ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ.

Υπηρεσίες & Εφαρμογές BMW ConnectedDrive στην BMW Σειρά 3 Touring.

Αυτό που περιμένετε να βρείτε στην BMW Σειρά 3 Touring είναι το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο άνεσης. Με τις Υπηρεσίες & Εφαρμογές από το BMW ConnectedDrive, μπορείτε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τον παράγοντα «άνεση». Για παράδειγμα, το αυτοκίνητο μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε άκρως προσωπικό κινητό γραφείο. Όλα όσα έχει να προσφέρει το Internet είναι άμεσα προσβάσιμα από την BMW Σειρά 3 Touring. Για παράδειγμα, δεν πρόκειται ποτέ να αιφνιδιαστείτε από ένα ξαφνικό μποτιλιάρισμα. Αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό, έχετε αυτόματα στη διάθεσή σας γρήγορη υποστήριξη.

Read more

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CONNECTEDDRIVE.

Oι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive παρέχουν στον οδηγό ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών καθ' οδόν.

Το πακέτο περιλαμβάνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε τοπικού χαρακτήρα πληροφορίες για διάφορα θέματα, όπως καιρό και ειδήσεις, καθώς και σε δυνατότητες online αναζήτησης της GoogleTM και λειτουργίες γραφείου. Οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες όπως πληροφορίες για χώρους στάθμευσης, οδηγούς για ταξίδια και ξενοδοχεία είναι άμεσα διαθέσιμες για πρόσβαση μέσα από το αυτοκίνητο, χωρίς τη χρήση smartphone, μέσω του μενού ConnectedDrive.

Περιλαμβάνεται επίσης και η άνετη, ασφαλής και απεριόριστη πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές για smartphone. Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive μπορούν να παραγγελθούν και να επεκταθούν οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές ανάγκες του χρήστη. Οι Υπηρεσίες ConnectedDrive προσφέρουν πολλές ακόμα επιλογές που υπόσχονται να μετατρέψουν κάθε διαδρομή με μια BMW σε μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία.

* Ορισμένες απο τις Υπηρεσίες ConnectedDrive δεν διατίθενται στην Ελληνική αγορά.

 • Εφαρμογές

  Ο εξοπλισμός Εφαρμογές είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει την άνετη χρήση επιλεγμένων εφαρμογών για smartphone στα αυτοκίνητα BMW. Προκειμένου να προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών για χρήση από τους πελάτες της, η BMW όχι μόνο αναπτύσσει δικές της εφαρμογές, όπως την εφαρμογή BMW Connected και το BMW M Laptimer, αλλά συνεργάζεται στενά και με γνωστούς παρόχους περιεχομένου, όπως το Spotify, το Napster, το GoPro, το Deezer και το Audible, έτσι ώστε οι εφαρμογές αυτές να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και στο αυτοκίνητο.

  Απλά συνδέστε ένα συμβατό smartphone στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα snap-in, εάν είναι διαθέσιμος, ή ένα καλώδιο USB. Ο ήχος αναπαράγεται από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Όλες οι διαθέσιμες λειτουργίες της εφαρμογής ελέγχονται εύκολα και άνετα από το πολυχειριστήριο iDrive. Η γκάμα εφαρμογών που διατίθενται για χρήση στο αυτοκίνητο διευρύνεται συνεχώς χάρη στη στενή συνεργασία της BMW με διάφορους παρόχους περιεχομένου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmw.com/apps.

BMW CONNECTED.

Το BMW Connected είναι ένας προσωπικός βοηθός κινητικότητας που υποστηρίζει τις καθημερινές μετακινήσεις και βοηθά τον οδηγό να φτάνει ξεκούραστα και έγκαιρα στον προορισμό του. Όλες οι σχετικές υπηρεσίες διατίθενται και στο iPhone ή το Apple Watch μέσω της εφαρμογής.

