ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Η νέα BMW M4 Coupé.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΗΧΑΝΗ. ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.Η νέα BMW M4 Coupé.
BMW M

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (BMW M4 Coupé)

317 (431)/5.500–7.300

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (BMW M4 Coupé)

4,3 [4,1]

Εκπομπές ρύπων CO2 σε g/km (BMW M4 Coupé)

204 [194]

Βάρος κενό EU σε kg (BMW M4 Coupé)

1.590 [1.615]

Με το χαμηλό βάρος που κυμαίνεται κάτω από τα 1.500 kg, η BMW M4 Coupé δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της: ήρθε για να κάνει εφικτό το ανέφικτο. Εξοπλισμένη με τον ολοκαίνουριο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M TwinPower Turbo ισχύος 431 hp, το κιβώτιο 7 σχέσεων M με διπλό συμπλέκτη και Drivelogic και τα «εργαλεία» ακριβείας όπως το M Servotronic, το Ενεργό διαφορικό M και την Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M, είναι πανέτοιμη να εισέλθει στο ρινγκ. Στην απέναντι γωνία: οι νόμοι της Φυσικής. Ο κρυμμένος άσος: ένας οδηγικός χαρακτήρας που ενώνει τον άνθρωπο και τη μηχανή με έναν πρωτόγνωρο τρόπο.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ BMW Μ.

Πάθος για τις επιδόσεις.

Υψηλές επιδόσεις, τεχνολογία αιχμής και κορυφαία αίσθηση αγωνιστικής οδήγησης, που εκφράζονται με ένα γράμμα μόνο: το M. Το M Power World παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της σειράς M και είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλους εκείνους που τους ενώνει ένα κοινό πάθος: ο ενθουσιασμός που δημιουργεί το πιο δυνατό γράμμα στον κόσμο.

Δυναμική οδήγησης.

431 PS υπό τον έλεγχό σας. Μόλις ο εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M TwinPower Turbo αρχίσει να επιταχύνει μέχρι το όριο, θα αντιληφθείτε τις δυνατότητες της BMW M4 Coupé. Η δύναμη ώσης διατηρείται μέχρι το φάσμα των μέγιστων στροφών. Οι υιοθετημένες από τους αγώνες αυτοκινήτων τεχνολογίες όπως το Ενεργό Διαφορικό M μεταφέρουν την ισχύ του συγκροτήματος μετάδοσης-κίνησης M στο δρόμο και παρέχουν κορυφαία ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες.

Σχεδίαση..

Υψηλές επιδόσεις με μια ματιά: η BMW M4 Coupé συνεχίζει την παράδοση των αυτοκινήτων M και συνδυάζει την δυναμική σπορ εμφάνιση με την εντυπωσιακή σχεδίαση. Οι αθλητικές γραμμές και η τεταμένη σιλουέτα ενισχύουν την εμφάνιση και τη δυναμική αυτού του θρυλικού σπορ αυτοκινήτου. Το εσωτερικό ενσωματώνεται αρμονικά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου: κάθε λεπτομέρεια διακρίνεται για τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και υποστηρίζει τον καλύτερο δυνατό έλεγχο και τον ασυμβίβαστο αγωνιστικό χαρακτήρα

Αποδοτικότητα.

Η BMW M4 Coupé παρουσιάζει κορυφαίες επιδόσεις και στον τομέα της αποδοτικότητας. Τα έξυπνα μέτρα του BMW EfficientDynamics, όπως η λειτουργία Auto Start/Stop ή η Ανάκτηση Ενέργειας από την Πέδηση, εξασφαλίζουν τη σωστή χρήση των πόρων και επομένως παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της ισχύος και του σθένους της BMW M4 Coupé. Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνον η βελτιωμένη δυναμική, αλλά και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

4,1 δευτ.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας M TwinPower Turbo χωρητικότητας 3,0 λίτρων συνδυάζει τα καλύτερα από δύο κόσμους: λειτουργία υψηλών στροφών μέχρι τις 7.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 550 Nm. Με την ισχύ των 317 kW (431 PS) το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα (με M DCT με Drivelogic).

Ο άμεσος ψεκασμός καυσίμου, η διπλή υπερτροφοδότηση και οι χαρακτηριστικές ρυθμίσεις λειτουργίας Μ εγγυώνται ότι ο κινητήρας θα αποκρίνεται αστραπιαία και με εντυπωσιακή ροπή, ακόμα και στο παραμικρό άγγιγμα του γκαζιού.