ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!

Υπηρεσίες ConnectedDrive.

Το «κλειδί» για τον κόσμο του BMW ConnectedDrive είναι ο προαιρετικός εξοπλισμός «Υπηρεσίες ConnectedDrive», που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων υπηρεσιών και εφαρμογών, για να σας παρέχει πληροφόρηση και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας. Αυτός ο προαιρετικός εξοπλισμός σάς επιτρέπει να είστε διαρκώς σε επαφή με οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε και άλλες προαιρετικές υπηρεσίες και εφαρμογές από το BMW ConnectedDrive, όπως είναι οι Υπηρεσίες Υποστήριξης, το Internet ή οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο.

ΕΝΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Με τον προαιρετικό εξοπλισμό "Υπηρεσίες ConnectedDrive", σας προσφέρεται όχι μόνο μια μεγάλη πληθώρα υπηρεσιών, αλλά και, πάνω απ’ όλα, η πρωτοποριακή τεχνολογία A4A (Apps for Automotive) της BMW. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές για smartphone στο αυτοκίνητό σας με μεγάλη άνεση Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να απολαμβάνετε νέες δυνατότητες καθημερινά: να ξεκινάτε ταξίδια ανακαλύψεων, να λαμβάνετε υποδείξεις και συμβουλές για τις διαδρομές σας, να παίρνετε μαζί σας το γραφείο σας στο αυτοκίνητό σας ή να απολαμβάνετε ψυχαγωγία στην BMW σας. Όλες οι επιλογές προαιρετικού εξοπλισμού που παρατίθενται εδώ αποτελούν μέρος των Υπηρεσιών ConnectedDrive και είναι διαθέσιμες για σας. Αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία του πολύπλευρου κόσμου του BMW ConnectedDrive.

Υπηρεσίες ConnectedDrive

Παρακολουθήστε την ταινία για αυτόν τον προαιρετικό εξοπλισμό.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ. ΒΡΕΙΤΕ. ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ.

Δικτυωμένη πλοήγηση με υπηρεσίες από την Google, τώρα και στην BMW σας. Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στην πόλη με προτάσεις από το BMW Online. Επιπλέον, με τη βοήθεια της υπηρεσίας "Οι Πληροφορίες μου" / Send to Car, μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο αυτοκίνητό σας τις σημαντικότερες διευθύνσεις, τηλεφωνικούς αριθμούς ή μηνύματα SMS. Τα πάντα είναι δυνατά με τις Υπηρεσίες ConnectedDrive. Παραμείνετε πλήρως ενημερωμένοι κάθε στιγμή και μετατρέψτε κάθε διαδρομή σας σε μια νέα, απολαυστική εμπειρία.
Για να διασφαλίσουμε ότι θα βρίσκετε πάντα ό,τι και αν ψάχνετε:

 • Λειτουργία "Οι Πληροφορίες μου" / Send-to-Car

  Μεταφέρετε εύκολα τα προσωπικά δεδομένα σας στην BMW σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Οι Πληροφορίες μου" μέσω της δικτυακής πύλης "BMW ConnectedDrive Portal". Χρησιμοποιείτε το Google Maps για να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας; Απλώς στείλτε τα αποτελέσματα στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας μέσω Internet με τη λειτουργία "Send to Car". Έτσι, μετά θα μπορείτε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην οδήγησή σας ενώ ταξιδεύετε.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ.

Ταξίδι δεν είναι μόνο η άφιξη σε έναν προορισμό, αλλά πολύ περισσότερα πράγματα – γι’ αυτό, μετατρέψτε κάθε ταξίδι σας σε μια μοναδική εμπειρία. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη διαδρομή ή τον προορισμό σας; Η BMW σας ξέρει τα πιο ελκυστικά μέρη, μπορεί να σας πει τι καιρό θα κάνει και θα σας δώσει πληροφορίες για τα αξιοθέατα που θα συναντήσετε καθ’ οδόν. Ο προαιρετικός εξοπλισμός «Υπηρεσίες ConnectedDrive» σάς προσφέρει τις ιδανικές δυνατότητες για το ταξίδι και την πλοήγηση. 

