ΣΠΟΡ+

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio.

ΣΠΟΡ+

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio.

ΣΠΟΡ+Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της BMW Σειράς 4 Cabrio.

Η BMW Σειρά 4 Cabrio προσφέρει έντονες συγκινήσεις χάρη στην αστείρευτη δύναμη και τη δυναμική ευελιξία της. Οι κινητήρες υψηλών επιδόσεων, η κατασκευή χαμηλού βάρους και η σπορ ανάρτηση αποδεικνύουν τις ικανότητές τους τόσο στις ήρεμες παραλιακές διαδρομές όσο και στα απαιτητικά ορεινά περάσματα με στροφές.

BMW 430i Cabrio (3):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 7,6–7,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 148–144

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΤΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Η BMW Σειρά 4 Cabrio συνδυάζει την κορυφαία δυναμική με την υψηλής ακρίβειας οδική συμπεριφορά για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία οδηγικής απόλαυσης. Η κορυφαία οδική συμπεριφορά αναδεικνύεται κάθε στιγμή, ακόμα και στις στροφές και σε απαιτητικές συνθήκες οδήγησης. Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή σύνθεση δυναμικών επιδόσεων και σπορ ευελιξίας.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

Η εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, η «μεταξένια» λειτουργία και ο συναρπαστικός ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo από τη νεότερη γενιά κινητήρων του BMW EfficientDynamics. Εξοπλισμένος με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και έναν υπερτροφοδότη TwinScroll, παράγει 240 kW (326 hp) και έχει μέση κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο 7,6 έως 6,8 l/100 km.
Μάθετε περισσότερα

Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo τελευταίας γενιάς εγγυάται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Διακρίνεται για την ταχύτατη απόδοση ισχύος και την ασυναγώνιστη απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, συγχρόνως, εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Μάθετε περισσότερα

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo νέας γενιάς προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, συνδυασμένη με υποδειγματική κατανάλωση καυσίμου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χρήσης πρωτοποριακών τεχνολογιών, όπως είναι οι υπερτροφοδότες με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας και το σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail. Ο κινητήρας αποδίδει από 190 kW (258 hp) έως 230 kW (313 hp) ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής κυμαίνεται από 560 έως 630 Nm.
Μάθετε περισσότερα

Τετρακύλινδρος κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo.

Οι τετρακύλινδροι κινητήρες diesel BMW TwinPower των 2,0 λίτρων τελευταίας γενιάς έχουν να επιδείξουν ταχύτατη απόδοση ισχύος και εξαιρετική απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Η τεχνολογία υπερτροφοδότησης με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας και άμεσο ψεκασμό common-rail εξασφαλίζει ότι οι κινητήρες αυτοί παρέχουν κορυφαία οικονομία καυσίμου και ασυναγώνιστα χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων.
Μάθετε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

Το προαιρετικά διαθέσιμο σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων εγγυάται κορυφαία επίπεδα δυναμικής, αποδοτικότητας και οδηγικής άνεσης. Οι μικροί χρόνοι αλλαγής βελτιώνουν τις τιμές επιτάχυνσης ενώ με την πυκνή κλιμάκωση των οκτώ σχέσεων οι αλλαγές γίνονται ελάχιστα αντιληπτές. Ταυτόχρονα, ο κινητήρας λειτουργεί συνεχώς στο ιδανικό φάσμα στροφών λειτουργίας για μειωμένα επίπεδα θορύβου και μέγιστη αποδοτικότητα. Η όγδοη σχέση μετάδοσης μειώνει τον αριθμό στροφών λειτουργίας στις υψηλές ταχύτητες κίνησης, περιορίζοντας έτσι τόσο την κατανάλωση καυσίμου όσο και τις εκπομπές CO2.

ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Η BMW Σειρά 4 Cabrio μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας, ακόμα και όταν επικρατεί ωραίος καιρός. Με τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας. Διότι η λειτουργία SPORT ή η προαιρετικά διαθέσιμη λειτουργία SPORT+ ενεργοποιούν πιο σφικτές ρυθμίσεις για την ανάρτηση που είναι ιδανικές για δυναμική οδήγηση. Ειδικά όταν συνδυαστούν με την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M και το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic. Και τα δύο αυτά συστήματα εξασφαλίζουν ακόμα πιο άνετη οδική συμπεριφορά.

 • Κατανομή βάρους στους άξονες σε αναλογία 50:50

  Η ιδανική κατανομή του βάρους στους άξονες σε αναλογία 50:50 συμβάλλει στη βελτίωση της κατευθυντικής ευστάθειας, της ευελιξίας και της απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Ταυτόχρονα, το χαμηλό κέντρο βάρους και οι κοντοί πρόβολοι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τα οδηγικά χαρακτηριστικά.

 • Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M

  Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ μπορεί να προσαρμοστεί ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να προσαρμόσει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης στον δικό του τρόπο οδήγησης – από την άνετη μέχρι την εξαιρετικά δυναμική οδήγηση με αξιοσημείωτη ευελιξία.

 • Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης

  Το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση και ευέλικτη απόκριση και απαιτεί μικρότερη δύναμη για το στρίψιμο του τιμονιού. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στο παρκάρισμα και το στρίψιμο. Η λειτουργία SPORT+ είναι ένα ακόμα στοιχείο αυτού του εξοπλισμού.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ BMW ΣΕΙΡΑΣ 4.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, περισσότερη οδηγική απόλαυση: αυτό είναι το BMW Efficient Dynamics. Καλύπτει μια σειρά τεχνολογιών που επιδρούν στο σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και οι λιγότερες εκπομπές ρύπων CO2, σε συνδυασμό με την αυξημένη δυναμική και οδηγική απόλαυση. Αυτό είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε BMW – και φυσικά και στην BMW Σειρά 4 Cabrio.

Read more

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι αναφερόμενες τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας υπολογίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην έκδοση που ίσχυε κατά τη χρονική στιγμή της έγκρισης τύπου. Τα στοιχεία αφορούν ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό για τη γερμανική αγορά και στο εύρος τιμών λαμβάνεται υπόψη ο προαιρετικός εξοπλισμός, καθώς και οι διαστάσεις των ζαντών και ελαστικών που διατίθενται για το επιλεγμένο μοντέλο.

  Οι τιμές για τα αυτοκίνητα που επισημαίνονται με την ένδειξη (3) είναι ήδη βασισμένες στο νέο κανονισμό WLTP και μετατρέπονται στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης μεταξύ των αυτοκινήτων. [Για αυτά τα αυτοκίνητα, ενδέχεται να διαφέρουν οι αναφερόμενες τιμές εκπομπών CO2 που εφαρμόζονται για τον υπολογισμό φόρων και άλλων τελών αυτοκινήτου που υπολογίζονται βάσει των εκπομπών CO2.]

  Οι προδιαγραφές αποδοτικότητας ως προς τις εκπομπές CO2 έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό στην έκδοσή του που είναι σε ισχύ επί του παρόντος. Οι αναφερόμενες τιμές βασίζονται στην κατανάλωση καυσίμου, τις τιμές CO2 και τις τιμές κατανάλωσης ενέργειας σύμφωνα με τον κύκλο NEDC για την ταξινόμηση.

  Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις ειδικές εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων θα βρείτε στο «Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ενέργειας σε νέα επιβατικά αυτοκίνητα» που θα βρείτε στα σημεία πώλησης και στην ιστοσελίδα https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.