ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive στην BMW Σειρά 5 Gran Turismo.

Επικοινωνία, πληροφόρηση και ψυχαγωγία – ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο κινητικότητας με τις Υπηρεσίες & Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE*.

Αναρωτιόσασταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό "μπάτλερ"; Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το ζήσετε: απολαύστε ένα πολύ ιδιαίτερο είδος υπηρεσιών – με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως "προσωπικός βοηθός" σας ενώ οδηγείτε.
Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο ή ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και μπορεί ακόμα και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Ο εκπρόσωπος θα βρει ακόμα και το πλησιέστερο μηχάνημα ανάληψης μετρητών ή θα πραγματοποιήσει για εσάς την κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες ConnectedDrive.

 

*Μερικές από τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης προσφέρει γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί σοβαρό ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες μεταδίδονται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο, στις υπηρεσίες άμεσης ανάγκης. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε προσωπικό γραμματέα για e-mail και σημειώσεις.

ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας σε προσωπικό γραμματέα για e-mail και σημειώσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ BLUETOOTH.

Το Γραφείο Bluetooth σας επιτρέπει να αξιοποιείτε πιο εποικοδομητικά το χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο. Χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης συσκευών Bluetooth και USB, μπορείτε να οργανώσετε, εύκολα και βολικά, τις καθημερινές σας δραστηριότητες ενώ είστε στο δρόμο. Τα email, τα επαγγελματικά ραντεβού, οι καταχωρήσεις υποχρεώσεων και τα μηνύματα SMS εμφανίζονται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή μπορούν ακόμα και να εκφωνηθούν και να ακουστούν από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας. Θα βρείτε μια λίστα με όλα τα συμβατά κινητά τηλέφωνα και smartphone στην ιστοσελίδα www.bmw.com/bluetooth.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 12 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια – χωρίς καν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή, όπως π.χ. το smartphone σας. Θα βρείτε εκεί αμέτρητα μουσικά κομμάτια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Η Online ψυχαγωγία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό με σταθερό πάγιο τέλος χρέωσης σε έναν από τους συνεργαζόμενους παρόχους περιεχομένου μουσικής της BMW. Επιπλέον, η μουσική δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην BMW σας: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο smartphone σας και σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή υποστηρίζεται από τον αντίστοιχο συνεργαζόμενο πάροχο περιεχομένου μουσικής της BMW. Και χωρίς πρόσθετη χρέωση – σε έξι συνολικά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας απαιτούνται οι Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και τη δωρεάν εφαρμογή My BMW Remote (διαθέσιμη στο Apple App Store και το Google Play Store), μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Επίσης είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των διευθύνσεων προορισμών που έχουν βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης GoogleTM προς το σύστημα πλοήγησης, εάν υπάρχει. Επιπλέον, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών «My BMW ConnectedDrive» στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) σας παρέχουν κάθε στιγμή την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη χρονική στιγμή και τη διάρκεια των συμφορήσεων αναμεταδίδονται στο αυτοκίνητό σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα προφίλ των μετακινήσεων από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, τα δεδομένα GPS από τους διάφορους στόλους οχημάτων, οι εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της τροχαίας. Τα δεδομένα αναλύονται με ακρίβεια τέτοια, που καθιστά δυνατό τον εντοπισμό μιας κυκλοφοριακής συμφόρησης στα επόμενα 500 m. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα RTTI να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση σε αυτοκινητόδρομους, κεντρικούς δρόμους, επαρχιακούς δρόμους και πλήθος αστικών διαδρομών, καθώς και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές χωρίς κίνηση.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.