Οι προορισμοί που έχουν βρεθεί στο διαδίκτυο ή σε άλλες εφαρμογές όπως το Yelp, το Apple Maps ή το Google Maps, μπορούν να εισαχθούν εύκολα και απλά στο BMW Connected και να μεταφερθούν στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου με ένα απλό κλικ. Οι συναντήσεις, οι διευθύνσεις και οι ώρες άφιξης που αποθηκεύονται στο ημερολόγιο του iPhone μεταφέρονται αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας του BMW Connected. Το BMW Connect υπολογίζει την προγραμματισμένη ώρα άφιξης βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας και των συνθηκών κυκλοφορίας, ειδοποιεί έγκαιρα τους χρήστες και τους καθοδηγεί από το σταθμευμένο αυτοκίνητο μέχρι τον τελικό προορισμό. Εάν η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη λόγω απρόβλεπτων εμποδίων ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης κοντά στον τελικό προορισμό, ο χρήστης μπορεί να στείλει γραπτό μήνυμα μέσω του BMW Connected για να ενημερώσει για τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης, χωρίς να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του. Επιπλέον, το BMW Connected αναγνωρίζει τους συχνότερους προορισμούς και τους αποθηκεύει αυτόματα στην ατζέντα κινητικότητας.

Η Εφαρμογή BMW Connected είναι διαθέσιμη για λήψη από το Apple App Store.

ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης εγγυάται γρήγορη και στοχευμένη βοήθεια και υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό όλο το 24ωρο − ακόμα και όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Εάν σημειωθεί ατύχημα και ενεργοποιηθεί ένας αερόσακος ή οι εντατήρες των ζωνών ασφαλείας, πραγματοποιείται αυτόματα μια Κλήση Έκτακτης Ανάγκης. Οι σημαντικότερες για το ατύχημα πληροφορίες, μεταδίδονται μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM του αυτοκινήτου, δηλαδή ανεξάρτητα από ένα προσωπικό κινητό τηλέφωνο στις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Η Κλήση Έκτακτης Ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί και χειροκίνητα, για παράδειγμα, σε περίπτωση που χρειάζονται βοήθεια άλλοι χρήστες του δρόμου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Το BMW ConnectedDrive φέρνει το γραφείο σας μέσα στην BMW σας. Καθίστε αναπαυτικά και στήστε τον προσωπικό σας χώρο γραφείου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Χάρη στο BMW ConnectedDrive, μπορείτε να παραλαμβάνετε, να διαβάζετε και να απαντάτε στα e-mail σας.

BMW Online Office και υπαγόρευση μηνυμάτων.

 • Microsoft Exchange

  Εργαστείτε παραγωγικά καθ' οδόν. Η άψογη ενσωμάτωση του Microsoft Exchange στις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive επιτρέπει τον συγχρονισμό των μηνυμάτων e-mail, των επαφών και των καταχωρήσεων ημερολογίου με άλλες τερματικές συσκευές, καθώς και την απευθείας επεξεργασία τους. Όλα τα μηνύματα e-mail, οι επαφές και οι καταχωρήσεις ημερολογίου συγχρονίζονται αυτόματα, καθιστώντας τα διαθέσιμα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός μπορεί να επεξεργαστεί αυτά τα στοιχεία απευθείας μέσα από το αυτοκίνητο χωρίς να απαιτείται η χρήση πρόσθετης τερματικής συσκευής, όπως π.χ. ένα smartphone. Επιπλέον, οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας – για παράδειγμα, οι τηλεφωνικοί αριθμοί από τα μηνύματα e-mail μπορούν να κληθούν απευθείας από το συνδεδεμένο τηλέφωνο ή οι διευθύνσεις να αποσταλούν στο σύστημα πλοήγησης.
  Δεν έχει σημασία εάν τα μηνύματα e-mail είναι γραπτά, εάν οι συναντήσεις έχουν καταχωρηθεί στο γραφείο ή σε μια σύσκεψη, εάν τα μηνύματα e-mail εκφωνούνται κατά την οδήγηση ή εάν χρησιμοποιείται η λειτουργία υπαγόρευσης για την απάντηση – όλες οι τερματικές συσκευές ενημερώνονται διαρκώς και κάθε σύνδεση είναι ασφαλής.
  Για τη χρήση του Microsoft Exchange απαιτείται ένας ενεργός λογαριασμός Microsoft Office 365.

