ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ.

Η σχεδίαση της BMW M4 Cabrio.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ.

Η σχεδίαση της BMW M4 Cabrio.

Μόλις στρέψετε το βλέμμα σας επάνω στην BMW M4 Cabrio, θα διαπιστώσετε ότι οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως η μάσκα ψυγείου Μ με τα χαρακτηριστικά "νεφρά", τις διπλές γρίλιες και το έμβλημα M4, το φαρδύ πίσω τμήμα και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M, δηλώνουν ένα πράγμα ξεκάθαρα: εδώ δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο cabrio.
Με τις αθλητικές γραμμές και την τεταμένη σιλουέτα, η BMW M4 Cabrio επιδεικνύει την συμπυκνωμένη της δύναμη. Και δίνει μία πρώτη γεύση για αυτό που περιμένει τον οδηγό: καθαρή, ανόθευτη αδρεναλίνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ.Η σχεδίαση της BMW M4 Cabrio.

Μόλις στρέψετε το βλέμμα σας επάνω στην BMW M4 Cabrio, θα διαπιστώσετε ότι οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως η μάσκα ψυγείου Μ με τα χαρακτηριστικά "νεφρά", τις διπλές γρίλιες και το έμβλημα M4, το φαρδύ πίσω τμήμα και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M, δηλώνουν ένα πράγμα ξεκάθαρα: εδώ δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο cabrio.
Με τις αθλητικές γραμμές και την τεταμένη σιλουέτα, η BMW M4 Cabrio επιδεικνύει την συμπυκνωμένη της δύναμη. Και δίνει μία πρώτη γεύση για αυτό που περιμένει τον οδηγό: καθαρή, ανόθευτη αδρεναλίνη.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Αυτό το cabrio υψηλών επιδόσεων αναζητά τη ροή αέρα. Οι εντυπωσιακές εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα προϊδεάζουν για τον μεγάλο όγκο αέρα που απαιτείται για την αποτελεσματική ψύξη του κινητήρα M της MW M4 Cabrio, ακόμα και στο όριο. Άλλη μία λεπτομέρεια που τραβά την προσοχή είναι το χαρακτηριστικό powerdome που αποτυπώνει το περίγραμμα του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα και δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο τη συμπυκνωμένη δύναμη της BMW M4 Cabrio.
Οι πλευρικές εισαγωγές αέρα M, η Αεροκουρτίνα και τα Air Breather, σε συνδυασμό με τους εξωτερικούς καθρέπτες M και τις σπορ γραμμές της σχεδίασης, αποτυπώνουν στην BMW M4 Cabrio την αύρα ενός καλογυμνασμένου αθλητή μέχρι το πίσω τμήμα όπου οι τέσσερις απολήξεις τις εξάτμισης δίνουν έναν ξεκάθαρο μήνυμα: όταν η μεταλλική οροφή είναι ανοικτή και ο μοναδικός ήχος φτάνει κατευθείαν στα αυτιά σας, τότε γνωρίζετε ότι BMW M4 Cabrio είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει την οδήγηση με ανοικτή οροφή.

ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση και τη δυναμική της BMW M4 Cabrio.

ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση και τη δυναμική της BMW M4 Cabrio.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τα ανασχεδιασμένα καθίσματα Μ με μονοκόμματο κέλυφος και φωτιζόμενο λογότυπο M υποδέχονται τον οδηγό και το συνοδηγό. Προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη ενώ η έξυπνη εργονομία τους επιτρέπει την άμεση σύνδεση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Όλα τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα γύρω από τον οδηγό και εξασφαλίζουν την υψηλή ακρίβεια ελέγχου μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο πίνακας με τα στρογγυλά όργανα αγωνιστικής εμφάνισης, το δερμάτινο τιμόνι M και η λαβή επιλογέα ταχυτήτων M ολοκληρώνουν το πακέτο και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Η BMW M4 Cabrio δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει το όριο.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ.

Όταν η αναδιπλούμενη μεταλλική οροφή ανοίξει αυτόματα σε περίπου 20 δευτερόλεπτα και σε ταχύτητα μέχρι τα 18 km/h, είναι διάχυτη η αύξηση των επιπέδων αδρεναλίνης. Αυτό που ακολουθεί είναι ο κορυφαίος οδηγικός ενθουσιασμός με τις χαρακτηριστικές υψηλές επιδόσεις Μ, συνδυασμένες με την ένταση που μόνο ένα αυτοκίνητο cabrio μπορεί να προσφέρει.
Όταν είναι κλειστή, η μεταλλική οροφή ακολουθεί τις coupé γραμμές της BMW M4 Cabrio. Η έξυπνη σχεδίαση δεν κερδίζει μόνον οπτικά τις εντυπώσεις, αλλά παρέχει αυξημένη ασφάλεια και εγγυάται την ευχάριστη ακουστική, ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ M ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΦΛΑΣ LED.