 • BMW Routes

  Οτιδήποτε κι αν αναζητάτε – από ορεινά περάσματα μέχρι περιηγήσεις κατά μήκος ακτογραμμών – μπορείτε να ανακαλείτε διαδρομές απευθείας μέσα στην BMW σας. Το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας γίνεται ο προσωπικός σας ταξιδιωτικός οδηγός και σας δείχνει τους πιο ελκυστικούς ενδιάμεσους προορισμούς με χρήσιμες πληροφορίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας διαδρομή ξεχωριστά στον υπολογιστή σας, μέσω της δικτυακής πύλης των Διαδρομών BMW, και να τη μεταφέρετε στην BMW σας.

 • Προϋποθέσεις/διαθεσιμότητα

  Προϋπόθεση:

  • Υπηρεσίες ConnectedDrive ως προαιρετικός εξοπλισμός

  Διαθεσιμότητα:

  Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην Ευρώπη

ΤΟ "ΚΙΝΗΤΟ" ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ.

Το BMW ConnectedDrive φέρνει το γραφείο σας μέσα στην BMW σας. Καθίστε αναπαυτικά και στήστε τον προσωπικό σας χώρο γραφείου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Χάρη στο BMW ConnectedDrive, μπορείτε να παραλαμβάνετε, να διαβάζετε και να απαντάτε στα e-mail σας. Υπαγορεύστε και στείλτε σημειώσεις ή μηνύματα. Ή συγχρονίστε τα δεδομένα σας με το αυτοκίνητό σας. Και τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο; Η BMW σας ξέρει τι σας ενδιαφέρει και σας εκφωνεί τις τελευταίες ειδήσεις μέσω του ηχοσυστήματος κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας – όλα αυτά είναι λειτουργίες των Υπηρεσιών ConnectedDrive.
Για να παραμένετε στα σίγουρα σε επαφή:

 • Υπαγόρευση Μηνυμάτων

  Ένα γραφείο μαζί σας, όπου κι αν πάτε: Απλώς υπαγορεύστε τα μηνύματα e-mail και SMS σας, ενώ οδηγείτε. Χάρη στη νέα λειτουργία Υπαγόρευσης Μηνυμάτων και την εκτός αυτοκινήτου υπηρεσία αναγνώρισης ομιλίας από τη Nuance®, τα εκφωνούμενα μηνύματά σας μετατρέπονται σε κείμενο. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτό που προέχει πραγματικά κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας – δηλαδή, στην κίνηση στον δρόμο.

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η οδήγηση με την BMW σας μπορεί να σας επιφυλάσσει πολλές εμπειρίες καθ’ οδόν. Και επειδή με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, κάθε διαδρομή μπορεί να μετατραπεί σε περιπέτεια, υπάρχουν εφαρμογές μουσικής που σας προσφέρουν το σωστό τραγούδι για κάθε περίσταση. Τώρα πλέον, είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε βγαίνετε στην πόλη για ψώνια είτε φεύγετε για διακοπές, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, να επιλέξετε από μια μεγάλη συλλογή ή να κάνετε streaming της αγαπημένης σας μουσικής – κατευθείαν μέσα στην BMW σας με τον προαιρετικό εξοπλισμό "Υπηρεσίες ConnectedDrive".
 

Για να ακούτε πάντα τη μουσική που ταιριάζει σε κάθε στιγμή σας:

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΟΥ.

Η θέση του καθίσματος, η ρύθμιση της θερμοκρασίας, τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, οι αγαπημένοι σας ραδιοφωνικοί σταθμοί και όλα τα δεδομένα επικοινωνίας σας: όταν κάθεστε στο τιμόνι μιας BMW που δεν οδηγείτε κάθε μέρα, θέλετε, παρ’ όλα αυτά, να νιώθετε σαν στο σπίτι σας ευθύς αμέσως. Αυτό είναι μια εξαιρετικά απλή υπόθεση για τα Προφίλ Οδηγού. Με τη θύρα USB που υπάρχει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, μπορείτε να «κατεβάσετε» και να αποθηκεύσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και ρυθμίσεις σε ένα USB memory stick και να τα «ανεβάσετε» αργότερα στη δική σας ή σε άλλη BMW – χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να επαναδημιουργήσετε το γνώριμο περιβάλλον σας στο αυτοκίνητο. Οι δικές σας ξεχωριστές και προσωπικές ρυθμίσεις – οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε θελήσετε.