ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΙ ΤΟ BMW LIFESTYLE.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΙ ΤΟ BMW LIFESTYLE.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW, ΤΟ BMW SERVICE ΚΑΙ ΤΟ BMW LIFESTYLE.

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες με την BMW σας και εξερευνήστε το χειμερινό σκηνικό σε κάθε ευκαιρία. Όπως κι αν σκοπεύετε να περάσετε το χειμώνα, οι διαδρομές θα καλύψουν ένα μέρος των εξορμήσεών σας. Απαλλαγείτε από κάθε έγνοια με το Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο BMW, στα πλαίσια του οποίου οι ειδικοί του BMW Service θα ελέγξουν σχολαστικά την BMW σας. Προσθέστε μία προσωπική πινελιά στην BMW σας με την ευρεία γκάμα αξεσουάρ για το εσωτερικό και εξωτερικό και κάντε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή με είδη από τη νέα BMW Lifestyle Collection.

Εξερευνήστε τώρα τις ελκυστικές προτάσεις μας.

BMW SERVICE. ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

Οι χειμερινές καιρικές συνθήκες απαιτούν τόσο ο οδηγός όσο και το αυτοκίνητο να έχουν προετοιμαστεί άρτια. Το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την πιο κρύα εποχή του χρόνου. Επωφεληθείτε από το Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο BMW και επικεντρωθείτε στην οδήγηση της BMW σας. Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σας, με το BMW Oil Service. Για ξέγνοιαστη οδηγική απόλαυση, ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 • Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος BMW

  Ο χειμώνας επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις για το αυτοκίνητό σας. Με το Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο BMW δε χρειάζεται να ανησυχείτε να ανησυχείτε για τίποτα.

  Η συμβουλή μας: Κλείστε έγκαιρα ραντεβού για δωρεάν τεχνικό έλεγχο και οι έμπειροι τεχνικοί του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW θα ελέγξουν διεξοδικά το αυτοκίνητό σας.

  Θα ελεγχθούν:

  • Φρένα
  • Μπαταρία
  • Φώτα
  • Πίεση, προφίλ και βάθος πέλματος ελαστικών
  • Σωλήνες ψυκτικού υγρού κινητήρα
  • Τάνυση και φθορά του ιμάντα περιφερειακών εξαρτημάτων κινητήρα
  • Στάθμη λιπαντικού κινητήρα
  • Κατάσταση υαλοκαθαριστήρων
  • Λειτουργία καλοριφέρ

  ΔΩΡΕΑΝ*

  * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι οποιεσδήποτε επιπλέον εργασίες απαιτηθούν, πχ πλήρωση υγρών, γίνονται με χρέωση.

 • Αντικατάσταση τακάκια, μπροστά και πίσω

  Η αντικατάσταση τακακίων περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  • Αφαίρεση των τροχών και των τακακιών
  • Επιθεώρηση του συστήματος πέδησης, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων φρένων
  • Σχολαστικός καθαρισμός των φρένων
  • Τοποθέτηση των καινούριων τακακιών
  • Τοποθέτηση των τροχών

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για BMW Σειρά 1 (Ε81/Ε87) 116i έως το 2011:
  € 265,00*
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για BMW Σειρά 3 (Ε90/Ε91/Ε92/Ε93) 316i έως το 2011: € 265,00*
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για BMW Χ1 (Ε84) S18i έως το 2011: € 295,00*

  * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και ΦΠΑ.
  Για επιπρόσθετες εργασίες και συμπλήρωση υγρών θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.

 • BMW Oil Service

  Το BMW Oil Service περιλαμβάνει:

  • Αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού
  • Αλλαγή των λαδιών κινητήρα
  • Απόρριψη των χρησιμοποιημένων λαδιών και του παλιού φίλτρου με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον
  • Επαναφορά των ενδείξεων του συστήματος συντήρησης

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για BMW Σειρά 1 (Ε81/Ε87) 116i έως το 2011:
  € 80,00*
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για BMW Σειρά 3 (Ε90/Ε91/Ε92/Ε93) 316i έως το 2011: € 80,00*
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για BMW Χ1 (Ε84) S18i έως το 2011: € 80,00*

  * Σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Οι Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και ΦΠΑ.
  Για επιπρόσθετες εργασίες και συμπλήρωση υγρών θα υπάρξει επιπλέον χρέωση.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΦΩΤΑ BMW.

