ΑΦΘΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 2 Gran Tourer.

ΑΦΘΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η σχεδίαση της BMW Σειράς 2 Gran Tourer.

Το νέο μέλος της οικογένειας BMW Σειράς 2, η BMW Σειρά 2 Gran Tourer, είναι ένα λειτουργικό αυτοκίνητο που χαρακτηρίζεται από την ευρυχωρία, την ευελιξία και την πολυχρηστικότητα. Εξωτερικά, οι κοντοί πρόβολοι τονίζουν τη δυναμική παρουσία ενώ η υψηλή οροφή βοηθά στη δημιουργία χώρου στο εσωτερικό. Εκτός από τον μεγάλο χώρο αποσκευών, το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό προσφέρει διάφορες επιλογές θέσεων, αποθήκευσης και μεταφοράς.

ΑΦΘΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.Η σχεδίαση της BMW Σειράς 2 Gran Tourer.

Το νέο μέλος της οικογένειας BMW Σειράς 2, η BMW Σειρά 2 Gran Tourer, είναι ένα λειτουργικό αυτοκίνητο που χαρακτηρίζεται από την ευρυχωρία, την ευελιξία και την πολυχρηστικότητα. Εξωτερικά, οι κοντοί πρόβολοι τονίζουν τη δυναμική παρουσία ενώ η υψηλή οροφή βοηθά στη δημιουργία χώρου στο εσωτερικό. Εκτός από τον μεγάλο χώρο αποσκευών, το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό προσφέρει διάφορες επιλογές θέσεων, αποθήκευσης και μεταφοράς.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Οι αναλογίες της BMW Σειράς 2 Gran Tourer υποδηλώνουν από την πρώτη κιόλας ματιά την πολυχρηστικότητα του αυτοκινήτου. Η επίπεδη μπροστινή όψη αποπνέει σπορ χαρακτήρα. Η φαρδιά μάσκα "νεφρών" αποτελεί το οπτικό σημείο εστίασης που βρίσκεται πιο χαμηλά από τους προβολείς. Δημιουργείται έτσι μία δυναμική εμφάνιση που είναι μοναδική σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων.
Στο πλάι, η ψηλή γραμμή της οροφής, οι μεγάλες πόρτες και η γωνία Hofmeister προϊδεάζουν για την ευρυχωρία του εσωτερικού. Ταυτόχρονα, το αυτοκίνητο αποκτά οπτικά μεγαλύτερο μήκος χάρη στις τονισμένες ακμές και τα μεγάλα παράθυρα.
Όμως και το πίσω τμήμα προϊδεάζει για το ευρύχωρο εσωτερικό. Ο οριζόντιος προσανατολισμός των γραμμών και των επιφανειών, καθώς και η τοποθέτηση των προβολέων σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, τονίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου.

ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΦΟΡΜΑ.

Ανακαλύψτε την BMW Σειρά 2 Gran Tourer.

ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΦΟΡΜΑ.

Ανακαλύψτε την BMW Σειρά 2 Gran Tourer.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΩΤΩΝ LED.

