ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ.

BMW i

Υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ.

Υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive.

«BMW i» σημαίνει πολλά περισσότερα από την κίνηση με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Και αυτό, επειδή το BMW i επαναπροσδιορίζει πλήρως τις έννοιες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των υπηρεσιών κινητικότητας και της αειφορίας: Χάρη στις υπηρεσίες του BMW i ConnectedDrive που αναπτύχθηκαν ειδικά για τα αυτοκίνητα BMW i, η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πια μόνο απαλλαγμένη από εκπομπές ρύπων, αλλά και απλή, βολική και έξυπνη.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΙ.Υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive.

«BMW i» σημαίνει πολλά περισσότερα από την κίνηση με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Και αυτό, επειδή το BMW i επαναπροσδιορίζει πλήρως τις έννοιες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, των υπηρεσιών κινητικότητας και της αειφορίας: Χάρη στις υπηρεσίες του BMW i ConnectedDrive που αναπτύχθηκαν ειδικά για τα αυτοκίνητα BMW i, η ηλεκτροκίνηση δεν είναι πια μόνο απαλλαγμένη από εκπομπές ρύπων, αλλά και απλή, βολική και έξυπνη.

BMW i

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες* της εφαρμογής BMW Connected για iOS (οι οποίες είναι διαθέσιμες στο App Store), μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, την αυτονομία ή την κατάσταση φόρτισης. Η ανάλυση αποδοτικότητας βοηθά τον οδηγό να κινεί το αυτοκίνητο όσο το δυνατόν πιο οικονομικά, προκειμένου να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή αυτονομία.


Επιπλέον, ο προγραμματιζόμενος χρονοδιακόπτης κλιματισμού και φόρτισης εξασφαλίζει ότι το BMW i είναι πλήρως φορτισμένο και στο εσωτερικό του επικρατούν άριστες συνθήκες θερμοκρασίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, προτού ο οδηγός φύγει από το σπίτι. Η λειτουργία χάρτη σάς εμφανίζει σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης, και στέλνει τις αντίστοιχες πληροφορίες τοποθεσίας απευθείας στο αυτοκίνητό σας. Ακόμα, η εφαρμογή BMW Connected App υποστηρίζει την υπηρεσία «Διαδρομές διασυνδεδεμένων μέσων μεταφοράς» μέσω της Πλοήγησης BMW i. Η υπηρεσία αυτή λαμβάνει υπόψη και τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο σχεδιασμό διαδρομών, εμφανίζει τα τρέχοντα δρομολόγια και δίνει οδηγίες στον οδηγό για το πού θα βρει διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης σε πάρκινγκ μετεπιβίβασης κοντά στη στάση ή τον σταθμό που τον ενδιαφέρει.


Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση της εφαρμογής BMW μέσω της δικτυακής πύλης πελατών BMW ConnectedDrive στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

Υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive για την πλοήγηση.

Οι υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive για πλοήγηση σας προσφέρουν όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να γίνει η οδήγησή σας ευκολότερη και πιο άνετη. Ο "πυρήνας" αυτών των υπηρεσιών είναι η Υποβοήθηση Αυτονομίας με δυναμικό χάρτη αυτονομίας, η οποία λαμβάνει υπόψη παράγοντες-κλειδιά, όπως είναι το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, το στιλ οδήγησής σας, η τοπογραφία και οι τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Εάν η Υποβοήθηση ανιχνεύσει ότι κάποιος από αυτούς τους παράγοντες ενδεχομένως σας εμποδίζει να φτάσετε στον προορισμό σας, χρησιμοποιεί τη λειτουργία «ΔΙΑΔΡΟΜΗ ECO», η οποία καταναλώνει λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια ή ενεργοποιεί την αποδοτικότερη λειτουργία οδήγησης ECO PRO+. Εναλλακτικά, σας δείχνει τους σταθμούς φόρτισης που υπάρχουν καθ’ οδόν προς τον προορισμό σας.

Υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive για την πλοήγηση.

Παρακολουθήστε την ταινία για αυτόν τον προαιρετικό εξοπλισμό.

 • Intermodal routing

  Εάν υπάρχουν εναλλακτικά μέσα μεταφοράς που μπορούν να σας οδηγήσουν πιο γρήγορα στον προορισμό σας, σας προσφέρονται λύσεις διαδρομών διασυνδεδεμένων μέσων μεταφοράς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας. Οι σταθμοί και τα δρομολόγια εμφανίζονται στην οθόνη και, για να συνεχίσετε απρόσκοπτα τη μετακίνησή σας με τα μέσα μαζικής διαφοράς, μπορείτε απλώς να αφήσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα πάρκινγκ μετεπιβίβασης. Η μονάδα πλοήγησης BMW i σάς κατευθύνει μέχρι τη θέση στάθμευσης και, κατόπιν, σας δείχνει πώς να συνεχίσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από εκεί και έπειτα. Αλλά, ακόμα και όταν είστε με τα πόδια, λαμβάνετε χρήσιμες οδηγίες με το BMW Connected.


  Προς το παρόν, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις λύσεις δικτυωμένης κινητικότητας στις ακόλουθες χώρες και πόλεις: Γερμανία (Μόναχο, Βερολίνο, Αμβούργο, Λειψία, Ντίσελντορφ, Κολωνία, Φρανκφούρτη), Αυστρία (Βιέννη), Ολλανδία (Άμστερνταμ), Δανία (Κοπεγχάγη), Νορβηγία (Όσλο), Σουηδία (Στοκχόλμη), Γαλλία (Παρίσι), Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ιταλία (Ρώμη), Κίνα (Πεκίνο, Σαγκάη, Σενζάν), Ταϊβάν (Ταιπέι).

 • Απαιτήσεις / Διαθεσιμότητα

  Απαιτήσεις:

  • Οι Απομακρυσμένες Υπηρεσίες, οι υπηρεσίες BMW i ConnectedDrive για πλοήγηση* και η δικτυακή πύλη πελατών BMW ConnectedDrive περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων BMW i3.
  • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Apple App Store, χωρίς χρέωση. Προς το παρόν, διατίθεται για Apple iPhone και, αργότερα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και για επιλεγμένες συσκευές Android.
  • Μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε και άλλες υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive στο BMW i3 σας.
  • Αναφορικά με την ένδειξη κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας που παρέχεται από την εφαρμογή BMW Connected, ενδέχεται να υπάρχουν ελαφρές αποκλίσεις στις τιμές του υπολειπόμενου χρόνου φόρτισης, της τρέχουσας κατάστασης φόρτισης και της αυτονομίας μεταξύ των ενδείξεων που εμφανίζονται στα αυτοκίνητα και των αντίστοιχων δεδομένων που εμφανίζονται στην εφαρμογή.