ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η άνεση και η ασφάλεια στην BMW Σειρά 2 Cabrio.

Απολαύστε την ελευθερία οδήγησης με ανοικτή οροφή και αφήστε τα διάφορα συστήματα υποστήριξης της BMW Σειράς 2 Cabrio να αναλάβουν τα υπόλοιπα. Εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα και παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Οι έξυπνες λύσεις φόρτωσης και αποθήκευσης διευκολύνουν τη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο όγκο. Και χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει το BMW Service, μπορείτε να διατηρείτε την ηρεμία και την ξενοιασιά σας όταν πρέπει να γίνουν εργασίες συντήρησης ή επισκευής.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ.

Χάρη στην εξελιγμένη δυνατότητα προσαρμογής, οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς με μεταβλητή διασπορά φωτός για οδήγηση στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, περιλαμβάνουν φώτα στροφής και ρυθμιζόμενους προβολείς Bi-Xenon και εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό του δρόμου. Ο οδηγός μπορεί να δει σε μεγάλη απόσταση μέσα στη στροφή, αμέσως μόλις στρίψει το τιμόνι, ειδικά στη νυκτερινή οδήγηση. Για τη βελτίωση της ορατότητας στην κοντινή περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τα φώτα στροφής ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ο οδηγός ανάψει το φλας ή στρίψει το τιμόνι – ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό σε όλες τις συνθήκες οδήγησης και βελτιώνουν σημαντικά την ενεργητική ασφάλεια.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ.

Εάν αναδιπλωθούν όλες οι πλάτες των πίσω καθισμάτων, δημιουργείται ένα μεγάλο και πρακτικό άνοιγμα φόρτωσης, πλάτους 450 mm και ύψους 246 mm, για εύκολη μεταφορά αντικειμένων με μεγάλο μήκος, όπως π.χ. αθλητικό εξοπλισμό. Η επιφάνεια της πλάτης χρησιμοποιείται ως επιφάνεια φόρτωσης. Όταν η υφασμάτινη οροφή είναι κλειστή, μπορούν για παράδειγμα να μεταφερθούν δύο σάκοι του γκολφ. Όταν η οροφή είναι ανοικτή μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα με μεγάλο μήκος χάρη στο άνοιγμα φόρτωσης.

BMW SELECTIVE BEAM.

Με το BMW Selective Beam η νυχτερινή οδήγηση γίνεται πιο άνετη και πιο ασφαλής. Παρέχει εξαιρετική ορατότητα στο σκοτάδι χωρίς να «τυφλώνει» τους άλλους οδηγούς. Το σύστημα ανιχνεύει τους άλλους χρήστες του δρόμου και τους απομονώνει επιλεκτικά από την περιοχή διασποράς της φωτεινής δέσμης των φώτων πορείας. Η εμβέλεια των προβολέων ανέρχεται σε 400 m, πράγμα που εξασφαλίζει τον έγκαιρο εντοπισμό κινδύνων, καθώς και βελτιωμένη κατευθυντικότητα.

SERVOTRONIC.

Απολαύστε κορυφαία υποβοήθηση διεύθυνσης σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, με το Servotronic. Το σύστημα αυτό προσαρμόζει το βαθμό υποβοήθησης διεύθυνσης σύμφωνα με την τρέχουσα ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου και εξασφαλίζει άμεση και ακριβή απόκριση του συστήματος διεύθυνσης κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες κίνησης.

Επιπλέον, εξασφαλίζει ασυναγώνιστη άνεση καθώς ελαχιστοποιεί τη δύναμη που απαιτείται από τον οδηγό για τον έλεγχο του τιμονιού ενώ συγχρόνως μεγιστοποιεί την ευελιξία στο παρκάρισμα, την εκτέλεση ελιγμών ή τη διάσχιση στενών δρόμων ή δρόμων με συνεχείς στροφές.

Μια μονάδα ελέγχου χρησιμοποιεί τις ηλεκτρονικές μετρήσεις ταχύτητας για να υπολογίσει τον βαθμό υποβοήθησης διεύθυνσης που απαιτείται ανάλογα με τις δεδομένες συνθήκες οδήγησης. Η υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά υποβοηθούμενα συστήματα διεύθυνσης.

Αυτό σημαίνει ότι στις χαμηλές ταχύτητες απαιτείται ελάχιστη δύναμη για το στρίψιμο των τροχών. Ωστόσο, όσο αυξάνεται η ταχύτητα, ο βαθμός υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης μειώνεται συνεχώς, προκειμένου να εξασφαλιστεί πιο άμεση επαφή με τον δρόμο και, ως εκ τούτου, η βέλτιστη κατευθυντική ευστάθεια.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Το σύστημα προστασίας σε ανατροπή βελτιώνει σε σημαντικό βαθμό την παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση ανατροπής του αυτοκινήτου, οι μπάρες προστασίας ανοίγουν αυτόματα και προστατεύουν τους επιβάτες, σε συνεργασία με το ενισχυμένο πλαίσιο του παρμπρίζ.
Οι ειδικοί αισθητήρες ανατροπής ενεργοποιούν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου τις δύο μπάρες προστασίας που είναι κρυφά τοποθετημένες πίσω από τα; προσκέφαλα των πίσω επιβατών. Ενεργοποιούν επίσης και τους προεντατήρες ζωνών ασφαλείας μέσω της μονάδας ελέγχου αερόσακων, παρέχοντας στους επιβάτες καθολική προστασία.
Με την πλήρως κρυμμένη τοποθέτηση των στοιχείων προστασίας σε περίπτωση ανατροπής δεν επηρεάζεται η κομψή και δυναμική σχεδίαση του αυτοκινήτου.

