ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

BMW M

Η BMW M3 Sedan.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η BMW M3 Sedan.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.Η BMW M3 Sedan.
BMW M

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ.

317 (431)/5.500–7.300

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4,3 [4,1]

Εκπομπές CO2 σε g/km

204 [194]

Βάρος κενό EU σε kg

1.610 [1.635]

Η BMW M3 Sedan: ένα τετράθυρο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. O ανασχεδιασμένος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης Μ TwinPower Turbo με την ισχύ των 431 PS προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε όλο το φάσμα λειτουργίας του. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες από τους αγώνες αυτοκινήτων, όπως το Ενεργό διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M, το M Servotronic ή το κιβώτιο M 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic, επαναπροσδιορίζουν τα όρια των δυνατοτήτων. Η θέση οδήγησης είναι η τελευταία λέξη στον τομέα της εργονομίας. Τα νέα καθίσματα M με τη μονοκόμματη σχεδίαση του κελύφους προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη και αποτελούν τον σύνδεσμο μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Τα πάντα είναι προσανατολισμένα στον οδηγό. Ο δυναμικός χαρακτήρας της BMW M3 Sedan αποκαλύπτεται και στο εξωτερικό. Τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η μαύρη μάσκα "νεφρών" με διπλές γρίλιες και το έμβλημα M, η μαύρη οροφή από ανθρακονήματα ή τα δυναμικά πίσω φώτα LED σε σχήμα L αποπνέουν έναν ασυμβίβαστα σπορ χαρακτήρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW M3 SEDAN.

Δυναμική οδήγησης.

Κρατήστε το βλέμμα σας στην κορυφή της στροφής και το αυτοκίνητο υπό απόλυτο έλεγχο. Η BMW M3 Sedan είναι φτιαγμένη για να προσεγγίζει τα όρια της απόλυτης δυναμικής. Σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή, εάν προτιμάτε, με το κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη, ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας M TwinPower Turbo των 431 PS εγγυάται μία απόλυτα δυναμική οδηγική εμπειρία. Το νέο Ενεργό Διαφορικό M παρέχει άριστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες ενώ το M Servotronic εξασφαλίζει την ακριβέστατη προσαρμογή του συστήματος διεύθυνσης.

Σχεδίαση.

Η κορυφαία δυναμική της BMW M3 Sedan είναι αδιαμφισβήτητη. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα εξασφαλίζουν την άριστη ψύξη του συγκροτήματος μετάδοσης κίνησης Μ σε όλες τις συνθήκες. Το μυώδες powerdome οριοθετεί το σχήμα του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Με μία ματιά γίνεται απόλυτα σαφές: κάθε λεπτομέρεια αποσκοπεί σε μία λειτουργία και προσδίδει στο αυτοκίνητο την εμβληματική του εμφάνιση.

Αποδοτικότητα.

Η BMW M3 Sedan παρουσιάζει κορυφαίες επιδόσεις και στον τομέα της αποδοτικότητας. Τα έξυπνα μέτρα του BMW EfficientDynamics, όπως η λειτουργία Auto Start/Stop ή η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση, εξασφαλίζουν τη σωστή χρήση των πόρων και επομένως παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ισχύος και του σθένους της BMW M3 Sedan. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνον η βελτιωμένη δυναμική, αλλά και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

4,1 δευτ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας M TwinPower Turbo χωρητικότητας 3,0 λίτρων συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: λειτουργία υψηλών στροφών μέχρι τις 7.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 550 Nm. Με την ισχύ των 317 kW (431 hp) το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα (με M DCT με Drivelogic).