Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή & φροντίδα.

Είτε πρόκειται για επισκευές λόγω ατυχήματος είτε για μικροζημιές, με τους άριστα καταρτισμένους ειδικούς του BMW Service, το αυτοκίνητό σας είναι στα καλύτερα χέρια ανά πάσα στιγμή. Στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας, επαναφέρουμε την BMW σας σε άψογη κατάσταση. Η εφαρμογή κορυφαίων προτύπων ποιότητας και η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της διατήρησης της αξίας του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα
Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή & φροντίδα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Δείτε όλα τα Εξουσιοδοτημένα Φανοβαφεία BMW και κλείστε σήμερα ραντεβού για εργασία επισκευής και φροντίδας για την BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ.

Όταν πρόκειται για επισκευές BMW σε μηχανικά μέρη, όπως στα τακάκια και τους δίσκους των φρένων, ή σε ηλεκτρονικά μέρη, όπως το σύστημα πλοήγησης, απαιτείται η επέμβαση ενός εξειδικευμένου μηχανικού της BMW. Άλλωστε, κανείς άλλος δεν γνωρίζει την πρωτοποριακή τεχνολογία της BMW καλύτερα από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς του τοπικού σας Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW. Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW χρησιμοποιούν μόνο Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για τις εργασίες επισκευής BMW και, έτσι, εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και υψηλές επιδόσεις. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τη δική σας BMW – κάθε εξάρτημα είναι απόλυτα αξιόπιστο και έχει φτιαχτεί για να διασφαλίσει τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τις επισκευές BMW, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε εξειδικευμένες συμβουλές και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

  • Ηλεκτρολογικές επισκευές
  • Μηχανολογικές επισκευές

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΒΑΦΗΣ.

Η BMW αναλαμβάνει τις επισκευές του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της αξίας του με την πάροδο του χρόνου. Οι ειδικοί του BMW Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας έχουν στη διάθεσή τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται για αυτού του τύπου τις επισκευές ακριβείας. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας τους και των σύγχρονων μεθόδων επισκευής που εφαρμόζουν, οι ειδικοί του BMW Service πραγματοποιούν τις επισκευές στην BMW σας με άκρως επαγγελματικό τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς ξανά.
Η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυάται ακρίβεια και άψογη λειτουργικότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια – κι αυτό γιατί τα ανταλλακτικά μας πληρούν τα υψηλά αυστηρά πρότυπα ποιότητας όπως και τα αυτοκίνητα BMW. Η ακρίβεια εφαρμογής και η υψηλή ποιότητα κατασκευής κάθε Γνήσιου Ανταλλακτικού BMW διασφαλίζουν ότι όλα τα μέρη της BMW σας θα «συνεργάζονται» άψογα μεταξύ τους – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Γιατί μόνο το BMW Service μπορεί να σας εξασφαλίσει την ποιότητα που επιθυμείτε Ανακαλύψτε τα οφέλη σε αυτό το video.

  • Εργασίες φανοποιείου
  • Εργασίες συνεργείου βαφής

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ BMW.

Με τις εργασίες φροντίδας και μικροεπισκευών BMW, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW επιδιορθώνει πανεύκολα μικρές γρατζουνιές και χτυπήματα που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου σας. Οι μικροεπισκευές BMW εκτελούνται γρήγορα και με ακρίβεια – και πάντα, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που περιμένετε από την BMW. Οι έμπειροι τεχνικοί μας αποκαθιστούν πλήρως τα βαθουλώματα στο αμάξωμα, γδαρσίματα στη βαφή, σχισίματα στις επενδύσεις του εσωτερικού ή μικρά σημάδια από εκτίναξη χαλικιών στο παρμπρίζ. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζει ότι η BMW σας θα εξακολουθεί να έχει άψογη εμφάνιση, διατηρώντας την αξία της και χαρίζοντάς σας ατέλειωτη οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, η πλούσια γκάμα Γνήσιων Προϊόντων Φροντίδας BMW σάς βοηθά να διατηρήσετε τη φινέτσα και την κομψή «λάμψη» της BMW σας. Δοκιμάστε τις, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την αξία των επαγγελματικού επιπέδου εργασιών αισθητικών επισκευών και φροντίδας για την BMW σας.

Μάθετε περισσότερα

Επισκευές κρυστάλλων.

Ένα μικρό σημαδάκι από εκτίναξη χαλικιού μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή και, τότε, θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Σε πολλές περιπτώσεις, οι δωρεάν* επισκευές παρμπρίζ BMW σας γλιτώνουν από αυτήν την ακριβή αντικατάσταση. Οι ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί του BMW Service εξετάζουν πολύ προσεκτικά κάθε σημείο όπου υπάρχει ζημιά σε κρύσταλλο και, εφόσον είναι εφικτό, την αποκαθιστούν γρήγορα, αξιόπιστα και με τη γνωστή ποιότητα BMW, μέσω της μεθόδου επισκευής κρυστάλλων BMW. Εάν δεν είναι δυνατή η επισκευή, τοποθετείται νέο, υψηλής ποιότητας Γνήσιο Παρμπρίζ BMW. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία και τα ειδικά εξελιγμένα υλικά, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη μέγιστη ασφάλεια. * Σε όσους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές διαθέτουν τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό.
Μάθετε περισσότερα

Επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος.

