ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ. ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive στην BMW Σειρά 2 Coupé.

Ελευθερία σημαίνει να μπορείς να επιλέγεις ο ίδιος τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή. Να πηγαίνεις ακριβώς εκεί που νοιώθεις ότι θέλεις να πας. Οι έξυπνες υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive εξελίχθηκαν για αυτόν τον σκοπό: είναι δίπλα σας όταν τις χρειάζεστε, γνωρίζουν τις μουσικές σας προτιμήσεις και βρίσκουν την ταχύτερη διαδρομή προς τον προορισμό σας. Και φυσικά, καθιστούν την BMW Σειρά 2 Coupé τον τέλειο συνεργό – επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε απεριόριστη ελευθερία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE.

Οι προαιρετικές Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive συνιστούν τη βάση για μια γκάμα έξυπνων υπηρεσιών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.
Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, το BMW Online, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου.
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως web κάμερες, πληροφορίες για χώρους στάθμευσης και οδηγούς για ταξίδια ή ξενοδοχεία. Επιπλέον, αυτός ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τη δυνατότητα εύκολης, ασφαλούς και απεριόριστης χρήσης εφαρμογών για smartphone, όπως είναι το BMW Connected. Και αυτά είναι μόνο η αρχή: οι προαιρετικές Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive προσφέρουν πάρα πολλές άλλες δυνατότητες που κάνουν την οδήγηση και τις διαδρομές με μια BMW ακόμα πιο απολαυστικές.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online Ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 18 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια – χωρίς να απαιτείται η χρήση smartphone ή άλλης συσκευής. Τώρα, έχετε στη διάθεσή σας μια αστείρευτη πηγή επιλογών μουσικής για κάθε γούστο. Η Online Ψυχαγωγία σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε λογαριασμό με πάγια χρέωση και χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση σε οποιονδήποτε συνεργαζόμενο πάροχο περιεχομένου μουσικής της BMW, όπως είναι το Napster. Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη σε έξι συνολικά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ολλανδία και Ισπανία.
Διατίθεται μόνον σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive και το σύστημα πλοήγησης Professional.

BMW APPS.

Το στοιχείο εξοπλισμού «Εφαρμογές» είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την άνετη χρήση επιλεγμένων εφαρμογών για smartphone στα αυτοκίνητα BMW. Προκειμένου να προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών για χρήση από τους πελάτες της, η BMW όχι μόνο αναπτύσσει δικές της εφαρμογές, όπως τις εφαρμογές BMW Connected και BMW M Laptimer, αλλά συνεργάζεται στενά και με γνωστούς παρόχους περιεχομένου, όπως το Spotify, το Napster, το GoPro, το Deezer και το Audible, έτσι ώστε οι εφαρμογές αυτές να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και στο αυτοκίνητο.
Απλά συνδέστε ένα συμβατό smartphone στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα snap-in, εάν είναι διαθέσιμος, ή ένα καλώδιο USB. Ο ήχος αναπαράγεται από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες της εφαρμογής ελέγχονται εύκολα και άνετα από το πολυχειριστήριο iDrive. Η γκάμα εφαρμογών που διατίθενται για χρήση στο αυτοκίνητο διευρύνεται συνεχώς χάρη στη στενή συνεργασία της BMW με διάφορους παρόχους περιεχομένου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmw.com/apps.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) φέρνουν την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους κυριολεκτικά στις άκρες των δαχτύλων σας – όποτε τη χρειάζεστε. Ακριβείς λεπτομέρειες για τη χρονική στιγμή και τη διάρκεια των καθυστερήσεων λόγω μποτιλιαρίσματος αναμεταδίδονται στο αυτοκίνητό σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα προφίλ των μετακινήσεων από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, τα δεδομένα GPS από τους διάφορους στόλους οχημάτων, οι εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της αστυνομίας. Τα δεδομένα αναλύονται με ακρίβεια τέτοια, που επιτρέπει τον εντοπισμό μιας κυκλοφοριακής συμφόρησης στα επόμενα λίγα μέτρα. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα RTTI να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση σε αυτοκινητόδρομους, κεντρικούς δρόμους, επαρχιακούς δρόμους και πλήθος αστικών διαδρομών, καθώς και να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές χωρίς κίνηση.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Εάν αναρωτιόσασταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς τον δικό του, προσωπικό «μπάτλερ», τώρα μπορείτε να απολαύσετε και εσείς αυτήν την πολυτέλεια: με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive.
Αυτή η άκρως εξυπηρετική υπηρεσία σας συνδέει με έναν εκπρόσωπο του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, ο οποίος γίνεται προσωπικός σας βοηθός ενώ είστε στο δρόμο.
Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα ανοιχτό φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW θα το βρει και θα στείλει τα στοιχεία της διεύθυνσής του απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας μόλις του το ζητήσετε. Επίσης, ο εκπρόσωπος μπορεί να σας κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να σας κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα διαμονής σας όσο και στο εξωτερικό – όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρέωση.
Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης εγγυάται γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, το σύστημα πραγματοποιείται αυτόματα μια κλήση έκτακτης ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες, μεταδίδονται στις υπηρεσίες άμεση βοήθειας μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

INTERNET.

Στις BMW που διαθέτουν τον προαιρετικό εξοπλισμό Internet, οι επιβάτες μπορούν να αποκτούν πρόσβαση σε ιστοσελίδες μέσω της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου. Οι διευθύνσεις URL εισάγονται απλά και βολικά χρησιμοποιώντας το πολυχειριστήριο iDrive ή τη λίστα σελιδοδεικτών για γρήγορη πρόσβαση. Εφόσον διαθέτουν το πρόγραμμα με πάγιο τέλος χρέωσης δεδομένων για χρήση Internet, οι κάτοχοι BMW μπορούν να σερφάρουν στο Internet απευθείας από το αυτοκίνητό τους σε όλη την επικράτεια της χώρας διαμονής τους (χωρίς περιαγωγή). Η χρήση της Κεντρικής Οθόνης Ελέγχου για σερφάρισμα στον Internet είναι δυνατή μόνο όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες έως 4 km/h. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με τις προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive.