ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛ.

Εκδόσεις και εξοπλισμός για την τρίθυρη BMW Σειρά 1.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛ.

Εκδόσεις και εξοπλισμός για την τρίθυρη BMW Σειρά 1.

Όλοι μπορούν να ακολουθήσουν τις τάσεις. Το στιλ όμως είναι προσωπικό θέμα. Τώρα μπορείτε να το εκφράσετε με την BMW Σειρά 1. Με τις Εκδόσεις Advantage, Urban Line και Sport Line. Με τον αθλητικό αέρα της Έκδοσης M Sport και με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW για μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΤΙΛ.Εκδόσεις και εξοπλισμός για την τρίθυρη BMW Σειρά 1.

Όλοι μπορούν να ακολουθήσουν τις τάσεις. Το στιλ όμως είναι προσωπικό θέμα. Τώρα μπορείτε να το εκφράσετε με την BMW Σειρά 1. Με τις Εκδόσεις Advantage, Urban Line και Sport Line. Με τον αθλητικό αέρα της Έκδοσης M Sport και με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW για μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

ΕΚΔΟΣΗ ADVANTAGE.

Η Έκδοση Advantage προσφέρει πολλές επιλογές πρακτικού εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό που βελτιώνουν την άνεση και την ασφάλεια. Ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω υποστηρίζει οπτικά και ακουστικά τον οδηγό κατά το παρκάρισμα. Οι προβολείς ομίχλης αυξάνουν την ασφάλεια όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη ή όταν βρέχει.
Ο οδηγός επωφελείται και από το cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος, το τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών που διευκολύνει την πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, αλλά και το σύστημα ανοικτής συνομιλίας hands-free με θύρα USB. Για να εξασφαλίσετε την ασφαλή και εύκολη αποθήκευση αντικειμένων, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το πακέτο αποθηκευτικών χώρων που προσφέρει πολλές πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. Το κεντρικό συρόμενο υποβραχιόνιο και τα πατάκια για όλα τα καθίσματα ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό αυτής της Έκδοσης.


ΕΚΔΟΣΗ URBAN LINE.

Πιο νεανική, πιο σύγχρονη και πιο ιδιαίτερη – στην Έκδοση Urban Line η τρίθυρη
BMW Σειρά 1 έχει κάτι που είναι σπάνιο στους δρόμους: μία προσωπική πινελιά.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση Urban Line διαθέτει κομψές ζάντες ελαφρού κράματος 16'' με ακτίνες V 411. Η μάσκα ψυγείου με τα χαρακτηριστικά διπλά "νεφρά" BMW, τις γρίλιες σε ασημί Oxide ματ και το πλαίσιο σε γυαλιστερό χρώμιο αποτελεί ένα μοναδικό σχεδιαστικό στοιχείο στην μπροστινή όψη του αυτοκινήτου. Οι μπροστινές εισαγωγές αέρα είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα και διαθέτουν διακοσμητικό στοιχείο σε ασημί Oxide ματ, όπως και ο πίσω προφυλακτήρας. Η μπάρα στη μέση της εισαγωγής αέρα του προφυλακτήρα είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Στο μπροστινό τμήμα, αριστερά και δεξιά, υπάρχει το λογότυπο "Urban".
  Ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω υποστηρίζει οπτικά και ακουστικά τον οδηγό κατά το παρκάρισμα. Για αυξημένη ασφάλεια σε συνθήκες περιορισμένης ορατότητας και κακοκαιρίας, το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με προβολείς ομίχλης.
  Αποκλειστικά για την Έκδοση Urban Line διατίθενται οι ζάντες ελαφρού κράματος 17" με ακτίνες V 412 σε ασημί διχρωμία. Διατίθενται και άλλες ζάντες.

