Αποκτήστε το εικονιζόμενο όχημα

BMW i5 eDrive40 Touring

BMW i5 Touring Konfigurieren

THE NEW

i5

BMW i

Η ΠΡΩΤΗ BMW i5 TOURING ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ.

BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 19,3 - 16,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 481 - 560 


[1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Μπορείτε να φτάνετε στους προορισμούς σας αποκλειστικά με την μπαταρία της νέας BMW i5 Touring. Ταξιδέψτε με άνεση, καθώς έχει άφθονους χώρους για όλα όσα σχεδιάζετε. Ανακαλύψτε όλες τις εκδόσεις μοντέλων της νέας BMW i5 Touring, τις επιλογές εξοπλισμού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, μαζί με τις επιλογές μίσθωσης και χρηματοδότησης.

Η BMW i5 TOURING ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

Αποκτήστε τώρα την BMW i5 Touring με Εγγύηση Τιμής, διασφαλίζοντας την τιμή του οχήματος σας. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ.

   BMW i5 eDrive40 Touring
   BMW i5 eDrive40 Touring

   Ισχύς

   250 kW (340 hp)

   0-100 km/h

   6,1 s

   Τελική ταχύτητα

   193 km/h

   Αυτονομία (έως και)[1]

   560 km

   BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 19,3 - 16,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 481 - 560 

    

   [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.    

   BMW i5 eDrive40 Touring

   ΑΦΘΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ.
   ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ.

   Με τη νέα BMW i5 Touring eDrive40 φθάνετε στον προορισμό σας αποκλειστικά με την ηλεκτρική ισχύ της μπαταρίας. Χωρίς εκπομπές ρύπων και με ένα ευρύχωρο εσωτερικό, στο οποίο εσείς και οι επιβάτες σας μπορείτε να ταξιδεύετε άνετα. Διαθέτοντας 570 - 1700 λίτρα χώρου φόρτωσης, χωράνε εύκολα ακόμα και ογκώδεις αποσκευές. Με σπορ 250 kW (340 hp) και ψηφιακά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν την εντυπωσιακή BMW Κυρτή Οθόνη, θα ανακαλύψετε ξανά την οδηγική απόλαυση και τον ελεύθερο χρόνο. Ανακαλύψτε την έκδοση της BMW i5 Touring με τη μέγιστη αυτονομία[1].

   BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 19,3 - 16,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 481 - 560 


   [1]
    Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.

   ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

   Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i5 TOURING.

    InfoI content placeholder

    ΤΑ 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ BMW i5 TOURING ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ €8.000 & ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙΜΗΣ.

    i5 eDrive40

    BMW i5 eDrive40 Touring.

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €77.200 (€69.200 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

    i5 M60 xDrive

    BMW i5 M60 xDrive Touring.

    Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους στη Βασική Έκδοση είναι €108.600 (€100.600 με κρατική επιδότηση), προσφέροντας πλούσιο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

     

    Αποκτήστε την αμιγώς ηλεκτρική BMW i5 Touring της επιλογής σας με:

    • Εγγύηση τιμής για όλα τα 100% ηλεκτρικά μοντέλα BMW
    • Κρατική επιδότηση €8.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»*

     

    * Το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» ισχύει μέχρι 30/4/2024.

    ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

    ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ BMW i5 TOURING.

    ΦΤΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ: ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ BMW i5 TOURING.

    Ενδεικτική διαδρομή

    Πρόσθετες ενδεικτικές διαδρομές
     Στάση(εις)

     Απαιτούμενες στάσεις για φόρτιση

     Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος που πιθανώς θα χρειαστείτε για φόρτιση στη διαδρομή σας.

     Λαμβάνονται υπόψη μόνον τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχικό επίπεδο φόρτισης στο 100%.

     Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

     Πώς υπολογίζονται αυτές οι τιμές;

     Οι ενδεικτικές διαδρομές δίνουν μια εκτίμηση του αναμενόμενου χρόνου ταξιδιού, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων στάσεων για φόρτιση με αρχικό επίπεδο φόρτισης 100%. Θεωρείται ότι τα σημεία φόρτισης είναι διαθέσιμα και λειτουργικά, ενώ προβάλλεται η συντομότερη διαδρομή χωρίς μποτιλιαρίσματα ή άλλες καθυστερήσεις. Οι πληροφορίες για τις στάσεις φόρτισης και η διάρκειά τους λαμβάνει υπόψη ότι αυτές οι στάσεις γίνονται σε ελάχιστο υπολειπόμενο επίπεδο φόρτισης 10%.

      

     Άλλες σημαντικές πληροφορίες: Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης.

     h

     Συνολικός χρόνος φόρτισης

     Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος που πιθανώς θα χρειαστείτε για φόρτιση στη διαδρομή σας. Λαμβάνονται υπόψη μόνον τα υφιστάμενα σημεία φόρτισης (στις 25 Απριλίου 2023) με τις συντομότερες δυνατές παρακάμψεις και αρχικό επίπεδο φόρτισης στο 100%.

