ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive στην BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Επικοινωνία, πληροφόρηση και ψυχαγωγία – ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο κινητικότητας με τις Υπηρεσίες & Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE.

Οι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive αποτελούν τη βάση για τις λειτουργίες BMW ConnectedDrive, οι οποίες παρέχουν στον οδηγό ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών καθ' οδόν.
Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το BMW Online, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης της GoogleTM και λειτουργίες γραφείου.

Στο μενού «Εφαρμογές», μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια και ξενοδοχεία.
Εδώ περιλαμβάνεται επίσης και η ασφαλής και απεριόριστη πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές για smartphone. Οι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive προσφέρουν πολλές ακόμα επιλογές που υπόσχονται να μετατρέψουν κάθε διαδρομή με μια BMW σε μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ένας προσωπικός βοηθός κινητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις και βοηθά τον οδηγό να φτάνει ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό του. Όλες οι σχετικές υπηρεσίες διατίθενται και στο iPhone ή το Apple Watch μέσω της εφαρμογής.

 

Οι προορισμοί που έχουν βρεθεί στο διαδίκτυο ή σε άλλες εφαρμογές όπως το Yelp, το Apple Maps ή το Google Maps, μπορούν να εισαχθούν εύκολα και απλά στο BMW Connected και να μεταφερθούν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου με ένα απλό κλικ. Οι συναντήσεις, οι διευθύνσεις και οι ώρες άφιξης που αποθηκεύονται στο ημερολόγιο του iPhone μεταφέρονται αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας του BMW Connected. Το BMW Connect υπολογίζει την προγραμματισμένη ώρα άφιξης βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας και των συνθηκών κυκλοφορίας, ειδοποιεί έγκαιρα τους χρήστες και τους καθοδηγεί από το σταθμευμένο αυτοκίνητο μέχρι τον τελικό προορισμό. Εάν η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη λόγω απρόβλεπτων εμποδίων ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης κοντά στον τελικό προορισμό, ο χρήστης μπορεί να στείλει γραπτό μήνυμα μέσω του BMW Connected για να ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης, χωρίς να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του. Επιπλέον, το BMW Connected αναγνωρίζει τους συχνότερους προορισμούς και τους αποθηκεύει αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας.

 

Η Εφαρμογή BMW Connected είναι διαθέσιμη για λήψη από το Apple App Store.

 

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Σε περίπτωση ανάγκης, η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης προσφέρει γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί σοβαρό ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες πληροφορίες για τη διάσωση μεταδίδονται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

Πώς λειτουργεί η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης.

BMW TELESERVICES.

Το BMW Teleservices δικτυώνει με έξυπνο τρόπο τον οδηγό, τον αυτοκίνητο και την BMW. Αναμεταδίδει ανεξάρτητα πληροφορίες για το αυτοκίνητο στην BMW ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης και επικοινωνεί με το αρμόδιο τεχνικό προσωπικό όταν φτάσει η στιγμή για ένα προγραμματισμένο service. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW της προτίμησής σας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα, προκειμένου να προγραμματίσει – και να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες – για το επόμενο service. Για παράδειγμα, μπορεί να παραγγείλει εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα επικοινωνήσει μαζί σας όταν φτάσει η στιγμή για το προγραμματισμένο service του αυτοκινήτου σας. Χάρη στο BMW Teleservices, είναι επίσης δυνατή ακόμα και η εξ αποστάσεως αποκατάσταση ορισμένων τύπων δυσλειτουργιών, χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθεί το αυτοκίνητο στο συνεργείο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Όσοι αναρωτιόνταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό «μπάτλερ», τώρα έχουν την ευκαιρία να το μάθουν: με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως «προσωπικός βοηθός» σας ενώ οδηγείτε.
Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και μπορεί ακόμα και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive.

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η οδήγηση με την BMW σας μπορεί να σας επιφυλάσσει πολλές εμπειρίες καθ’ οδόν. Και επειδή με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, κάθε διαδρομή μπορεί να μετατραπεί σε περιπέτεια, για αυτόν ακριβώς το λόγο, υπάρχουν εφαρμογές μουσικής που σας προσφέρουν το σωστό τραγούδι για κάθε περίσταση. Έτσι λοιπόν, τώρα, είτε πηγαίνετε στη δουλειά είτε βγαίνετε στην πόλη για ψώνια είτε φεύγετε για διακοπές, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό, να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων ήχου ή να κάνετε streaming της αγαπημένης σας μουσικής – κατευθείαν μέσα στην BMW σας με τον προαιρετικό εξοπλισμό «Υπηρεσίες ConnectedDrive».

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Εμπειρία internet υψηλών ταχυτήτων.

Το BMW Car Hotspot LTE παρέχει μια άνευ προηγουμένου εμπειρία Internet υψηλών ταχυτήτων για έως και 8 χρήστες. Η μοναδική επιπλέον προϋπόθεση που απαιτείται για τη λειτουργία της συσκευής είναι μια κάρτα SIM συμβατή με LTE. Το hotspot για κινητά τηλέφωνα εγκαθίσταται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του.