ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΣΗΣ.

Άνεση & ασφάλεια στην BMW Σειρά 2 Coupé.

Ορισμένες φορές είναι πιο διασκεδαστικό να κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα - κάτι που το αποδεικνύει και η BMW Σειρά 2 Coupé. Αυτοί που χαράσσουν νέα πορεία, εκτιμούν την οδήγηση σε καλά φωτισμένους δρόμους. Οι οδηγοί στο απέναντι ρεύμα μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς ενοχλητικά θαμπώματα. Το Servotronic εξασφαλίζει κάθε στιγμή την ιδανική λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης ενώ διάφορες άλλες λεπτομέρειες διευκολύνουν την καθημερινότητα – ανεξάρτητα από το που σας οδηγεί η ζωή.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς με μεταβλητή διασπορά φωτός για οδήγηση στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, οι οποίοι περιλαμβάνουν επίσης φώτα στροφής και τεχνολογία προβολέων Bi-Xenon, παρέχουν άριστο φωτισμό του δρόμου. Οι περιστρεφόμενοι προβολείς φωτίζουν τις στροφές μόλις ο οδηγός αρχίσει να στρίβει το τιμόνι. Για τη βελτίωση της ορατότητας στην κοντινή περιοχή μπροστά από το αυτοκίνητο, τα φώτα στροφής ενεργοποιούνται αυτόματα μόλις ο οδηγός ανάψει το φλας ή στρίψει το τιμόνι – ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Οι Προσαρμοζόμενοι Προβολείς εξασφαλίζουν άριστο φωτισμό του δρόμου σε κάθε περίσταση, βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό την οδηγική ασφάλεια.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΦΩΤΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η Υποβοήθηση Φώτων Πορείας ξεκουράζει τον οδηγό τη νύχτα, εναλλάσσοντας αυτόματα τα φώτα πορείας και τα φώτα διασταύρωσης, ανάλογα με την παρουσία άλλων αυτοκινήτων στο ίδιο ή στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας. Επιπλέον, το σύστημα ανάβει αυτόματα τα φώτα διασταύρωσης και όταν ανιχνεύσει επαρκή φωτισμό του δρόμου.
Μια κάμερα που είναι τοποθετημένη κοντά στον εσωτερικό καθρέπτη ανιχνεύει τις φωτεινές δέσμες των προβολέων άλλων οχημάτων σε απόσταση έως και 1.000 m. Όταν η Υποβοήθηση Φώτων Πορείας είναι ενεργοποιημένη και εντοπίσει ένα όχημα που πλησιάζει κινούμενο στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας ή τα πίσω φώτα ενός προπορευόμενου οχήματος, το σύστημα χαμηλώνει αυτόματα τα φώτα των προβολέων σας από τη μεγάλη σκάλα στη μικρή.

SERVOTRONIC.

SERVOTRONIC.

Ιδανική υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης.

Απολαύστε κορυφαία υποβοήθηση διεύθυνσης σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, με το Servotronic. Το σύστημα αυτό προσαρμόζει το βαθμό υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης σύμφωνα με την τρέχουσα ταχύτητα πορείας του αυτοκινήτου και εξασφαλίζει άμεση και ακριβή απόκριση του συστήματος διεύθυνσης κατά την οδήγηση με υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, εξασφαλίζει ασυναγώνιστη άνεση καθώς ελαχιστοποιεί τη δύναμη που απαιτείται από τον οδηγό για τον έλεγχο του τιμονιού ενώ συγχρόνως μεγιστοποιεί την ευελιξία στο παρκάρισμα, την εκτέλεση ελιγμών ή τη διάσχιση στενών δρόμων ή δρόμων με πολλές συνεχείς στροφές.

Κορυφαία ακρίβεια.

Μια μονάδα ελέγχου χρησιμοποιεί τις ηλεκτρονικές μετρήσεις ταχύτητας για να υπολογίσει το βαθμό υποβοήθησης διεύθυνσης που απαιτείται ανάλογα με τις δεδομένες συνθήκες οδήγησης. Η υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά υποβοηθούμενα συστήματα διεύθυνσης.

Λιγότερη απαιτούμενη δύναμη.

Αυτό σημαίνει ότι στις χαμηλές ταχύτητες απαιτείται ελάχιστη δύναμη για το στρίψιμο των τροχών. Ωστόσο, όσο αυξάνεται η ταχύτητα, ο βαθμός υποβοήθησης του συστήματος διεύθυνσης μειώνεται συνεχώς, προκειμένου να εξασφαλιστεί πιο άμεση επαφή με τον δρόμο και, ως εκ τούτου, η βέλτιστη κατευθυντική ευστάθεια.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Η BMW Σειρά 2 Coupé στέκεται επάξια στο ύψος των περιστάσεων όσον αφορά τις λύσεις αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό της. Οι θήκες αποθήκευσης στις πόρτες διαθέτουν αρκετό χώρο ακόμα και για μπουκάλια του 1 λίτρου. Και οι θήκες αναψυκτικών στην κεντρική κονσόλα και το πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο παρέχουν μια ασφαλή θέση για την τοποθέτηση των ροφημάτων σας.
Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενες και διαιρούμενες σε αναλογία 40:20:40, επιτρέποντάς σας, έτσι, να μεταφέρετε μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα. Επιπλέον, το πακέτο αποθηκευτικών χώρων εξοπλίζει την BMW Σειρά 2 Coupé με ένα πλήθος χρήσιμων λύσεων, όπως ένα πλέγμα δαπέδου, γάντζους για τσάντες και κρίκους πρόσδεσης στο χώρο αποσκευών. Όλα αυτά διασφαλίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

ΣΥΣΤΗΜΑ COMFORT ACCESS

Πρωτοποριακό και εύκολο στο χειρισμό – το σύστημα Comfort Access επιτρέπει στον οδηγό να ανοίγει τις πόρτες του αυτοκινήτου και να θέτει σε λειτουργία τον κινητήρα, χωρίς να χρησιμοποιήσει το κλειδί του αυτοκινήτου. Το κλειδί, το οποίο μπορεί να είναι φυλαγμένο στην τσέπη του παντελονιού σας ή στο χαρτοφύλακά σας, αναγνωρίζεται αυτόματα μόλις πλησιάσετε το αυτοκίνητο. Όταν η πόρτα ξεκλειδωθεί αυτόματα, ο οδηγός μπορεί να επιβιβαστεί και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα πατώντας τον διακόπτη Start/Stop.
Το σύστημα Comfort Access βασίζεται σε μια διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας του κλειδιού για να διασφαλίσει την ασφάλειά του.