ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μικρής παλαιότητας με μέγιστα οφέλη.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξετε ένα αυτοκίνητο BMW Premium Selection.
Ένας από αυτούς, για παράδειγμα, είναι η ιδιαίτερη αίσθηση και η οδηγική απόλαυση BMW. Και αυτό, επειδή όταν επισκέπτεστε έναν Επίσημο Έμπορο BMW, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο BMW Premium Selection που επιλέγετε είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Aφού το αγοράσετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από το μεγάλο πλήθος αποκλειστικών υπηρεσιών που σας προσφέρει η BMW.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

Επιλέγοντας ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο BMW Premium Selection, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι κάνατε μια σωστή κίνηση. Και αυτό, επειδή το αυτοκίνητο έχει περάσει με επιτυχία από διεξοδικούς ελέγχους, προκειμένου να του χορηγηθεί το πιστοποιητικό BMW Premium Selection. Επιπλέον, το BMW Premium Selection σάς επιτρέπει να επωφελείστε από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών εγγύησης και κινητικότητας, ενώ είναι επίσης εγγυημένο ότι είναι το πολύ πενταετίας και ότι έχει διανύσει έως και 90.000 km το μέγιστο.

24-ΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

24-ΜΗΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να εμπιστευτείτε: με το νέο σας ποιοτικό μεταχειρισμένο, αποκτάτε αυτόματα πλήρη εγγύηση 2 ετών για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έτσι, διασφαλίζεται ότι θα περάσει πάρα πολύς καιρός μέχρι να εντοπίσετε οτιδήποτε άλλο, πέραν της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης, στο πιστοποιημένο σας αυτοκίνητο BMW Premium Selection.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 360°.

Τα αυτοκίνητα BMW Premium Selection διατίθενται αποκλειστικά από τους συνεργάτες μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα BMW Premium Selection. Τα μικρής παλαιότητας μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, καθώς, από πλευράς οπτικών ή τεχνικών λεπτομερειών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, κάθε αυτοκίνητο BMW Premium Selection έχει περάσει με επιτυχία τον αυστηρό και διεξοδικό μας έλεγχο αυτοκινήτου και συμμορφώνεται 100% με τα αυστηρά πρότυπα προϊόντων μας.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Όταν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για αυτό: προηγούμενοι ιδιοκτήτες, εξυπηρέτηση πελατών, τυχόν ατυχήματα και επισκευές. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, κάθε πιστοποιημένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την BMW συνοδεύεται από ένα πλήρες ιστορικό μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

 • Κάλυψη ατυχημάτων και μηχανικών βλαβών BMW

  Η BMW δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς και στον τομέα του service. Για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να εμπιστεύεστε αυτά τα υψηλά πρότυπα, ακόμα και σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος ή κλοπής, αναπτύξαμε για εσάς την κάλυψη ατυχημάτων και μηχανικών βλαβών BMW: ένα εξαιρετικό πακέτο υπηρεσιών κινητικότητας.

 • Χωρίς ανάγκη συντήρησης για 24 μήνες / 90.000 km

  Κατά το χρόνο της παράδοσης, το αυτοκίνητό σας δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση για 24 μήνες ή 90.000 km, σύμφωνα με την ένδειξη χρονικών διαστημάτων service.

 • Χρονομίσθωση και χρηματοδότηση

  Ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης BMW Premium Selection θα σας προσφέρει ελκυστικές επιλογές χρονομίσθωσης ή χρηματοδότησης για κάθε αυτοκίνητο BMW Premium Selection.

 • Test-drive

  Το αυτοκίνητο BMW Premium Selection της επιλογής σας είναι διαθέσιμο για test-drive όποτε θέλετε.

 • Προσφορές ανταλλαγής

  Με την αγορά ενός αυτοκινήτου BMW Premium Selection, αποκτάτε ένα ακόμα όφελος: σας προσφέρεται η δυνατότητα ανταλλαγής με το προηγούμενο αυτοκίνητό σας, με εύλογους και δίκαιους όρους.