ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Άνεση και λειτουργικότητα στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Άνεση και λειτουργικότητα στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

Ανακτήστε ενέργεια: στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo, ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης. Οι πίσω επιβάτες επωφελούνται από το μεγάλο μεταξόνιο και την ευρυχωρία που προσφέρει η ιδιαίτερη σχεδίαση της οροφής. Οι πρακτικές λειτουργίες, όπως η ασύρματη φόρτιση και το Wi-Fi hotpsot, αυξάνουν την άνεση καθ' οδόν. Συγχρόνως, τα μελετημένα συστήματα προστασίας προσφέρουν στους επιβάτες μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας, όπου κι αν κάθονται.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.Άνεση και λειτουργικότητα στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

Ανακτήστε ενέργεια: στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo, ο οδηγός και ο συνοδηγός απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης. Οι πίσω επιβάτες επωφελούνται από το μεγάλο μεταξόνιο και την ευρυχωρία που προσφέρει η ιδιαίτερη σχεδίαση της οροφής. Οι πρακτικές λειτουργίες, όπως η ασύρματη φόρτιση και το Wi-Fi hotpsot, αυξάνουν την άνεση καθ' οδόν. Συγχρόνως, τα μελετημένα συστήματα προστασίας προσφέρουν στους επιβάτες μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας, όπου κι αν κάθονται.

Read more

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ.

Προσαρμοστικότητα χωρίς όρια: οι οδηγοί που ακολουθούν έναν δραστήριο και σπορ τρόπο ζωής θα λατρέψουν τον χώρο αποσκευών της BMW Σειράς 3 Gran Turismo. Η ασυναγώνιστη ευρυχωρία του εσωτερικού προσφέρει στους πίσω επιβάτες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα μακρινά ταξίδια.

 • Διαιρούμενο και αφαιρούμενο κάλυμμα χώρου αποσκευών

  Το κάλυμμα του χώρου αποσκευών είναι διαιρούμενο και εξαιρετικά πρακτικό. Το πίσω τμήμα ανοίγει/κλείνει αυτόματα μαζί με την πόρτα του χώρου αποσκευών. Όταν χρειαστείτε πρόσθετο χώρο, μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το φυλάξετε κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών, όπου δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον χώρο αποσκευών για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων.

 • Αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθισμάτων

  Η πλάτη των πίσω καθισμάτων είναι διαιρούμενη σε αναλογία 40:20:40 και επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση της κλίσης κάθε τμήματος. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί σε 15 διαφορετικές θέσεις – από τη θέση φόρτωσης (Cargo) με κλίση 8° (για αύξηση του χώρου αποσκευών κατά 33 λίτρα) μέχρι τη θέση άνεσης (Comfort) με κλίση 27°. Οι πίσω επιβάτες μπορούν έτσι να ρυθμίσουν την κλίση της πλάτης στη θέση που τους βολεύει περισσότερο. Η πλάτη μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, με το πάτημα ενός διακόπτη που υπάρχει σε κάθε θέση.

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

Οι διάφορες έξυπνες λύσεις κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας. Μία από αυτές είναι το πρακτικό σύστημα Comfort Access. Σε συνδυασμό με την αυτόματη λειτουργία της πόρτας χώρου αποσκευών, επιτρέπει το άνοιγμα της χωρίς τη χρήση χεριών.

 • Απομακρυσμένη απασφάλιση πίσω καθισμάτων

  Με την απομακρυσμένη απασφάλιση των πίσω καθισμάτων μπορείτε να απασφαλίσετε και να αναδιπλώσετε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων εύκολα, μέσω του διακόπτη στον χώρο αποσκευών, δημιουργώντας ένα σχεδόν επίπεδο δάπεδο. Ένας μελετημένος μηχανισμός ελατηρίου επιτρέπει αργή και αθόρυβη αναδίπλωση των καθισμάτων. Δεν απαιτείται η αφαίρεση των προσκέφαλων από τις πλάτες των πίσω καθισμάτων.

 • Αλουμινένιες ράγες για ευέλικτη συγκράτηση των αποσκευών.

  Οι αλουμινένιες ράγες στον χώρο αποσκευών (περιλαμβάνονται στο πακέτο αποθηκευτικών χώρων) με δύο ρυθμιζόμενα σημεία πρόσδεσης, διευκολύνουν τη μεταφορά μεγαλύτερων αποσκευών.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ.

Η λειτουργία τηλεφώνου με ασύρματη φόρτιση περιλαμβάνει βάση ασύρματης φόρτισης* και πρόσθετες θύρες USB. Η κεραία οροφής βελτιώνει τη λήψη του σήματος δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Read more

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΝΕΣΗ.

