMW Σειρά 4 Gran Coupé – για παράδειγμα με τις ζάντες ελαφρού κράματος 20" με διπλές ακτίνες 361 σε διχρωμία γκρι Ferric ή με τις στιλβωμένες ζάντες ελαφρού κράματος 20" 624 M.

 • Εσωτερικό

  Ασφαλής οδηγική απόλαυση για παιδιά ηλικίας τριών έως δώδεκα ετών. Η κλίση της πλάτης του παιδικού καθίσματος BMW Junior Seat 2/3 προσαρμόζεται άψογα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το παιδικό κάθισμα μπορεί να στερεωθεί στις υποδοχές σύνδεσης ISOFIX χρησιμοποιώντας τους ενσωματωμένους συνδέσμους. Τα ενσωματωμένα μαξιλάρια αέρα προσφέρουν προστασία του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης και είναι ευχάριστα μαλακά και άνετα κατά την καθημερινή χρήση. Το παιδικό κάθισμα BMW Junior Seat 2/3 διατίθεται σε μαύρο/ανθρακί ή μπλε/μαύρο χρώμα.
  Το αναδιπλούμενο τραπεζάκι προσφέρει στους πίσω επιβάτες μια χρήσιμη επιφάνεια, της οποίας το ύψος και η γωνία κλίσης μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα. Επίσης περιλαμβάνει πτυσσόμενη θήκη αναψυκτικών με κομψό χρωμιωμένο δακτύλιο.
  Τα υφασμάτινα πατάκια δαπέδου Luxury απωθούν τη βρωμιά και τα νερά και διατίθενται σε μαύρο χρώμα με ανοικτόχρωμες ραφές και μεταλλικό ένθετο με λογότυπο BMW. Επίσης, διατίθενται και σε άλλα χρώματα των εκδόσεων Line.

 • Μεταφορά

  Η μπαγκαζιέρα οροφής BMW 460 εγγυάται την εύκολη και άνετη φόρτωση χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα ανοίγματος από τις δύο πλευρές ενώ διαθέτει τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά για απόλυτη αντικλεπτική προστασία. Το μαύρο κάτω κέλυφος μπορεί να συνδυαστεί με το επάνω κέλυφος σε μαύρο, ασημί, Titanium ή λευκό χρώμα. Προαιρετικά διατίθεται ένα στήριγμα για τη στερέωση και τη μεταφορά πέδιλων του σκι στην μπαγκαζιέρα οροφής BMW 460.
  Η βάση ηλεκτρικού ποδηλάτου μπορεί να αναδιπλωθεί για να φορτώσετε τις αποσκευές σας από την πόρτα του χώρου αποσκευών. Όταν δεν χρησιμοποιείται, μπορεί να αναδιπλωθεί και να αποθηκευτεί στο χώρο αποσκευών. Το αλουμίνιο υψηλής αντοχής εξασφαλίζει το χαμηλό βάρος. Τα ρυθμιζόμενα φώτα καθιστούν τη βάση ηλεκτρικού ποδηλάτου κατάλληλη για όλα τα πλάτη αυτοκινήτων BMW.

 • Ψυχαγωγία

  Ο προσαρμογέας snap-in είναι ένα σταθερό σύστημα σύνδεσης με ενσωματωμένη λειτουργία ταχείας φόρτισης και είναι κατάλληλος για κινητά τηλέφωνα Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony Ericsson και RIM/BlackBerry. Η σύνδεση κεραίας άνευ επαφής εξασφαλίζει καλύτερη λήψη και ταυτόχρονα μειώνει την ακτινοβολία μέσα στην καμπίνα. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα ενσωμάτωσης εφαρμογών για smartphone μέσω της BMW, ανάλογα με τον εγκατεστημένο εξοπλισμό, τον τύπο του κινητού τηλεφώνου και τον τύπο του προσαρμογέα snap-in που χρησιμοποιείται.
  Χρησιμοποιώντας τη βάση, μπορείτε να τοποθετήσετε γρήγορα και εύκολα ένα iPad (1ης, 2ης, 3ης και 4ης γενιάς) στο σύστημα Travel & Comfort και να το αφαιρέσετε με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η ρυθμιζόμενη θέση τοποθέτησης της βάσης επιτρέπει στους πίσω επιβάτες να διαβάζουν με άνεση, να χαλαρώνουν παρακολουθώντας βίντεο ή να επικοινωνούν online (π.χ. σε συνδυασμό με το BMW Car Hotspot). Χάρη σε ένα ενσωματωμένο στήριγμα πλάτης, η βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο.