ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive στην BMW Σειρά 3 Gran Turismo.

Επικοινωνία, πληροφόρηση και ψυχαγωγία – οι Υπηρεσίες & Εφαρμογές του BMW ConnectedDrive σάς επιτρέπουν να ακολουθείτε τον ρυθμό της ζωής ακόμα και όταν βρίσκεστε καθ' οδόν. Για παράδειγμα, το BMW Online παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένη, τοπικού χαρακτήρα πληροφόρηση για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης και λειτουργίες γραφείου. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για smartphone, όπως το Spotify, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

 

*Κάποιες από τις υπηρεσίες ConectedDrive δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONECTEDDRIVE

Oι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive παρέχουν στον οδηγό ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών καθ' οδόν.

Το πακέτο περιλαμβάνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε τοπικού χαρακτήρα πληροφορίες για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης της GoogleTM και λειτουργίες γραφείου. Οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες όπως πληροφορίες για χώρους στάθμευσης, οδηγούς για ταξίδια και ξενοδοχεία είναι άμεσα διαθέσιμες για πρόσβαση μέσα από το αυτοκίνητο, χωρίς τη χρήση smartphone, μέσω του μενού ConnectedDrive.

Περιλαμβάνεται επίσης και η άνετη, ασφαλής και απεριόριστη πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές για smartphone. Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive μπορούν να παραγγελθούν και να επεκταθούν οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του χρήστη. Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive προσφέρουν πολλές ακόμα επιλογές που υπόσχονται να μετατρέψουν κάθε διαδρομή με μια BMW σε μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία.

* Ορισμένες απο τις Υπηρεσίες ConnectedDrive δεν διατίθενται στην Ελληνική αγορά.

BMW CONNECTED.

Δικτυωθείτε με την BMW σας: η Εφαρμογή BMW Connected* είναι ο ψηφιακός σας βοηθός κινητικότητας που φροντίζει για όλες σας τις ανάγκες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αποκτήστε πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας μέσα από το smartphone, το smartwatch ή το Amazon Echo, στείλτε τους προορισμούς σας στο σύστημα πλοήγησης ή λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις και εξασφαλίστε την έγκαιρη άφιξή σας.

* Ορισμένες από τις υπηρεσίες δεν διατίθενται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online Ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 30 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια μέσα από την BMW – χωρίς να απαιτείται η χρήση smartphone ή άλλης συσκευής. Θα βρείτε εκεί αμέτρητα μουσικά κομμάτια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού ή ενός άλμπουμ στο αυτοκίνητο, αυτό μεταφορτώνεται αυτόματα στον σκληρό δίσκο του αυτοκινήτου. Για εγγυημένη μουσική απόλαυση χωρίς διακοπές.

Το πακέτο της Online ψυχαγωγίας σάς δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε λογαριασμό με πάγια χρέωση διάρκειας ενός έτους σε οποιονδήποτε πάροχο περιεχομένου μουσικής που συνεργάζεται με την BMW, όπως είναι το Napster ή το Deezer, και να τον χρησιμοποιήσετε σε οκτώ διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση: Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ζητήστε και λάβετε συγκεκριμένες πληροφορίες και συμβουλές καθ' οδόν – με την Υπηρεσία Υποστήριξης* από το BMW ConnectedDrive. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, αυτή η εξαιρετικά χρηστική υπηρεσία συνδέει τον οδηγό με έναν από τους υπαλλήλους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, ο οποίος τίθεται στη διάθεσή του ως «προσωπικός βοηθός».

Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και μπορεί ακόμα και να σας στείλει πληροφορίες απευθείας στο σύστημα πλοήγησης της BMW. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και κράτηση εισιτηρίων για τον κινηματογράφο πολύ εύκολα ενώ οδηγείτε. Η Υπηρεσία Υποστήριξης λειτουργεί ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) παρέχουν, ανά πάσα στιγμή, την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους. Μεταβιβάζονται ακριβείς πληροφορίες για την τοποθεσία και τη διάρκεια των καθυστερήσεων. Ο οδηγός ενημερώνεται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για τις συνθήκες κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομους, επαρχιακούς δρόμους και αρκετές διαδρομές εντός πόλης. Οι έξυπνες προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών βοηθούν τον οδηγό να φτάνει στον προορισμό του γρήγορα και με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα ανώνυμα προφίλ κινήσεων από τα δεδομένα GPS διαφόρων στόλων οχημάτων, εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της αστυνομίας, ενώ λαμβάνονται υπόψη οι ώρες αιχμής.

Οι πληροφορίες κυκλοφορίας προβάλλονται με ευανάγνωστο τρόπο, ενώ οι δρόμοι απεικονίζονται με πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης συνδέεται αυτόματα με τις πλησιέστερες υπηρεσίες διάσωσης μέσω του, χωρίς τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία του αυτοκινήτου και τη σοβαρότητα του ατυχήματος. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.