Η περιορισμένη ορατότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της πιο κρύας εποχής του χρόνου. Ο σωστός φωτισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα οδηγικής ασφάλειας, ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Με τους λαμπτήρες αλογόνου και Xenon μπορείτε να βελτιώσετε περισσότερο την ορατότητα.

 • Προβολείς ομίχλης LED με φώτα στροφής BMW

  Δείτε περισσότερα σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας: oι προβολείς ομίχλης LED περιορίζουν το θάμπωμα στην ομίχλη και στις κακές καιρικές συνθήκες. Παρέχουν καλύτερο πλευρικό φωτισμό σε σχέση με τους προβολείς αλογόνου και αυξάνουν το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Με τον καλύτερο φωτισμό στο στρίψιμο, τους ελιγμούς, το παρκάρισμα και την οδήγηση σε δρόμους με πολλές στροφές, βελτιώνεται σημαντικά η ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση και την οδήγηση υπό συνθήκες περιορισμένου φωτισμού.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για την BMW Σειρά 1 (F2x) και BMW Σειρά 3 (F3x), χωρίς τοποθέτηση: € 372,00

 • Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED BMW

  Το πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED BMW, που προορίζεται για χρήση με το σύστημα εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου, προσφέρει εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξαιρετικά μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής. Το χρώμα του λευκού φωτός ημέρας δημιουργεί ένα μοντέρνο και ευχάριστα περιβάλλον. Τα στοιχεία LED μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στις υπάρχουσες βάσεις εσωτερικού φωτισμού (φώτα ανάγνωσης, εσωτερικός φωτισμός ή φωτισμός χώρου ποδιών).

  Το σετ 10 τεμαχίων περιλαμβάνει 6 στοιχεία LED για τα φώτα οροφής και 4 στοιχεία LED για τα φώτα χώρου ποδιών και τα φώτα θυρών.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για την BMW Σειρά 5 (F10/F11) χωρίς τοποθέτηση: € 115,00

 • Λαμπτήρες BMW D1S Blue Xenon

  Οι λαμπτήρες xenon BMW Blue (φώτα πορείας και φώτα διασταύρωσης) εντυπωσιάζουν με το μοντέρνο και έντονο μπλε φως.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής D1S χωρίς τοποθέτηση: € 401,00
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής D2S π.χ. για BMW Σειρά 5 (Ε60/Ε61) χωρίς τοποθέτηση: € 323,00

 • Λαμπτήρες αλογόνου BMW Power (H7)

  Οι λαμπτήρες αλογόνου BMW Power H7 (φώτα πορείας και φώτα διασταύρωσης) εξασφαλίζει τον καλύτερο δυνατό φωτισμό του δρόμου και βελτιώνει την οδική ασφάλεια, για πιο ξεκούραστη οδήγηση και λιγότερη κόπωση σε ανεπαρκείς συνθήκες φωτισμού.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής χωρίς τοποθέτηση: € 50,00

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ BMW. ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

Ο εξοπλισμός, όπως τα πέδιλα του σκι και τα snowboard, είναι ο πιο σημαντικός σας συνοδός τον χειμώνα. Για να μεταφέρετε εύκολα όλα όσα χρειάζεστε, σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις αποσκευών και μεταφοράς. Σας δημιουργούν το χώρο που χρειάζεστε – είτε στην οροφή είτε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Δεν έχει σημασία ποιο προϊόν θα επιλέξετε, όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι τέλεια προσαρμοσμένα για την δική σας BMW, προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λύση στερέωσης σε κάθε περίπτωση και προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια. Φυσικά, διαθέτουν την γνώριμη υψηλή ποιότητα BMW.

