ΑΦΘΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.

Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW Σειρά 3 Touring.

ΑΦΘΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.

Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW Σειρά 3 Touring.

ΑΦΘΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.Άνεση & λειτουργικότητα στην BMW Σειρά 3 Touring.

Είτε πρόκειται για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, είτε για μια σύντομη απόδραση το Σαββατοκύριακο, είτε για τις διακοπές σας – η BMW Σειρά 3 Touring είναι πάντα το ιδανικό αυτοκίνητο, καθώς προσφέρει ένα ασυναγώνιστο επίπεδο άνεσης. Το ευρύχωρο εσωτερικό με τις άφθονες δυνατότητες αποθήκευσης μετατρέπει κάθε διαδρομή σας σε μια ξεκούραστη εμπειρία. Ο άφθονος χώρος αποσκευών εξασφαλίζει εξαιρετική ευελιξία. Και η έξυπνη προστασία επιβατών εγγυάται μια αίσθηση ξεγνοιασιάς, οπουδήποτε και αν κάθεστε.

Read more

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΕΡΙΩΝ

Όταν θέλετε να ανοίξετε την πόρτα του χώρου αποσκευών ενώ κρατάτε ψώνια στα χέρια σας, συνήθως, ταλαιπωρείστε ψάχνοντας να βρείτε το κλειδί στις τσέπες ή στην τσάντα σας. Αυτό ανήκει πια στο παρελθόν με το πρωτοποριακό σύστημα Comfort Access, το οποίο, σε συνδυασμό με την αυτόματη λειτουργία της πόρτας χώρου αποσκευών, επιτρέπει το άνοιγμά της χωρίς τη χρήση χεριών. Αρκεί μια γρήγορη, στοχευμένη κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα για να ανοίξει από μόνη της η πόρτα του χώρου αποσκευών μέσω ενός ειδικού αισθητήρα.

Οι αισθητήρες του συστήματος, που είναι εγκατεστημένοι σε διάφορα ύψη στον πίσω προφυλακτήρα, ανιχνεύουν την κίνηση του ποδιού. Η πόρτα του χώρου αποσκευών μπορεί επίσης να κλείσει αυτόματα με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, αυτή η λειτουργία διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα, τη φόρτωση και το κλείσιμο του χώρου αποσκευών. Το σύστημα επιτρέπει την πρόσβαση μόνον αφού προηγουμένως έχει αναγνωρίσει το κατάλληλο κλειδί.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Smartphone, αναψυκτικά ή μικροαποσκευές – η BMW Σειρά 3 Touring διαθέτει άφθονο χώρο για τις αποθηκευτικές σας απαιτήσεις. Η κεντρική κονσόλα περιλαμβάνει μια θήκη για δύο αναψυκτικά, ενώ το συρόμενο κάλυμμά της, όταν είναι κλειστό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπρόσθετη επιφάνεια αποθήκευσης. Στην εσωτερική πλευρά των μπροστινών θυρών μπορούν να τοποθετηθούν φιάλες με χωρητικότητα έως και ένα λίτρο.
Το προαιρετικά διαθέσιμο Πακέτο αποθηκευτικών χώρων προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης. Περιλαμβάνει ένα αρθρωτό ντουλαπάκι στον πίνακα οργάνων στην πλευρά του συνοδηγού, δίχτυα στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων, καθώς και δύο γάντζους για τσάντες. Ακόμα, διαθέτει ένα δίχτυ αποθήκευσης και έναν ιμάντα πρόσδεσης στο χώρο αποσκευών. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης ένα ευέλικτο δίχτυ για το δάπεδο του χώρου αποσκευών, μια θήκη αποθήκευσης για το τμήμα κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών και μια πρίζα ρεύματος 12 V στο πίσω μέρος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο χώρος αποσκευών της BMW Σειράς 3 Touring είναι άριστα προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση – από ελαφριά φορτία μέχρι ογκώδη, μεγάλα και βαριά αντικείμενα. Ακόμα και με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση, έχετε στη διάθεσή σας χώρο 495 λίτρων. Με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων πλήρως αναδιπλωμένες προς τα κάτω, η διαθέσιμη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αυξάνεται εντυπωσιακά στα 1.500 λίτρα. Με τη βοήθεια του συστήματος φόρτωσης, το οποίο περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, οι πλάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να διαιρεθούν σε αναλογία 40:20:40, επιτρέποντας έτσι τη διαμόρφωση των καθισμάτων και του χώρου αποσκευών με τρόπο που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Το μεσαίο τμήμα του πάγκου των πίσω καθισμάτων, καθώς και το τμήμα του που βρίσκεται στην ίδια πλευρά με το κάθισμα του συνοδηγού, μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως προς τα κάτω ξεχωριστά. Το τμήμα του πάγκου των πίσω καθισμάτων που βρίσκεται στην πλευρά του καθίσματος του οδηγού αναδιπλώνεται προς τα κάτω μαζί με το μεσαίο τμήμα του πάγκου. Με αυτόν τον τρόπο, η φόρτωση και η εκφόρτωση της BMW Σειράς 3 Touring γίνονται με μοναδική ευελιξία. Δύο επιβάτες μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα στα πίσω καθίσματος ενώ, συγχρόνως, μπορούν να μεταφερθούν και μακριά αντικείμενα (όπως π.χ. σάκοι για πέδιλα του σκι και σανίδες snowboard). Η BMW Σειρά 3 Touring είναι, επίσης, το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διαθέτει πίσω παρμπρίζ που ανοίγει ξεχωριστά, πράγμα που διευκολύνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη φόρτωση.

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Κάθε αυτοκίνητο BMW είναι εξοπλισμένο με ένα πακέτο έξυπνων χαρακτηριστικών ασφαλείας που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ατυχημάτων – απολαύστε αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε πάντα σε καλά χέρια. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά, μεγάλου όγκου δομικά στοιχεία στήριξης και η έξυπνη χρήση ειδικού χάλυβα υψηλής αντοχής εξασφαλίζουν κορυφαία στρεπτική ακαμψία στην καμπίνα ασφαλείας των επιβατών ενώ, συγχρόνως, διατηρούν το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα.
Η ενέργεια πρόσκρουσης απομακρύνεται από την καμπίνα των επιβατών και μεταφέρεται σε άλλα τμήματα του αμαξώματος όπως το δάπεδο, τα πλαϊνά πλαίσια, το μπροστινό τμήμα και την οροφή, όπου απορροφάται από τις ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης μπροστά και πίσω. Στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, οι επιβάτες προστατεύονται από τις ενισχυμένες μεσαίες κολόνες και τα μαρσπιέ, τις πλευρικές μπάρες υψηλής αντοχής στις πόρτες και τις στιβαρές δοκούς στα καθίσματα.
Στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου απαντώνται διάφορα χαρακτηριστικά προστασίας των πεζών. Στην μπροστινή περιοχή ανάμεσα στον προφυλακτήρα και το κάλυμμα του προφυλακτήρα, είναι τοποθετημένος ένας αποσβεστήρας κραδασμών, ο οποίος περιορίζει τη σοβαρότητα των τραυματισμών των ποδιών ενός πεζού σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον, το καπό διαθέτει στοιχεία ελεγχόμενης παραμόρφωσης που απορροφούν τη δύναμη πρόσκρουσης, σχηματίζοντας μια ζώνη σύνθλιψης.