ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

BMW M

Η νέα BMW M4 Cabrio.

ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η νέα BMW M4 Cabrio.

ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.Η νέα BMW M4 Cabrio.
BMW M

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ.

317 (431)/5.500–7.300

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ.

4,6 [4,4]

Εκπομπές CO2 σε g/km

213 [203]

Βάρος κενό EU σε kg

1.840 [1.865]

Ανοικτή για στιγμές κορυφαίας έντασης. Εξοπλισμένη με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo, ισχύος 431 PS, και με τεχνολογίες που προέρχονται από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η BMW M4 Cabrio εξασφαλίζει την πιο άμεση σύνδεση μεταξύ των υψηλών επιδόσεων και της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Ο κινητήρας M προσφέρει την ισχύ του χωρίς διακοπές μέχρι το όριο λειτουργίας του χάρη στο κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη, ενώ το Ενεργό διαφορικό M, η Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M και το M Servotronic εξασφαλίζουν τη δυναμική οδήγηση με απόλυτη ακρίβεια. Πρόκειται για μια ασυναγώνιστη εμπειρία, όχι μόνον με την οροφή ανοικτή. Εκτοξεύει τον οδηγικό ενθουσιασμό M σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ.

Ο κινητήρας BMW TwinPower Turbo στην BMW Μ4 Cabrio.

Στην καρδιά της BMW M4 Cabrio χτυπά ο ανασχεδιασμένος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo με την αστείρευτη δύναμη και τον χαρακτηριστικό ήχο. Ο άψογος συνδυασμός τεχνολογιών από τους αγώνες αυτοκινήτων επιτρέπει την άμεση ανάπτυξη ισχύος 317 kW (431 PS).

Δυναμική οδήγησης.

Όταν η BMW M4 Cabrio επιταχύνει αστραπιαία μέχρι το όριο, όλες οι αισθήσεις καταγράφουν τη σημασία της δύναμης. Η δύναμη ώσης διατηρείται μέχρι το φάσμα των μέγιστων στροφών. Και χάρη στις διάφορες τεχνολογίες από τους αγώνες αυτοκινήτου, όπως π.χ. το Ενεργό Διαφορικό M ή το M Servotronic, η BMW M4 Cabrio αποκρίνεται πάντα με τον τρόπο που περιμένετε από έναν κορυφαίο αθλητή: με υψηλή ακρίβεια και απόλυτη τεχνολογική τελειότητα.

Σχεδίαση.

Μόλις στρέψετε το βλέμμα σας επάνω στην BMW M4 Cabrio, θα διαπιστώσετε ότι οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως η μάσκα ψυγείου Μ με τα χαρακτηριστικά "νεφρά", τις διπλές γρίλιες και το έμβλημα M4, το φαρδύ πίσω τμήμα και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M, δηλώνουν ένα πράγμα ξεκάθαρα: εδώ δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο cabrio. Με τις αθλητικές γραμμές και την τεταμένη σιλουέτα, η BMW M4 Cabrio επιδεικνύει την συμπυκνωμένη της δύναμη. Και δίνει μία πρώτη γεύση για αυτό που περιμένει τον οδηγό: καθαρή, ανόθευτη αδρεναλίνη.

Αποδοτικότητα.

Η BMW M4 Cabrio παρουσιάζει κορυφαίες επιδόσεις και στον τομέα της αποδοτικότητας. Η έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους και τα μέτρα του BMW EfficientDynamics, όπως η λειτουργία Auto Start/Stop ή η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση, εξασφαλίζουν τη σωστή χρήση των πόρων και επομένως παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ισχύος και του σθένους της BMW M4 Cabrio. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνον η βελτιωμένη δυναμική, αλλά και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

4,4 δευτ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας M TwinPower Turbo χωρητικότητας 3,0 λίτρων συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: λειτουργία υψηλών στροφών μέχρι τις 7.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 550 Nm. Με την ισχύ των 317 kW (431 PS) το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4.4 δευτερόλεπτα (με M DCT με Drivelogic).

Ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου, η διπλή υπερτροφοδότηση και οι χαρακτηριστικές ρυθμίσεις Μ εγγυώνται ότι ο κινητήρας θα αποκρίνεται αστραπιαία και με εντυπωσιακή ροπή, ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του γκαζιού.