BMW M

Η σχεδίαση και η ιδέα που κρύβεται πίσω από την πρώτη BMW M2 Coupé, προέρχονται από τις ιστορικές καταβολές της BMW M GmbH. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τον κορυφαίο σπορ χαρακτήρα και την κλασική μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα με την ακρίβεια και την ευελιξία ενός σύγχρονου αυτοκινήτου M. Οι χαρακτηριστικοί προφυλακτήρες μπροστά και πίσω βελτιώνουν τη ροή του αέρα και την αεροδυναμική συμπεριφορά. Οι σπορ ρυθμίσεις της ανάρτησης και ο ισχυρός εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo υπόσχονται επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.


Η BMW M3 Sedan: ένα τετράθυρο σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Ο ανασχεδιασμένος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo με την ισχύ των 431 PS προσφέρει άμεσες επιδόσεις σε όλο το φάσμα στροφών. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως το Ενεργό Διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M, το M Servotronic ή το κιβώτιο M 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic, επαναπροσδιορίζουν τα όρια των δυνατοτήτων. Η θέση οδήγησης είναι η τελευταία λέξη στον τομέα της εργονομίας. Τα νέα καθίσματα M με τη μονοκόμματη σχεδίαση του κελύφους προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη και αποτελούν τον σύνδεσμο μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Τα πάντα είναι προσανατολισμένα στον οδηγό.


Με το χαμηλό βάρος που κυμαίνεται κάτω από τα 1.500 kg κατά DIN, η BMW M4 Coupé δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της: ήρθε για να κάνει εφικτό το ανέφικτο. Εξοπλισμένη με τον ολοκαίνουριο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo ισχύος 431 PS, το κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic και τα «εργαλεία» ακριβείας όπως το M Servotronic, το Ενεργό Διαφορικό M και την Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M είναι πανέτοιμη να εισέλθει στο ρινγκ. Στην απέναντι γωνία: οι νόμοι της Φυσικής. Ο κρυμμένος άσος: ένας οδηγικός χαρακτήρας που ενώνει τον άνθρωπο και τη μηχανή με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.
Ανοικτή για στιγμές κορυφαίας έντασης. Εξοπλισμένη με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, ισχύος 431 PS , και με πρωτοπορίες που προέρχονται από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η BMW M4 Cabrio εξασφαλίζει την πιο άμεση σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιδόσεων που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Από τη μία, ο κινητήρας Μ παρέχει ασταμάτητη δύναμη ώσης μέχρι τα όρια με το κιβώτιο M 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και, από την άλλη, το Ενεργό Διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και το M Servotronic εγγυώνται δυναμική, υψηλής ακρίβειας οδήγηση. Πρόκειται για μία ασυναγώνιστη εμπειρία, όχι μόνον με την οροφή ανοικτή. Εκτοξεύει τον οδηγικό ενθουσιασμό M σε πρωτόγνωρα επίπεδα.


Η BMW M5 δείχνει αυτοπεποίθηση που κερδίζει τις εντυπώσεις. Η σιλουέτα του κλασικού sedan ενώνεται με αυτή ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Η πίσω αεροτομή M και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης ολοκληρώνουν την εμφάνιση με έναν όμορφο τρόπο. Οι δύο υπερτροφοδότες ωθούν ακούραστα τον κινητήρα M TwinPower. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες όπως το BMW EfficientDynamics εξασφαλίζουν τις χαμηλότερες δυνατές τιμές κατανάλωσης καυσίμου.


Με τις κορυφαίες επιδόσεις, η BMW M6 Coupé αποτελεί την πιο αθλητική μορφή της πολυτελούς κομψότητας. Ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που δημιουργεί νέα πρότυπα με την εντυπωσιακή δυναμική, την εξεζητημένη εμφάνιση, την τεχνολογία αιχμής και την εντυπωσιακή αποδοτικότητα.
Με τις κορυφαίες επιδόσεις και τις προγραμματιζόμενες ρυθμίσεις M Drive, η BMW M6 Coupé αποτελεί την πιο αθλητική μορφή της πολυτελούς κομψότητας. Ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που δημιουργεί νέα πρότυπα με την εντυπωσιακή δυναμική, την εξεζητημένη εμφάνιση, την τεχνολογία αιχμής και την εντυπωσιακή αποδοτικότητα. Χαρακτηριστική φιλοσοφία BMW M GmbH: όλες οι λεπτομέρειες της νέας γενιάς προσανατολίζονται ξεκάθαρα στις υψηλές επιδόσεις, όλες οι λειτουργίες είναι κομμένες και ραμμένες στις απαιτήσεις του οδηγού.
Στην BMW M6 Gran Coupé, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της BMW M κατάφεραν να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο την αθλητική σχεδίαση, την αγωνιστική τεχνολογία και τον πολυτελή εξοπλισμό. Αυτό το αυτοκίνητο δεν ακολουθεί κανόνες αλλά δημιουργεί τα δικά του πρότυπα με την δύναμη και την κομψότητα.
Από την αγωνιστική πίστα στις υψηλές επιδόσεις κάτω από τον ανοικτό ουρανό: η νέα γενιά της BMW M6 Cabrio εντυπωσιάζει με την ακόμα πιο αθλητική σχεδίαση, την εξαιρετική δυναμική και την προοδευτική κομψότητα που ενισχύεται με την κλασική υφασμάτινη οροφή. Ο κινητήρας βενζίνης V8 M TwinPower Turbo αποκρίνεται ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του πεντάλ γκαζιού με ορμητική δύναμη.
Εάν ενδιαφέρεστε για ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Μ, σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε όλα τα στοιχεία, τα αποτελέσματα δοκιμών, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και χρονομίσθωσης των μοντέλων BMW M, καθώς και τους Επίσημους Εμπόρους για ένα test drive. Το M Power World παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της σειράς M και είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλους εκείνους που τους ενώνει ένα κοινό πάθος: ο ενθουσιασμός που δημιουργεί το πιο δυνατό γράμμα στον κόσμο.