ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 2 Coupé.

ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 2 Coupé.

Πρωτοπόρος ή αθλητής; εσείς επιλέγετε τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην BMW Σειρά 2 Coupé. Οι εκδόσεις Sport Line και Luxury Line σας επιτρέπουν να επιλέξετε την εξατομικευμένη διαμόρφωση της δικής σας BMW Σειράς 2 Coupé. Εάν ενδιαφέρεστε να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον εντυπωσιακό σπορ χαρακτήρα, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση M Sport που αναδεικνύει την ατίθαση πλευρά της BMW Σειράς 2 Coupé. Επιπλέον, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν μια πληθώρα πρόσθετων δυνατοτήτων εξατομίκευσης.

ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗΣ.Εκδόσεις BMW και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 2 Coupé.

Πρωτοπόρος ή αθλητής; εσείς επιλέγετε τον χαρακτήρα που θέλετε να δώσετε στην BMW Σειρά 2 Coupé. Οι εκδόσεις Sport Line και Luxury Line σας επιτρέπουν να επιλέξετε την εξατομικευμένη διαμόρφωση της δικής σας BMW Σειράς 2 Coupé. Εάν ενδιαφέρεστε να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον εντυπωσιακό σπορ χαρακτήρα, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση M Sport που αναδεικνύει την ατίθαση πλευρά της BMW Σειράς 2 Coupé. Επιπλέον, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW προσφέρουν μια πληθώρα πρόσθετων δυνατοτήτων εξατομίκευσης.

ΕΚΔΟΣΗ M SPORT.

Φέρτε τον σπορ χαρακτήρα στους δρόμους: δείξτε σε όλους πόσο ατιθάσευτη είναι η δική σας BMW Σειρά 2 Coupé με την έκδοση M Sport. Σε συνδυασμό με το Αεροδυναμικό πακέτο M (περιλαμβάνεται), είναι μια εμφανισιακά εντυπωσιακή «προσθήκη» που δηλώνει ξεκάθαρα τις ικανότητές της προτού καν κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας.

 • Εξωτερικό

  Η έκδοση M Sport, η οποία περιλαμβάνει Σπορ ανάρτηση M και Αεροδυναμικό πακέτο M με ειδικά διαμορφωμένο μπροστινό προφυλακτήρα, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα, σχεδιάστηκε με γνώμονα τις απαιτήσεις των σπορ οδηγών. Οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος 17" με διπλές ακτίνες 460M τονίζουν ακόμα περισσότερο το αθλητικό στιλ. Το γυαλιστερό Shadow Line από το BMW Individual περιλαμβάνει γυαλιστερά μαύρα πλαίσια στα παράθυρα, αλλά και στις βάσεις και τα πλαίσια των καθρεφτών. Οι οκτώ φαρδιές γρίλιες της μάσκας ψυγείου σε γυαλιστερό μαύρο, το λογότυπο "Μ" στο πλάι, οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης και το αποκλειστικό χρώμα αμαξώματος μπλε Estoril ολοκληρώνουν την αισθητική της έκδοσης M Sport.
  Διατίθενται και άλλα χρώματα για την έκδοση M Sport, όπως τα εξής: μεταλλικό γκρι Mineral, μεταλλικό μαύρο Sapphire, μεταλλικό ασημί Glacier, μεταλλικό λευκό Mineral, μη μεταλλικό λευκό Alpine και μεταλλικό κόκκινο Melbourne.
  Διατίθενται επίσης και ζάντες ελαφρού κράματος 18" Μ με διπλές ακτίνες 461 και Chrome Line.

