BMW i

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Για εξατομικευμένη ηλεκτρική κινητικότητα.

Η BMW Financial Services προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προσαρμοσμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για το BMW i3 που συμπληρώνουν ιδανικά το concept κινητικότητας του BMW i. Το Πρόγραμμα Electrify από την BMW Financial Services περιλαμβάνει ελκυστικά πλήρη πακέτα χρηματοδότησης, χρονομίσθωσης και ασφάλισης, καθώς και υπηρεσίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο και την κινητικότητα. Το BMW Add-on Mobility είναι η καλύτερη λύση για αυξημένες ανάγκες κινητικότητας και θέτει στη διάθεση του πελάτη ολόκληρο τον στόλο αυτοκινήτων της BMW όποτε χρειάζεται να καλυφθούν μεγαλύτερες αποστάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELECTRIFY ΑΠΟ ΤΟ BMW FINANCIAL SERVICES.

Το Πρόγραμμα Electrify από την BMW Financial Services είναι άριστα προσαρμοσμένο για τους πελάτες BMW i και τις ανάγκες κινητικότητάς τους. Περιλαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο χρηματοδότησης, χρονομίσθωσης, ασφάλισης και υπηρεσιών που σχετίζονται με το αυτοκίνητο και την κινητικότητα.

Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι οι προσφορές της BMW Financial Services και του BMW Add-on Mobility ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Για πληροφορίες που αφορούν τη δική σας χώρα, επισκεφτείτε την τοπική ιστοσελίδα της BMW.

Ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος BMW i στο τμήμα πωλήσεων.

Ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος BMW i είναι η ραχοκοκαλιά των πωλήσεων για το BMW i: τα δίκτυα πωλήσεων βασίζονται σε επιλεγμένους εμπορικούς αντιπροσώπους με άριστη τεχνογνωσία γύρω από την ηλεκτρική κινητικότητα και το BMW i. Είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας; Ή έχετε ήδη αποφασίσει την αγορά; Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλέψουν.

Τα καταστήματα τουBMW i αποτελούν ένα ακόμα δομικό στοιχείο του δικτύου BMW i και λειτουργούν σε μεγάλες πόλεις όπως το Τόκιο, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες. Εκεί μπορείτε να δείτε τα νεότερα μοντέλα μας.

Το BMW i Customer Interaction Centre (CIC)* .

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν περιορίζεται πλέον σε σταθερές τοποθεσίες. Περισσότερο από ποτέ, η απόλυτη ευελιξία είναι σήμερα μία απαραίτητη προϋπόθεση. Το Customer Interaction Centre είναι ένα από τα κανάλια πωλήσεων του μέλλοντος που ικανοποιεί από σήμερα τις απαιτήσεις. Είναι άρτια εξοπλισμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη BMW i. Οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες παρέχουν συμβουλές τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή ακόμα και μέσω ζωντανής συνομιλίας. Για πρώτη φορά, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας απευθείας από το Customer Interaction Centre.

Ο BMW i Mobile Sales Advisor (MSA)*.

Οι Mobile Sales Advisors αποτελούν τη δύναμη πωλήσεων του BMW i. Οι ευέλικτοι συνεργάτες BMW i θα σας επισκεφθούν όπου επιθυμείτε – εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας επισκεφθείτε. Στα πλαίσια της επίσκεψης θα σας παρουσιάσουν επιτόπου τα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου BMW i, θα σας συμβουλέψουν σε θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση και τη χρηματοδότηση και θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα ενός test drive εάν το ζητήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, η BMW σηματοδοτεί την έναρξη των πωλήσεων αυτοκινήτων του μέλλοντος. Οι πελάτες έχουν πάντα την απόλυτη προτεραιότητα, ανεξάρτητα από τον τόπο που βρίσκονται.

ΤΟ BMW i ONLINE STORE*.

Το BMW i σάς προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα για να αγοράσετε το δικό σας αυτοκίνητο BMW i με λίγα μόλις κλικ. Διαμορφώστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, οποιαδήποτε στιγμή, από όπου κι αν βρίσκεστε, και στείλτε απευθείας τα στοιχεία σας στην BMW i. Το Online Store είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο. Αμέσως μόλις λάβουμε τη δική σας διαμόρφωση, θα επικοινωνήσει μαζί σας ο συνεργάτης μας για να παρέχει επιπλέον συμβουλές και να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας.
 • *Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα BMW της χώρας σας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε με τον Επίσημο Αντιπρόσωπο BMW i.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,9

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah):
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 0
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km: 12,6 / 13,1*

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (60 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 13
  Κατανάλωση ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13,5
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  Κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές CO₂ στο BMW i3 (94 Ah) με Range Extender:
  Εκπομπές CO₂ σε g/km (μικτός κύκλος): 12
  Κατανάλωση ενέργειαςσε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 11,3 / 11,9**
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 0,6

  * Συνδυασμός ζαντών 2: 20" Styling 431

  ** Συνδυασμός ζαντών 2: 20" με χειμερινά ελαστικά

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ισχύος εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών.

  Η αυτονομία οδήγησης εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων και ειδικότερα από τους εξής: προσωπικό στιλ οδήγησης, επιλεγμένη διαδρομή, καιρικές συνθήκες, χρήση συστημάτων θέρμανσης/ψύξης και προετοιμασίας κλίματος.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.