 • Εσωτερικό

  Το τηλεχειριστήριο με την κομψή λεπτομέρεια σε χρώμιο Pearl σας προϊδεάζει για τον ενθουσιασμό που θα νοιώσετε μόλις επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο. Μόλις ανοίξετε τις μπροστινές πόρτες, το βλέμμα σας θα σταματήσει στα αλουμινένια ένθετα των μαρσπιέ με το λογότυπο "BMW Urban".
  Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την άνεση στα κομψά καθίσματα με το συνδυασμό υφάσματος/δέρματος "Path" σε ασημί/γκρι Pearl. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από μαύρο ακρυλικό με διακοσμητική επιφάνεια σε ασημί Oxide ματ, καθώς και ο χαλαρωτικός συνδυασμό έμμεσου και άμεσου φωτισμού (όπως π.χ. ατμοσφαιρικός φωτισμός, φωτιζόμενες λαβές στις πόρτες και φωτισμός χώρου ποδιών) τονίζουν την κομψότητα στο εσωτερικό. Το χρώμα του φωτισμού μπορεί να αλλάξει από μπλε σε πορτοκαλί. Το ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο συμβάλλει στο εξαιρετικό επίπεδο άνεσης που απολαμβάνει ο οδηγός και ο συνοδηγός. Το σπορ δερμάτινο τιμόνι με την ευχάριστη αίσθηση αφής επιτρέπει στον οδηγό να απολαμβάνει στο έπακρο την ακρίβεια της ανάρτησης BMW.
  Εναλλακτικά διατίθενται καθίσματα με συνδυασμό υφάσματος/δέρματος "Path" σε ασημί/γκρι χρώμα, μαζί με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λευκό ακρυλικό και διακοσμητικές επιφάνειες σε ασημί Oxide ματ.

ΕΚΔΟΣΗ SPORT LINE.

Στην Έκδοση Sport Line, η δυναμική τρίθυρη BMW Σειρά 1 παρουσιάζεται ακόμα πιο αθλητική και σπορ. Αυτό επιτυγχάνεται και χάρη στις πολλές προσαρμογές που έχουν γίνει στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση Sport Line κυλά επάνω σε δυναμικές ζάντες ελαφρού κράματος 16'' με αστεροειδείς ακτίνες 376. Οι προβολείς ομίχλης, η μάσκα ψυγείου με τα χαρακτηριστικά διπλά "νεφρά" BMW και χρωμιωμένο πλαίσιο, καθώς και οι γρίλιες και τα σχεδιαστικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα μπροστά και πίσω, τονίζουν την αθλητική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η απόληξη της εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο και η επιγραφή "Sport" στα μπροστινά πλαϊνά, δίνουν μία πρώτη γεύση για τις δυναμικές καταβολές της Έκδοσης Sport Line.
  Ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω υποστηρίζει οπτικά και ακουστικά τον οδηγό κατά το παρκάρισμα.
  Αποκλειστικά για την Έκδοση Sport Line διατίθενται οι ζάντες ελαφρού κράματος 17" με αστεροειδείς ακτίνες 379. Διατίθενται και άλλες ζάντες.

 • Εσωτερικό

  Με το άνοιγμα των μπροστινών θυρών, τα διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ με αλουμινένια ένθετα και το λογότυπο "BMW Sport" δίνουν μία πρώτη γεύση για τις δυναμικές καταβολές της Έκδοσης Sport Line. Ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν την άριστη στήριξη των σπορ καθισμάτων με επένδυση από ανθρακί ύφασμα "Corner" με κόκκινες λεπτομέρειες. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό μαύρο με διακοσμητικές επιφάνειες σε κόκκινο Coral ματ δημιουργούν μία σπορ ατμόσφαιρα. Το συρόμενο υποβραχιόνιο προσφέρει στον οδηγό και τον συνοδηγό πρόσθετη στήριξη. Το σπορ δερμάτινο τιμόνι με την καλή αίσθηση αφής και τις κόκκινες ραφές επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί πάντα τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου. Ο ιδιαίτερος πίνακας οργάνων με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις ενδείξεις τύπου χρονογράφου, συμβάλλει στην αθλητική εμφάνιση του εσωτερικού.
  Με τον εντυπωσιακό συνδυασμό άμεσου και έμμεσου φωτισμού (π.χ. ατμοσφαιρικός φωτισμός, φωτιζόμενες χειρολαβές θυρών και φωτισμός χώρων ποδιών) το πακέτο φωτισμού τονίζει τον δυναμισμό του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος. Το τιμόνι διαθέτει σύστημα πολλαπλών λειτουργιών που επιτρέπουν τον άνετο χειρισμό των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται συχνότερα. Το τηλεχειριστήριο με το κόκκινο ένθετο, το πακέτο αποθηκευτικών χώρων με τις πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης, το σύστημα ανοικτής συνομιλίας hands-free με θύρα USB και τα πατάκια για όλες τις θέσεις ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό.
  Εναλλακτικά διατίθενται τα σπορ καθίσματα με επένδυση από ανθρακί ύφασμα "Corner" με γκρι λεπτομέρειες και διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με διακοσμητικές επιφάνειες σε ασημί Oxide ματ.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Μία BMW Σειρά 1 εκπροσωπεί την αγωνιστική διάθεση με την Έκδοση M Sport. Ανάρτηση, ζάντες σχεδίαση – πολλά στοιχεία έχουν αποκτήσει έναν ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα, πάντα στη φιλοσοφία της M GmbH. Περιλαμβάνονται λογότυπα Μ στα πλαϊνά τμήματα μπροστά.

