Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η νέα BMW M240i Cabrio.

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Η νέα BMW M240i Cabrio.

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.Η νέα BMW M240i Cabrio.

Εμπνευσμένη από την BMW M, βελτιωμένη για καθημερινή χρήση. Η νέα BMW M240i Cabrio ξεπερνά τα συμβατικά όρια της επιτάχυνσης: ο υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης εκτοξεύει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, ενώ η Σπορ Ανάρτηση Μ μετατρέπει τις εξαιρετικές επιδόσεις σε συγκλονιστικές στιγμές οδήγησης. Ευέλικτη, καταιγιστική, συναρπαστική. Τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία M Performance ολοκληρώνουν την εκλεπτυσμένη εμφάνιση αυτού του αθλητή υψηλών επιδόσεων.


BMW M240i Cabrio:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 189

Read more

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΦΥΓΜΟΙ.

Ο εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης Μ Performance TwinPower Turbo.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΦΥΓΜΟΙ.

Ο εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης Μ Performance TwinPower Turbo.

Καλώς ήλθατε στον παράδεισο της οδηγικής απόλαυσης: ο τρίλιτρος εξακύλινδρος κινητήρας βενζίνης M Performance Twin Power Turbo της νέας BMW M240i κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας cabrio αυτοκινήτων. Συνδυάζει, όπως κανείς άλλος, την εντυπωσιακή επιτάχυνση με την κορυφαία ευελιξία και την καθημερινή ευχρηστία. Οι εξαιρετικές επιδόσεις προέρχονται από την άμεση απόκριση, την απόδοση υψηλής ροπής ακόμα και από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας και το ευρύ φάσμα στροφών λειτουργίας.

Read more

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ.

Το εξωτερικό της νέας BMW M240i Cabrio κεντρίζει το ενδιαφέρον με τα ιδιαίτερα στοιχεία εξοπλισμού M Performance, πέρα από την Έκδοση M Sport. Το σπορ μπροστινό τμήμα με προβολείς Full-LED και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα αποπνέουν άκρατο δυναμισμό. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" M με διπλές ακτίνες 436 M σε γκρι Ferric υπογραμμίζουν αυτήν την εντύπωση σε συνδυασμό με τα Σπορ φρένα Μ με μπλε δαγκάνες. Οι απολήξεις εξάτμισης σε μαύρο χρώμιο στις δύο πλευρές και η αναγραφή μοντέλου σε σκουρόχρωμο χρώμιο προσδιορίζουν το αθλητικό πίσω τμήμα της νέας BMW M240i Cabrio. Τα αεροδυναμικά βελτιωμένα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε γκρι Ferric Grey αποτελούν μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο εξωτερικό.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΡΟΦΗ.

Στο οδηγοκεντρικό εσωτερικό της νέας BMW M240i Cabrio, οι λεπτομέρειες κορυφαίας ποιότητας τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα. Σε αυτές περιλαμβάνεται η ψηφιακή επιγραφή μοντέλου και οι ενδείξεις τύπου χρονογράφου στον πίνακα οργάνων. Τα στοιχεία εξοπλισμού M Performance, όπως το σπορ δερμάτινο τιμόνι M, τα εργονομικά σπορ καθίσματα M και τα στηρίγματα γονάτων, προσφέρουν κορυφαία άνεση και άριστη αίσθηση. Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ με επιγραφή μοντέλου, ολοκληρώνουν με εντυπωσιακό τρόπο τη σπορ και κομψή ατμόσφαιρα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Η δυναμική οδήγησης της νέας BMW 240i Cabrio προσφέρει έντονη οδηγική απόλαυση και απεριόριστη καθημερινή ευχρηστία. Οι ισορροπημένες ρυθμίσεις όλων των στοιχείων της ανάρτησης εξασφαλίζουν κορυφαία ευελιξία και ακρίβεια, ενώ το σύστημα διεύθυνσης έχει βελτιστοποιηθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Το αποτέλεσμα είναι η εντονότερη σπορ αίσθηση πίσω από το τιμόνι – ακόμα και στην παραμικρή του κίνηση.

 • Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης

  Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του τιμονιού. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στο παρκάρισμα και το στρίψιμο.

 • Σπορ Ανάρτηση Μ

  Η Σπορ Ανάρτηση M είναι χαμηλωμένη κατά δέκα χιλιοστά στα αυτοκίνητα με τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς και χαρακτηρίζεται από τις σπορ ρυθμίσεις. Διαθέτει πιο κοντά ελατήρια, πιο σφικτές ρυθμίσεις των αμορτισέρ και πιο σκληρές αντιστρεπτικές ράβδους. Το αποτέλεσμα είναι η ακόμα πιο άμεση συμπεριφορά που υποστηρίζει την σπορ οδήγηση.

 • xDrive

  Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει διαρκώς τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς ανάλογα με τον συντελεστή τριβής του οδοστρώματος. Το αποτέλεσμα είναι η αισθητή βελτίωση της δυναμικής, της πρόσφυσης και της ευελιξίας, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα τετρακίνησης δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς ώστε να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις δυναμικής οδήγησης της νέας BMW M240i Cabrio.

 • Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic

  Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic επιτρέπει τις σπορ αλλαγές ταχυτήτων. Προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης λειτουργίας και χειροκίνητης χρήσης από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις.

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

BMW MPerformance

ΕΝΤΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Τα αυτοκίνητα M Performance εντυπωσιάζουν με τη δυναμική απόδοση της ισχύος. Προσφέρουν κορυφαία δυναμική οδήγησης χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Παράλληλα με τον αθλητικό χαρακτήρα, επιδεικνύουν ένα απαράμιλλο στιλ με την προοδευτική σχεδίασή τους. BMW M Performance. Έντονη οδηγική απόλαυση.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • BMW M240i Cabrio:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,3
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 189

  BMW M550i xDrive Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 9,1–8,9
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 209–204

  BMW M760Li xDrive Sedan:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 12,8
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 294

  BMW X4 M40i:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 199

  BMW X6 M50d:
  Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,6
  Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 174

  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα στοιχειά για την κατανάλωση καυσίμου έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.