 • Μπαγκαζιέρα οροφής 520

  Η μπαγκαζιέρα οροφής BMW με χωρητικότητα 520 l. Επιτρέπει την εύκολη φόρτωση χάρη στο σύστημα ανοίγματος από τις δύο πλευρές και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα. Κατάλληλη για όλα τα συστήματα βάσεων στήριξης οροφής BMW, μπορεί να μεταφέρει μέχρι και οκτώ ζευγάρια πέδιλων του σκι, μήκους έως 220 cm.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής χωρίς τοποθέτηση: € 1.066,00

 • Βάση για πέδιλα του σκι και snowboard

  Η πρωτοποριακή βάση μεταφοράς BMW για πέδιλα του σκι και snowboard είναι συμβατή με όλα τα συστήματα βάσεων στήριξης οροφής της BMW. Είναι εύκολη στην τοποθέτηση και τη χρήση και αποτρέπει την κλοπή χάρη στο σύστημα κλειδώματος. Κατάλληλη για να μεταφέρει μέχρι και έξι ζευγάρια πέδιλων του σκι, τέσσερα ζευγάρια πέδιλων του σκι με μπαστούνια ή μέχρι και δύο snowboard και ένα ζευγάρι πέδιλων του σκι.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής χωρίς τοποθέτηση: € 152,00

 • Βάση στήριξης οροφής

  Η βάση στήριξης οροφής μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες λύσεις μεταφοράς της BMW. Οι εγκάρσιες μπάρες είναι κατασκευασμένες από σωληνωτό αλουμίνιο υψηλής στρεπτικής ακαμψίας. Στερεώνονται πολύ εύκολα και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας χάρη στη στιβαρή κατασκευή τους.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για BMW Σειρά 3 (F30/F34) χωρίς τοποθέτηση: € 248,00
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για BMW Σειρά 3 Saloon (E90) χωρίς τοποθέτηση: € 223,00

ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ BMW. Η ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΟΧΗΣ.

Κανένα άλλο αξεσουάρ δεν επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό την οδήγηση και την ασφάλεια όπως ο συνδυασμός ζάντας-ελαστικού. Η άριστη πρόσφυση, η μέγιστη ασφάλεια και οι ασφαλείς αποστάσεις πέδησης είναι οι σημαντικότερες απαιτήσεις για απεριόριστη οδηγική απόλαυση, ειδικά τον χειμώνα. Τα Σετ Γνήσιων Τροχών BMW είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στην BMW σας – για να μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε στροφή, ακόμα και στο χιόνι και τον πάγο.

 • Starspoke 379

  Σετ τροχών με ζάντες 17" και ελαστικά Continental WinterContact TS830P* RSC σε διαστάσεις 225/45 R17 91H. Για τις BMW Σειρά 1 και Σειρά 2 (F2x).

  Οικονομία καυσίμου: F
  Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: E
  Εξωτερικός θόρυβος κύλισης: 72 dB

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, τετράδα με RDC: € 2.268,00

 • V-Spoke 658

  Σετ τροχών με ζάντες 18" και ελαστικά Continental WinterContact TS830P* RSC σε διαστάσεις 225/50 R18 99V XL. Για την BMW Σειρά 3 Gran Turismo (F34).

  Οικονομία καυσίμου: F
  Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: E
  Εξωτερικός θόρυβος κύλισης: 72 dB

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, τετράδα με RDC: €2.544,00

 • Διπλές ακτίνες Μ Performance 405M, μαύρες

  Σετ τροχών με ζάντες 18" και ελαστικά Pirelli W240 Sottozero S2* RSC σε διαστάσεις 225/45 R18 95V XL. Για την BMW Σειρά 3 (F30/F31) και την BMW Σειρά 4 (F32/F33/F36).