 • Εσωτερικό

  Η έκδοση M Sport υποδέχεται στο εσωτερικό τους επιβάτες με διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ Μ και σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού σε συνδυασμό υφάσματος Hexagon/Alcantara, σε ανθρακί χρώμα με ραφές σε χρώμα αντίθεσης μπλε Royal σε μοναδικό στιλ Μ. Τα μπροστινά και πίσω φώτα υποδοχής δημιουργούν μία δυναμική ατμόσφαιρα, μαζί με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό μπροστά και πίσω, τα φώτα στο χώρο ποδιών μπροστά και τον φωτισμό του αποθηκευτικού χώρου στην κεντρική κονσόλα, ο οποίος μπορεί να προσαρμοστεί σε πορτοκαλί-κόκκινο ή λευκό χρώμα. Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από κυψελοειδές αλουμίνιο με διακοσμητική επιφάνεια σε μπλε Estoril ή μαύρο χρώμα δημιουργούν μία εντυπωσιακά δυναμική εντύπωση. Το επάνω τμήμα του αυτοκινήτου αποκτά μία σπορ εμφάνιση με τον ουρανό BMW Individual σε ανθρακί χρώμα. Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της έκδοσης M Sport είναι το υποπόδιο Μ για τον οδηγό, ο κοντός επιλογέας ταχυτήτων με το λογότυπο "Μ", το δερμάτινο τιμόνι M με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και ο πίνακας οργάνων με τη μοναδική σχεδίαση των οργάνων και ενδείξεις τύπου χρονογράφου. Το τηλεχειριστήριο με λεπτομέρειες σε μπλε Estoril ολοκληρώνει την έκδοση M Sport.
  Με την έκδοση M Sport διατίθενται προαιρετικά οι επενδύσεις από μαύρο δέρμα Dakota, δέρμα Dakota σε απόχρωση Oyster με λεπτομέρειες σε σκουρόχρωμο Oyster, δέρμα Dakota σε απόχρωση Terra ή δέρμα Dakota σε κόκκινο Coral με μαύρες λεπτομέρειες. Το εσωτερικό αποκτά έναν αέρα πολυτέλειας με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητική επιφάνεια σε μαύρο ή ασημί Oxide, ή με τις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο Fineline Stream ή Fineline Pure με διακοσμητική επιφάνεια σε ασημί Oxide.

ΕΚΔΟΣΗ SPORT LINE.

Τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία σε δυναμικό γυαλιστερό μαύρο χρώμα προσδίδουν έναν εντελώς ξεχωριστό τόνο στο εξωτερικό: στην έκδοση BMW Sport Line, το πάθος για δυναμισμό βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Μια γρήγορη ματιά στο στροφόμετρο και το ταχύμετρο αρκεί για να ενθουσιάσει όλους τους φαν των μηχανοκίνητων σπορ: οι κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη διαδρομή.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση Sport Line είναι πάντα έτοιμη για "απογείωση" με τις ζάντες ελαφρού κράματος 17'' με αστεροειδείς ακτίνες 379. Η μάσκα "νεφρών" προσδίδει στο αυτοκίνητο επιβλητικό αθλητικό παράστημα, συνδυασμένο με έναν "αέρα" πολυτέλειας, χάρη στις αποκλειστικής σχεδίασης γρίλιες με μετωπικές επιφάνειες σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Επίσης, διάφορα χαρακτηριστικά στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και τα πλαίσια των εξωτερικών καθρεπτών διατίθενται σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Η απόληξη της εξάτμισης είναι φινιρισμένη σε αστραφτερό μαύρο χρώμιο. Η επιγραφή "Sport" στο πλάι εκφράζει τον απόλυτα αθλητικό χαρακτήρα αυτής της έκδοσης.

  Επιπλέον, ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος πίσω διευκολύνει σημαντικά το παρκάρισμα και τους ελιγμούς με την όπισθεν σε στενούς χώρους. Τα φώτα ομίχλης στην μπροστινή ποδιά βελτιώνουν την ασφάλεια όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Κατόπιν απαίτησης του πελάτη, διατίθενται επίσης οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 384.