 • BMW Online Office

  Με το BMW Online Office, μπορείτε να αξιοποιείτε πιο αποδοτικά το χρόνο που περνάτε στο αυτοκίνητο: αυτό το στοιχείο εξοπλισμού σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε, να διαβάζετε και να απαντάτε σε e-mail ενώ είστε στο δρόμο. Εκτός από εκτενείς λειτουργίες για σύνταξη, επεξεργασία και αποστολή e-mail από την Κεντρική Οθόνη Ελέγχου, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εκφώνησης των e-mail με χρήση της λειτουργίας μετατροπής κειμένου σε φωνή, καθώς και η δυνατότητα υπαγόρευσής τους με χρήση της λειτουργίας αναγνώρισης φωνής.
  Με μια πολύ απλή διαδικασία από οποιονδήποτε προσωπικό υπολογιστή, μπορεί να δημιουργηθεί και να ρυθμιστεί μια θυρίδα αλληλογραφίας βάσει μιας ήδη υπάρχουσας διεύθυνσης e-mail, χρησιμοποιώντας τη δικτυακή πύλη πελατών «My BMW ConnectedDrive». Επίσης, στο αυτοκίνητο μπορούν να ρυθμιστούν επιλεγμένοι πάροχοι υπηρεσιών e-mail ως φάκελοι εισερχομένων του BMW Online Office. Εάν υπάρχουν περισσότεροι του ενός λογαριασμοί e-mail στον ίδιο πάροχο, αυτοί θα εμφανίζονται ξεχωριστά και θα διακρίνονται εύκολα ο ένας από τον άλλον στο μενού. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ρύθμισης, όλα τα e-mail θα αποστέλλονται στο αυτοκίνητο χωρίς καθυστέρηση και χωρίς να προωθούνται αλλού.

 • Υπαγόρευση μηνυμάτων.*

  Με το σύστημα πλοήγησης Professional, τη σύνδεση Bluetooth και τις Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive, δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε στο χέρι σας το τηλέφωνό σας. Τώρα, η εισαγωγή κάθε είδους κειμένου μπορεί να γίνεται φωνητικά. Η υπαγόρευση μηνυμάτων επιτρέπει τη μετατροπή εκφωνούμενων μηνυμάτων σε κείμενο, το οποίο, στη συνέχεια, μπορεί να σταλεί σε μορφή e-mail ή SMS. Επιπλέον, η υπαγόρευση μηνυμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη σύνταξη κειμένων δημοσιεύσεων για το Facebook και το Twitter μέσω του BMW Apps. Η υπαγόρευση μηνυμάτων διατίθεται δωρεάν για τις πρώτες 60 ημέρες, για τη συνέχιση της υπηρεσίας απαιτείται συμβόλαιο με την Nuance® και καταβολή του ανάλογου τέλους χρήσης.
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα της λειτουργίας Bluetooth με διάφορα smartphone και άλλες συσκευές κινητών τηλεφώνων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.bmw.com/bluetooth.

  *Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.

Οι Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο (RTTI) παρέχουν, ανά πάσα στιγμή, την πιο ενημερωμένη πληροφόρηση για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους. Μεταβιβάζονται ακριβείς πληροφορίες για την τοποθεσία και τη διάρκεια των καθυστερήσεων. Ο οδηγός ενημερώνεται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο για τις συνθήκες κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομους, επαρχιακούς δρόμους και αρκετές διαδρομές εντός πόλης. Οι έξυπνες προτάσεις εναλλακτικών διαδρομών βοηθούν τον οδηγό να φτάνει στον προορισμό του γρήγορα και με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Τα δεδομένα αυτά αντλούνται από διάφορες πηγές, όπως είναι τα ανώνυμα προφίλ κινήσεων από τα δεδομένα GPS διαφόρων στόλων οχημάτων, εφαρμογές για smartphone και τα δελτία ανακοινώσεων της αστυνομίας, ενώ λαμβάνονται υπόψη οι ώρες αιχμής.
Οι πληροφορίες κυκλοφορίας προβάλλονται με ευανάγνωστο τρόπο, ενώ οι δρόμοι απεικονίζονται με πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα.