Οι αεροδυναμικά βελτιωμένοι εξωτερικοί καθρέπτες Μ αποτελούν εδώ και δεκαετίες σύμβολο της σπορ και δυναμικής σχεδίασης της σειράς M. Με τον διπλό βραχίονα στήριξης στο αμάξωμα, υπογραμμίζουν την αισθητική του αυτοκινήτου, αποκαλύπτουν την ποιότητα κατασκευής και τονίζουν τον χαρακτήρα και την αεροδυναμική αρτιότητα της σχεδίασης.
Τα πρόσθετα φλας LED είναι ενσωματωμένα σε μία λεπτή και μακριά εσοχή.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Μ.

Τα καθίσματα M του cabrio προσφέρουν άριστη πλευρική στήριξη σε πολλαπλά επίπεδα, καθώς και διάφορες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες λειτουργίες. Ο σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου τονίζεται επιπλέον από το φωτιζόμενο λογότυπο "M" στα προσκέφαλα.
Το πλάτος της πλάτης των σπορ καθισμάτων, που επενδύονται με το εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Merino, μπορεί να ρυθμιστεί ηλεκτρονικά ώστε να εξασφαλίζει την άριστη θέση οδήγησης. Αλλά και το μήκος και το ύψος του καθίσματος, όπως και η κλίση της πλάτης και τις έδρας, μπορούν να ρυθμιστούν ηλεκτρονικά. Το στήριγμα των μηρών ρυθμίζεται χειροκίνητα.

ΖΑΝΤΕΣ.

Οι ανασχεδιασμένες ζάντες μειωμένου βάρους της BMW M4 Cabrio μαγνητίζουν το βλέμμα και αποτελούν ξεκάθαρη δήλωση. Οι βασικές ζάντες ελαφρού κράματος 18" M με ακτίνες V σε γκρι Ferric το δηλώνουν ξεκάθαρα. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" M με διπλές ακτίνες είναι προαιρετικά διαθέσιμες σε γκρι Ferric ή μαύρο χρώμα και σας επιτρέπουν να βλέπετε το Σύστημα Φρένων M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό ή τα φρένα σύνθετης κατασκευής M με το λογότυπο M.
Το βέβαιο είναι ότι θα απολαμβάνετε μέγιστη κατευθυντική ευστάθεια, όποια έκδοση κι αν επιλέξετε: τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά-πίσω στην BMW M4 Cabrio δεν τονίζουν μόνον τη μυώδη εμφάνιση του πίσω μέρους, αλλά βελτιώνουν και την κατευθυντικότητα και την πρόσφυση.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα».

Έκφραση προσωπικότητας.

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Συναρπαστική, ακόμα και σε στάση: το BMW Individual προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων αμαξώματος για την BMW M4 Cabrio. Το μπλε μεταλλικό BMW Individual Tanzanite αποτελεί ένα παράδειγμα. Όπως και ο πολύτιμος ορυκτός τανζανίτης, έτσι και αυτό το ιδιαίτερο χρώμα αμαξώματος BMW Individual λαμπυρίζει στις αποχρώσεις του φωτεινού τιρκουάζ και του σκούρου μπλε όταν πέσει επάνω του φως.

 • Δέρμα Merino BMW Individual λεπτής υφής

  Εντυπωσιακό εξωτερικό, πλούσιο εσωτερικό: για τη νέα BMW M4 Cabrio διατίθεται μία μεγάλη γκάμα αποκλειστικών δερμάτων BMW Individual Merino με λεπτή υφή. Πάρτε για παράδειγμα το λευκό Opal, το οποίο περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με δερμάτινη επένδυση. Εδώ η κομψότητα είναι δεδομένη. Η προσεκτική επιλογή των υλικών και η ειδική επεξεργασία των δερμάτων προσφέρει στους επιβάτες ασύγκριτη άνεση.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Για μία λαμπρή πρώτη εντύπωση που διαρκεί: οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρη λάκα Piano με τις κομψές γυαλιστερές επιφάνειες δημιουργούν εντυπωσιακές αντιθέσεις με το δέρμα λεπτής υφής BMW Individual σε λευκό Opal. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual από σκουρόχρωμο ξύλο πλάτανου και λευκό ξύλο φλαμουριάς με την ιδιαίτερη αίσθηση αφής και την άψογη ποιότητα επεξεργασίας, είναι εξίσου εντυπωσιακές.

 • Πρόσθετος εξοπλισμός BMW Individual

  Γοητεύει το βλέμμα: Ο πίνακας οργάνων με τη δερμάτινη επένδυση του προγράμματος BMW Individual δίνει μία νέα διάσταση στο εσωτερικό.
  Λεπτομέρειες με χρώμα που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε: Οι ραφές σε χρώμα αντίθεσης BMW Individual αποτελούν την υψηλότερη έκφραση κομψότητας και τονίζουν το μαύρο δέρμα Merino με μοναδικό τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα χρώματα: πορτοκαλί Sakhir, Silverstone, κίτρινο και μπλε.