ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé.

Η νέα BMW Σειρά 2 Coupé δίνει ένα ξεκάθαρο ριζοσπαστικό μήνυμα: δυναμική στην τέλεια μορφή της. Και συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία που καθορίζουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση: σπορ προσανατολισμός της μετάδοσης κίνησης στους πίσω τροχούς, άριστη κατανομή φορτίου στους άξονες και ισχυροί κινητήρες που εξασφαλίζουν εκρήξεις αδρεναλίνης από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το αποτέλεσμα είναι άφθονη δύναμη, τέλεια οδική συμπεριφορά και εντυπωσιακή αποδοτικότητα.


BMW M240i Coupé (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,4–7,3
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 168–167


Read more

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.

Κάθε στροφή και μια περιπέτεια, κάθε απόκριση και μια ξεκάθαρη δήλωση. Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, η βελτιωμένη αεροδυναμική και οι μελετημένες ρυθμίσεις της ανάρτησης μεταφέρουν την εντυπωσιακή ισχύ της νέας BMW Σειράς 2 Coupé αξιόπιστα στον δρόμο. Η λειτουργία Launch Control του σπορ αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic "απελευθερώνει" τη μέγιστη ροπή και ενθουσιάζει με την οδήγηση στο όριο. Φυσικά και χάρη στο μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με την εξαιρετική ακρίβεια λειτουργίας.

 • Οδική συμπεριφορά

  Ευέλικτη, μοναδική, ακριβέστατη. Η οδική συμπεριφορά της νέας BMW Σειράς 2 Coupé είναι ένα συναρπαστικό μίγμα αχαλίνωτης δύναμης και υψηλής ακρίβειας ελέγχου. Ακλόνητα επιχειρήματα είναι η δυναμική μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, το Launch Control, το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης και η τέλεια κατανομή φορτίου στους άξονες, σε αναλογία 50:50. Και όλα αυτά συμπυκνωμένα στις συμπαγείς αναλογίες ενός ριζοσπαστικού σπορ coupe. Κάθε ελιγμός, κάθε στροφή, κάθε άγγιγμα του πεντάλ γκαζιού φέρνει έναν μοναδικό οδηγικό ενθουσιασμό που δεν θα αφήσει ποτέ τον οδηγό.

 • Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M

  Σπορ ευελιξία μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: χάρη στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M προσαρμόζεται στο στιλ οδήγησης και τις συνθήκες οδοστρώματος. Το χαμήλωμα κατά δέκα χιλιοστά αυξάνει την σπορ ευελιξία ενώ με την ενεργοποίηση της λειτουργίας Sport από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας επιλέγονται πιο σφικτές ρυθμίσεις των αμορτισέρ. Στη λειτουργία Sport+ ενεργοποιείται το DTC (Δυναμικός Έλεγχος Πρόσφυσης), αντί του DSC (Δυναμικός Έλεγχος Ευστάθειας), που επιτρέπει ακόμα πιο σπορ στιλ οδήγησης χάρη στην καθυστερημένη επέμβαση του DSC.

 • Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης

  Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic εξασφαλίζει αμεσότητα και ευελιξία, μειώνοντας τη δύναμη που απαιτείται για τον έλεγχο του τιμονιού. Αποκρίνεται με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης ανάλογα με τη γωνία στροφής, βελτιώνοντας έτσι την οδική συμπεριφορά και μειώνοντας την απαιτούμενη δύναμη για τον έλεγχο του τιμονιού στο παρκάρισμα και τις στροφές.

ΑΠΟ ΤΟ 0 ΣΤΟ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ.

Μέγιστη επιτάχυνση από στάση με το Launch Control.

ΑΠΟ ΤΟ 0 ΣΤΟ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ.

Μέγιστη επιτάχυνση από στάση με το Launch Control.

Μέγιστη επιτάχυνση από στάση και έντονο χτυποκάρδι – αυτό προσφέρει η λειτουργία Launch Control του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Steptronic. Εσείς απλώς δίνετε την εντολή: επιλέξτε τη λειτουργία Sport+, φέρτε τον επιλογέα στη θέση S, αφήστε αργά το πεντάλ φρένων και πιέστε το πεντάλ γκαζιού μέχρι το τέρμα. Μόλις αφήσετε το φρένο, η νέα BMW Σειρά 2 Coupé θα προκαλέσει μια μοναδική έκρηξη αδρεναλίνης. Διαπιστώστε το μόνοι σας.

Read more

ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ.

Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΣΧΥΟΣ.

Οι κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

Οι εξελιγμένοι κινητήρες BMW TwinPower Turbo καθιστούν τη νέα BMW Σειρά 2 Coupé ηγέτη στην κατηγορία της. Άμεση απόκριση, κορυφαίες επιδόσεις και εντυπωσιακή αποδοτικότητα ακόμα και στις υψηλές στροφές – συνδυασμός που υπόσχεται μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Με εξαιρετική ομαλότητα και κορυφαίο επίπεδο οδηγικής άνεσης.

Read more

Κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic προσφέρει ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο άνεσης στις αλλαγές ταχυτήτων και την οδήγηση, χάρη στην πυκνότερη κλιμάκωση των σχέσεων και τον περιορισμό της πτώσης των στροφών λειτουργίας του κινητήρα μεταξύ των αλλαγών. Έτσι, συνδυάζεται η μέγιστη άνεση με την ενθουσιώδη, εντυπωσιακή δυναμική και τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΔΑΦΟΣ.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive.

ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΔΑΦΟΣ.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive.

Μεγαλύτερη πρόσφυση, καλύτερος έλεγχος, κορυφαία ευελιξία. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive παρέχει κορυφαία οδηγική άνεση στη νέα BMW Σειρά 2 Coupé αλλά και πρόσθετη ασφάλεια, ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Αυτό είναι το BMW Efficient Dynamics. Καλύπτει μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών που επιδρούν στο σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και οι λιγότερες εκπομπές ρύπων CO2, σε συνδυασμό με την αυξημένη δυναμική και οδηγική διασκέδαση. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε BMW – και φυσικά και στην BMW Σειρά 2 Coupé.

Read more

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.