ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ.

Η δυναμική οδήγησης της BMW Σειράς 2 Coupé.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ.

Η δυναμική οδήγησης της BMW Σειράς 2 Coupé.

Όταν ζείτε τη ζωή στο έπακρο, δεν ενδιαφέρεστε για συμβιβασμούς. Ούτε και η BMW Σειρά 2 Coupé. Η οδική συμπεριφορά, η κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50 και οι σπορ επιδόσεις του συστήματος πίσω κίνησης αποτελούν μοναδικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την κατηγορία. Δυναμική και ζωηρή, εστιάζει σε έναν και μοναδικό σκοπό: την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΟ.Η δυναμική οδήγησης της BMW Σειράς 2 Coupé.

Όταν ζείτε τη ζωή στο έπακρο, δεν ενδιαφέρεστε για συμβιβασμούς. Ούτε και η BMW Σειρά 2 Coupé. Η οδική συμπεριφορά, η κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50 και οι σπορ επιδόσεις του συστήματος πίσω κίνησης αποτελούν μοναδικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την κατηγορία. Δυναμική και ζωηρή, εστιάζει σε έναν και μοναδικό σκοπό: την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.

σταθμευμένη. Μία υπόσχεση που η BMW Σειρά 2 Coupé τηρεί μόλις πιέσετε τον διακόπτη start. Ζήστε το το μόνοι σας.

LAUNCH CONTROL.

Η BMW Σειρά 2 Coupé εντυπωσιάζει εξαρχής – ακόμα και σταματημένη. Μία είναι η λέξη-κλειδί, που ενθουσιάζει τους λάτρεις της σπορ οδήγησης: μέγιστη επιτάχυνση. Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στη λειτουργία Launch Control του σπορ κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic. Πατήστε στιγμιαία τον διακόπτη DSC, μετακινήστε τον επιλογέα ταχυτήτων στη θέση «S», πατήστε το φρένο και ενεργοποιήστε τη λειτουργία kick-down με το γκάζι – τώρα, αφήστε το φρένο και ανακαλύψτε τι θα πει «ροπή».

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ M.

Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M είναι χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά, βελτιώνοντας τη δυναμική του αυτοκινήτου. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον διακόπτη Driving Experience τα χαρακτηριστικά οδήγησης στον τρόπο οδήγησής του – από άνετα έως σπορ. Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M προσαρμόζει τα ηλεκτρικά ελεγχόμενα αμορτισέρ στις συνθήκες του οδοστρώματος μέσα σε ελάχιστα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το σύστημα χρησιμοποιεί διάφορους αισθητήρες που μετρούν τις ταλαντώσεις των τροχών και την ταχύτητα του αυτοκινήτου, για να εξασφαλίσει την ιδανική απόσβεση και την ασφαλή οδική συμπεριφορά.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία COMFORT για ξεκούραστα ταξίδια. Η λειτουργία SPORT επιτρέπει τις πιο σπορ και σφικτές ρυθμίσεις ανάρτησης. Η λειτουργία SPORT+ είναι η ιδανική επιλογή για κορυφαία δυναμική οδήγησης: η λειτουργία DTC (Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης) επιτρέπει μεγαλύτερη ολίσθηση των κινητήριων τροχών, για σπορ οδήγηση στα όρια του αυτοκινήτου. Ωστόσο, η λειτουργία DSC δεν απενεργοποιείται τελείως, αλλά επεμβαίνει πιο αργά, εντός των φυσικών ορίων ασφαλείας, ώστε να σταθεροποιήσει το αυτοκίνητο.

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΠΟΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ.

Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic εξασφαλίζει άμεση και ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά και μειώνει στο ελάχιστο τη δύναμη που απαιτείται για το στρίψιμο του τιμονιού. Το σύστημα αποκρίνεται μεταβάλλοντας το λόγο υποβοήθησης διεύθυνσης ανεξάρτητα από την τρέχουσα ταχύτητα. Με τον τρόπο αυτό, περιορίζει την κίνηση του τιμονιού που απαιτείται για την επίτευξη μιας ιδιαίτερα μεγάλης γωνίας στροφής. Έτσι, βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό η ευελιξία, ειδικότερα κατά τη δυναμική οδήγηση σε κλειστές στροφές ή στις περιπτώσεις απότομου ελιγμού αλλαγής κατεύθυνσης για την αποφυγή εμποδίων. Επιπλέον, αυξάνεται και η άνεση κατά το παρκάρισμα, το στρίψιμο και την εκτέλεση ελιγμών. Στις μικρές γωνίες στροφής, το σύστημα παρέχει εξαιρετική κατευθυντική ευστάθεια και κορυφαία ακρίβεια διεύθυνσης.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ DRIVING EXPERIENCE.

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ DRIVING EXPERIENCE.

Λειτουργίες Comfort, ECO PRO και Sport.

Ο διακόπτης Driving Experience επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ τριών λειτουργιών: Comfort, ECO PRO για αυξημένη αποδοτικότητα και Sport για ακόμα πιο δυναμική οδήγηση.

Αποδοτικότητα με τη λειτουργία ECO PRO.

Η λειτουργία ECO PRO, που εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου, προσαρμόζει με έξυπνο τρόπο τα χαρακτηριστικά απόδοσης του γκαζιού και του κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς και τις ρυθμίσεις του συστήματος θέρμανσης/κλιματισμού. Η λειτουργία ECO PRO μειώνει την κατανάλωση καυσίμου σε ποσοστό έως και 20%. Στην περαιτέρω εξοικονόμηση καυσίμου συμβάλλουν η λειτουργία "πλεύσης", η Προνοητική Υποβοήθηση Πορείας και η Διαδρομή ECO PRO (οι δύο τελευταίες είναι διαθέσιμες μόνο σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Professional). Η Προνοητική Υποβοήθηση Οδήγησης χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης για να εκτιμήσει της οδικές συνθήκες και να παρέχει συμβουλές και υποδείξεις εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, σε περίπτωση αλλαγής του ορίου ταχύτητας στην επόμενη στροφή, το σύστημα υποδεικνύει στον οδηγό να ελαττώσει ταχύτητα προτού στρίψει.Επιπλέον, η Διαδρομή ECO PRO συμβάλλει στην επίτευξη αποδοτικής χρήσης του καυσίμου. Σας προτείνει μια βελτιστοποιημένη από άποψη αποδοτικότητας διαδρομή, λαμβάνοντας υπόψη την πυκνότητα της κυκλοφορίας στους δρόμους, το προσωπικό στιλ οδήγησης και τις κατά τόπους οδικές συνθήκες. Η λειτουργία "πλεύσης" επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινείται στο δρόμο υπό την επίδραση της αδράνειας με ταχύτητες έως και 160 km/h όταν ο οδηγός παίρνει το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού χωρίς να φρενάρει. Στη λειτουργία Sport, το αυτοκίνητο αποκρίνεται πιο άμεσα και, έτσι, επιτρέπει ένα πιο σπορ στιλ οδήγησης.

ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

Η BMW Σειρά 2 Coupé είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του οδηγού όσον αφορά τη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα. Πέρα από αυτό, όμως, ακόμα και η τεχνολογία της έχει ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση. Και τον πετυχαίνει αυτόν το στόχο στο έπακρο! Χάρη στο σύστημα πίσω κίνησης BMW, το διακόπτη Driving Experience, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης και την – μοναδική σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων – άριστα ισορροπημένη κατανομή βάρους σε αναλογία 50:50, αυτό το σπορ coupé συναρπάζει τον οδηγό με την εξαιρετική ευελιξία και την υψηλής ακρίβειας οδική συμπεριφορά του. Ή, όπως το λέμε εμείς, με την αχαλίνωτη οδηγική απόλαυση που προσφέρει.