ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ.

BMW Service Inclusive.

Με το BMW Service Inclusive μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης. Δεν θα σας απασχολούν τα έξοδα για τη συντήρηση, την επιθεώρηση ή και την αντικατάσταση των αναλώσιμων υλικών. Το πρόγραμμα παρέχεται από οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού, στην οποία ισχύει το πρόγραμμα. Επιπλέον, εάν αποφασίσετε να πουλήσετε την BMW σας, το πακέτο BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο, αυξάνοντας τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας.
Όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000 χλμ.

ΠΑΚΕΤΑ BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ποιό πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας; Το BMW Service Inclusive Standard ή το BMW Service Inclusive Plus; Με ποιά διάρκεια και έως πόσα χιλιόμετρα; Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή, με προσιτό κόστος.
Εάν, μάλιστα, συνδυάσετε την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης BMW με το πακέτο BMW Service Inclusive Plus, τότε έχετε στη διάθεσή σας την πλήρη γκάμα υπηρεσιών. Εκτός του ότι έχετε κάλυψη για όλες τις εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών, παρατείνεται και η κάλυψή σας όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια της εγγύησης, πέρα από τη διετή εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου.
Η διάρκεια ισχύος των πακέτων BMW Service Inclusive Standard, BMW Service Inclusive Plus και της Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης BMW ξεκινά από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου και τελειώνει με τη συμπλήρωση της συμφωνημένης διάρκειας / χιλιομέτρων (όποιο συμπληρωθεί πρώτο).

Μάθετε ποιο πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

 • BMW Service Inclusive

  Το πακέτο BMW Service Inclusive Standard καλύπτει όλες τις εργασίες συντήρησης, συμπεριλαμβανομένων όλων των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW και του λιπαντικού κινητήρα που απαιτείται.

  Καλυπτόμενες υπηρεσίες:

  Συντήρηση
  • Αλλαγή λιπαντικού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)
  • Έλεγχος αυτοκινήτου
  • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
  • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου
  • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
  • Αντικατάσταση μπουζί
  • Αλλαγή υγρών φρένων

  Διατίθεται ευρεία γκάμα πακέτων διαφορετικών συνδυασμών χρονικής διάρκειας και χιλιομέτρων, με μέγιστο τα 10 χρόνια και 200.000χλμ.
  Όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000χλμ.

 • BMW Service Inclusive Plus

  Το πακέτο BMW Service Inclusive Plus καλύπτει όλες τις εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών, συμπεριλαμβανομένων όλων των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW και του λιπαντικού κινητήρα που απαιτείται.

  Καλυπτόμενες υπηρεσίες:

  Συντήρηση
  • Αλλαγή λιπαντικού κινητήρα (περιλαμβάνεται και συμπλήρωση λιπαντικού)
  • Έλεγχος αυτοκινήτου
  • Αντικατάσταση φίλτρου αέρα
  • Αντικατάσταση φίλτρου καυσίμου
  • Αντικατάσταση μικροφίλτρου
  • Αντικατάσταση μπουζί
  • Αλλαγή υγρών φρένων

  Αναλώσιμα υλικά
  • Αντικατάσταση τακακιών φρένων μπροστά ή/και πίσω
  • Αντικατάσταση δίσκων φρένων μπροστά ή/και πίσω
  • Αντικατάσταση συμπλέκτη (εάν απαιτείται)
  • Αντικατάσταση εμπρός μάκτρων υαλοκαθαριστήρων (μόνο σε συνδυασμό με αλλαγή λιπαντικού κινητήρα)

  Διατίθεται ευρεία γκάμα πακέτων διαφορετικών συνδυασμών χρονικής διάρκειας και χιλιομέτρων με μέγιστο τα 10 χρόνια και 200.000 χλμ.

 • Επέκταση Εγγύησης BMW

  Με την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης BMW εκτελούνται επισκευές βλαβών μετά από τη λήξη της εργοστασιακής διετούς εγγύησης, όσο συχνά απαιτείται εντός του χρονικού διαστήματος ή του ορίου χιλιομέτρων του επιλεγμένου πακέτου, σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.

  Η Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης BMW είναι διαθέσιμη για κάθε αυτοκίνητο το οποίο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση.

