ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Η σχεδίαση της BMW M4 Coupé.

Υψηλές επιδόσεις με μια ματιά: η BMW M4 Coupé συνεχίζει την παράδοση των αυτοκινήτων M και συνδυάζει την δυναμική σπορ εμφάνιση με την εντυπωσιακή σχεδίαση. Οι αθλητικές γραμμές και η τεταμένη σιλουέτα ενισχύουν την εμφάνιση και τη δυναμική αυτού του θρυλικού σπορ αυτοκινήτου. Το εσωτερικό ενσωματώνεται αρμονικά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου: κάθε λεπτομέρεια διακρίνεται για τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και υποστηρίζει τον καλύτερο δυνατό έλεγχο και τον ασυμβίβαστο αγωνιστικό χαρακτήρα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.Η σχεδίαση της BMW M4 Coupé.

Υψηλές επιδόσεις με μια ματιά: η BMW M4 Coupé συνεχίζει την παράδοση των αυτοκινήτων M και συνδυάζει την δυναμική σπορ εμφάνιση με την εντυπωσιακή σχεδίαση. Οι αθλητικές γραμμές και η τεταμένη σιλουέτα ενισχύουν την εμφάνιση και τη δυναμική αυτού του θρυλικού σπορ αυτοκινήτου. Το εσωτερικό ενσωματώνεται αρμονικά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου: κάθε λεπτομέρεια διακρίνεται για τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό και υποστηρίζει τον καλύτερο δυνατό έλεγχο και τον ασυμβίβαστο αγωνιστικό χαρακτήρα.

BMW M

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Αντανάκλαση της ισχύος: η αστείρευτη δύναμη της BMW M4 Coupé αποκαλύπτεται σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μπροστινές εισαγωγές αέρα τραβούν την προσοχή και δίνουν μία ιδέα για τον μεγάλο όγκο αέρα που απαιτείται για την ψύξη του κινητήρα M. Το μυώδες powerdome οριοθετεί το περίγραμμα του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Το μακρύ καπό είναι το σημείο εκκίνησης των coupé γραμμών που υπογραμμίζουν εμφατικά τον σπορ χαρακτήρα. Η Αεροκουρτίνα και τα Air Breather θέτουν μία αεροδυναμική πινελιά. Όπως και η μάσκα M με τα "νεφρά" και τις διπλές γρίλιες, οι εξωτερικοί καθρέπτες Μ και οι διπλές απολήξεις εξάτμισης M, υπογραμμίζουν οπτικά τη δυναμική παρουσία της BMW M4 Coupé.
Στο πίσω μέρος, οι τέσσερις λοξά κομμένες απολήξεις της εξάτμισης με τον χαρακτηριστικό ήχο δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: το αυτοκίνητο αποτελεί σημείο αναφοράς – στην τεχνολογία, τη σχεδίαση και πάνω απ' όλα στο δρόμο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Ανακαλύψτε τη σχεδίαση και τη δυναμική της BMW M4 Coupé.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, τα ανασχεδιασμένα καθίσματα Μ με μονοκόμματο κέλυφος και φωτιζόμενο λογότυπο M υποδέχονται τον οδηγό και το συνοδηγό. Προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη ενώ η έξυπνη εργονομία τους επιτρέπει την άμεση σύνδεση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου. Όλα τα χειριστήρια είναι τοποθετημένα γύρω από τον οδηγό και εξασφαλίζουν την υψηλή ακρίβεια ελέγχου μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο πίνακας με τα στρογγυλά όργανα αγωνιστικής εμφάνισης, το δερμάτινο τιμόνι M και η λαβή επιλογέα ταχυτήτων M ολοκληρώνουν το πακέτο και δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Η BMW M4 Coupé δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει το όριο.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Μ.

Τα καθίσματα M ξεχωρίζουν για την άριστη εργονομία τους και την εξαιρετική στήριξη του σώματος στη γρήγορη οδήγηση. Ο ιδιαίτερος, λειτουργικός χαρακτήρας τονίζεται από το φωτιζόμενο λογότυπο M στην περιοχή των ώμων. Τον αγωνιστικό χαρακτήρα των καθισμάτων Μ τονίζουν διάφορα στοιχεία: πλευρικά στηρίγματα, ενσωματωμένα προσκέφαλα, τονισμένα τμήματα στις πλάτες και τις έδρες, δυνατότητα ρύθμισης του πλάτος καθίσματος και στήριγμα οσφυϊκής χώρας.
Η κατασκευή χαμηλού βάρους των καθισμάτων M μειώνει και το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου. Στη μείωση του βάρους του οχήματος συμβάλλει και το μηχανικό σύστημα χειροκίνητων ρυθμίσεων των καθισμάτων. Το στήριγμα γονάτων στην κεντρική κονσόλα παρέχει καλή πλευρική στήριξη όταν ο οδηγός υιοθετεί ένα δυναμικό στιλ οδήγησης. Το χαμηλό ύψος των καθισμάτων "κατεβάζει" το κέντρο βάρος του αυτοκινήτου και βελτιώνει την απόκριση κατά τη δυναμική οδήγηση

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ M.

Οι αεροδυναμικά βελτιωμένοι εξωτερικοί καθρέπτες Μ αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της σπορ και δυναμικής σχεδίασης M. Ξεχωρίζουν από το αμάξωμα με το διπλό στήριγμα βάσης και έχουν γίνει σχεδιαστικό σύμβολο. Συγχρόνως δηλώνουν ξεκάθαρα το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο μίας κατασκευής υψηλής ακρίβειας. Τα πρόσθετα φλας LED είναι ενσωματωμένα σε μία λεπτή και μακριά εσοχή.