Με την BMW Σειρά 3 Gran Turismo, το άνετο ταξίδι ξεκινά από τη στιγμή που θα επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητο και συνεχίζεται στο εσωτερικό. Το κορυφαία επίπεδο άνεσης επιτυγχάνεται με διάφορα στοιχεία εξοπλισμού, όπως η πανοραμική γυάλινη οροφή, ο αυτόματος έλεγχος συστήματος κλιματισμού ή το σύστημα πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι.

 • Πανοραμική γυάλινη οροφή

  Η ανοικτή πανοραμική γυάλινη οροφή τροφοδοτεί το εσωτερικό με άφθονο φρέσκο αέρα. Όταν είναι κλειστή, δημιουργεί μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Ανοίγει και κλείνει αυτόματα με το πάτημα ενός πλήκτρου ή από το κλειδί του αυτοκινήτου. Διαθέτει λειτουργία μετακίνησης και ανάκλισης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σκιάδιο ηλιοπροστασίας και ανεμοθραύστη.

 • Αυτόματος κλιματισμός

  Ο αυτόματος κλιματισμός δύο ζωνών με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας διαθέτει ξεχωριστά χειριστήρια για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Περιλαμβάνει ακόμα Αυτόματη Ανακυκλοφορία Αέρα (AAR), φίλτρο ενεργού άνθρακα, ηλιακό αισθητήρα και αισθητήρα συμπυκνωμάτων, καθώς και αεραγωγούς στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

 • Τιμόνι με σύστημα πολλαπλών λειτουργιών

  Το σύστημα πολλαπλών λειτουργιών για το τιμόνι επιτρέπει τον έλεγχο του τηλεφώνου, των φωνητικών λειτουργιών και των λειτουργιών του ηχοσυστήματος, καθώς και τον έλεγχο της ταχύτητας κίνησης από το τιμόνι χωρίς ο οδηγός να χρειαστεί να μετακινήσει τα χέρια του.

 • Πακέτο εσωτερικού και εξωτερικών καθρεπτών

  Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός καθρέπτης στην πλευρά του οδηγού διαθέτουν αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία. Και οι δύο εξωτερικοί καθρέπτες διαθέτουν ηλεκτρική λειτουργία αναδίπλωσης. Όταν ο οδηγός επιλέγει την όπισθεν, η αυτόματη λειτουργία παρατήρησης πεζοδρομίου περιστρέφει προς τα κάτω τον καθρέπτη στην πλευρά του συνοδηγού.

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κάθε αυτοκίνητο BMW είναι εξοπλισμένο με ένα πακέτο έξυπνων χαρακτηριστικών ασφαλείας που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ατυχημάτων – απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε πάντα σε καλά χέρια. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά, μεγάλου όγκου δομικά στοιχεία στήριξης και η έξυπνη χρήση ειδικού χάλυβα υψηλής αντοχής εξασφαλίζουν κορυφαία στρεπτική ακαμψία στον θάλαμο επιβατών ενώ, συγχρόνως, διατηρούν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου σε χαμηλά επίπεδα.

Η ενέργεια πρόσκρουσης απομακρύνεται από τον θάλαμο επιβατών και μεταφέρεται σε άλλα τμήματα του αμαξώματος όπως το δάπεδο, τα πλαϊνά πλαίσια, το μπροστινό τμήμα και την οροφή, όπου απορροφάται από τις ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης μπροστά και πίσω. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, οι επιβάτες προστατεύονται από τις ενισχυμένες μεσαίες κολόνες και τα μαρσπιέ, τις πλευρικές μπάρες υψηλής αντοχής στις πόρτες και τις στιβαρές δοκούς στα καθίσματα.

Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου απαντώνται διάφορα χαρακτηριστικά προστασίας των πεζών. Στην μπροστινή περιοχή ανάμεσα στον προφυλακτήρα και το κάλυμμα του προφυλακτήρα, είναι τοποθετημένος ένας αποσβεστήρας κραδασμών, ο οποίος περιορίζει τη σοβαρότητα των τραυματισμών των ποδιών ενός πεζού σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον, το καπό διαθέτει στοιχεία ελεγχόμενης παραμόρφωσης που βοηθούν στην απορρόφηση της ενέργειας πρόσκρουσης.

BMW 340i Gran Turismo:
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,6–7,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 173–170

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που παρουσιάζονται εδώ ενδέχεται να διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό εξοπλισμό.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά και μόνον για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.