Πληροφορίες Κυκλοφορίας σε Πραγματικό Χρόνο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ*.

Όσοι αναρωτιόνταν πάντοτε πώς είναι να έχει κανείς το δικό του, προσωπικό βοηθό, τώρα έχουν την ευκαιρία να το μάθουν: με τις Υπηρεσίες Υποστήριξης από το BMW ConnectedDrive. Με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου, συνδέεστε αμέσως με έναν από τους εκπροσώπους του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW, ο οποίος τίθεται στη διάθεσή σας ως «προσωπικός βοηθός» σας ενώ οδηγείτε.
Είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, είτε το πλησιέστερο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, είτε ένα εφημερεύον φαρμακείο − ο εκπρόσωπος του Τηλεφωνικού Κέντρου BMW είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει και μπορεί ακόμα και να σας στείλει στοιχεία διευθύνσεων απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας, εάν το ζητήσετε. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης λειτουργούν ανεξάρτητα από το κινητό σας τηλέφωνο και είναι στη διάθεσή σας τόσο στη χώρα σας όσο και στο εξωτερικό, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

*Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Υπηρεσία Υποστήριξης.

ONLINE ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ*.

Η τέλεια μουσική υπόκρουση για κάθε περίσταση, κάθε δρόμο και κάθε διάθεση. Η Online Ψυχαγωγία σας παρέχει άμεση και απεριόριστη πρόσβαση σε εκατομμύρια μουσικά κομμάτια μέσα στην BMW Σειρά 3 – χωρίς να απαιτείται η χρήση smartphone ή άλλης συσκευής. Θα βρείτε εκεί αμέτρητα μουσικά κομμάτια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Κατά την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού ή ενός άλμπουμ στο αυτοκίνητο, αυτό μεταφορτώνεται αυτόματα στο σκληρό δίσκο του αυτοκινήτου. Για εγγυημένη μουσική απόλαυση, χωρίς διακοπές.
Το πακέτο της Online Ψυχαγωγίας σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε λογαριασμό με πάγια χρέωση διάρκειας ενός έτους σε οποιονδήποτε συνεργαζόμενο με την BMW πάροχο περιεχομένου μουσικής, όπως είναι το Napster, και να τον χρησιμοποιήσετε σε έξι διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση: Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία και Ολλανδία.

*Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν διατίθεται προς το παρόν στην ελληνική αγορά.

Online Ψυχαγωγία.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ*.

Με τις Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και τη δωρεάν εφαρμογή My BMW Remote (διαθέσιμη στο Apple App Store και το Google Play Store), μπορείτε να ελέγξετε από απόσταση διάφορες λειτουργίες όπως το κλείδωμα ή ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου. Επίσης είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των διευθύνσεων προορισμών που έχουν βρεθεί στη μηχανή αναζήτησης GoogleTM προς το σύστημα πλοήγησης, εάν υπάρχει. Επιπλέον, παρέχεται επίσης η δυνατότητα εμφάνισης της τοποθεσίας του αυτοκινήτου. Για τη χρήση αυτής της λειτουργίας, απαιτείται η εφ’ άπαξ ενεργοποίηση των Απομακρυσμένων Υπηρεσιών μέσω της δικτυακής πύλης πελατών «My BMW ConnectedDrive» στην ιστοσελίδα www.bmw-connecteddrive.com.

Απομακρυσμένες Υπηρεσίες.