  Διατίθεται ευρεία γκάμα πακέτων διαφορετικών συνδυασμών χρονικής διάρκειας και χιλιομέτρων με μέγιστο τα 6 χρόνια και 200.000 χλμ.

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ BMW SERVICE INCLUSIVE: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Διατηρήστε την κινητικότητά σας με μια άριστα συντηρημένη BMW: Με την Εφαρμογή Υπολογισμού Πακέτων BMW Service Inclusive, μπορείτε να βρείτε το πακέτο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

 • Δωρεάν: Τα νέα αυτοκίνητα BMW περιλαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard 5/60.000 (διάρκειας 5 χρόνων ή 60.000χλμ. – όποιο συμπληρωθεί πρώτο).
 • Ελεγχόμενο κόστος για αναβαθμίσεις/επεκτάσεις: Εργασίες συντήρησης, αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και επισκευές από τους ειδικούς, τα πάντα καλύπτονται με ένα σταθερό και ελκυστικό κόστος.
 • Ελευθερία επιλογής: Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Ελευθερία κινήσεων: Το BMW Service Inclusive παρέχεται σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.
 • Αδιάκοπη κάλυψη: Το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, διατηρώντας υψηλή την αξία μεταπώλησης της BMW σας.
 • Δυνατότητα επέκτασης/αναβάθμισης: Μπορείτε να επεκτείνετε ή να αναβαθμίσετε το πακέτο BMW Service Inclusive του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή.

 

 

*Το BMW Service Inclusive ισχύει μόνο εάν το αυτοκίνητο οδηγείται με τον συνιστώμενο τρόπο και οι εργασίες συντήρησης έχουν εκτελεστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Δεν καλύπτονται τα εξής: βλάβες που οφείλονται στη χρήση ακατάλληλου καυσίμου, φθορές στο χρώμα, το αμάξωμα, τα διακοσμητικά στοιχεία, ζημιές στο εσωτερικό (πχ υφάσματα, καλύμματα, πλαστικά κλπ), ζημιές στα κρύσταλλα (πχ παρμπρίζ, παράθυρα, φωτιστικά σώματα), ρυθμίσεις, τριξίματα, αεροδυναμικοί θόρυβοι, οσμές, προβλήματα με τα ελαστικά, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση και ζημιές στις ζάντες, επισκευές σε αξεσουάρ τα οποία δεν έχουν τοποθετηθεί κατά την παραγωγή του αυτοκινήτου, βλάβες και ζημιές που οφείλονται σε αμέλεια ή κακή χρήση εκ μέρους του κατόχου (πχ ζημιά κινητήρα λόγω ανεπαρκούς ποσότητας λαδιού ή συμμετοχής σε αγώνες), διαρροές και προβλήματα της μπαταρίας.

Η διετής εγγύηση και οι εξαιρέσεις από την εγγύηση, που προβλέπονται στους όρους πώλησης των νέων αυτοκινήτων, παραμένουν ανεπηρέαστες.

Μάθετε ποιο πακέτο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το BMW Service Inclusive και τις αντίστοιχες απαντήσεις.

 • Τι είναι το BMW Service Inclusive;

  To BMW Service Inclusive περιλαμβάνει πακέτα συντήρησης, συντήρησης και αναλώσιμων υλικών, επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης. Τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό το πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000χλμ, μέσω του οποίου καλύπτεται η συντήρηση. Μπορείτε να αναβαθμίσετε τις καλύψεις του standard πακέτου του αυτοκινήτου σας ώστε να περιλαμβάνεται και η αντικατάσταση των αναλώσιμων υλικών ή και να αποκτήσετε την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης BMW.

 • Τί δικαιώματα έχετε ως κάτοχος πακέτου BMW Service Inclusive;

  Ως κάτοχος πακέτου BMW Service Inclusive, αποκτάτε το δικαίωμα παροχής όλων των υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο εκάστοτε πακέτο – χωρίς καμία απολύτως πρόσθετη επιβάρυνση. Αυτό ισχύει για τη συμφωνηθείσα περίοδο ισχύος του πακέτου ή μέχρι να καλύψετε τον αριθμό χιλιομέτρων του πακέτου σας (όποιο από τα δύο συμπληρωθεί πρώτο).