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.

Για να φτάσετε στο απόλυτο όριο απαιτείται απόλυτος έλεγχος. Για τον λόγο αυτό όλες οι λειτουργίες στην BMW M4 Coupé επιτρέπουν τον άμεσο και διαισθητικό έλεγχο. Στο επίκεντρο βρίσκεται το δερμάτινο τιμόνι M. Εδώ θα βρείτε τα πλήκτρα M Drive για την ενεργοποίηση των εξατομικευμένων ρυθμίσεων του αυτοκινήτου και τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων (στα μοντέλα με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Μ) που επιτρέπουν τις ομαλές αλλαγές ταχυτήτων.
Ο πίνακας οργάνων σχεδίασης Μ υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Κι ενώ απολαμβάνετε την οδήγηση, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά όπως το BMW Head-Up Display με ειδικές ενδείξεις M, εξασφαλίζουν ότι όλες οι σημαντικές πληροφορίες θα βρίσκονται πάντα μέσα στο οπτικό σας πεδίο. Έτσι η προσοχή σας παραμένει στο δρόμο για να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην σπορ οδήγηση.

ΖΑΝΤΕΣ.

Οι ανασχεδιασμένες ζάντες μειωμένου βάρους της BMW M4 Coupé μαγνητίζουν το βλέμμα και αποτελούν ξεκάθαρη δήλωση. Οι βασικές ζάντες ελαφρού κράματος 18" M με ακτίνες V σε γκρι Ferric το δηλώνουν ξεκάθαρα. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" M με διπλές ακτίνες είναι προαιρετικά διαθέσιμες σε γκρι Ferric ή μαύρο χρώμα και σας επιτρέπουν να βλέπετε το Σύστημα Φρένων M από ανθρακονήματα και κεραμικό υλικό ή τα φρένα σύνθετης κατασκευής M με το λογότυπο M.
Το βέβαιο είναι ότι θα απολαμβάνετε μέγιστη κατευθυντική ευστάθεια, όποια έκδοση κι αν επιλέξετε: τα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά-πίσω στην BMW M4 Coupé δεν τονίζουν μόνον την μυώδη εμφάνιση του πίσω μέρους, αλλά επιπλέον βελτιώνουν την κατευθυντικότητα και την πρόσφυση.

BMW INDIVIDUAL.

Μοναδικός χαρακτήρας που αποκαλύπτεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια – αυτή είναι η πεμπτουσία της γνήσιας αποκλειστικότητας. Δώστε τον προσωπικό σας ορισμό στην έννοια «τελειότητα».

Έκφραση προσωπικότητας.

 • Χρώματα αμαξώματος BMW Individual

  Εκπέμπει υπεροχή, ακόμα και σε στάση: το BMW Individual προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα αποκλειστικών χρωμάτων αμαξώματος για την BMW M4 Coupé. Ένα από τα οκτώ άκρως εκφραστικά χρώματα είναι το λευκό μεταλλικό Frozen Brilliant. Με το μεταξένιο ματ φινίρισμα, αυτό το χρώμα BMW Individual απλώνεται σαν πάχνη επάνω από τις επιφάνειες. Η λευκή επιφάνεια που διαχέει το φως που πέφτει επάνω της, τονίζει ακόμα περισσότερο την σπορ εμφάνιση της BMW M4 Coupé.

 • Δέρμα Merino BMW Individual λεπτής υφής

  Ενσαρκώνει τις υψηλότερες αξίες της πέμπτης γενιάς: το δέρμα Merino BMW Individual σε απόχρωση Nutmeg εντυπωσιάζει με την λεπτή υφή και την βελούδινη αίσθηση αφής. Εκτός από αυτό το χρώμα, διατίθεται μία εντυπωσιακή γκάμα χρωμάτων που ξεκινά από το λευκό Opal και καταλήγει στο Nutmeg και το καφέ Cohiba – έτσι μπορείτε να βρείτε την ιδανική απόχρωση.

 • Διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού BMW Individual

  Χειροποίητη τελειότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε λευκό ξύλο φλαμουριάς δημιουργούν κομψές αντιθέσεις. Επιλεγμένες με το χέρι, αυτές οι ξύλινες επενδύσεις με την λεπτή υφή προσδίδουν στο εσωτερικό μία απαράμιλλη κομψότητα. Εκτός από τις δύο διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο, διατίθενται και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε μαύρη λάκα Piano με γυαλιστερή επιφάνεια, όπως τη συναντά κανείς μόνον στους κορυφαίους κατασκευαστές πιάνων.

 • Πρόσθετος εξοπλισμός BMW Individual

  Γοητεύει το βλέμμα: ο πίνακας οργάνων BMW Individual με δερμάτινη επένδυση δίνει μία νέα διάσταση στην ποιότητα του εσωτερικού.
  Λεπτομέρειες με χρώμα που μπορείτε να δείτε και να νιώσετε. Οι ραφές σε χρώμα αντίθεσης BMW Individual αποτελούν την υψηλότερη έκφραση κομψότητας και τονίζουν το μαύρο δέρμα Merino με μοναδικό τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα χρώματα: πορτοκαλί Sakhir, Silverstone, κίτρινο ή μπλε.