ELECTRIFIER.

Η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

ELECTRIFIER.Η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

Μέγ. ισχύς σε kW (hp) (225xe3)

165 (224) 

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (225xe3)

6,7

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο l/100 km (225xe3)

2,5–2,3

Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο σε g/km (225xe3)

57–52

Όπως ακριβώς και η ζωή στην πόλη. Η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid είναι γεμάτη ενέργεια. Επιταχύνει την καθημερινότητά σας και τις ιδέες σας από στάση στα 100 σε 6,7 δευτερόλεπτα. Απόλυτη οδηγική απόλαυση, ακόμα και σε μακρινές διαδρομές. Ακριβώς αυτό που περιμένετε από μία BMW.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 2,5–2,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 57–52
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 13.7–13.4

ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Γεμάτη ενέργεια: η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid συνδυάζει την αποδεδειγμένη ευελιξία και την εξαιρετική οικονομία καυσίμου με τη χαρακτηριστική για BMW δυναμική οδήγησης. Η τεχνολογία BMW eDrive από το BMW EfficientDynamics εξασφαλίζει αυτονομία μέχρι και 41 km με πλήρη ηλεκτροκίνηση – με μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων και εντελώς αθόρυβα. Η τέλεια λύση για την οδήγηση στην πόλη!

Read more

IΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid.

Κάντε τη BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid το επόμενο εταιρικό σας αυτοκίνητο – με Λιανική Τιμή προ Φόρων €32.614 στο βασικό μοντέλο και 42 g/km εκπομπές ρύπων CO2- και επωφεληθείτε από τον μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Μάθετε περισσότερα

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ.

Φτάστε σε νέα ύψη με την εξαιρετική αποδοτικότητα: το εξαιρετικής αποδοτικότητας σύστημα μετάδοσης της κίνησης είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του plug-in υβριδικού συνόλου. Αυτό αποτελείται ουσιαστικά από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, ο οποίος κινεί τους μπροστινούς τροχούς, καθώς και από έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Ανάλογα με τις συνθήκες και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης, και οι δύο κινητήρες μπορούν να κινήσουν το όχημα, ξεχωριστά ή σε συνδυασμό μεταξύ τους. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία μόνο ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, η ισχύς μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς. Αντίστοιχα, ο ηλεκτροκινητήρας μεταφέρει τη ροπή του στους πίσω τροχούς. Έτσι, η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid μετατρέπεται σε μια BMW με σύστημα τετρακίνησης xDrive, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Read more

ΔΙΝΕΙ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.

Θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή την προέλευση. Η πηγή της κινητήριας δύναμης γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας ματιά. Οι χαρακτηριστικές μπλε γρίλιες της μάσκας "νεφρών" και οι πλήμνες των τροχών της BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid εκφράζουν την πρωτοποριακή και δυναμική ισχύ. Χάρη στη μεγάλη μάσκα "νεφρών" και την ενιαία εισαγωγή αέρα, η BMW 225xe Active Tourer δημιουργεί μια πιο σπορ και δυναμική εντύπωση.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Γεμάτη ενέργεια, ακόμα και στο εσωτερικό της. Η BMW 225xe Active Tourer με τεχνολογία Plug-in Hybrid ανεβάζει τη διάθεση του οδηγού. Με τις υπερυψωμένες θέσεις, όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν εξαιρετική θέα προς τα έξω. Επιβιβαστείτε και ανακαλύψτε νέους ορίζοντες.

"Πέρα από την εξαιρετική αποδοτικότητα και την καθημερινή ευχρηστία, το BMW eDrive ικανοποιεί και τις υψηλότερες απαιτήσεις για οδηγική δυναμική και χαρακτηριστική ποιότητα BMW."
Stefan Juraschek, επικεφαλής τμήματος συγκροτημάτων ηλεκτροκίνησης του BMW Group.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Τα πάντα ηλεκτρισμένα: Η έξυπνη διαχείριση ενέργειας είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της φιλοσοφίας BMW Plug-in Hybrid. Το σύστημα συντονίζει τη συνεργασία όλων των στοιχείων του συγκροτήματος μετάδοσης BMW με τον ηλεκτροκινητήρα, ώστε να συνδυάζεται η καλύτερη δυνατή αποδοτικότητα με την κορυφαία δυναμική οδήγησης, αλλά και να αυξηθεί η ηλεκτρική αυτονομία.

Το πλήκτρο eDrive επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει μεταξύ τριών λειτουργιών ηλεκτροκίνησης: τη λειτουργία AUTO eDRIVE, τη λειτουργία MAX eDRIVE για αποκλειστική ηλεκτροκίνηση και τη λειτουργία SAVE BATTERY, στην οποία η κατάσταση φόρτισης διατηρείται σε σταθερό επίπεδο.

Read more

STREET LIFE. RELOADED.

STREET LIFE. RELOADED.

Η ένταση ανεβαίνει: το BMW eDrive συμπεριλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών για την εύκολη ηλεκτροκίνηση στις καθημερινές μετακινήσεις: από την οικιακή φόρτιση και την ευκολία χρήσης του δικτύου δημοσίων σταθμών φόρτισης, το οποίο επεκτείνεται διαρκώς, μέχρι τη δικτυωμένη πλοήγηση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και εκπομπές CO₂.

  • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο της γερμανικής αγοράς με βασικό εξοπλισμό και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

    (1) Οι τιμές ισχύουν μέχρι τις 15.04.2018. Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα με τον τοπικό Επίσημο Έμπορο BMW.

    Οι τιμές για τα οχήματα που επισημαίνονται με (3) βασίζονται στον νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

    Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

    Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.