Ζημιές στις ζάντες μπορούν να προκληθούν πολύ εύκολα, ακόμα και από την επαφή με την άκρη ενός πεζοδρομίου. Εάν τυχόν σας συμβεί κάτι τέτοιο, φροντίστε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW, για επαγγελματικού επιπέδου επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος BMW. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ζημιές είναι καθαρά επιφανειακές και έτσι, οι επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος BMW θα αφαιρέσουν γρήγορα όλα τα σημάδια, χρησιμοποιώντας μια ειδική πάστα πρωτοποριακής τεχνολογίας, η οποία προσφέρει αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Ακόμα και σε μια περίπτωση πιο σοβαρής δομικής ζημιάς, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να προτείνει αντικατάσταση της ζάντας.
Μάθετε περισσότερα

Επισκευές σε πλαστικά μέρη.

Οι προφυλακτήρες είναι πάντοτε ευάλωτοι σε ρωγμές ή γρατζουνιές. Χάρη στις επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW, μπορείτε εύκολα να αποκαταστήσετε κάθε είδους μικροζημιάς στα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα σας επιδιορθώσει, γρήγορα και οικονομικά, οποιοδήποτε πλαστικό μέρος, το οποίο έχει υποστεί ζημιά, με τη γνώριμη υψηλή ποιότητα BMW.
Μάθετε περισσότερα

Επισκευές μικρών σημαδιών.

Ακόμα και ένα μικρό γδάρσιμο στη βαφή μετριάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Με τις επισκευές μικρών σημαδιών BMW, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αποκαθιστά μικροζημιές στο χρώμα του αμαξώματος με τα γνώριμα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας της BMW: γρήγορα, με ακρίβεια και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Χάρη στη χρήση ειδικών μεθόδων επεξεργασίας και τοπικής βαφής, οι ζημιές από εκτίναξη χαλικιών, τα ξυσίματα και οι μικρές γρατσουνιές στο χρώμα του αμαξώματος μπορούν να επιδιορθωθούν χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν τα αντίστοιχα εξαρτήματα – και με ολοφάνερα αποτελέσματα.
Μάθετε περισσότερα

Μικροεπισκευές.

Οι μικροεπισκευές BMW αποκαθιστούν την αφοσίωσή σας στην BMW. Το χαλάζι, τα μικρά χτυπήματα κατά το παρκάρισμα ή οι μικρής έκτασης βανδαλισμοί αφήνουν σημάδια στην BMW σας. Με τις μικροεπισκευές BMW, οι ζημιές στο αμάξωμα μπορούν να αποκατασταθούν οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί νέα βαφή. Εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους επισκευής, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί, εύκολα και οικονομικά, να εξαφανίσει εντελώς τα χτυπήματα και τις μικροζημιές στο χρώμα από την BMW σας. Διατηρήστε την εμφάνιση και την αξία της BMW σας – αφήστε την BMW να αποκαταστήσει την αρχική κορυφαία ποιότητα του αυτοκινήτου σας. Οι μικροεπισκευές BMW ενδείκνυνται ιδιαίτερα για την αποκατάσταση μικροζημιών στο χρώμα, χτυπημάτων και βαθουλωμάτων με διάμετρο έως 60 mm και εφόσον η αρχική βαφή δεν έχει υποστεί φθορές.
Μάθετε περισσότερα

Επισκευές εσωτερικού.

Με τις εργασίες αποκατάστασης, εμφάνισης και επισκευών εσωτερικού BMW, σάς προσφέρεται ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να φαίνεται σαν καινούριο. Με εντυπωσιακά χαμηλό κόστος, οι επισκευές επενδύσεων BMW ή η αποκατάσταση εμφάνισης του ταμπλό BMW «εξαφανίζει» κάθε πρόβλημα, γρήγορα και με αριστοτεχνικό τρόπο. Οι ζημιές στα καθίσματα BMW που οφείλονται σε κάψιμο από τσιγάρο ή τρύπημα από αιχμηρό αντικείμενο επιδιορθώνονται και το αυτοκίνητό σας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, πάντοτε σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της BMW. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, από φθορές σε δερμάτινα καθίσματα μέχρι τρύπες σε πλαστικά προσαρτήματα, μην αφήσετε μια στιγμή παράβλεψης ή αμέλειας να οδηγήσει σε μόνιμη ζημιά και συνεχές δυσάρεστο θέαμα. Η αποκατάσταση της εμφάνισης και οι επισκευές εσωτερικού BMW επαναφέρουν την διαχρονική ομορφιά της BMW σας.
Μάθετε περισσότερα

ΠΑΡΜΠΡΙΖ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ.

Το γνήσιο παρμπρίζ BMW, οι γνήσιες κόλλες BMW καθώς και η σωστή διαδικασία τοποθέτησης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW αποτελούν βασική προϋπόθεση, ώστε να διατηρηθούν οι ιδιότητες ασφαλείας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές BMW.
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται για τα συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι άμεσα εξαρτώμενα από το γνήσιο παρμπρίζ BMW, ότι συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί:
‑ Συμμετοχή στην πλήρη ανάπτυξη αερόσακου συνοδηγού.
‑ Υποστήριξη της δυναμικής ακαμψίας του οχήματος.
‑ Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go.
‑ Προειδοποίηση σύγκρουσης με ενεργοποίηση φρένου.
‑ Ενδείξεις συστήματος Head Up Display.
‑ Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με λειτουργία προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις.
‑ Υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης.
‑ Πληροφορία ορίου ταχύτητας.
‑ Εμφάνιση ορίων ταχύτητας με προειδοποίηση απαγόρευσης προσπέρασης.
‑ Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.
‑ Ενεργή προστασία πεζών.
‑ Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων.
‑ Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων / φώτων.

 

Μάθετε περισσότερα