 • Εσωτερικό

  Εμπνευσμένος από την κλασική δυναμική BMW, ο εξοπλισμός της Έκδοσης Sport Line περιλαμβάνει την επιγραφή "BMW Sport" στα διακοσμητικά καλύμματα των μαρσπιέ. Το κλειδί αυτοκινήτου με κόκκινο διακοσμητικό συμβολίζει τον ενθουσιασμό που προκαλεί η οδήγηση μίας BMW. Τα σπορ καθίσματα με ανθρακί ύφασμα "Track" και κόκκινες ή γκρι λεπτομέρειες παρέχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη. Άλλα συναρπαστικά χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι ο μεταβαλλόμενος φωτισμός εσωτερικού σε πορτοκαλί-κόκκινο ή λευκό χρώμα, καθώς και ο πίνακας οργάνων με κόκκινους διακοσμητικούς δακτυλίους και κόκκινες ενδείξεις τύπου χρονογράφου στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο.

  Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ή σε λεπτοτραχυσμένο αλουμίνιο με διακοσμητικές επιφάνειες σε ματ ασημί Oxide φέρνουν στο εσωτερικό της Έκδοσης Sport Line μια αίσθηση αγωνιστικής ατμόσφαιρας.

  Με τον συνδυασμό άμεσου και έμμεσου φωτισμού, το πακέτο φωτισμού με διάφορες φωτεινές πηγές LED δημιουργεί μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ο οδηγός επωφελείται και από το Δυναμικό Cruise Control καθώς και από το σπορ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών και ραφές σε κόκκινο ή μαύρο χρώμα αντίθεσης. Το πακέτο πρακτικών αποθηκευτικών χώρων με τις διάφορες θήκες ολοκληρώνει με άψογο τρόπο το εσωτερικό της Έκδοσης Sport Line.

ΕΚΔΟΣΗ LUXURY LINE

Η έκδοση BMW Luxury Line προσφέρει αποκλειστικό εξοπλισμό τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό της BMW Σειράς 2 Coupé, εξασφαλίζοντας μια ακόμα πιο σύγχρονη και πολυτελή εμφάνιση − όπως και αν κοιτάξετε το αυτοκίνητο.

 • Εξωτερικό

  Η Έκδοση Luxury Line σχεδιάστηκε για να κερδίζει τις εντυπώσεις. Οι ζάντες ελαφρού κράματος 17" με ακτίνες Y 380, η μάσκα "νεφρών" BMW με έντεκα γρίλιες με μετωπικές επιφάνειες σε γυαλιστερό χρώμιο, τα διακοσμητικά στοιχεία BMW Chrome Line, ο μπροστινός και ο πίσω προφυλακτήρας με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, καθώς και η απόληξη εξάτμισης σε γυαλιστερό χρώμιο, ταιριάζουν άψογα στη μοντέρνα εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η επιγραφή "Luxury" στο πλάι δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις αυτής της έκδοσης.
  Επιπλέον, ο Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος πίσω διευκολύνει σημαντικά το παρκάρισμα και την κίνηση με την όπισθεν σε στενούς χώρους. Τα φώτα ομίχλης στην μπροστινή ποδιά βελτιώνουν την ασφάλεια όταν η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
  Για την Έκδοση Luxury Line διατίθενται εναλλακτικά και οι ζάντες ελαφρού κράματος 18" με ακτίνες V 387 και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω.

 • Εσωτερικό

  Τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ από αλουμίνιο με επιγραφή "BMW Luxury" προσδίδουν στο εσωτερικό της Έκδοσης Luxury Line έναν ελκυστικό τόνο. Οι επενδύσεις από δέρμα Dakota σε απόχρωση Oyster, με λεπτομέρειες σε σκουρόχρωμο Oyster και ανοικτόχρωμο χρωματισμό εσωτερικού, δημιουργούν ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και κορυφαίας άνεσης. Το επάνω μέρος του πίνακα οργάνων διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

  Οι διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο "Fineline" Stream, με διακοσμητικές επιφάνειες σε ασημί Oxide ματ, συμπληρώνουν ιδανικά τη διακοσμητική επένδυση της κεντρικής κονσόλας. Ο μεταβλητός φωτισμός εσωτερικού σε πορτοκαλί-κόκκινο ή λευκό χρώμα, με πρόσθετο φωτισμό στις μεσαίες κολόνες, διευκολύνει τον προσανατολισμό στο εσωτερικό. Ο χειρισμός του φωτισμού γίνεται από το πολυχειριστήριο iDrive. Το μαύρο κλειδί αυτοκινήτου διαθέτει χρωμιωμένο διακοσμητικό.