  Οικονομία καυσίμου: E
  Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: C
  Εξωτερικός θόρυβος κύλισης: 72 dB

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, τετράδα, με τάσι και RDC: € 3.036,00

 • M Doublespoke 623M, γκρι ferric

  Σετ τροχών με ζάντες 19" και ελαστικά Pirelli Scorpion Winter* RSC σε διαστάσεις 255/50 R19 107V XL μπροστά και 255/50 R19 107V XL πίσω. Για την BMW X6 (F16).

  Οικονομία καυσίμου: C/C
  Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: B/B
  Εξωτερικός θόρυβος κύλισης: 73/73 dB

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, τετράδα, με RDC: € 3.564,00

 • M Doublespoke 648M

  Σετ τροχών με ζάντες 20" και ελαστικά W240 Sottozero S2* RSC σε διαστάσεις 245/40 R20 99V XL μπροστά και 275/35 R20 102V XL πίσω. Για την BMW Σειρά 7 (G11/G12).

  Οικονομία καυσίμου: C/C
  Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: E/C
  Εξωτερικός θόρυβος κύλισης: 72/73 dB

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, τετράδα, με RDC: € 4.740,00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ BMW. ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Για να κάνουμε ακόμη πιο άνετες τις χειμερινές σας αποδράσεις, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ για το εσωτερικό. Στις διήμερες εκδρομές ή στις χειμερινές σας διακοπές: τα συστήματα πλοήγησης BMW σας καθοδηγούν με ασφάλεια στον προορισμό σας, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Έχοντας εξοπλιστεί κατάλληλα, η ανία αποτελεί άγνωστη λέξη για το συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες. Ο χρόνος κυλάει ευχάριστα στα μακρινά ταξίδια.

 • Ενημέρωση Ψηφιακών Οδικών Χαρτών

  Ένα σύστημα πλοήγησης είναι τόσο καλό όσο και οι ενημερωμένοι χάρτες του. Στην Ευρώπη, κάθε χρόνο μπορούν να πραγματοποιηθούν οδικές αλλαγές σε ποσοστό έως και 15%, κάτι που μεταφράζεται σε 250.000 αλλαγές και ενημερώσεις. Η απροβλημάτιστη πλοήγηση προς τον προορισμό και οι προειδοποιήσεις για κυκλοφοριακές συμφορήσεις διασφαλίζονται μόνο εάν το υλικό χαρτών είναι ενημερωμένο. Η BMW παρέχει τακτικές ενημερώσεις, ανάλογα με το σύστημα πλοήγησης.

  Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW για οποιαδήποτε πληροφορία.

 • Σύστημα πλοήγησης BMW Integrated Navigation

  Το Σύστημα Πλοήγησης BMW για εκ των υστέρων τοποθέτηση, αποτελεί την τέλεια λύση για αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν σύστημα πλοήγησης. Η σύνδεση με τη μονάδα πλοήγησης δεν είναι ορατή από έξω, αφού βρίσκεται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Η αναβάθμιση των χαρτών πραγματοποιείται από τον πελάτη σε τακτά χρονικά διαστήματα με τη χρήση σύνδεσης USB.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής, περιλαμβάνεται τοποθέτηση: € 690,00

 • Προσαρμογέας snap-in γενικής χρήσης

  Ο προσαρμογέας Snap-in Connect γενικής χρήσης είναι κατάλληλος για όλες τις συσκευές Apple iPhone™ με υποδοχή σύνδεσης Lightning και διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα που αποτρέπει την υπερθέρμανση των ευαίσθητων στη θερμοκρασία τμημάτων της συσκευής. Διαθέτει μια ιδιαίτερα γρήγορη και βελτιωμένη λειτουργία φόρτισης και συνδέει το τηλέφωνο με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου για την καλύτερη δυνατή λήψη σήματος από το δίκτυο. Η λαστιχένια επιφάνεια της βάσης εξασφαλίζει τη σταθερή και ασφαλή φύλαξη του τηλεφώνου στο αυτοκίνητο.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 218,00

