[BMW Σειρά 2 Coupé, δυναμική λήψη σε κίνηση

Η BMW ΣΕΙΡΑ 2 COUPÉ.

Λεπτομέρειες και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 2 Coupé.

Η BMW ΣΕΙΡΑ 2 COUPÉ.Λεπτομέρειες και εξοπλισμός για την BMW Σειρά 2 Coupé.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΟΡ ΠΤΥΧΕΣ.

Εκδόσεις BMW και εξοπλισμοί για την BMW Σειρά 2 Coupé.

Έκδοση M Sport

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Εκτός από την πιο "κοφτερή" εξωτερική εμφάνιση, η Έκδοση M Sport υπόσχεται αυξημένη οδηγική απόλαυση. Η Σπορ Ανάρτηση M, και το Αεροδυναμικό πακέτο M ενισχύουν αισθητά τη δυναμική οδήγησης.

BMW Σειρά 2 Coupé, Έκδοση M Sport

Η Έκδοση M Sport προσδίδει στο αυτοκίνητο έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα. Εκτός από την πιο "κοφτερή" εξωτερική εμφάνιση, η Έκδοση M Sport υπόσχεται αυξημένη οδηγική απόλαυση. Η Σπορ Ανάρτηση M, και το Αεροδυναμικό πακέτο M ενισχύουν αισθητά τη δυναμική οδήγησης.

  • Εξωτερικό

  • Εσωτερικό

Έκδοση Sport Line

Η Έκδοση Sport Line προσδίδει στο αυτοκίνητο μια πιο δυναμική εμφάνιση. Τα εντυπωσιακά στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού εξοπλισμού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν άριστη στήριξη.

BMW Σειρά 2 Coupé, Έκδοση Sport Line

Η Έκδοση Sport Line προσδίδει στο αυτοκίνητο μια πιο δυναμική εμφάνιση. Τα εντυπωσιακά στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού εξοπλισμού σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Τα σπορ καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν άριστη στήριξη.

  • Εξωτερικό

  • Εσωτερικό

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα στην BMW Σειρά 2 Coupé.

Στόχος η πρώτη θέση στη γραμμή εκκίνησης: χάρη στους ισχυρούς κινητήρες και την προσεκτικά ρυθμισμένη ανάρτηση, η BMW Σειρά 2 Coupé κερδίζει τις εντυπώσεις από κάθε άποψη. Ζήστε την εμπειρία της δυναμικής οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς.
[BMW Σειρά 2 Coupé, δυναμική οδήγησης
BMW Σειρά 2 Coupé, Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M

Προσαρμοζόμενη ανάρτηση M.

Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική.
BMW Σειρά 2 Coupé, μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης

Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης.

Το Μεταβλητό Σπορ Σύστημα Διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για το στρίψιμο του τιμονιού. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στη διαδικασία στάθμευσης και κατά τη διάρκεια ελιγμών.
BMW Σειρά 2 Coupé, Launch Control

Launch Control.

Το Launch Control είναι μία λειτουργία που διαθέτει το αυτόματο σπορ κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic, η οποία επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση από στάση. Η λειτουργία ενεργοποιείται με την τοποθέτηση του επιλογέα στη θέση "S", την ενεργοποίηση της λειτουργίας DTC (μέσω του διακόπτη DSC) και πιέζοντας μέχρι το τέρμα το πεντάλ γκαζιού ενώ είναι συγχρόνως πατημένο και το φρένο. Όταν ο οδηγός αφήσει το πεντάλ φρένων, το αυτοκίνητο επιταχύνει εξαντλώντας τα όρια πρόσφυσης.
BMW Σειρά 2 Coupé, κινητήρας

Τετρακύλινδρος, δίλιτρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo τελευταίας γενιάς εγγυάται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Διακρίνεται για την ταχύτατη απόδοση ισχύος και την ασυναγώνιστη απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, συγχρόνως, εξασφαλίζει οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
BMW Σειρά 2 Coupé, σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic

Σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic.