  Με τον συνδυασμό άμεσου και έμμεσου φωτισμού, το πακέτο φωτισμού με διάφορες φωτεινές πηγές LED δημιουργεί μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ο οδηγός επωφελείται και από το Δυναμικό Cruise Control καθώς και από το σπορ δερμάτινο τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών.

  Το πακέτο πρακτικών αποθηκευτικών χώρων με ένα πλήθος από διάφορες επιλογές αποθήκευσης ολοκληρώνει με άψογο τρόπο το εσωτερικό της Έκδοσης Luxury Line.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW.

Τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα της BMW Σειράς 2 Coupé και αυξάνουν την πολυμορφικότητα και την ευελιξία της. Εδώ, θα βρείτε μια επιλογή πρακτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

 • Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων

  Η βάση ποδηλάτου με τη νέα, ελκυστική σχεδίαση του BMW Group στερεώνεται μόνο στο σφαιρικό σύνδεσμο του κοτσαδόρου και είναι κατάλληλη για τη μεταφορά δύο συμβατικών και ηλεκτρικών ποδηλάτων. Η εύχρηστη λειτουργία αναδίπλωσής της παρέχει καλύτερη πρόσβαση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Εάν η βάση ποδηλάτου δεν χρειάζεται, μπορεί να αναδιπλωθεί σε πολύ μικρό μέγεθος. Επιπλέον, διατίθεται ένα κιτ επέκτασης για τρίτο ποδήλατο.

 • Πατάκια παντός καιρού, Sport

  Τα πατάκια παντός καιρού BMW σε σχέδιο Sport Line απωθούν τη βρωμιά και είναι αδιάβροχα. Η σχεδίασή τους τονίζει το δυναμισμό του αυτοκινήτου. Τα πατάκια παντός καιρού είναι 100 % ανακυκλώσιμα και διατίθενται και σε άλλα χρώματα, για να ταιριάζουν με άλλες εκδόσεις Line.

 • Προσαρμογέας snap-in

  Ο προσαρμογέας snap-in είναι ένα σταθερό και ασφαλές σύστημα σύνδεσης/στήριξης με ενσωματωμένη λειτουργία ταχείας φόρτισης για κινητά τηλέφωνα Apple, Nokia, Motorola, Samsung, Sony και RIM/BlackBerry. Μια σύνδεση με την εξωτερική κεραία διοχετεύει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έξω από την καμπίνα των επιβατών ενώ, συγχρόνως, βελτιώνει τη λήψη. Ανάλογα με τον εξοπλισμό που είναι εγκατεστημένος στο αυτοκίνητο, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιείται και τον εκάστοτε τύπο προσαρμογέα snap-in, είναι δυνατή η ενσωμάτωση εφαρμογών για smartphone από την BMW.

 • Σύστημα BMW Click & Drive

  Το BMW Click & Drive είναι το νέο αρθρωτό σύστημα βάσης-υποδοχής στήριξης, που αποτελείται από μια βασική επιφάνεια στήριξης και αντικαθιστώμενα πλαίσια υποδοχής.
  Το σύστημα αυτό σας επιτρέπει να στερεώσετε ένα smartphone Samsung Galaxy εξίσου εύκολα όπως και ένα iPhone ή μια φορητή συσκευή πλοήγησης BMW – με ένα αντικαθιστώμενο πλαίσιο που κουμπώνει επάνω στη βασική επιφάνεια στήριξης.
  Το σύστημα BMW Click & Drive επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση και φόρτιση ενός smartphone ή της φορητής συσκευής πλοήγησης μέσα στο αυτοκίνητο. Η βασική επιφάνεια στήριξης, που στερεώνεται στο παρμπρίζ με τη βοήθεια ενός αυτοκόλλητου υποθέματος, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εναρμονίζεται άψογα με το εσωτερικό της BMW σας. Διαθέτει ενσωματωμένη θύρα USB, που σας επιτρέπει να φορτίζετε το κινητό σας τηλέφωνο ή τη φορητή σας συσκευή πλοήγησης στο αυτοκίνητο. Με ένα concept υποδοχής στήριξης σπονδυλωτού τύπου που αποτελείται από μια βασική επιφάνεια στήριξης και ανταλλάξιμα πλαίσια, είναι πλέον πανεύκολη η χρήση άλλου μοντέλου smartphone στο μέλλον, πράγμα που καθιστά αυτό το concept μια ευέλικτη και μακράς διάρκειας λύση.