 • Εξωτερικό

  Με την Μ Σπορ ανάρτηση και τις ζάντες ελαφρού κράματος 17" M με διπλές ακτίνες 383 M και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, η Έκδοση M Sport καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις των οδηγών που προτιμούν ένα σπορ στιλ οδήγησης. Το Αεροδυναμικό πακέτο Μ με τους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και το ένθετο διαχύτη σε μεταλλικό Dark Shadow, τονίζουν τη σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου. Κάθε τμήμα των διπλών "νεφρών" BMW με το χρωμιωμένο πλαίσιο, διαθέτει εννέα γρίλιες με γυαλιστερή μαύρη πρόσοψη.
  Η δυναμική εμφάνιση ολοκληρώνεται από το BMW Individual γυαλιστερό Shadow Line στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι βάσεις εξωτερικών καθρεπτών, τα διακοσμητικά των καθρεπτών και το εξωτερικό πλαίσιο των καθρεπτών σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Η απόληξη της εξάτμισης διατίθεται σε γυαλιστερό χρώμιο. Τα λογότυπα M στα πλαϊνά μπροστά, μαζί με τους προβολείς ομίχλης, προσφέρουν μία πρόγευση του δυναμικού χαρακτήρα της Έκδοσης M Sport.
  Ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω υποστηρίζει οπτικά και ακουστικά τον οδηγό κατά το παρκάρισμα. Με την Έκδοση M Sport διατίθεται αποκλειστικά το μπλε Estoril μεταλλικό χρώμα αμαξώματος. Διατίθενται και άλλα χρώματα αμαξώματος.
  Εναλλακτικά, η Έκδοση M Sport διατίθεται και με τη βασική ανάρτηση ή την Προσαρμοζόμενη ανάρτηση Μ, μαζί με ζάντες ελαφρού κράματος 18" Μ με διπλές ακτίνες 461 Μ σε ασημί και γκρι Ferric μεταλλικό και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

 • Εσωτερικό

  Η Έκδοση M Sport διαθέτει σπορ καθίσματα με συνδυασμό υφάσματος Hexagon/Alcantara σε ανθρακί χρώμα και ραφές σε μπλε Royal χρώμα αντίθεσης, στο ιδιαίτερο στιλ Μ. Αυτά τα καθίσματα προσφέρουν στον οδηγό και τον συνοδηγό άριστη στήριξη, ενώ το συρόμενο υποβραχιόνιο βελτιώνει το επίπεδο άνεσης. Ο BMW Individual ανθρακί ουρανός και οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε κυψελοειδές αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε μπλε Estoril ματ, υπογραμμίζουν τις δυναμικές επιδόσεις του αυτοκινήτου. Ο οδηγός διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου χάρη στο δερμάτινο τιμόνι Μ τριών ακτινών με στηρίγματα για τους αντίχειρες και σύστημα πολλαπλών λειτουργιών. Με διάμετρο 373 mm και έμβλημα M, η στεφάνη του τιμονιού είναι επενδεδυμένη με μαύρο δέρμα "Walknappa" με μαύρες ραφές. Ο πίνακας οργάνων, με την πυκνότερη βαθμονόμηση των ενδείξεων τύπου χρονογράφου, τονίζει τις αθλητικές καταβολές του αυτοκινήτου ενώ το κλειδί με διακοσμητική λεπτομέρεια σε μπλε Estoril υποδηλώνει τις προτιμήσεις του οδηγού για ένα δυναμικό στιλ οδήγησης, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.
  Ο συνδυασμός άμεσου και έμμεσου φωτισμού (π.χ. ατμοσφαιρικός φωτισμός, φωτιζόμενες χειρολαβές θυρών και φωτισμός χώρων ποδιών) δίνει έμφαση στην αθλητική αίσθηση του εσωτερικού. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με cruise control με λειτουργία φρεναρίσματος. Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων, το σύστημα ανοικτής συνομιλίας hands-free με θύρα USB και ο αισθητήρας βροχής ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας του εσωτερικού.
  Εναλλακτικά, οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού διατίθενται και σε κυψελοειδές αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο.

