ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η BMW Σειρά 2 Gran Tourer.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η BMW Σειρά 2 Gran Tourer.

       

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Η BMW Σειρά 2 Gran Tourer.

       

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο l/100 km (218d)

4,5–4,3 [4,5–4,3]

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών

645 και 1.905 λίτρα

Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού

ναι

Για συναρπαστικές καθημερινές δραστηριότητες αλλά και για ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης στα μεγάλα ταξίδια. Με τον μεγάλο χώρο αποσκευών, τις θέσεις για έως και επτά επιβάτες και τις αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης η BMW Σειρά 2 Gran Tourer θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις για άνεση και ευελιξία. Δεν είναι μόνον απλώς έξυπνη: με τις αθλητικές της γραμμές και τους ισχυρούς τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo, δηλώνει απερίφραστα τον σπορ χαρακτήρα της.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΕΙΡΑ 2 GRAN TOURER.

Άνεση & πολυμορφικότητα

Φίλοι, οικογένεια, αποσκευές - η BMW Σειρά 2 Gran Tourer προσφέρει εξαιρετική ευελιξία από άκρη σε άκρη. Από το εύχρηστο κόκπιτ μέχρι τα προσαρμοζόμενα πίσω καθίσματα και τον μεγάλο χώρο αποσκευών, στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί προαιρετικά μία τρίτη σειρά καθισμάτων για δύο επιπλέον επιβάτες – πάντα θα υπάρχει αρκετός χώρος για όλους και για όλα.

Σχεδίαση.

Οι αναλογίες της BMW Σειράς 2 Gran Tourer υποδηλώνουν από την πρώτη κιόλας ματιά την πολυχρηστικότητα του αυτοκινήτου. Η επίπεδη μπροστινή όψη αποπνέει σπορ χαρακτήρα. Η φαρδιά μάσκα "νεφρών" αποτελεί το οπτικό σημείο εστίασης που βρίσκεται πιο χαμηλά από τους προβολείς. Δημιουργείται έτσι μία δυναμική εμφάνιση που είναι μοναδική σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων. Εάν θέλετε να ανακαλύψετε τους άνετους χώρους στο εσωτερικό της BMW Σειρά 2 Gran Tourer, δεν χρειάζεται παρά να επιβιβαστείτε. Οι άφθονοι χώροι κυριαρχούν στο εσωτερικό. Το μεγάλο παρμπρίζ και η προαιρετικά διαθέσιμη πανοραμική γυάλινη οροφή δημιουργούν ένα αέρινο και φωτεινό περιβάλλον στο εσωτερικό, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Ευελιξία στο εσωτερικό.

Στο μπροστινό μέρος της BMW Σειράς 2 Gran Tourer, η ευρύχωρη σχεδίαση τονίζει τον λειτουργικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το θέμα όμως δεν είναι μόνον οι οπτικές εντυπώσεις: τα ρυθμιζόμενα καθίσματα και οι αμέτρητες δυνατότητες αποθήκευσης εγγυώνται την ασυναγώνιστη ευελιξία.