 • Προσαρμογέας συνδεσιμότητας πολυμέσων USB

  Ο προσαρμογέας συνδεσιμότητας πολυμέσων USB σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα Apple iPod™ / iPhone™, MP3 player ή ένα smartphone άλλης μάρκας στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB – επιπλέον, περιλαμβάνει λειτουργίες φόρτισης και εμφάνισης τίτλων τραγουδιών και λιστών αναπαραγωγής. Ο χειρισμός του γίνεται εύκολα από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, από το πολυχειριστήριο του iDrive ή με χρήση ασύρματου τηλεχειριστηρίου.

 • Παιδικό κάθισμα BMW Junior Seat 1.

  Το παιδικό κάθισμα Junior Seat Group 1 είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 10 μηνών έως 3,5 ετών (από 9 έως 18 kg περίπου). Αποτελείται από ένα κέλυφος καθίσματος με σύστημα ζώνης ασφαλείας 5 σημείων και μια βάση ISOFIX, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα μοντέλα παιδικών καθισμάτων Baby Seat 0+ και Junior Seat 1. Το κέλυφος του καθίσματος, μαζί με τη βάση ISOFIX, μπορεί να στερεωθεί στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά απολαμβάνουν τη μέγιστη ασφάλεια όταν το κάθισμα είναι τοποθετημένο με την όψη στραμμένη προς τα πίσω, αν και είναι δυνατή η στερέωσή του και με την όψη στραμμένη προς τα εμπρός. Τα ενσωματωμένα μαξιλάρια αέρα προσφέρουν προστασία του κεφαλιού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης και είναι ευχάριστα μαλακά και άνετα κατά την καθημερινή χρήση. Το μαγνητικό κλείδωμα και η άνετη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων διευκολύνουν το κούμπωμα της ζώνης, ενώ η δυνατότητα ρύθμισης του ύψους του με το ένα χέρι παρέχει εξαιρετική ευκολία χρήσης. Διατίθεται σε μαύρο/ανθρακί ή μπλε/μαύρο χρώμα.

 • Σύστημα Travel & Comfort, κρεμάστρα ρούχων

  Η κρεμάστρα σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα ρούχα σας χωρίς να τσαλακώνονται. Μπορεί, επίσης, να αφαιρεθεί από τη βάση στερέωσης και να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ρούχων και έξω από το αυτοκίνητο. Το αρθρωτό σύστημα Travel & Comfort είναι σχεδιασμένο γύρω από μια μονάδα βάσης στήριξης, η οποία διατίθεται ξεχωριστά και μπορεί να στερεωθεί εύκολα ανάμεσα στα στηρίγματα των προσκέφαλων των καθισμάτων. Έτσι, μπορεί να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο μια κρεμάστρα, ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι, ένα άγκιστρο γενικής χρήσης ή μια βάση για Apple iPad™.

 • Θήκη κλειδιών M Sport

  Η θήκη κλειδιών M Sport είναι φτιαγμένη από δέρμα υψηλής ποιότητας και διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο που σας επιτρέπει να βγάζετε έξω το κλειδί εύκολα με μια απλή περιστροφή. Η θήκη προστατεύει το κλειδί της BMW σας από γρατσουνιές, βρωμιές και σταγόνες υγρών, διατηρώντας το πλήρως λειτουργικό. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να μπορεί να συνδυαστεί με τις διάφορες εκδόσεις BMW, όπως π.χ. θήκη κλειδιού Sport σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.