ΔΥΝΑΜΗ+

Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW Σειράς 4 Gran Coupé.

ΔΥΝΑΜΗ+Η δυναμική οδήγησης και η αποδοτικότητα της νέας BMW Σειράς 4 Gran Coupé.

Παρατηρήστε την κομψότητα της BMW Σειράς 4 Gran Coupé και νιώστε τον δυναμισμό της. Το ενιαίο σύνολο κινητήρα, πλαισίου και αεροδυναμικής σχεδίασης. Τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο η ισχύς μετατρέπεται σε ευελιξία. Κινητήρες υψηλών επιδόσεων, συνδυασμένοι με σύστημα τετρακίνησης ή μετάδοση στους πίσω τροχούς και με τέλεια κατανομή του βάρους στους άξονες. Για οδηγική απόλαυση κορυφαίου επιπέδου.

BMW 440i Gran Coupé:

Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 6,8–6,6

Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 159–154

Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

Μάθετε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.

Η BMW Σειρά 4 Gran Coupé δηλώνει από την πρώτη κιόλας στιγμή τις προθέσεις της: ο συναρπαστικός σπορ χαρακτήρας, η οδική συμπεριφορά υψηλής ακρίβειας και η κορυφαία άνεση συνδυάζονται για να προσφέρουν στον οδηγό μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Σε συνδυασμό με την έξυπνη κατασκευή χαμηλού βάρους, το τελικό αποτέλεσμα είναι η κορυφαία δυναμική και ευελιξία.

ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ.

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

Η εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, η «μεταξένια» λειτουργία και ο συναρπαστικός ήχος είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξακύλινδρου σε σειρά κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo από τη νεότερη γενιά κινητήρων του BMW EfficientDynamics. Εξοπλισμένος με διπλό VANOS, Valvetronic, Άμεσο Ψεκασμό Υψηλής Ακρίβειας και έναν υπερτροφοδότη TwinScroll, παράγει 240 kW (326 hp) και έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 7,4 έως 6,6 l/100 km.
Μάθετε περισσότερα

Τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo.

Ο δίλιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης BMW TwinPower Turbo τελευταίας γενιάς εγγυάται τη μέγιστη οδηγική απόλαυση. Διακρίνεται για την ταχύτατη απόδοση ισχύος και την ασυναγώνιστη απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας ενώ, συγχρόνως, εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Μάθετε περισσότερα

Εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo.

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo νέας γενιάς προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση ισχύος, συνδυασμένη με υποδειγματική κατανάλωση καυσίμου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χρήσης πρωτοποριακών τεχνολογιών, όπως είναι οι υπερτροφοδότες με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας και το σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail. Ο κινητήρας αποδίδει από 190 kW (258 hp) έως 230 kW (313 hp) και από 560 έως 630 Nm ροπής.
Μάθετε περισσότερα

Τετρακύλινδρος κινητήρας diesel BMW TwinPower Turbo.

Οι τετρακύλινδροι κινητήρες diesel BMW TwinPower των 2,0 λίτρων τελευταίας γενιάς έχουν να επιδείξουν ταχύτατη απόδοση ισχύος και εξαιρετική απόκριση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές λειτουργίας. Ο συνδυασμός του στροβιλοσυμπιεστή με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας με τον άμεσο ψεκασμό καυσίμου common-rail εξασφαλίζει ότι οι κινητήρες αυτοί παρέχουν κορυφαία οικονομία καυσίμου και ασυναγώνιστα χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων.
Μάθετε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ STEPTRONIC.

Το προαιρετικά διαθέσιμο σπορ αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων εγγυάται κορυφαία επίπεδα δυναμικής, αποδοτικότητας και οδηγικής άνεσης. Οι μικροί χρόνοι αλλαγής ταχυτήτων βελτιώνουν τις τιμές επιτάχυνσης ενώ με την πυκνή κλιμάκωση των οκτώ σχέσεων οι αλλαγές γίνονται ελάχιστα αντιληπτές. Ταυτόχρονα, ο κινητήρας λειτουργεί συνεχώς στο ιδανικό φάσμα στροφών λειτουργίας του, γεγονός που εξασφαλίζει περιορισμένα επίπεδα θορύβου και τη βέλτιστη απόδοση της ισχύος. Η όγδοη σχέση μετάδοσης μειώνει τις στροφές λειτουργίας του κινητήρα στις υψηλές ταχύτητες, περιορίζοντας έτσι τόσο την κατανάλωση καυσίμου όσο και τις εκπομπές CO2.

ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Υπάρχει μόνο μια λέξη που περιγράφει τα οδηγικά χαρακτηριστικά της BMW Σειράς 4 Gran Coupé: συναρπαστικά. Η χαρακτηριστική για BMW μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, το χαμηλό κέντρο βάρους και η τέλεια κατανομή του φορτίου στους άξονες εγγυώνται την απόλυτη οδηγική απόλαυση. Αυτή ενισχύεται από το μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic, που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, αλλά και από την προαιρετικά διαθέσιμη Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M. Έτσι εξασφαλίζεται η εξαιρετική οδική συμπεριφορά σε δρόμους με στροφές, αλλά και όταν ο οδηγός υιοθετεί ένα πιο δυναμικό στιλ οδήγησης.

 • Κατανομή βάρους στους άξονες σε αναλογία 50:50

  Η ιδανική κατανομή του βάρους στους άξονες σε αναλογία 50:50 συμβάλλει στη βελτίωση της κατευθυντικής ευστάθειας, της ευελιξίας και της απόκρισης του συστήματος διεύθυνσης. Ταυτόχρονα, το χαμηλό κέντρο βάρους και οι κοντοί πρόβολοι βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τα οδηγικά χαρακτηριστικά.

 • Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση M

  Η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση Μ προσαρμόζεται στις συνθήκες οδοστρώματος και στις συνθήκες οδήγησης. Ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει από τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της ανάρτησης, ενισχύοντας την άνεση ή τη δυναμική..

 • Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης

  Το Μεταβλητό σπορ σύστημα διεύθυνσης με Servotronic παρέχει άμεση απόκριση και ακρίβεια απαιτώντας μικρότερη δύναμη για τον έλεγχο του τιμονιού. Προσαρμόζεται στη γωνία στροφής του τιμονιού με διαφορετικό λόγο υποβοήθησης. Αυτό βελτιώνει τον έλεγχο στη δυναμική οδήγηση και περιορίζει τη δύναμη που απαιτείται στο παρκάρισμα και τους ελιγμούς. Η λειτουργία SPORT+ είναι ένα ακόμα στοιχείο αυτού του εξοπλισμού.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Λιγότερη κατανάλωση καυσίμου, περισσότερη οδηγική απόλαυση: αυτό είναι το BMW EfficientDynamics. Καλύπτει μια σειρά τεχνολογιών που επιδρούν στο σύστημα κίνησης-μετάδοσης, τη διαχείριση ενέργειας και τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και οι λιγότερες εκπομπές ρύπων CO2, σε συνδυασμό με την αυξημένη δυναμική και οδηγική απόλαυση. Βασικό στοιχείο σε κάθε BMW – και φυσικά και στην BMW Σειρά 4 Gran Coupé.

Μάθετε περισσότερα

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO₂.

 • Οι τιμές κατανάλωσης έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τον κύκλο οδήγησης ECE και εξαρτώνται από τις επιλεγμένες διαστάσεις ζαντών και ελαστικών. Τα μοντέλα που απεικονίζονται διαθέτουν προαιρετικό εξοπλισμό.

  Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και τις εκπομπές CO2 των νέων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στο έντυπο "Οδηγός οικονομίας καυσίμου και εκπομπών CO2 νέων επιβατικών αυτοκινήτων", που διατίθεται χωρίς χρέωση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW.

  Οι τιμές δεν βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ διαφόρων τύπων αυτοκινήτων. Οι ρύποι CO2 που εκπέμπονται κατά την παραγωγή και τη διάθεση του καυσίμου ή των άλλων μορφών ενέργειας δεν έχουν συμπεριληφθεί στον υπολογισμό των εκπομπών CO2 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/94/EΚ.