ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Η πρώτη BMW Σειρά 2 Cabrio.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Η πρώτη BMW Σειρά 2 Cabrio.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΡΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ.Η πρώτη BMW Σειρά 2 Cabrio.

Τελική ταχύτητα σε km/h (228i)

250 [250]

Επιτάχυνση 0-100 km/h σε δευτ. (228i)

6,1 [6,0]

Μέγ. ισχύς σε kW (PS) σε σ.α.λ. (228i)

180 (245)/5.000

"Χαλαρή" εμφάνιση, συμπαγείς αναλογίες – η πρώτη BMW Σειρά 2 Cabrio. Η εξωστρεφής σχεδίαση με τους κοντούς προβόλους, τις δυναμικές γραμμές και το μυώδες πίσω τμήμα αντανακλά τον γεμάτο αυτοπεποίθηση χαρακτήρα. Οι Εκδόσεις Luxury Line και Sport Line, η Έκδοση M Sport και η πλούσια γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW τονίζουν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η BMW Σειρά 2 Cabrio δεν ακολουθεί κανέναν αλλά χαράσσει τον δικό της δρόμο. Η BMW M240i είναι ακόμα πιο ορμητική. Με τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα βενζίνης M Performance TwinPower Turbo αποκαλύπτει την τολμηρή πλευρά της BMW Σειράς 2 Cabrio και εκτοξεύει την οδηγική απόλαυση σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟ ΣΤΙΛ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 2 Cabrio.

Κομψός συνοδός, αθλητής ή δημιουργός τάσεων: εσείς επιλέγετε τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην BMW Σειρά 2 Cabrio. Με τις εκδόσεις BMW και τον εξοπλισμό, διατίθενται τρεις διαφορετικές παραλλαγές εκτός από την βασική έκδοση. Οι ασυμβίβαστοι αθλητικοί χαρακτήρες μπορούν να επιλέξουν την έκδοση M Sport. Μπορείτε να τονίσετε ακόμα περισσότερο το προσωπικό σας στιλ με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW και τα πακέτα εξοπλισμού.

Σχεδίαση.

Εμπνευσμένο από το καλοκαίρι: με την υφασμάτινη οροφή ανοικτή, το μπροστινό τμήμα της BMW Σειράς 2 Cabrio δείχνει αυτοπεποίθηση με την αθλητική γραμμή "ώμων" και το μυώδες πίσω τμήμα. Με την οροφή κλειστή, η BMW Σειρά 2 Cabrio εντυπωσιάζει με τις δυναμικές ακμές και τις σπορ αναλογίες και αναδεικνύει το μοναδικό της ταλέντο χάρη στην οροφή σε χρώμα αντίθεσης: εστιάζει την προσοχή στον αέρα και διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Και εξασφαλίζει κορυφαία οδηγική απόλαυση.

Δυναμική οδήγησης και αποδοτικότητα.

Ο τέλειος συνδυασμός αντιθέσεων: το δυναμικό σύστημα μετάδοσης της BMW Σειράς 2 Cabrio και οι πρωτοποριακές τεχνολογίες BMW EfficientDynamics συνδυάζουν την ασυμβίβαστη δύναμη με την κορυφαία αποδοτικότητα. Το αποτέλεσμα: μία BMW Σειρά 2 Cabrio που φέρνει την ευελιξία απευθείας στους δρόμους, είτε ο οδηγός επιλέξει τη λειτουργία ECO PRO Mode είτε υιοθετήσει ένα σπορ στιλ οδήγησης. Και όλα αυτά σε ένα εμπνευσμένο πακέτο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

180 kW.

Ο συνδυασμός υψηλής ισχύος, άμεσης απόκρισης και εξαιρετικής αποδοτικότητας χαρακτηρίζει τους κινητήρες βενζίνης της BMW Σειράς 2 Cabrio. H BMW 230i αποδίδει μέγιστη ισχύ 185 kW (252 ίπποι) και καταναλώνει κατά μέσο όρο μόλις 6,8 έως 6,5 l/100 km (κιβώτιο Steptronic: 6,2 έως 6,0 l/100 km). Με τον υπερτροφοδότη TwinScroll με Valvetronic, διπλό VANOS και Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας, ο κινητήρας αποδίδει τη μέγιστη ροπή των 350 Nm στις 1.450 σ.α.λ.