      

     Προτιμώνται οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος (π.χ. από το δίκτυο IONITY) επειδή αυτοί φορτίζουν το αυτοκίνητό σας με τη μέγιστη χωρητικότητα.

     h

     Συνολικός χρόνος φόρτισης

     Ο εμφανιζόμενος χρόνος ταξιδιού είναι το άθροισμα του εκτιμώμενου χρόνου οδήγησης και του χρόνου φόρτισης, εάν έχετε συμπεριλάβει στη διαδρομή σας στάσεις για φόρτιση.

      

     Θεωρείται ότι ακολουθείτε τη συντομότερη διαδρομή χωρίς μποτιλιαρίσματα ή άλλες καθυστερήσεις.

     Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.

      

     Με την εφαρμογή My BMW app  μπορείτε να διατηρείτε υψηλό επίπεδο φόρτισης και αυτονομίας, παντού και πάντα. Σχεδιάστε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και στείλτε τις στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και γνωρίστε την μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

     Χρόνοι φόρτισης για την

     Δημόσια φόρτιση

     Σταθμός φόρτισης υψηλής ισχύος

     Μπορείτε να φορτίσετε την BMW i5 Touring σας πολύ γρήγορα σε έναν σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος (όπως π.χ. αυτοί του δικτύου IONITY). Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί φόρτισης υψηλής ισχύος είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας αξιοποιώντας τη μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης του αυτοκινήτου. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος του δικτύου BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

     Σταθμός ταχείας φόρτισης

     Εάν πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα μέσα στην πόλη ή στο ταξίδι, τότε ο σταθμός ταχείας φόρτισης είναι η σωστή επιλογή. Το συνεχές ρεύμα (DC) που παρέχουν αυτοί οι σταθμοί εξασφαλίζουν υψηλότερες χωρητικότητες φόρτισης σε σχέση με το εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) που παρέχουν, για παράδειγμα, οι οικιακές πρίζες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι σταθμοί ταχείας φόρτισης είναι ιδανικοί για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Στην οθόνη μπορείτε να δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 10 στο 80% της μπαταρίας με ισχύ έως και 50 kW. Σ' αυτό το εύρος η φόρτιση είναι η ταχύτερη δυνατή ενώ προστατεύεται και η μπαταρία. Με μια ματιά στον χάρτη μπορείτε να δείτε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

     Σταθμός φόρτισης AC

     Μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού δημόσιους σταθμούς φόρτισης με εναλλασσόμενο (AC). Είναι κατάλληλη για τακτική φόρτιση σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή όταν βρίσκεστε στην εργασία σας. Στην οθόνη θα βρείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 0 στο 100% της μπαταρίας με ισχύ φόρτισης 22 kW. Οι επιδόσεις φόρτισης εξαρτώνται από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Με μια ματιά στον χάρτη θα ανακαλύψετε όλους τους σταθμούς ταχείας φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα στο δίκτυο BMW Charging. (ισχύς από 22/03/2023)

     Οικιακή φόρτιση

     Wallbox / Flexible Fast Charger

     Στο σπίτι μπορείτε να φορτίσετε την BMW i5 Touring σας σε ένα Wallbox ή με το Flexible Fast Charger. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιείται εναλλασσόμενο ρεύμα (AC). Το Wallbox παρέχει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22 kW, και το Flexible Fast Charger 11 kW, ανάλογα με το αυτοκίνητο, τον ειδικό εξοπλισμό και τη χώρα. Στην οθόνη θα δείτε τον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για φόρτιση από το 0 στο 100% της μπαταρίας με ισχύ φόρτισης 11 kW.

     Η χωρητικότητα φόρτισης εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, το προσωπικό προφίλ οδήγησης και τη χρήση εξωτερικών καταναλωτών, καθώς και από το επιλεγμένο αυτοκίνητο. Οι χρόνοι φόρτισης ισχύουν για θερμοκρασίες περιβάλλοντος 23 °C μετά από οδήγηση και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά χρήσης. Οι τιμές που παρουσιάζονται αποτελούν παραδείγματα για τη βασική διαμόρφωση του επιλεγμένου μοντέλου. Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν εάν το ίδιο αυτοκίνητο διαθέτει διαφορετικά στοιχεία εξοπλισμού.

      

     Με την εφαρμογή My BMW app  μπορείτε να διατηρείτε υψηλό επίπεδο φόρτισης και αυτονομίας, παντού και πάντα. Σχεδιάστε εύκολα τις βελτιστοποιημένες διαδρομές για φόρτιση και στείλτε τις στο αυτοκίνητο. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και γνωρίστε την μέσα από τη δοκιμαστική έκδοση.

     ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ.