 • Για ποια μοντέλα διατίθεται το BMW Service Inclusive;

  Το BMW Service Inclusive διατίθεται για όλα τα μοντέλα.
  Αναλυτικά στοιχεία και τιμές μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Πακέτα BMW Service Inclusive" ή με τη βοήθεια της Εφαρμογής Υπολογισμού Πακέτων BMW Service Inclusive.

 • Παρέχονται οι υπηρεσίες του BMW Service Inclusive και από τους υπόλοιπους Επίσημους Εμπόρους / Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές πέραν αυτού από τον οποίο προμηθευτήκατε το πακέτο BMW Service Inclusive;

  Ναι. Το BMW Service Inclusive παρέχεται από οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού, στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.

 • Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ή αναβάθμισης ενός πακέτου σε μεταγενέστερη ημερομηνία από άλλον Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή πέραν του αρχικού Επίσημου Εμπόρου / Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή από τον οποίο προμηθευτήκατε το πακέτο BMW Service Inclusive;

  Ναι. Σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού, στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.

 • Πότε ξεκινά η περίοδος ισχύος του BMW Service Inclusive;

  Η περίοδος ισχύος αρχίζει την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου (έναρξη ισχύος της εγγύησης).

 • Πότε τελειώνει η περίοδος ισχύος του BMW Service Inclusive;

  Η κάλυψη από ένα πακέτο BMW Service Inclusive τελειώνει μόλις συμπληρωθεί ένα από τα δύο: ο μέγιστος αριθμός καλυπτόμενων χιλιομέτρων του πακέτου ή η διάρκεια ισχύος του πακέτου (σε έτη). Εάν το αυτοκίνητο πωληθεί προτού λήξει το πακέτο, το δικαίωμα κάλυψης μεταβιβάζεται στον νέο κάτοχο και, στη συνέχεια, παραμένει σε ισχύ μέχρι να συμπληρωθεί ένα από τα δύο όρια. Η μέγιστη διάρκεια ισχύος και η μέγιστη συνολική διανυθείσα απόσταση για τα πακέτα BMW Service Inclusive φτάνουν ανάλογα με το μοντέλο έως τα 10 έτη και 200.000 χλμ.

 • Πόσο κοστίζει ένα πακέτο BMW Service Inclusive;

  Το πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000χλμ διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των νέων αυτοκινήτων BMW. Για το κόστος επέκτασης, αναβάθμισης καθώς και αγοράς Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης BMW μπορείτε να ενημερωθείτε από την εφαρμογή Υπολογισμού Πακέτων BMW Service Inclusive ή από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων / Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.

  Εφαρμογή Υπολογισμού Πακέτων BMW Service Inclusive

 • Ποιά οφέλη έχετε ως κάτοχος του πακέτου BMW Service Inclusive;

  • Τα νέα αυτοκίνητα BMW περιλαμβάνουν στο βασικό τους εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000χλμ.

  • Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  • Το BMW Service Inclusive παρέχεται σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.

  • Απολαμβάνετε ασφάλεια και σιγουριά χάρη στη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW και στο επαγγελματικό επίπεδο service.

  • Λαμβάνετε εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής. Δηλαδή ασυναγώνιστη ποιότητα BMW με ανταγωνιστικό κόστος.

  • Σε περίπτωση αναβάθμισης/επέκτασης ή αγοράς Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης BMW, οι εργασίες καλύπτονται με ένα σταθερό και προσιτό κόστος.

  • Το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, διατηρώντας υψηλή την αξία μεταπώλησης της BMW σας.

  • Μπορείτε να επεκτείνετε ή να αναβαθμίσετε το πακέτο BMW Service Inclusive του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή.

  • Έχετε πολλές επιλογές με πακέτα διάρκειας έως 10 χρόνια ή 200.000χλμ.

 • Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα πακέτο Service Inclusive αν δεν έχετε στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας το πακέτο BMW Service Inclusive Standard 5/60.000;

  Μπορείτε να προμηθευτείτε οποιοδήποτε πακέτο BMW Service Inclusive Standard ή BMW Service Inclusive Plus οποιαδήποτε στιγμή. Η έναρξη του πακέτου ξεκινά, σε κάθε περίπτωση, από την ημερομηνία 1ης ταξινόμησης του αυτοκινήτου σας.