ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

BMW Financial Services για την BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πολύ εύκολα το αυτοκίνητο των ονείρων σας – χάρη στην ευελιξία που προσφέρει η BMW Financial Services. Είτε επιθυμείτε την χρονομίσθωση είτε αναζητάτε κάποια λύση χρηματοδότησης – το πρόγραμμα Flexibility της BMW Financial Services προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις που θα καλύψουν τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι εσείς θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε άλλα, πιο σημαντικά πράγματα. Όπως είναι για παράδειγμα η οδηγική απόλαυση.

ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ BMW.

H BMW Financial Services προσφέρει ευέλικτα προγράμματα χρονομίσθωσης και χρηματοδότησης για την BMW Σειρά 2 Active Tourer, με τα οποία θα υλοποιήσετε το όνειρό σας. Ό,τι κι αν επιλέξετε, και οι δύο επιλογές αποτελούν τη βάση για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του προγράμματος Flexibility του BMW Financial Services.
Ο Επίσημος Έμπορος BMW θα σας βοηθήσει να βρείτε την επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

BMW CARE: SERVICE ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Το BMW Care σας επιτρέπει να επεκτείνετε το συμβόλαιο χρονομίσθωσης ή χρηματοδότησης της BMW Σειράς 2 Active Tourer και να συμπεριλάβετε σ' αυτό την ασφάλιση ή ένα πακέτο service.
Εάν επιλέξετε το πακέτο ασφάλισης θα απολαμβάνετε όλα τα προνόμια της βασικής προσφοράς, αλλά και ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη.
Εναλλακτικά, με ένα πακέτο service BMW μπορείτε να απολαμβάνετε για την BMW Σειρά 2 Active Tourer μία σειρά προνομίων για μια σταθερή περίοδο ή ένα προκαθορισμένο χιλιομετρικό όριο. Το πακέτο ισχύει σε όλο τον κόσμο, προσφέρει την κορυφαία ποιότητα service από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW και εγγυάται τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW.
Ο Επίσημος Έμπορος BMW μπορεί να σας δώσει μια εξατομικευμένη προσφορά.

BMW COVER: ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ SERVICE ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο πακέτο ασφάλισης και το πακέτο service; Το πακέτο BMW Cover προσφέρει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη και κορυφαίας ποιότητας service για την δική σας BMW Σειρά 2 Active Tourer.
Ο Επίσημος Έμπορος BMW μπορεί να σας δώσει μια εξατομικευμένη προσφορά.

BMW COMFORT: ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ.

Το BMW Comfort είναι μία ελκυστική ολοκληρωμένη προσφορά που επεκτείνει το συμβόλαιο χρονομίσθωσης/χρηματοδότησης για την BMW Σειρά 2 Active Tourer με πακέτα service, ασφάλισης και υπηρεσιών κινητικότητας.
Επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες προσφορές.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Με το BMW Service Inclusive, οι πελάτες επιλέγουν μια συγκεκριμένη περίοδο κάλυψης χωρίς να ανησυχούν για το κόστος της τακτικής συντήρησης. Αυτές οι υπηρεσίες, όπως και τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, καλύπτονται από το BMW Service Inclusive. Αυτή η υπηρεσία δεν διατίθεται μόνον τοπικά, αλλά σε όλο τον κόσμο από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Στην περίπτωση πώλησης της BMW, το πακέτο BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη, αυξάνοντας έτσι τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το πακέτο BMW Service Inclusive που ταιριάζει στις προσωπικές τους ανάγκες. Καλύπτει τις τακτικές εργασίες συντήρησης όπως αλλαγή λαδιών με φίλτρο και συμπληρώματα λαδιού, service και αντικατάσταση μικροφίλτρων, φίλτρου καυσίμου, φίλτρου αέρα και μπουζί, υγρά φρένων, επιθεωρήσεις αυτοκινήτου και πρόσθετες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές BMW.
Επιλέγοντας ένα πακέτο BMW Service Inclusive Plus, ο πελάτης απολαμβάνει τις εξής πρόσθετες υπηρεσίες BMW Service Inclusive: αντικατάσταση υλικών τριβής/δίσκων φρένων μπροστά και πίσω, συμπλέκτης (εάν χρειαστεί) ή μάκτρα υαλοκαθαριστήρων (εάν χρειάζεται, στα πλαίσια της αλλαγής λαδιών). Το Service Inclusive είναι διαθέσιμο για περιόδους κάλυψης από τρία έως δέκα χρόνια ή για χιλιομετρική κάλυψη από 40.000 έως 200.000 km.