Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

500–1.700

Πανοραμική γυάλινη οροφή

ναι

Διαιρούμενα πίσω καθίσματα 40/20/40/ σε l

1700

Μεταξόνιο

296,8

Η BMW Σειρά 5 Gran Turismo συνδυάζει τη στιλάτη παρουσία ενός sedan με τη σπορ κομψότητα ενός coupé, ενώ συγχρόνως καταφέρνει να διατηρεί τον δικό της, εντελώς ξεχωριστό χαρακτήρα. Το εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό της αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με τα πολυτελή υλικά, το κορυφαίο επίπεδο άνεσης και τα μοναδικά, υπερυψωμένα καθίσματα.

ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 5 Gran Turismo.

Ανακαλύψτε τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά της σχεδίασης της BMW Σειράς 5 Gran Turismo.

Εξωτερικό.

Οι γραμμές της BMW Σειράς 5 Gran Turismo είναι άκρως ελκυστικές: η κομψή παρουσία ενός sedan συνδυάζεται αρμονικά με την σπορ κομψότητα ενός coupé. Η BMW Σειρά 5 Gran Turismo αποκτά έτσι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές.

Επικοινωνία, πληροφόρηση και ψυχαγωγία – ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο κινητικότητας με τις Υπηρεσίες & Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive.

Εκδόσεις BMW & εξοπλισμός.

Η BMW Σειρά 5 Gran Turismo με Έκδοση Luxury Line εντυπωσιάζει με την κλασική και ιδιαίτερα κομψή σχεδίαση. Τα διακριτικά και εκλεπτυσμένα σχεδιαστικά στοιχεία από γυαλιστερό χρώμιο συνδυάζουν την μοναδικότητα του εξωτερικού με την σπορ ευελιξία και αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της έκδοσης.

225 kW.

Πώς μπορεί άραγε να βελτιωθεί ένας κινητήρας που έχει κερδίσει έξι φορές το βραβείο "Κινητήρας της Χρονιάς"; Στην περίπτωση του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης της BMW 535i, οι μηχανικοί της BMW κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα την ισχύ και την αποδοτικότητα εφαρμόζοντας τις τεχνολογίες BMW TwinPower Turbo, το Valvetronic και τον Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό, αλλά μόνον όταν συνδυαστούν μεταξύ τους γίνεται ξεκάθαρο πόσο αυξάνουν τη δυναμική και την αποδοτικότητα.
Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης της BMW 535i αποδίδει ισχύ 225 kW (306 PS), με τη δυναμική ροπή να φτάνει τα 400 Nm και να αποδίδεται σε ένα ευρύ φάσμα στροφών. Αυτή η δυναμική αρχή καθιστά ακόμα πιο εντυπωσιακές τις τιμές κατανάλωσης σε μικτό κύκλο: 8,5 έως 8,2 l/100 km (xDrive: 8,6 έως 8,5 l) για να ικανοποιηθεί η BMW Σειρά 5 Gran Turismo. Αλλά και οι εκπομπές CO2 είναι περιορισμένες: 198 έως 192 g/km (xDrive: 205 έως 199 g/km). Ο κινητήρας της BMW 535i προχωρά ένα ακόμα βήμα παρακάτω ικανοποιώντας τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6.