Οι προβολείς LED με φώτα στροφής φωτίζουν ιδανικά το δρόμο, κάνοντας την οδήγηση τη νύχτα πιο ξεκούραστη και ασφαλής. Οι προβολείς είναι εξοπλισμένοι με ισχυρούς και άκρως αποδοτικούς λαμπτήρες bi-LED για τα φώτα διασταύρωσης και πορείας.
Η τεχνολογία LED χρησιμοποιείται και στα φώτα στροφής, εκτός από τα πίσω φώτα. Ανάβοντας τα χαμηλής φωτεινότητας φώτα στροφής, επιτυγχάνεται καλύτερος πλευρικός φωτισμός κατά την οδήγηση μέσα στην πόλη, έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να εντοπίζει ευκολότερα και έγκαιρα, για παράδειγμα, πεζούς και ποδηλάτες. Σε ταχύτητες μεταξύ 40 και 70 km/h, τα φώτα στροφής λειτουργούν και ως στατικά φώτα στροφής.
Οι διπλοί φωτιζόμενοι δακτύλιοι, τα φώτα ημέρας και τα φώτα θέσης LED ενσωματώνονται στο κύριο φωτιστικό σώμα και δημιουργούν μια εξαιρετικά εντυπωσιακή, μοναδική εμφάνιση.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΟΡΟΦΗ.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή προσφέρει ανεμπόδιστη, μαγευτική θέα και φωτίζει μοναδικά το εσωτερικό, δημιουργώντας ένα ευρύχωρο και ανοικτό περιβάλλον. Εάν το φως του ήλιου είναι πολύ έντονο, μπορείτε απλώς να κλείσετε το τυλιγόμενο ηλιοσκιάδιο. Με τις λειτουργίες ολίσθησης και ανύψωσης, η πανοραμική γυάλινη οροφή προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για εξαιρετικό αερισμό. Εάν η γυάλινη οροφή ρυθμιστεί στη θέση αερισμού, το ηλιοσκιάδιο τυλίγεται αυτόματα προς τα πίσω, επιτρέποντας έτσι την κυκλοφορία της επιθυμητής ροής αέρα. Επιπλέον, ενεργοποιείται αυτόματα και ο ενσωματωμένος ανεμοθραύστης, προκειμένου να ελαχιστοποιούνται οι στροβιλισμοί του αέρα κατά την οδήγηση με ανοιχτή την οροφή.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε τους άνετους χώρους στο εσωτερικό της BMW Σειρά 2 Gran Tourer, δεν χρειάζεται παρά να επιβιβαστείτε. Οι άφθονοι χώροι κυριαρχούν στο εσωτερικό. Το μεγάλο παρμπρίζ και η προαιρετικά διαθέσιμη πανοραμική γυάλινη οροφή δημιουργούν ένα αέρινο και φωτεινό περιβάλλον στο εσωτερικό, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.
Οι προαιρετικά διαθέσιμες επενδύσεις καθισμάτων από διάτρητο δέρμα και οι εντυπωσιακές ραφές στα καθίσματα, τον πίνακα οργάνων και την κεντρική κονσόλα δημιουργούν μία απτή αίσθηση κορυφαίας ποιότητας. Ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν μία υπερυψωμένη θέση οδήγησης, η οποία σε συνδυασμό με τα πρόσθετο τριγωνικό παράθυρο μπροστά εξασφαλίζει καλύτερη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις. Άλλη μία επιλογή είναι το BMW Head-Up Display το οποίο προβάλλει όλες τις σημαντικές πληροφορίες οδήγησης απευθείας στο οπτικό πεδίο του οδηγού.
Στο πίσω τμήμα του εσωτερικού ξεχωρίζει ο πολυχρηστικός χαρακτήρας. Ο πάγκος των πίσω καθισμάτων είναι διαιρούμενος σε αναλογία 60:40. Επιπλέον, οι πλάτες των πίσω καθισμάτων είναι αναδιπλούμενες και διαιρούμενες σε αναλογία 40:20:40. Προαιρετικά διατίθεται επίσης και τρίτη σειρά καθισμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει δύο επιπλέον επιβάτες.

  • Ατμοσφαιρικός φωτισμός

    Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός περιλαμβάνει την εντυπωσιακή διαμόρφωση φωτισμού υποδοχής και φωτίζει το εσωτερικό με έναν κομψό συνδυασμό άμεσου και έμμεσου φωτισμού, δίνοντας έτσι έμφαση στο lounge εσωτερικό περιβάλλον. Τα φώτα είναι τοποθετημένα στην κεντρική κονσόλα και στους χώρους των ποδιών. Επίσης περιλαμβάνονται φώτα ανάγνωσης μπροστά και πίσω.

ΥΛΙΚΑ.

Τα επιλεγμένα υλικά στην BMW Σειρά 2 Gran Tourer εστιάζουν στη σπορ και μοντέρνα φύση του αυτοκινήτου. Εκτός από τις υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων διατίθενται και δερμάτινες επενδύσεις, με διάτρητες επιφάνειες και ραφές σε χρώμα αντίθεσης, ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση εξοπλισμού. Το δέρμα κοσμεί και το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.
Τα μεγάλα γαλβανισμένα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό διαχωρίζουν τους αεραγωγούς και τονίζουν το φωτεινό περιβάλλον στο εσωτερικό. Η μοναδικότητα αλλά και η κορυφαία εμφάνιση και αίσθηση αφής χαρακτηρίζουν και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία που διατίθενται προαιρετικά. Οι διακοσμητικές επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες διατίθενται σε ασημί ή αλουμίνιο, σε κομψό μαύρο χρώμα ή σε ξύλο.

ΑΥΤΌΝΟΜΗ ΟΘΌΝΗ.

ΑΥΤΌΝΟΜΗ ΟΘΌΝΗ.

Όλα τα σημαντικά χειριστήρια της BMW Σειράς 2 Gran Tourer έχουν οδηγοκεντρικό προσανατολισμό. Κορυφαίο χαρακτηριστικό αποτελεί η αυτόνομη Κεντρική Οθόνη Ελέγχου των 8,8", η οποία μαζί με την "αιωρούμενη" κεντρική κονσόλα, αντικατοπτρίζει την κορυφαία ποιότητα και τον ανάλαφρο, σύγχρονο χαρακτήρα στο εσωτερικό. Ιδανικά τοποθετημένη στο ύψος παρατήρησης των ματιών, μπορεί να συνδυαστεί, για παράδειγμα, με σύστημα πλοήγησης για να σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες με εξαιρετική ποιότητα προβολής – ακόμα και σε συνθήκες ανεπαρκούς φωτισμού.