ΣΥΣΤΗΜΑ COMFORT ACCESS.

Πρωτοποριακό και εύκολο στο χειρισμό – το σύστημα Comfort Access επιτρέπει στον οδηγό να ανοίγει τις πόρτες του αυτοκινήτου και να βάζει εμπρός τον κινητήρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου. Το κλειδί, το οποίο μπορεί να είναι φυλαγμένο στην τσέπη του παντελονιού σας ή στο χαρτοφύλακά σας, αναγνωρίζεται αυτόματα μόλις πλησιάσετε το αυτοκίνητο. Όταν η πόρτα ξεκλειδωθεί αυτόματα, ο οδηγός μπορεί να επιβιβαστεί και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα πατώντας τον διακόπτη Start/Stop.
Η λειτουργία του συστήματος Comfort Access βασίζεται σε μια διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας του κλειδιού για λόγους διασφάλισης της ασφάλειάς του.

SERVICE ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

Όταν αγοράζετε μία BMW, εκτός από τις ασυναγώνιστες επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση, επιλέγετε και άριστο service και ολοκληρωμένη φροντίδα. Επειδή κανείς άλλος δεν γνωρίζει την BMW σας τόσο καλά, όσο ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW. Συντήρηση, επιθεώρηση, επισκευές ή φροντίδα αυτοκινήτου: σε κάθε μία από τις προσφορές συντήρησης και επισκευής μπορείτε να εμπιστεύεστε την τεχνογνωσία των ειδικών μας. Εξασφαλίζουμε ότι η BMW σας θα βρίσκεται πάντα σε άψογη κατάσταση για να μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή στο έπακρο την οδήγηση.

 • BMW Service Inclusive

  Με το BMW Service Inclusive, μπορείτε να απολαμβάνετε την οδήγηση στο έπακρο. Όχι μόνο τώρα, αλλά και για ένα χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς, δεν χρειάζεται να σας απασχολούν ούτε στιγμή τα έξοδα για τη συντήρηση, την επιθεώρηση ή την αντικατάσταση των αναλώσιμων υλικών του αυτοκινήτου σας. Με το BMW Service Inclusive, όλες αυτές οι εργασίες καλύπτονται είτε το αυτοκίνητό σας είναι καινούριο είτε μεταχειρισμένο – και, φυσικά, στο πακέτο περιλαμβάνονται Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο και για όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 • BMW Teleservices

  Δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε το ραντεβού για την αλλαγή λαδιών, τον έλεγχο αυτοκινήτου και την αντικατάσταση των υλικών τριβής φρένων. Χάρη στο BMW Teleservices η BMW σας ξέρει ακριβώς τι είδους service χρειάζεται και πότε πρέπει να γίνει και στέλνει αυτόματα στην BMW όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με το service του αυτοκινήτου. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας. Εάν δεν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία μπορείτε να την απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

 • Condition Based Service

  Το έξυπνο σύστημα συντήρησης Condition Based Service (CBS) παρακολουθεί συνεχώς τη στάθμη λαδιών και το βαθμό φθοράς συγκεκριμένων αναλώσιμων υλικών. Αναλύει τα στοιχεία και σας ενημερώνει για το επόμενο σέρβις. Η Κεντρική Οθόνη Ελέγχου του iDrive σάς δείχνει κάθε στιγμή με ακρίβεια, πότε πρέπει να γίνει το επόμενο σέρβις και για ποια μέρη. Έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε έγκαιρα το ραντεβού για τη συντήρηση της BMW σας και να αποφύγετε τις άσκοπες εργασίες συντήρησης.

 • Διαχείριση Μηχανικών Βλαβών και Ατυχημάτων BMW

  Σε καλά χέρια, όλο το 24ωρο: 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. Η Διαχείριση Μηχανικών Βλαβών και Ατυχημάτων BMW σας φροντίζει και στις έκτακτες περιπτώσεις. Σε περίπτωση ακινητοποίησης από βλάβη απλώς επικοινωνήστε με το BMW Mobile Service και θα λάβετε βοήθεια μέσω τηλεφώνου ή στο σημείο ακινητοποίησης από το BMW Servicemobile. Σε περίπτωση ατυχήματος, οι ειδικοί της Διαχείρισης Ατυχήματος BMW θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να αναλάβουν τις διαδικασίες με την τροχαία, τις Πρώτες Βοήθειες, τη ρυμούλκηση, την επισκευή, την ασφάλεια.