 • Προσαρμογέας BMW USB για Apple iPhone™/iPod™

  Ο προσαρμογέας BMW USB για Apple iPhone™/iPod™ επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής και την αναπαραγωγή των μουσικών κομματιών που έχουν αποθηκευτεί σε αυτή. Ο χειρισμός μπορεί να γίνει από το πολυχειριστήριο iDrive, το σύστημα πολλαπλών λειτουργιών του τιμονιού ή το ραδιόφωνο. Ανάλογα με το μοντέλο, τον εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου, η οθόνη να χρησιμοποιηθεί και για την εμφάνιση εξώφυλλων άλμπουμ ή για την αναπαραγωγή βίντεο.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για την BMW Σειρά 1 (F20 μέχρι 06/2013): € 41,00

ΜΙΚΡΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΥΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Ορισμένες φορές ο χειμώνας βάζει σε δοκιμασία τον οδηγό και το αυτοκίνητο. Η BMW διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις και για αυτά τα προβλήματα. Με τους βοηθούς μας θα είστε προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση. Βρείτε εδώ αναλυτικές λεπτομέρειες και εμπνεύσεις, από τις αντιολισθητικές αλυσίδες και το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης μέχρι το κιτ χειμερινής περιποίησης.

 • Βοηθητικό σύστημα θέρμανσης

  Το βοηθητικό σύστημα θέρμανσης ζεσταίνει την καμπίνα επιβατών σε μία ευχάριστη θερμοκρασία, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί σε λειτουργία ο κινητήρας. Βάλτε τέλος στα παγωμένα ή θολωμένα παράθυρα κατά το ξεκίνημα του ταξιδιού. Το τηλεχειριστήριο επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση του βοηθητικού συστήματος θέρμανσης από την άνεση του σπιτιού.

 • Αντιολισθητικές Αλυσίδες Disc

  Οι αντιολισθητικές αλυσίδες Disc BMW διαθέτουν ενσωματωμένο πλαστικό προστατευτικό ζάντας που αποτρέπει την επαφή της αλυσίδας με τη ζάντα και την πρόκληση ζημιών. Ο ελατηριωτός δακτύλιος γύρω από το πλέγμα του πέλματος επιτρέπει το εύκολο πέρασμα της αλυσίδας στο ελαστικό.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για BMW Σειρά 5 (F10/F11) και BMW Σειρά 6 (F06/ F12/ F13) χωρίς τοποθέτηση: € 337,00

 • Κιτ περιποίησης, για το χειμώνα

  Η λευκή θήκη με γκρι αδιάβροχο πάτο ταιριάζει άψογα στη σχεδίαση των προϊόντων περιποίησης BMW. Το σετ περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα που είναι κατάλληλα για το χειμώνα: 1 υγρό καθαρισμού παρμπρίζ με αντιψυκτικό (1000 ml), 1 αποπαγωτικό παρμπρίζ (500 ml), 1 καθαριστικό εσωτερικού (250 ml), μικρή ξύστρα πάγου.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 52,00

 • Επένδυση δαπέδου χώρου αποσκευών με μεταλλικά ένθετα

  Η ανθεκτική, αντιολισθητική επένδυση δαπέδου προστατεύει το χώρο αποσκευών από τους ρύπους και την υγρασία. Τα ένθετα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και φέρουν ανάγλυφο λογότυπο BMW, το οποίο τραβάει αμέσως την προσοχή, προσδίδοντας στην επένδυση δαπέδου χώρου αποσκευών μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Η ειδική επίστρωση καθιστά την επένδυση δαπέδου ανθεκτική στα λάδια και τους διαλύτες.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής π.χ. για BMW X3 (F25) και BMW X4 (F26): € 151,00