Το σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic εξασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικές αλλαγές ταχυτήτων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματων και χειροκίνητων αλλαγών ταχυτήτων από τον επιλογέα ή τους μοχλοδιακόπτες του τιμονιού - για χαλαρή ή άκρως δυναμική οδήγηση. Στη λειτουργία SPORT και με τον επιλογέα στην αριστερή θέση S/M, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι διαμορφωμένες έτσι, ώστε να εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.
BMW Σειρά 2 Coupé, xDrive

xDrive.

Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive κατανέμει ομαλά και με μεταβλητό τρόπο τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, δυναμική και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή της ισχύος εξουδετερώνει τις τάσεις υποστροφής ή υπερστροφής.

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΠΡΟΝΟΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

Υποστήριξη οδηγού στην BMW Σειρά 2 Coupé.

Η BMW Σειρά 2 Coupé προσφέρει μια σειρά έξυπνων συστημάτων υποστήριξης που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού.
BMW Σειρά 2 Coupé, υποστήριξη οδηγού
BMW Σειρά 2 Coupé, Driving Assistant

Υποστήριξη στην οδήγηση.

Το Driving Assistant συνδυάζει τα συστήματα Προειδοποίησης Εγκατάλειψης Λωρίδας και Προειδοποίησης Προσέγγισης. Σε ταχύτητες από 10 έως 60 km/h, η Προειδοποίηση προσέγγισης και προειδοποίηση πεζών με λειτουργία φρεναρίσματος στην πόλη σάς ειδοποιεί όταν εμφανιστεί κίνδυνος σύγκρουσης με άλλα οχήματα ή πεζούς. Σε περίπτωση ανάγκης φρενάρει αυτόνομα το αυτοκίνητο. Σε ταχύτητες πάνω από 70 km/h η Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας προειδοποιεί τον οδηγό με δονήσεις του τιμονιού όταν αυτός αρχίσει άθελα να παρεκκλίνει από τη λωρίδα του.
BMW Σειρά 2 Coupé, Ενεργό Cruise Control

Ενεργό Cruise Control.

Το Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go και Προειδοποίηση Προσέγγισης με λειτουργία φρεναρίσματος, διατηρεί σταθερή την ταχύτητα που έχει προεπιλέξει ο οδηγός, καθώς και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο αναλαμβάνει την επιτάχυνση και την επιβράδυνση, ενώ διατηρεί σταθερή την προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ακόμα και στην πυκνή κυκλοφορία, μέχρι και την πλήρη ακινητοποίηση.
BMW Σειρά 2 Coupé, Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας

Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας.

Η Ένδειξη Ορίων Ταχύτητας με πληροφορία απαγόρευσης προσπέρασης ανιχνεύει τα ισχύοντα όρια ταχύτητας και τις πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης και προβάλλει τις πληροφορίες στην οθόνη πληροφοριών του πίνακα οργάνων.
BMW Σειρά 2 Coupé, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης

Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης.

Το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης διευκολύνει το παράλληλο και κάθετο παρκάρισμα. Το σύστημα υπολογίζει το μέγεθος των ελεύθερων θέσεων στάθμευσης δίπλα από τις οποίες περνά το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα. Όταν βρεθεί μια κατάλληλη ελεύθερη θέση στάθμευσης, το Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης αναλαμβάνει τον έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, ενώ ο οδηγός είναι υπεύθυνος για την επιλογή της σωστής ταχύτητας και το πάτημα των πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ.

Συνδεσιμότητα στην BMW Σειρά 2 Coupé.

Η BMW Σειρά 2 Coupé εμπνέει με τις δυνατότητες δικτύωσης και την έξυπνη κινητικότητα. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες BMW ConnectedDrive επιτρέπουν την ολοκληρωμένη δικτύωση με υπηρεσίες, χρήσιμες εφαρμογές και άριστη ψυχαγωγία καθ' οδόν.
BMW Σειρά 2 Coupé, συνδεσιμότητα
BMW Σειρά 2 Coupé, BMW Connected

BMW Connected.

Δικτυωθείτε με την BMW σας. Η Εφαρμογή BMW Connected είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch, το Amazon Echo ή το Google Assistant, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.
Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 2 Coupé, λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση

Λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση.