ΠΑΚΕΤΑ.

Τα πακέτα εξοπλισμού BMW είναι η πρώτη σας επιλογή σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ για την BMW Σειρά 1. Απευθυνθείτε στον Επίσημο Έμπορο BMW για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα πακέτα ή για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Διαμόρφωση στην ιστοσελίδα της BMW.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, μπορείτε να δώσετε έμφαση στο εντελώς ξεχωριστό στιλ της δικής σας BMW Σειράς 1. Και να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την πολυμορφικότητα και την ευελιξία της. Εδώ θα βρείτε μια επιλογή πρακτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 • Μεταφορά & αποσκευές

  Η μοντέρνα μπαγκαζιέρα οροφής BMW 320 σε λευκό και ανθρακί χρώμα προσφέρει χώρο για έως και 5 ζευγάρια πέδιλων του σκι μήκους 185 cm και είναι συμβατή με όλα τα συστήματα σχαρών οροφής BMW. Χάρη στο σύστημα διπλού ανοίγματος και το τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, τα πέδιλα του σκι φορτώνονται εύκολα και προστατεύονται από τυχόν κλοπή.
  Η βάση γενικής χρήσης είναι ιδανική για τη μεταφορά κάθε είδους αποσκευών. Χάρη στα τέσσερα ρυθμιζόμενα στηρίγματα, τους τέσσερις κρίκους πρόσδεσης και τους δύο ιμάντες, μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια ακόμα και ογκώδη αντικείμενα.
  Το παιδικό κάθισμα BMW Junior Seat Group 2/3 σε μαύρο/μπλε χρώμα "μεγαλώνει" μαζί με το παιδί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών (περ. 15–36 kg). Το κάθισμα ασφαλίζεται στη θέση του με τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων του αυτοκινήτου, ενώ μπορεί να στερεωθεί και στα σημεία στήριξης του συστήματος ISOFIX. Αυτό σημαίνει ότι το κάθισμα προσφέρει αυξημένη σταθερότητα. Ταυτόχρονα, τα πατενταρισμένα Airpad και τα ψηλά πλαϊνά στηρίγματα εγγυώνται την απόλυτη προστασία του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Επιπλέον, το παιδικό κάθισμα ταιριάζει άψογα σε κάθε κάθισμα του αυτοκινήτου, χάρη στη ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης της πλάτης. Η λειτουργία αναδίπλωσης της πλάτης εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά έξω από το αυτοκίνητο, π.χ. στα ταξίδια.
  Η βάση στήριξης για τα Apple iPad 2, 3 ή 4 διαθέτει και θύρα USB/για καλώδιο φόρτισης. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα στη βάση στήριξης (απαιτείται) και να αφαιρεθεί με το πάτημα ενός πλήκτρου. Το Apple iPad μπορεί να στερεωθεί εύκολα στο πλαίσιο που είναι περιστρεφόμενο κατά 360°. Το γεγονός ότι μπορεί να ρυθμιστεί σε διάφορες θέσεις εγγυάται ότι οι πίσω επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν μία ξεκούραστη γωνία θέασης, να παρακολουθούν βίντεο σε άνετη θέση ή να επικοινωνούν online (μόνον σε συνδυασμό με το BMW Car Hotspot). Χάρη στο ενσωματωμένο στήριγμα πλάτης, η βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο.
  Η βάση ποδηλάτου/ηλεκτρικού ποδηλάτου για τον κοτσαδόρο είναι ελαφριά και στιβαρή ενώ μπορεί να δεχθεί βάρος έως 60 kg. Εξαιρετικά εύκολη στο χειρισμό, μπορεί να μεταφέρει δύο κανονικά ή ηλεκτρικά ποδήλατα (μπορεί επίσης να προεκταθεί για μεταφορά τριών ποδηλάτων). Διαθέτει λειτουργία κλίσης, η οποία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών ανά πάσα στιγμή.

 • Ζάντες ελαφρού κράματος

  Οι υψηλής ποιότητας ζάντες ελαφρού κράματος 19" με αστεροειδείς ακτίνες 660 σε διχρωμία γκρι Orbit είναι στιλβωμένες από την ορατή πλευρά. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών TPMS με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 7,5J x 19 με ελαστικά 225/35 R19 88Y XL RSC και πίσω ζάντες 8J x 19 με ελαστικά 245/30 R19 89Y XL RSC.
  Οι ζάντες ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 361 διατίθενται σε μαύρη διχρωμία με κόκκινη ρίγα στο στεφάνι και προσδίδουν μία άκρως αθλητική πινελιά. Ολοκληρωμένο σετ ζαντών με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων, μπροστά 7,5J x 19 με ελαστικά 225/35 R19 88Y XL RSC και πίσω ζάντες 8J x 19 με ελαστικά 245/30 R19 89Y XL RSC.

 • Αξεσουάρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό

  Τα πατάκια με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο ρέλι και την κομψή σχεδίαση προστατεύει τον χώρο αποσκευών από την υγρασία και τη βρωμιά. Τα μαύρα πατάκια για τον χώρο ποδιών μπροστά ταιριάζουν άψογα με τον εσωτερικό διάκοσμο.
  Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ BMW LED δεν απαιτούν πρόσθετη καλωδίωση και λειτουργούν με μπαταρίες και μαγνητικούς διακόπτες. Η επιγραφή "BMW" είναι φωτιζόμενη σε λευκό χρώμα και η επιφάνεια του πλαισίου αποτελείται από βουρτσισμένο αλουμίνιο.
  Το πρωτοποριακό Head-Up Screen προβάλλει συμβουλές προλήγησης και πληροφορίες του αυτοκινήτου επάνω στη διάφανη επιφάνεια ενδείξεων που βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Είναι ευανάγνωστη, ακόμα και στο έντονο φως του ήλιου. Προβάλλονται πληροφορίες όπως ο δείκτης καυσίμου, οι ενδείξεις του cruise control, τα όρια ταχύτητες ή η προειδοποίηση για παγετό. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να επικεντρωθεί πλήρως στην οδήγηση ενώ βελτιώνει την ασφάλεια και την άνεση. Το Head-Up Screen μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα στο γκαράζ με τη χρήση καλωδίου το οποίο είναι σχεδόν αόρατο, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί οποιαδήποτε στιγμή. Όλες οι ρυθμίσεις της οθόνης και οι εμφανιζόμενες πληροφορίες μπορούν να ελεγχθούν μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή BMW Head-Up Screen. Το BMW Head-Up Screen λαμβάνει τα δεδομένα πλοήγησης μέσω WiFi χρησιμοποιώντας την εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί από την Garmin και την BMW και η οποία πρέπει να εγκατασταθεί στο smartphone του χρήστη. Η ενημέρωση της εφαρμογής πλοήγησης διατίθεται δωρεάν μία φορά το χρόνο. Και οι δύο εφαρμογές διατίθενται χωρίς χρέωση για τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS.
  Το κομψό και εύχρηστο ακουστικό BMW Bluetooth μπορεί να ελεγχθεί από τα πλήκτρα ή με φωνητικές εντολές, σε συνδυασμό με ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Τα ωτοβύσματα σιλικόνης διατίθενται σε τρία μεγέθη ενώ το προαιρετικά διαθέσιμο άγκιστρο παρέχει πρόσθετη άνεση στον χρήστη.
  Τα προϊόντα BMW Natural Air αποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο αναζωογόνησης του εσωτερικού. Τα αρωματικά στικ μπορούν να τοποθετηθούν στην ειδική βάση που στερεώνονται εύκολα και γρήγορα σε οποιονδήποτε αεραγωγό BMW. Τα στικ μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και η ένταση του αρώματος μπορεί να προσαρμοστεί με το χέρι. Το βασικό κιτ BMW Natural Air περιλαμβάνει τη βάση, χρωματικά προσαρμοσμένη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και ένα από τα εξής στικ αρώματος: Purifying Green Tea, Energizing Tonic, Balancing Amber, Harmonizing Flowers, Sparkling Raindrops και Vitalizing Woods. Δημιουργήστε μία ατμόσφαιρα ευεξίας με τα αρώματα από φυσικά έλαια, τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την BMW.
  Η θήκη κλειδιών BMW Urban συνδυάζει το ποιοτικό δέρμα με τις πρωτοποριακές μεταλλικές λεπτομέρειες και ολοκληρώνει μοναδικά τον δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το κλειδί είναι σταθερά στερεωμένο στη θήκη και προστατεύεται από γρατσουνιές. Σε μαύρο/ανοικτό γκρι χρώμα, ταιριάζει άψογα στην Έκδοση Urban Line.