 • Πατάκια παντός καιρού με μεταλλικά ένθετα

  Τα Γνήσια Πατάκια Παντός Καιρού BMW συνδυάζουν τη στιβαρή λειτουργικότητα με τη σχεδίαση υψηλής ποιότητας. Το ένθετο BMW από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα χαρίζει στο πατάκι μια ασύγκριτα δυναμική εμφάνιση, ενώ το υπερυψωμένο χείλος και το μεγάλο πάχος επιτρέπουν τη συγκράτηση των ρύπων και της υγρασίας.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για τα πατάκια παντός καιρού, εμπρός π.χ. για την BMW X3 (F25) και την BMW X4 (F26): € 72,00
  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής για τα πατάκια παντός καιρού, πίσω π.χ. για την BMW X3 (F25) και την BMW X4 (F26): € 50,00

BMW LIFESTYLE. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Άψογο στιλ και κορυφαία ποιότητα – το BMW Lifestyle έχει κάτι για όλες τις ηλικίες. Εμπνευστείτε από τη συλλογή και βρείτε το κατάλληλο δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. BMW Lifestyle – προϊόντα με premium ποιότητα που μιλούν από μόνα τους.

 • Πορτοφόλι BMW M

  Δερμάτινο πορτοφόλι με θήκη για κέρματα, έντεκα θέσεις για πιστωτικές κάρτες και δύο θέσεις για χαρτονομίσματα. Σχέδιο με ρίγες BMW M και ανάγλυφο λογότυπο M στο εσωτερικό. Μεμονωμένες θήκες με κόκκινη υφασμάτινη εσωτερική επένδυση. Εξωτερικό υλικό: δέρμα. Εσωτερική επένδυση: βισκόζη. Διαστάσεις: 12 x 9,4 x 1,5 cm. Μαύρο.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 124,00

 • Γυναικείο πορτοφόλι BMW Iconic, ορθογώνιο

  Χειροποίητο πορτοφόλι από γνήσιο δέρμα με διπλό ρέλι και κερωμένες ραφές. Τέσσερις εσωτερικές θήκες, μία θήκη για κέρματα, μία εξωτερική θήκη και δέκα θέσεις για πιστωτικές κάρτες. Εσωτερική επένδυση ζακάρ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Υλικό: δέρμα, πολυεστέρας. Διαστάσεις: 19 x 10 x 2 cm. Μαύρο.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 169,00

 • USB Stick BMW M

  Συρόμενο USB stick με ανάγλυφη επιφάνεια, όμοια με αυτή της μάσκας εισαγωγής αέρα από την BMW M4. Ο συρόμενος μηχανισμός αποκαλύπτει τις χρωματιστές ρίγες BMW M όταν το stick βρίσκεται σε λειτουργία. Υλικό: μέταλλο. Μαύρο, 32 GB.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 34,00

 • BMW M4 Coupé RC

  Αυτή η τηλεκατευθυνόμενη μινιατούρα της BMW M4 Coupé διαθέτει λειτουργικούς προβολείς, πίσω φώτα και εσωτερικό φωτισμό, καθώς και λειτουργία αμφίδρομης διεύθυνσης. Λειτουργεί με μπαταρία. Γνήσιο χρώμα αμαξώματος κίτρινο Austin. Κλίμακα 1:14

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 56,00

 • BMW M Powerbank

  Εξωτερικός φορτιστής μπαταρίας USB. Χωρητικότητα φόρτισης και υποδοχές σύνδεσης για δύο συσκευές. Υφή επιφάνειας όμοια με αυτή της μάσκας εισαγωγής αέρα από την BMW M4, λογότυπο BMW M στο πλάι, χαραγμένο με laser. Υλικό: μέταλλο. Μαύρο.

  Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: € 45,00

 • Η δυνατότητα μετέπειτα τοποθέτησης και οι τιμές εξαρτώνται από το μοντέλο, το βασικό εξοπλισμό και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Ο Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος BMW θα ισχύει έως 28/2/2017. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής ισχύουν για συγκεκριμένα μοντέλα, περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24% και μόνο εφόσον υπάρχουν αποθέματα.
  Με την επιφύλαξη ενδεχόμενων τροποποιήσεων ή σφαλμάτων. Η αναπαραγωγή, ακόμη και η αποσπασματική, επιτρέπεται μόνο κατόπιν έγγραφης άδειας της BMW Hellas AE.