ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

BMW M550i xDrive.

BMW M Performance

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

BMW M550i xDrive.

ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.BMW M550i xDrive.

Καταιγιστική: με την έκδοση M Performance της BMW Σειράς 5 Sedan, θα αγγίξετε πρωτόγνωρα όρια. Καθαρή αδρεναλίνη. Ο σπορ χαρακτήρας συναντά τους αγώνες αυτοκινήτων. Επειδή το πολύ ποτέ δεν είναι αρκετό.

BMW M550i xDrive Sedan:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,2–8,9*
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209–204*

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

ΠΑΚΕΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

Κάτω από το καπό της BMW M550i xDrive κρύβεται η απόλυτη δύναμη: ο οκτακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M Performance TwinPower Turbo είναι πρωταθλητής σε όλες τις κατηγορίες. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και με την ακοή σας – η Σπορ εξάτμιση Μ με τον δυναμικό ήχο επιβεβαιώνει τις αγωνιστικές καταβολές.

462 PS

Από στάση στα 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα:* με την ισχύ των 462 PS* η BMW M550i xDrive αφήνει πίσω τους ανταγωνιστές της. Χάρη στο έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive που μεταφέρει περισσότερη ροπή στον πίσω άξονα, ο ανταγωνισμός θα βλέπει μόνο τα πίσω φώτα. Κρίμα, γιατί η εξωτερική εμφάνιση είναι εντυπωσιακή από κάθε γωνία…

* Αυτές οι τιμές είναι προσωρινές και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.

Η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M είναι χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά και ειδικά προσαρμοσμένη στην BMW M550i xDrive. Το σύστημα διεύθυνσης έχει βελτιστοποιηθεί και τα Σπορ φρένα Μ εξασφαλίζουν κορυφαίες τιμές επιβράδυνσης. Εάν αναζητάτε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, μπορείτε να επιλέξετε την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M Professional για ακόμα μεγαλύτερη δυναμική οδήγησης. Η BMW M550i xDrive ορίζει τους κανόνες οδηγικής εμπειρίας. Διότι, ο ηγέτης είναι αυτός που οδηγεί το παιχνίδι.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΣΦΥΓΜΩΝ.

Έκρηξη αδρεναλίνης σε μια στιγμή: εκτός από το Αεροδυναμικό πακέτο M, η BMW 550i xDrive έχει να επιδείξει και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως οι μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία σε γκρι Cerium. Αυτή η ξεχωριστή "υπογραφή" επαναλαμβάνεται και στο πλαίσιο της μάσκας "νεφρών", στα αεροδυναμικά καλύμματα των καθρεπτών και στην επιγραφή μοντέλου. Οι δύο ζάντες ελαφρού κράματος 19" και 20"* ολοκληρώνουν την γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση του μοντέλου M Performance.

*διαθέσιμο από το δεύτερο τρίμηνο του 2017

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ.

Διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή μοντέλου, ιδιαίτερα όργανα με ψηφιακή επιγραφή μοντέλου, δερμάτινο τιμόνι M και άλλες λεπτομέρειες της Έκδοσης M Sport: το εσωτερικό της BMW M550i xDrive εκφράζει μοναδικά την αθλητική υπεροχή.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τα αυτοκίνητα M Performance εντυπωσιάζουν με τη δυναμική απόδοση της ισχύος. Προσφέρουν κορυφαία δυναμική οδήγησης χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Παρά τον αθλητικό χαρακτήρα, επιδεικνύουν ένα απαράμιλλο στιλ με την προοδευτική σχεδίαση. BMW M Performance. Έντονη οδηγική απόλαυση.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

    Η αυτονομία εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας θερμοκρασίας καμπίνας.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.