Η λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα δύο τηλέφωνα και μία φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου μέσω Bluetooth. Ακόμα περιλαμβάνει: Bluetooth Office και προεγκατάσταση για WiFi hotspot.
Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 2 Coupé, Online Ψυχαγωγία

Online Ψυχαγωγία.

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, όπου και αν βρίσκεστε. Κλασική μουσική στον αυτοκινητόδρομο, τζαζ στο μποτιλιάρισμα ή ποπ στις χαλαρές διαδρομές. Με την Online Ψυχαγωγία μπορείτε να κάνετε απευθείας streaming χωρίς περιορισμούς μέσα από 30 εκατομμύρια τραγούδια, που προσφέρουν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι μουσικού περιεχομένου της BMW, όπως το Deezer και το Napster, χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη κάρτα SIM του αυτοκινήτου σας.
Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 2 Coupé, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Θέλετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του iPhone και στην BMW σας; Με το Apple CarPlay® αποκτάτε απομακρυσμένη πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου καθώς και σε εφαρμογές όπως iMessage, το WhatsApp, TuneIn, Spotify και Apple Music. Από το πλήκτρο φωνητικού ελέγχου του τιμονιού αποκτάτε πρόσβασης στο Siri, τη φωνητική υποστήριξη της Apple.
Μάθετε περισσότερα
BMW Σειρά 2 Coupé, Υπηρεσία Υποστήριξης

Υπηρεσία Υποστήριξης.

Θα έχει ηλιοφάνεια αύριο στη Ρώμη; Πότε πετάει το αεροπλάνο μου; Το Concierge Service σάς βοηθά στα ταξίδια σας και παρέχει υποστήριξη με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε πρόκειται για μία κράτηση στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο ή στον κινηματογράφο. Μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιήσετε για τις πληρωμές. Το Concierge Service είναι πάντα στη διάθεσή σας, όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν χρειαστείτε.
Μάθετε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Επιλογή μοντέλου

Βάρος

Βάρος κενό EU σε kg 1.490 [1.510]
Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος σε kg 1.930 [1.910]
Επιτρεπόμενο φορτίο σε kg 515 [475]
Επιτρεπόμενο φορτίο άξονα μπροστά/πίσω σε kg 920 / 1.075
Φορτίο ρυμούλκησης/ράβδος έλξης (χωρίς φρένα) σε kg 745 / 75 [750 / 75]
Φορτίο ρυμούλκησης με κλίση 8% / 12% (με φρένα) σε kg 1.500 / 1.500
Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (ελάχιστη-μέγιστη) σε l 390

Διαστάσεις

Μήκος / Πλάτος / Ύψος σε mm 4.432 / 1.774 / 1.418
Πλάτος συμπεριλ. των καθρεπτών (πλευρά οδηγού / συνοδηγού) σε mm 1984 (1001 / 983)
Μεταξόνιο σε mm / Κύκλος στροφής σε m 2.690 / 10,9

Τροχοί

Διαστάσεις ελαστικών μπροστά 205/55 R16 91 W
Διαστάσεις ελαστικών πίσω 205/55 R16 91 W
Διαστάσεις ζαντών και υλικό μπροστά 7Jx16 LM
Διαστάσεις ζαντών και υλικό πίσω 7Jx16 LM

Κινητήρας

Kύλινδροι / Βαλβίδες 4 / 4
Κυβισμός σε ccm 1.998
Διαδρομή/διάμετρος σε mm 94,6 / 82
Ισχύς κινητήρα σε kW (PS) στις σ.α.λ. 100 (136) / 4400-6000
Ροπή κινητήρα (Nm) στις σ.α.λ. 220 / 1350-4300
Σχέση συμπίεσης : 1 11

Επιδόσεις

Τελική ταχύτητα σε km/h 210
Επιτάχυνση 8,8 [8,9]

Κατανάλωση καυσίμου

Κατανάλωση καυσίμου (συνδυασμένος κύκλος) σε l/100 km 7,7 - 7,4 [7,6 - 7,3]
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ σε l 52
Πρότυπο εκπομπών ΕΕ Euro 6d-ISC-FCM

Εκπομπές CO₂

Εκπομπές ρύπων (συνδυασμένος κύκλος) σε g/km 175 - 168 [173 - 166]

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

  • Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας, που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων). 

    Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.