Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.Η BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο l/100 km (218d)

4,5–4,3 [4,6–4,3]

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (218d)

468–1.510

Κάθισμα συνοδηγού με αναδιπλούμενη πλάτη (218d)

ναι

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer αποδεικνύει ότι οι συμπαγείς διαστάσεις, η λειτουργικότητα και η πολυμορφικότητα μπορούν να συνδυαστούν με τη δυναμική σχεδίαση. Στις αθλητικές δραστηριότητες, στις διακοπές ή στην καθημερινή χρήση, αυτό το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει παντού - με τη δυναμική που περιμένετε από μία BMW.

ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 2 Active Tourer.

Για να μπορείτε να ακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με έναν απολαυστικό τρόπο θα πρέπει να είσαστε πάντα σε άψογη φόρμα. Όπως και η BMW Σειρά 2 Active Tourer. Αυτή η νέα σχεδίαση αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό πολυμορφικότητας, λειτουργικότητας και χαρακτηριστικής οδηγικής απόλαυσης BMW: το μεγάλο μεταξόνιο, οι κοντοί πρόβολοι και η ψηλή οροφή εξασφαλίζουν συμπαγείς, μυώδεις αναλογίες και δημιουργούν ένα εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό.

Άνεση & πολυμορφικότητα

Για ολόκληρη την οικογένεια ή για ογκώδεις αποσκευές που πρέπει να μεταφερθούν από το σημείο A στο σημείο B: η BMW Σειρά 2 Active Tourer προσφέρει άφθονους χώρους για όλους και για όλα. Τα ρυθμιζόμενα καθίσματα, ο χώρος αποσκευών με αναδιπλούμενο δάπεδο και οι αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε τον χώρο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι μεγάλες πόρτες διευκολύνουν την επιβίβαση και αποβίβαση ενώ η πόρτα του χώρου αποσκευών με λειτουργία ανοίγματος και κλεισίματος χωρίς τη χρήση χεριών (διατίθενται προαιρετικά) καθιστά εξαιρετικά άνετη τη φόρτωση.

Εκδόσεις BMW & εξοπλισμός.

Διαμορφώστε την BMW Σειρά 2 Active Tourer σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες – με τα πακέτα εξοπλισμού που προσφέρει η BMW. Η BMW Σειρά 2 Active Tourer διατίθεται στις εκδόσεις Luxury Line και Sport Line. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την έκδοση M Sport ή άλλα πακέτα εξοπλισμού καθώς και Γνήσια Αξεσουάρ BMW.

Πανοραμική γυάλινη οροφή.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή, όταν είναι ανοιχτή, προσφέρει μια εντελώς μοναδική θέα. Η πλημμυρισμένη με φως ατμόσφαιρα δίνει έμφαση στο πολύ ιδιαίτερο εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου. Εάν το φως του ήλιου είναι πολύ έντονο, μπορείτε απλώς να κλείσετε το τυλιγόμενο ηλιοσκιάδιο. Με τις λειτουργίες ολίσθησης και ανύψωσης, η πανοραμική γυάλινη οροφή προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για εξαιρετικό αερισμό. Εάν η γυάλινη οροφή ρυθμιστεί στη θέση αερισμού, το ηλιοσκιάδιο τυλίγεται αυτόματα προς τα πίσω, επιτρέποντας έτσι την κυκλοφορία της επιθυμητής ροής αέρα. Επιπλέον, ενεργοποιείται αυτόματα και ο ενσωματωμένος ανεμοθραύστης, προκειμένου να ελαχιστοποιούνται οι στροβιλισμοί του αέρα κατά την οδήγηση με ανοιχτή την οροφή.