ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

BMW M

Η BMW M3 Sedan.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ.

Η BMW M3 Sedan.

Η κορυφαία δυναμική της BMW M3 Sedan είναι αδιαμφισβήτητη. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα εξασφαλίζουν την άριστη ψύξη του συγκροτήματος μετάδοσης κίνησης Μ σε όλες τις συνθήκες. Το μυώδες powerdome οριοθετεί το σχήμα του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Με μία ματιά γίνεται απόλυτα σαφές: κάθε λεπτομέρεια αποσκοπεί σε μία λειτουργία και προσδίδει στο αυτοκίνητο την εμβληματική του εμφάνιση.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. Η BMW M3 Sedan.

Η κορυφαία δυναμική της BMW M3 Sedan είναι αδιαμφισβήτητη. Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα εξασφαλίζουν την άριστη ψύξη του συγκροτήματος μετάδοσης κίνησης Μ σε όλες τις συνθήκες. Το μυώδες powerdome οριοθετεί το σχήμα του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Με μία ματιά γίνεται απόλυτα σαφές: κάθε λεπτομέρεια αποσκοπεί σε μία λειτουργία και προσδίδει στο αυτοκίνητο την εμβληματική του εμφάνιση.

BMW M

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα το δηλώνουν ξεκάθαρα από την πρώτη κιόλας ματιά: η BMW M3 Sedan σχεδιάστηκε από τους μηχανικούς του τμήματος M για κορυφαίες επιδόσεις. Αυτή η εντύπωση τονίζεται και από την εστιασμένη εμφάνιση των προβολέων LED. Οι μαύρες διπλές γρίλιες της μάσκας "νεφρών" με το έμβλημα Μ τραβούν αμέσως την προσοχή.
Στην πλαϊνή όψη, η λειτουργικότητα και η εμφάνιση συνδυάζονται με το χαρακτηριστικό στιλ M. Η καμπύλη γραμμή της οροφής συνδυάζει τη σιλουέτα ενός κλασικού τετράθυρου sedan τον χαρακτήρα ενός σπορ αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Η μαύρη οροφή από ανθρακονήματα προσδίδει στο αυτοκίνητο μία ""χαμηλή και κυρτή"" εμφάνιση, ενώ μειώνει το συνολικό βάρος και χαμηλώνει το κέντρο βάρους – για ακόμα πιο σπορ οδήγηση. Η Αεροκουρτίνα και τα Air Breather με τις πλευρικές εισαγωγές αέρα Μ βάζουν μία αεροδυναμική πινελιά στο αυτοκίνητο.
Στο πίσω μέρος, τα δυναμικά φώτα LED σχήματος L συνδυάζονται με τις τέσσερις λοξά κομμένες απολήξεις της εξάτμισης με τον χαρακτηριστικό ήχο και δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: το αυτοκίνητο αποτελεί σημείο αναφοράς – στην τεχνολογία, τη σχεδίαση και πάνω απ' όλα στο δρόμο.

ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΞΗΣ ΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση και τη δυναμική της BMW M3 Sedan.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Ο αγωνιστικός χαρακτήρας της BMW M3 Sedan συνεχίζεται με συνέπεια και στο εσωτερικό. Τα νέα καθίσματα Μ με μονοκόμματο κέλυφος και φωτιζόμενο λογότυπο M προσφέρουν άριστη εργονομία και πλευρική στήριξη. Ακόμα και στην εξαιρετικά δυναμική οδήγηση, εγγυώνται την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου, η οποία τονίζεται ακόμα περισσότερο με την χαρακτηριστική οδηγοκεντρική σχεδίαση M. Με την ομαλή μετάβαση από τον πίνακα οργάνων στην κεντρική κονσόλα, ο οδηγός αποτελεί το σημείο εστίασης του κόκπιτ. Σε συνδυασμό με τις επιφάνειες αλουμινίου υψηλής ποιότητας, δημιουργείται μία ατμόσφαιρα με διάχυτο σπορ χαρακτήρα και τεχνολογική υπεροχή που ανεβάζει τον σφυγμό του οδηγού μόλις καθίσει πίσω από το τιμόνι. Γίνεται αμέσως σαφές: προετοιμαστείτε για μία ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Μ.

Τα καθίσματα M ξεχωρίζουν για την άριστη εργονομία τους και την εξαιρετική στήριξη του σώματος στη γρήγορη οδήγηση. Ο ιδιαίτερος, λειτουργικός χαρακτήρας τονίζεται από το φωτιζόμενο λογότυπο M στην περιοχή των ώμων. Τον αγωνιστικό χαρακτήρα των καθισμάτων Μ τονίζουν διάφορα στοιχεία: πλευρικά στηρίγματα, ενσωματωμένα προσκέφαλα, τονισμένα τμήματα στις πλάτες και τις έδρες, δυνατότητα ρύθμισης του πλάτος καθίσματος και στήριγμα οσφυϊκής χώρας.
Η κατασκευή χαμηλού βάρους των καθισμάτων M μειώνει και το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου. Στη μείωση του βάρους του οχήματος συμβάλλει και το μηχανικό σύστημα χειροκίνητων ρυθμίσεων των καθισμάτων. Το στήριγμα γονάτων στην κεντρική κονσόλα παρέχει καλή πλευρική στήριξη όταν ο οδηγός υιοθετεί ένα δυναμικό στιλ οδήγησης. Το χαμηλό ύψος των καθισμάτων "κατεβάζει" το κέντρο βάρος του αυτοκινήτου και βελτιώνει την απόκριση κατά τη δυναμική οδήγηση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ M.

Οι αεροδυναμικά βελτιωμένοι εξωτερικοί καθρέπτες Μ αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της σπορ και δυναμικής σχεδίασης M. Ξεχωρίζουν από το αμάξωμα με το διπλό στήριγμα βάσης και έχουν γίνει σχεδιαστικό σύμβολο. Συγχρόνως δηλώνουν ξεκάθαρα το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο μίας κατασκευής υψηλής ακρίβειας. Τα πρόσθετα φλας LED είναι ενσωματωμένα σε μία λεπτή και μακριά εσοχή.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ M.

Για να φτάσετε στο απόλυτο όριο απαιτείται απόλυτος έλεγχος. Για τον λόγο αυτό όλες οι λειτουργίες στην BMW M3 Sedan επιτρέπουν τον άμεσο και διαισθητικό έλεγχο.

ΖΑΝΤΕΣ.

Οι ανασχεδιασμένες ζάντες μειωμένου βάρους της BMW M3 Sedan μαγνητίζουν το βλέμμα και αποτελούν ξεκάθαρη δήλωση. Οι βασικές ζάντες ελαφρού κράματος 18" M με ακτίνες V σε γκρι Ferric το δηλώνουν ξεκάθαρα. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" M με διπλές ακτίνες είναι προαιρετικά διαθέσιμες σε γκρι Ferric ή μαύρο χρώμα και σας επιτρέπουν να βλέπετε το Σύστημα Φρένων M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό ή τα φρένα σύνθετης κατασκευής M με το λογότυπο M.
Το βέβαιο είναι ότι θα απολαμβάνετε μέγιστη κατευθυντική ευστάθεια, όποια έκδοση κι αν επιλέξετε: τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά-πίσω στην BMW M3 Sedan δεν τονίζουν μόνον τη μυώδη εμφάνιση του πίσω μέρους, αλλά βελτιώνουν και την κατευθυντικότητα και την πρόσφυση.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα».

Έκφραση προσωπικότητας.