     Βιωσιμότητα BMW i5 eDrive40 Touring

     ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ.

     Ως παγκόσμια εταιρεία, το BMW Group θεωρεί τον εαυτό του ένα σημαντικό μέλος της κοινωνίας και αναλαμβάνει την ευθύνη αναφορικά με το ζήτημα της βιωσιμότητας. Μάθετε περισσότερα για την αρχή της κυκλικής οικονομίας και τα μέτρα που λαμβάνουμε, για να μειώσουμε τις εκπομπές CO₂ και τη διαφύλαξη των φυσικών πόρων.

     ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

     ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

     Άφθονος χώρος για τα σχέδιά σας. Φυλάξτε τους σάκους του γκολφ, τις αποσκευές ή ακόμα και ποδήλατα στον ευρύχωρο χώρο αποσκευών. Πρακτικές θήκες, κρίκοι και άγκιστρα απλοποιούν τη φόρτωση.

     ΠΡΩΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΙΣΜΑ.

     ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ VIDEO STREAM.

     Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στην οθόνη ελέγχου της BMW σας όταν δεν οδηγείτε. Τα βίντεο υψηλής ανάλυσης μειώνουν τους χρόνους αναμονής και προσφέρουν άριστη ψυχαγωγία[2].

     ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

     ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ.

     ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

     ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

     Πάντα στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας και στη σωστή απόσταση.

     Σε ταχύτητες κίνησης έως 210 km/h, το Driving Assistant Professional διατηρεί το αυτοκίνητό σας με ασφάλεια στη λωρίδα κυκλοφορία και στην κατάλληλη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Ένα πρόσθετο όφελος – ειδικά σε κυκλοφορία σημειωτόν. Σε περίπτωση ανάγκης, η BMW θα φρενάρει μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή της και θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα.

     Η BMW σας παρκάρει μόνη της.

     Στάθμευση χωρίς να κάθεστε μέσα στο όχημά σας. Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης Professional παρκάρει και ξεπαρκάρει αυτόματα την BMW σας από κενές θέσεις στάθμευσης. Πραγματοποιήστε τον ελιγμό μέγιστου μήκους 200 m μία φορά και στη συνέχεια αποθηκεύστε τον.

     Δείτε περισσότερα, όχι μόνο τον δρόμο.

     Φτάστε στον προορισμό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Το BMW Head-Up Display προβάλλει τις πληροφορίες πλοήγησης και οδήγησης απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Το Augmented View προβάλλει στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου ή στον πίνακα οργάνων πληροφορίες για την καθοδήγηση προορισμού με τη βοήθεια ζωντανής εικόνας βίντεο.

     Παραπάνω από ένα απλό κλειδί.

     Χρησιμοποιήστε το smartphone σας ως κλειδί οχήματος και μοιραστείτε το ψηφιακά με έως και 5 άτομα με το BMW Digital Key Plus. Η BMW σας ξεκλειδώνει αυτόματα και ενεργοποιεί τον φωτισμό μόλις πλησιάσετε. Προσαρμόζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το επιλεγμένο προσωπικό προφίλ.

      BMW i5 Touring χρηματοδότηση και μίσθωση

     ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

     Η ΝΕΑ ΣΑΣ BMW i5 TOURING.

     Επιλέξτε μίσθωση ή χρηματοδότηση με ελκυστικές υπηρεσίες και ασφάλιση σε ένα πακέτο.

      

     Όλα σε ένα. BMW Financial Services

     PROACTIVE CARE ΣΤΗ ΝΕΑ BMW i5 TOURING.

     Service – ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεστε.

     Πάντα ένα βήμα μπροστά. Όταν πλησιάζει η ώρα για service ή αν τα ελαστικά έχουν φθαρεί: θα επικοινωνήσουμε μαζί σας έγκαιρα. Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού απευθείας με μήνυμα μέσα από την εφαρμογή My BMW. Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας.

     ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW i5 TOURING.

     Κατανάλωση και εκπομπές CO₂.

     BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Κατανάλωση ενέργειας (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε kWh/100 km: 19,3 - 16,5. Ηλεκτρική αυτονομία (συνδυασμένος κύκλος, μέτρηση WLTP) σε km: 481 - 560 

      

     [1] Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως: προσωπικό στιλ οδήγησης, Διαδρομές, εξωτερική θερμοκρασία, θέρμανση/κλιματισμός, προετοιμασία θέρμανσης και επιλεγμένος εξοπλισμός.
      

     [2] Οι υπηρεσίες και άλλα στοιχεία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες ενώ ενδέχεται να απαιτούν ξεχωριστή συνδρομή.


     Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ενέργειας και ηλεκτρικής αυτονομίας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). Οι τιμές αυτονομίας κατά WLTP λαμβάνουν υπόψη τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό (σ' αυτήν την περίπτωση για τη γερμανική αγορά). Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση. Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO₂ των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO₂ νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.